Даниел Митов: Не коментирам границите на сърцето на Ердоган

Министърът на външните работи Даниел Митов коментира във Фейсбук изказване на турския президент Ердоган относно границите, които са му на сърцето.

Обратно в новината

Коментари - Даниел Митов: Не коментирам границите на сърцето на Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туркеята е един отдавнашен геостратегически проект (!), съществуващ и до ден днешен, и в момента сме свидетели на съвременните му проявления: карти вкл. Бургаска област, Тракия (беломорска) и т.н. Турция в сегашния й вид няма бъдеще. Това е едно раково образувание на св. политическа карта, което рано или късно ще бъде отстранено. Тук разни "специалисти" изтъкват иконом. успехи на Турция и нейните иконом. показатели! Това все още не прави една държава част от семейството на нормалните и цивилизовани народи, към които Турция никога няма да принадлежи, особено в ислямския си вид. Историята си има своята логика: никоя държава и народ, чиято история се състои само от разрушения и зверства срещу човешкия род, не е оцеляла и няма бъдеще. Но явно Ердоган Тайиб Режеп се взима много насериозно (или някой го манипулира), та сънува мокри сънища с османски мераци. ПС.До инженерчето: ако св. банкери решат, могат да фалират Турция за една седмица с целия й иконом. потенциал. Има такива прецеденти в недалечното минало.

Напълно си прав ! Турция само печата пари, като по-големия брат и нищо добро не я чака ! А Митов е обикновен гей !

Турция има прираст от години и демографски и икономически. България уж има икономически, но демографски изчезва до 50 години максимум. Дори и границите да се запазят, народът вътре ще е с други гени. Има статистика в НСИ по тези въпроси, това вече е необратимо с новите ни "ценности" и "приятели"

Да, защото в България след 1989 г. се допусна легално най-различни юдейско-протестантски и ислямистки секти с участието на всички правителства от този период ! Уроди !

Леле леле колко мноо скапани руски комуняги в този сайт , а аз си мислих че това поколение е вече измряло , още 10тина години и ще сте в историята и никой няма да скърби за вас . А на министъра и неговата дипломация не знам кво не му харесвате , вашите кадърни кадри до сега да ни бяха вкарали във война , явно всички това искате . Да ви имам и великите българи , родолюбци .

Ей, маймун, иди и си поръчай надгробен паметник ! Говнар !

Ъхъм. Обаче много коментираш границите на сърцето на Путин. И ти си един сърцевед! :)

ама какво се занимавате с Митов - днес е тук, утре го няма. А Нинова - тя е повече от 20 г. на власт Първо при Костов, а после я внедри при вас. Та Костов си е винаги и навсякъде на власт - при Нинова - няма проблем. И при Реформаторите и при тях няма проблем За всеки случай кохортата му се писа "опозиция" - не се знае утре къде ще потребва да се внедри.

няма съмнение - Нинова е преди всички във всичко.Какво е някакъв външен министър - да е министър, да е министър - колко дълго да е министър - още две годинки, а Нинова - откъде дойде - къде отива. И комунетата се хванали за Митов - та той пред нея е слаба ракия бе!

прав си - никой не може да се мери с Нинова - не говоря за нейното минало - вж. К.Нинова - жената хамелион - в Гугъл. Освен това не съм сигурен тя жена ли е или мъж. Отглеждайте си я - станахте за смях на хората - тук един спомена Фуше - може само праха да ѝ диша.

Какво общо има нинова с митев? Къде намери връзката? И ти ли заекваш при писане, като твоя митов? Нинова е една груба, нагла и безочлива комунистка, но значи ли това, че външният ни министър на нас - ДЕСНИТЕ избиратели, трябва да е един запъртък и смотан невръстен пелтек?!

Виж кво бе , маймун, не си ли разбрал ,че от жена само можеш да очакваш само най-лошото ! Жените за пари, хуй и място под прожекторите са готови да те сложат на бесилката ! Друг е въпроса за пендела Митов !( Имах един колега със същата фамилия и беше същия пендел !)

Ердоган да се разбере с македонците кой от тях е сътворил света. Май Ердоган е по-напред, щото той говори за Сибир, но може макетата да са били първите обитатели на сев. и южния полюс. А с Космоса как е - и там ли са били преди всички?

"Внимателно се запознах с точния превод на казаното от президента Ердоган при откриването на учебната година в турския град Ризе. " митов се оказа голям анализатор.... но трябва добре да (се) знае, че което е на сърцето на един диктатор, то рано или късно се намират подлоги, които да му угодят на сърдечните пристъпи и желанията на дирника. или историята не го е доказала?

Всички знаем, че има план за разделянето на Турция и съответно сбогуването на султана с Истанбул!

Митов, по-добре да беше казал следното В исторически план много държави са искали да си променят границите, но те както се разширяват , така и се смаляват - в случая на Турция драстично!!!

Чудя се на самочувствието на този сорт момченца, като тоя митов. Понаучили горе-долу по 2 езика, сложили скъпото костюмче и вече се мислят за големите дипломати. Абе, аланкоолу, я се погледни отстрани! Пелтечиш, повтаряш всяка дума по три-четири пъти, мисълта ти тече мудно, на пресекулки. Да не говорим, че правиш гаф след гаф, нямаш нито точната информация, нито професионалния анализ. А нямаш и никакъв опит - нито житейски, нито политически, нито дипломатически. За да станеш добър външен министър, трябва първо да отидеш съветник в посолството в Уагадугу, пък после да станеш посланик в малка страна, след това в голяма, след това да отговаряш за цял регион и чак след това евентуално, ако си най-добрият, да стигнеш до министър. Нормално е това да стане на около 50-годишна възраст. А тоя още цапа чаршафите нощем, външен министър ми го направили.

Щом Путин може,защо Ердоган да не може?Референдума е пряка воля на народа например от Кържали

Митов, ти си просто един мишок - парашутист! Мазен мазник!

България ще изчезне от картата на света. Това сме го чували многократно преди много години от обикновените турци живеещи в смесените региони. Все пак имаме наблюдения над нещата, не сме по темата, но мисля, че баницата е разпределена и е късно да се вайкат, вайкаме българите-християни. Навсякъде се назначават бг мюсюлмани, мохамедани и те сами си казват: ние сме с дпс и герб и дост и герб... фирмите им са общи. заедно крадат. много хора коментират и не смеят, защото ги е страх за работните си места. навсякъде са те. а християните - терминал 1-2. нека има явни и действителни конкурси, нека има психотестове, нека има тест за интелигентност, прозрачност. ДИСКРИМИНАЦИЯ. А спрете с отличните дипломи... Самите родители са ни казвали, а и са учили и знаем кой, кой е. Един единствен пример, въпреки че са множество... Бащата отива със семейството си в Туркие, връщат се и от там през 1989 г. заминава в западна държава. Няма да спомена, коя е. Самата майка ми каза следното: Тази година не го `я приеха, но разбрахме, че искали хххххх долари и догодина ще ги дадем. И така на следващата година беше приет`а в Университет... (с кеф и желание да си харчат паричките, доларите, еврото преподавателите вземащи рушвет, а след гърба им се подиграват. както казват те: вие сте лесни, даваме им злато и др. неща и не ни пипат, не ни уволняват, а не само, а от чистачка ги пращат на по заплатена работа, за да имат и получават по високи пенсии, и така учили недоучили вземат сега много по-високи пенсии от нас с малко повече дипломи от тях, а за ТЕЛК е същото-с фалшиви, ходят в пловдив на частно, и от там пенсии, корупцията е надсякъде, накъдето и да се обърнеш, то цели томове могат да се напишат в тая връзка. Нищо лошо няма да завършиш университет с отличие, в престижен университет, но със знания, а не с ???

По повод предишен мой коментар. Някои или не знаят, че Кипър не е бил в НАТО, или не знаят, че няма нищо общо с Гърция. Та пак повтарям, агресията на Турция беше срещу независимата, необвързана страна Кипър. Това по повод необвързаността на България.

на този пудел Митов, май му се иска да е в сърцето на Султана...или поне до някой други му органи...

Петро, това наистина е смешно, развесели ме!

ДО КОГА МИНИСТЪР, ДОКАРН ОТ АМЕРИКАНСКА ДЕТСКА ГРАДИНА ЩЕ НИ ПУЧАВА В 22 ЧАСА КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВИ ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО! БЪЛГАРИЯ Е СТРАНА С ТРАДИЦИИ ВЪВ ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА И НЯМА НУЖДА ОТ АКЪЛ, ОТ ТАКИВА С ЛАЙНА НА УСТАТА! КАТО НЕ СА ТЕ НУЧИЛИ В КАКВО СЕ СЪСТОИ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО НА ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР, ТИ КАТО КАКЪВ ПОЕ ТОЗИ ПОСТ? ВЪН! МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ НЕ Е ДЕТСКА ГРАДИНА, ДА СЕ ПРАВЯТ ИЗКАЗВАНИЯ НА ЕЗИК, НА 5 ГОДИШЕН! ВЪН!

Министър не може да дава акъл ни във Външно, ни във Вътрешно! Той си има съветници, него го съветват, а той взима решенията!

Границата на дупето ти Митов, остава без коментар.

А как ще коментираш че ДОСТ подкрепя Цачева? ДОСТ е партията на Ердоган в България, тоест ГЕРБ са заедно с този който иска да взима Кърджали и Варна

ВЪН, ЕВРЕЙСКО ГОВЕДО ОТ БЪЛГАРИЯ! ВЪН! ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН!

Съгласих се,че е говедо,но защо "еврейско"?

Виж кво бе , маймун, защото защитава чифуто-протестантските интереси ! Fuck You !

УРОД, НИКОЙ НЕ ТЕ КАРА ДА КОМЕНТИРАШ ГРАНИЦИТЕ НА СЪРЦЕТО НА ЕРДОГАН! ТИ ТРЯБВА ДА КОМЕНТИРАШ ГРАНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ДА ЗАСТАВАШ НА ПЪТЯ НА ВСЕКИ, КОЙТО ИМА ПРЕТЕНЦИИ СПРЯМО НЕЙНИТЕ ТЕРИТОРИИ, ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е ДЪРЖАВА ОТ 1335 ГОД., И НЯМА ЗАГРАБЕНИ ТЕРИТОРИИ ОТ ДРУГИ СТРАНИ, НО НА НАШИ ТЕРИТОРИИ Е ДНЕШНА МАКЕДОНИЯ, ЧАСТ ОТ СЪРБИЯ, ЮЖНА ТРАКИЯ В ТУРЦИЯ, СЕВЕРНА ГЪРЦИЯ, СЕВЕРНА ДОБРУДЖА В РУМЪНИЯ! ТИ СИ ВЪНШЕН МИНИСТЪР И ТРЯБВАШЕ ДА РЕАГИРАШ НА БЕЗУМНОТО ГОВОВОРЕНЕ, ЗА ПРЕТЕНЦИИТЕ МУ СПРЯМО БЪЛГАРСКИ ТЕРИТОРИИ НА ШИЗОФРЕНИКА ЕРДОГАН, ТОВА СА ТВОИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ! АКО СИ МИСЛИШ ЧЕ ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО Е МИНИСТЕРСТВО ЗА ГЕЙОВЕ И КУКЛИ НА КОНЦИ, СИКТЕР И МАРШ В ГОВЕДАРСКАТА ТИ ДЪРЖАВА, КОЯТО ТЕ НАЗНАЧИ В БЪЛГАРИЯ! ВЪН, ЗА УРОДИ С ЦИНИЧНИ ИЗКАЗВАНИЯ НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРИЯ! ТИ СИ ИЗМЕННИК И ПРОДАЖНИК НА БЪЛГАРИЯ, ДОКАЗА ГО ЕЖЕДНЕВНО ОТ КАКТО СИ ПОЕЛ ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО!

И къде е Европейския съюз да се изкаже или да наложи санкции? Нали туй беше уж външната им граница? Куде е НАТО дето уж ни пазело? Нали затова ни нарязоха военната техника на скрап. Българските политици са като тоалетна хартия. Всеки си ...

Ама се съдрахте да коментирате едно изречение на един доста по-незначителен руснак, а, мекере краварско?

Където ти е сърцето, там ти е мерака.

... да коментираш, като си послушно краварско мекере. Като прдне краварят, ти се нсир*ш.

Ами това е проблема. Че не коментираш.

Референдумът в Крим е противоконституционен. Според всяка една конституция, не могат да се свикват референдуми, отнасящи се до териториалната цялост на страната. Но прецедентът е факт. Формално, народът се е произнесъл. Фактът, че питането е незаконно, се неглижира. От тук произлизат и страховете и за България. Според нашата конституция, също има забрана за подобно питане на народа!

аман от експерти като теб! защо не ползваш цялото име на Крим? ако го знаеше, сам щеше да разбереш какви глупости пишеш... Та името започва с АВТОНОМНА РЕПУБЛИКА...

ДРАГИ МИ КАЛЧО! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЛЕД ОТВРАТИТЕЛНИЯ ПРЕЦЕДЕНТ С КОСОВО ИЗЦЯЛО РЕЖИСИРАН ОТ САЩ, ВСЯКА ЕДНА СТРАНА /КОЯТО МОЖЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИ / МОЖЕ ДА ПРЕТЕНДИРА, ЗА ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИ РУСИЯ!ТОВА Е ПРАВОТО НА ПО СИЛНИЯ! КОЛКОТО И ДА КВАЧАТ РАЗЛИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ КАТО ООН ЕС И ДРУГИ ПРАВОЗАЩИТНИ ОКТОПОДИ, САМО ЩЕ ГЛЕДАТ И БЪРШАТ СОПОЛИ СИ! ТОВА Е !ФАКТ!

1. Крим бе автономия. Тя бе със специален статут в Украйна; 2. Украйна така не е влизала в СССР, а 4 държави, към които са присъединявани огромни територии подарявани от Ленин и Сталин - би трябвало да са им национални герои. Онези 4 държави излас на Черно Море не са имали; 3. Къде е грешката е спорно да се каже. Може при разпада на СССР, че Украйна излезна така. Може и преди това, че въобще е подаряван Крим, което също било незаконно. Това по случай 300 годишен съюз; 4. Украйна и Русия произлизат от една държава Русъ и населението на Киев е русъ; 5. Ако говориш за турците тук, то би трябвало да има и българско малцинство в Турция. Ако ги няма, въпроса е къде са? Случаят с Крим е коренно различен исторически и от гледна точка автономия. Преди и Русия щеше да ни пази, а и не си бяхме унищожили тежките ракети, че да влезнем в НАТО и Истанбул си заминаваше; 6. Как признаха Косово, при положение, че не е нито автономия, нито има историческа връзка с албанците, а е завладян с раждания тип цигани;

vasil

Косово беше автономия в рамките на СРСърбия в състава на СФРЮ от 19ч4. Албанците стават мнозинство там още след Берлинския конгрес 1878,главно заради прогонването им от новоприсъединените тогава към Сърбия земи. За разлика от македонските българи албанците не стават в мнозинството си югославяни. Да,ксенофобията е развита при тях,но мнозинството им в Косово е от 140 г.,а автономията- от Тито.

У фейсбуко и истината.

Ако не бяхме в НАТО, дупе да ни е яко! Хубаво да се замислят тези, които говореха за неутралитет и независимост. Хубаво да погледнат какво се случи с необвързаната и независима страна Кипър, която се стремеше да е равноотдалечена от военните блокове! След Крим светът вече не е същият. Сирия и Ирак е много вероятно да загубят територии!

Луд ли си

Не, а ти прос ли си?

Кое ти се стори невероятно! Че Сирия и Ирак е възможно да загубят територии или че светът вече е едно несигурно място!

калчо не е луд или проз, просто лайка и тролства.точно защото Турция и България членуват в НАТО няма смисъл чл.5, просто хамериканците ще кажат "вътрешна работа, оправяйте се, ние сме там само заради Русия".

Алоууу, в Кипър се сбиха две членки на НАТО, които от десетилетия се бият по границата и има загинали войници и от двете страни. Точно зашото сме в НАТО, утре Турция ще реши да мести границата до Пловдив и НАТО-то не може да каже нищо. Щото никъде не пише, че трябва да се меси във ВЪТРЕШНИ конфликти между членките. Само ако е "външен" фактор, ама дори тогава не е задължително да е "военен" отговор. В нашия случай, ние сме от полза на НАТО, само защото предоставяме територия в близост до Русия. А не щото на американците и европейците им дреме за нас като държава. Лошото е, че тия като тебе продължават да дрънкат за некви евроценности и други простотии.

Чети повече, има достатъчно литература. В Кипър не са се водили военни действия между страни от НАТО.

Герб, шаврантиите на Ердуган

Прав е г-н Министъра. Все едно Ердоган да коментира че честваме 3-и март..... По добре е да коментираме агресивните нападки срещу България чрез директни закани,купуване на медии и партии,плащане на тролове от руска страна... Не един и два пъти ни се заканват(Рогозин,Путин,Жириновски,Тлъстии, и много други руски прасета)

Едно си Щурев знае, едно си лае

Истериев, скрий се!

То не бе свирки, то не бе коляно-лакътни пози на това недораслече към краварите, западните бюрократи а сега, за пореден път, и към турците. Учи се от господарите си и само слуша! Те дори да го "обидят" няколко пъти - пак ще им се радва и хвали! Но виж към Русия е голям и велик - война ще им обяви само да разрешат господарите му! Тези празни глави не разбраха че не ни трябват руснаци, кравари и евро-гейове - трябва ни България, а тя умира! Точно заради тях!

Айде руските тролчета да си коментират Лавров, Чуркин ,Путин и останалите си шефове а не министрите на независима ,чужда за тях и очевидно мразена България!!!! Коментирайте на воля целувката с език м/у Путлер и RDogan, и не ни плашете със загуби за щастие сме все по-малко зависими от руските пазари!

А защо реагира, когато руски депутат рече, че ще КУПЯТ, а не анексират част от БГ?

Смех! Абе, ей, недипломат такъв.... Ердоганя говори и във Варна, че и в Кърджали СЛУШАТ! Още повече, кат виждат, че така наречените ни дипломати могът да се фанат на гола кука, не отбират нищо от дисциплината си, прават се смешни пред светъ.... МИ КВО ДА СИ КАЖАТ: ДЪРЖАНТОСТТА, КАКВАТО Я ИСКАМЕ И ПОДКРЕПЯМЕ ИДВА ОТ АНКАРА, НЕ ОТ СОФИЯ. Днеска на сърцето утре наистина. В началото бе словото..... Кои международни договори уреждат ненарушимостта? най-сигурното нещо е ПРОМЯНАТА! Особено, ако виждаш насреща си слаб субект, без авторитет, затънъл в разпри, крамоли, подлост и измама.

Другарю "Дипломат", те някои думи в дипломацията не се казват в прав текст. Ти като това не си научил, какви ми ги дрънкаш и то по краварски сайтове на български език. Я излез с едно мнение по националните медиии да видим дали ти стиска. Първеннюта ни управляват. Какво да очаквам и от "вашта Майка" дето искате да ни я натресете - срам и позор .!.

И ти ко предлагаш сега, след като отсрещната страна не е казала някакви думи, ние да ги кажем. Откога драскачите в Дир, започнахте да отбирате от дипломатически език?

Жидопуделът Митова изобщо не знае българската история. Няма си понятие, че народите от целия бивш СССР за които тръпнело сърчицето на Ердоган, са все бивши българи, сега с други етноними. И тая жидова подметка с радост предава и българската история на султана. Защо той, прецедентът, като равен по ранг, Муто, не скокнат и замилеят за древните българи, за най-голямата държава в световната история при императора на Хон-Българ Атила?! Всинца неграмотни и неуки профани, предатели и чуждоземни слуги! Никога вече ГРОБ на власт, това е бедствието на Родината, тия продъниха България все едно е трета национална катастрофа

Нищожество, Ердоган ли е твоят президент, че така борбено го защитаваш от нападки? Оставка веднага, плужек, предател!

Това продажно недоразумение за чеп на бъчва не става, камо ли за дипломат, да не говорим за министър и то на външните работи! Всеки разумен българин не би следвало да му слуша обясненията, а да му поиска оставката! Оставка и вън от българската политика!!!

Ей ,сръбски тролове,след 45г. руска окупация не се дадохме ,а вие пак сте се размечтали.И помнете ,Македония е наша и един ден ще си я върнем.Сърбо на върбо.

Митов със сигурност ще се уреди на някоя длъжност в САЩ след 2г. а може и по-скоро ако Радев спечели изборите защото ББ каза, че ще метне оставка. Ние ще си останем тук. Няма ли някой журналист да пита МО то ни как смята да задържи турците при евентуална агресия или ние сами ще ходим да изпускаме водата от язовирите ?! Давайте предложения! Аз съм за военен съюз с Гърция, Сърбия и Македония! ББ не трябва да се изказва толкова некомпетентно, че е за санкции срещу Русия, а да помисли за България!

Sm3hurk0

Снайпер, то се мисли, ако има с какво..., а ма тоя нема мозък за 5 пари... По важно е да се докара пред Меркел и по-големте батковци.

black_mask79@abv.bg

Ако питаш мен по-добре да седи и да си мълчи.

То мозък може и да има, ама му плащат Меркел и Обама, и затова слуша "големите началници". не му се налага да мисли

Sm3hurk0

Митов е под стрес и това нещо го държи жив - сърцето му работи от страх да не спре, ОТИ МОЕ А УМРЕ.

Нещо да кажеш за Косово? Много ви окъся паметта.

не помня Косово ,да се е присаединило към друга държава , а ти.

Като дойде башибузука, който е в момента в Сирия и Ирак, този ще ни обяснява как историята се повтаря за добро, но с фес на главата и пак ще ни управлява от името на султана.Бог да пази България от политиците и!

Хюмнето Митов да не коментира във Фейсбук като пъпчива тинейджърка-като си министър,има си официални начини за коментар и позиция!Рускинята-говорителка на Путин във Фейсбук ли пише или ви размазва с пряка рече,предвана по всички телевизии!Аман от педерунгели без ден трудов стаж, парашутирани за министЕри!

ердоган няма сърце за да има то граници. то е продадено на сатаната. след като туркия ке падне биде приета от меркел и юнкер - проводниците на обамовите престъпления по света, чиито продължител ще е клинтън в ес - границите на ислямистка дъга и без това ще се осъществят.

митов, оставка!!!!