Коментари - Унгария обмисля да обяви кризисно положение, изпраща армия | Днес.dir.bg

Унгария обмисля да обяви кризисно положение, изпраща армия

Унгария обмисля да въведе кризисно положение. Армията започна военни учения, за да подготви войниците си за охраняване на южната граница.

Обратно в новината

Коментари - Унгария обмисля да обяви кризисно положение, изпраща армия | Днес.dir.bg

Коментари

Майната им на гадните копелета,тъпи тъпи прости ама БОГАТИ Да ходят у Унгария, да трошат огради и да минаватте нататъче При побогатите от нас и ощи подалеко . И ние ке доеме

Не трябваше да съдействаме на Сталин при създаването на Република Макдеония и да измисляме македонски език - сега днешните македонци нямаше да ни мразят, задето ги предадохме без бой и ние тях, задето ни крадат историята. Не трябваше да се дръвчим по комунистически срещу Чехия и Унгария, когато те проливаха кръв в опит да се откажат от комунизма и СССеРе и да показваме, че сме по католици и от Папата! Възродителният процес трябваше да бъде осъществен до край и всички с турско самосъзнание пратен в истинската си родина (т.е. Турция)! Циганите трябваше да бъдат настанени в трудови лагери и да бъдат организирани да се трудят, докато родят поколение, което докаже, че може да живее и да се държи нормално според законите на държавата! След падането на комунизма, големите крадци и престъпници трябваше да получат заслуженото и да не се допусне олигархическият модел, който ни управлява сега! С други думи: БЪЛГАРИЯ трябваше да има не приятели, а интереси!!! И не ми се оправдавайте с комунизма: една Сърбия на Тито лавираше умело и пазеше интересите си в условията именно на комунизма!!! Сега, след над 50 години погрешни и продажни ходове, БЪЛГАРИЯ я чака най-жестоката съдба: съдбата на предателя, в която 'еането' ще е най-малкото наказание. Това е, толкова е просто и логично.

Цари ново преселение на народите и то няма почти нищо общо с битките на племената в Сирия, Либия, Алжир, Египет, Афганистан, Турция, Мали, ЕС, САЩ, България и прилежащи места. До 10-15%, максимум бягат от война, унищожение и са бежанци. ТЕ ДА ОСТАНАТ, АКО ИСКАТ! Останалите искат нов живот, нова цена на сандвич от МакДоналдс, съизмерим с работната им заплата. Те ще вървят все напред и колкото и да им казвате, че "при нас е кофти", то те няма да спрат, защото бившият съсед от предградията на Кабул, вече яде 2 сандвича вместо 1/2......и така докато им стигнат силите. Решение винаги има, но всички решения са гадни и грозни. Това е положението! Може да се направи: - Да се обяви зона забранена за плаване м/у Африка и Европа. Всички кораби, лодки, катери, гемии, та даже тузарски яхти се потопяват безапелационно от Обединена флота на ЕС . Може и "Дръзки" да е там. Важно е да се потопяват отдалече, че морячетата да не виждат трупчета, но това може да се организира лесно. - Друг вариант е държави като САЩ, Германия, Англия, Франция да ги товарят на свои кораби 100 километра преди забранената зона и да ги отнасят където си щат, щом си ги искат. - Може и цялата флота да се използва за пренос на евтини сандвичи, произведени в Унгария, България, Гърция и т.н. Ооо па, WOW, Сори, сбърках- Унгария няма излаз на море, което е добре за нас по транспортно-фискални причини . Това, вече е ново начало. От нищо-нещо или нещо-нищо :) и нов израз, когато играеш карти или стреляш : "Избий ги, че да те уважават"

Абе хора, спретеги бе. Просто не знаете с какво си имате работа. Аз имам зад гърба си една мисия в Афганистасн и от първо лице мога да кажа. Това не са хора, нищо че някои много приличат на такива. Редят например жени и деца в редица, смрадливия мазен циганин се крият зад тях, ние минаваме с джипа,децата махат с ръка и викат/ искат нещо, изведнъж талибанина се изправя и открива огън по нас. Не можем да отговорим, че ще отстреляме децата, онзи зняе това, дава откоси до откат и се кефи... На колегата отнесоха рамото.. Сега същите тези със същите деца тичат пред камерите и евро идиотите снимат и изпадат в умиление. Дано не последва това, което си мисля.

воината вече е с терористите в европа , а те са много

Гърция, Македония и Сърбия ги пускат транзит. Да му мисли мама Меркел.

Хуманитарен кордон за чалмите право до Берлин, под прозореца на Меркел!!! После да пуснат и фашистите от Киев до там и да гледаме сеир!!!

ами като бомбардирахте и давахте танкове и оръжия на ид или другите не мислехте сега като са под бомбите нормално е хората да бегат и отиват в тези страни които са им пратили бомбите които им рушат къщите

Приветствам намеренията на Унгарското правителство за адекватна реакция срещу ненормалното "нашествие" на територията им. Дано успеят да ги приведат в действие и то в най-скоро време!

Ako приведат тези действия в действие, орките от Сърбия ще дойдат при нас.

Унгария взела мерки, кви мерки. Унгария вече прилича на клоака навсякаде смрад и мръсотия. Видя се че Орбан е въздух под налягане само говори и нищо не прави, щял да прави военни маневри, кви маневри кви 5 лв. Унгария е вече превзета!!!

........жалко само , че нашите,,управници,,...ако така можем да наречен безгръбначните , които ни управляват не са като унгарските !!! Прави ми впечатление, че по темата за бежанците редактори са едни и същи хора от дирА и , че трият на поразия мнения в които има много истина , но не допадат на НЯКОГО! ТАКА ЧЕ Е БЕЗМИСЛЕНО ДА СЕ ЛОГВАМ И ДА КАЗВАМ МНЕНИЕТО СИ...ТАКА И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТО ПОД ПРЕДЛОГ ..СПАМ ИЛИ НЕТОЛЕРАНТНОСТ. ДАНО СЕ ОРГАНИЗИРА НЕЩО ПО ВЪПРОСА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА ДА СЕ ЧУЕ МНЕНИЕТО НА ХОРАТА ОТНОСНО ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ,,БЕЖАНЦИ,, В БЪЛГАРИЯ СЕ ПРОВЕЖДА ЕДНА ДЕМАГОГИЯ ОТНОСНО ТЕЗИ,, МИЛИ,, , ,,ИЗПАТИЛИ,, ХОРА!!! А НИКОЙ НЕ ГО Е ЕНЯ КАК НИ МАЧКАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТОЛЕРАСТИ.

Не трият чак толкоз. Всъщност цензурата е умерена по сравнение с други форуми. Изглежда има и ключови думи по който модератора е алармиран и той по правило трие без да чете много.

не съм много сигурен дали е така , но вчера изтриха коментарите ми до един ...ееее във всички ли имаше ,,ключови ,,думи....и се бях логнал.... ТОВА МИ ПРИЛИЧА НА ЦЕНЗУРА , И ИЗПЪЛНЕНИЕ НА НЕЧИЯ ПОРЪЧКА С ЦЕЛ ДА НИ НАКАРАТ ДА СЪЧУВСТВАМЕ НА НАТРАПНИЦИТЕ , КОИТО НИ ЗАЛИВАТ КАТО ЦУНАМИ.

кои са тия ключови думи, да я тестваме тая теория?

Прекратете истерията!

Народе не се безпокойте.Българите са много по света.Ако стане напечено всички ще се върнат да защитят България и тогава жална им майка на тези който кроят шапка на родината ни .Българските войници са едни от най жестоките по света.Това го доказва историята.

Наздраве, куме!

Вземаш ковти наркотици.

от всичко, дето си написал, само това за жестокостта е вярно... за съжаление!

Някой в нашата мила татковина, ЗНАЕ ЛИ броя на имигрантите ?

Незнам колко, но чух някъде днес, един от нашите "мили" политици да се изказва, че можем да поемем още 5000, ама не разбрах това с + или - 2175 дето искат да вземем.

Бе, кой го интересува! Ти гледай някой руски самолет да не занесе оръжие и помощи за Асад. Това е важното.

абе какви войни ви бият по главите прости - тея хора не виждате ли че пътуват с цел - просто са бедни и не могат да вземат самолет. те не бягат щото има война - те просто са решили да емигрират при родата си в Европа. просто като свалиха режимите и стана въможно да се махнат от страните си - преди това садам и моамар не са ги пускали да минат границата :Д а те винаги са искали да дойдат с чаветата си в европа. искайте си ги и после като почнат да ви насилват децата и да ви бомбят по улиците ще се чудите що така е станало.

ЖАЛКА ЕВРОПА ,ТАКА Е КОГАТО НЯМА ОБЩА ПОЛИТИКА АРМИЯ И ПОЛИЦИЯ !Всеки се спасява поединично и затова САЩ се "бъзика " с ЕС !

който е палил войни и е печелил, сега да се оправя с тези,но богатите ще му намерят цаката, а България изчезва, в случай, че някой мисли, че ще ни се размине. Ще има клане или в най-добрия случай, феслиите ще са господари, а българите беправни ратаи. Който може да ме убеди в друго, да каже. Видяхте ли, какво става в Омуртаг-говори им валия, че турците са дошли тук още преди 600 години-да, дошли са да поробват и трябва да ги изчистимч до крак, иначе ние сме заминали. А нашите управници се правят, че не виждат, какво става, а става, че на минарето имаше турско знаме в "суверенна" България. И по телевизията нищо не казват за нас, българите -какво ще става, какво да правим, просто не ги интересува какво ще стане с децата ни. Унгарецът е истински ръководител и патриот.

прав си дндн, за съжаление - ще изчезнем, при това не само ние, всички малки и зле управлявани държави в европа като че ли са обречени - унгария също не е голяма държава, но за разлика от нашите "държавници", дето се правят на нечули и невидяли и стриктно изпълняват поръчката за геноцид над бг населението, унгарският президент е патриот, който брани интересите на нацията и държавата си, дано да успее да помогне на народа си и да запази унгария - а ние май отървахме влака, предстои битката за столове на хрантутниците в т.нар. парламент - само 240 парчета

Обичам да пиша, когато има много "лайкове", никакви минуси, а аз съм на обратното мнение... или почти. 1.В България, Турция, Близкият Изток,Източна Европа и Целият Балкански полуостров ще бъде страшно, както си е отдавна. Но се появи нова мода... Не ни атакуват армии или "кротки" дипломати , а женици с дечица на ръце . Да ги пуснем, да ги избием или не е ясно кой ще свърши първото за 500, а последното за 100 долара/на семейство? От всички страни и религии е срамно и грешно. И е страшно опасно- "Цугцванг" го има в шаха. Виж, потърси в Интернет и не ме питай 2. "Феслиите", както ги наричаш няма да са господари, освен, ако не им дадем да са. Дадохме им. Някои стават, други - НЕ. Някои пък КАТЕГОРИЧНО НЕ СТАВАТ! Все пак: Може пък и да са началници, шефове, собственици... Тогава може и да си ратай, ако си решил да се наемеш. Лошо няма да работиш за тях. Лошо има, когато мислиш лошо за този, който ти дава хляб. 3. Кога според теб по телевизиите казват нещо съществено в обикновени дни- ако няма земетресение, ураган или на "Някоя Преслава "не са и изпаднали циците? 4. Ако си такъв патриот, попаднал в безверие и самобичуване, то не се притеснявай. Може да дойде даже време, когато ще ми се наложи да издам команда "До дясното ми рамо СТРООООЙ, СЕ! Ще те чакам, в съответния допустим и приемлив срок :) 5. Унгарците май се опитват да направят нещо, защото им дреме, а на другите не. Времената се менят и то бързо, затова пак прочети т.4 ) "Бъди Готов" !, както казваха пионерчетата

С всекидневните европростотии, забравихме, че нас не ни приеха в Шенген, щото границата ни не била охранявана надеждно:))))

Не ти трябва Шенген. Там не е хубаво. Както не е хубаво в ЕС и НАТО.

Абе, човеко, ти разбираш ли за какво говоря, или си заслужаваш изродското евроуправление!?!?!?!?!?!?!

Сега четох в новини бг,че Саудитска Арабия,която не взе нито една орка предлага на Германия да и построи 200 джамии. Това нормално ли е? Какво се случва?!

Не бе, няма никаква конспирация срещу белите християни! Спи спокойно!

Черна пелена се стели над цяла Европа...Сякаш някой е омагьосал всички управляващи!

А, пък то било, че управляващите са омагьосали и зомбирали електората.

За магията са виновни финикийците.

те "бежанците"като се заселят в германия и засмучат помощите от гърба на работещите, нали трябва да се молят по 5 пъти на ден - 200 джамии ще са им малко - ако се заселят още 2-3 млн. резаци в германия какво са някакви си 200 джамии - саудитска арабия може и с още 200 джамии да помогне, нали не отиват при тях - всичко е разчетено и планирано

Напомнят й да не се ослушва, а да стрОи.

Снощи по фламандската национална телевизия за пореден път промиваха и без това промитите мозъци на местното население. Първо един имам от Гент обясняваше, че Белгия трябва да приеме относително толкова "бежанци", колкото и Германия - около 1% от населението (около 100.000 човека). След това показаха един документален филм за едно красиво и модерно 17-годишно сирийско момиче. И накрая един сириец гордо обясняваше как преминавал границите и колко бил платил за целия път (над 4.000 евро). Унгарците бяха показани като някакви първобитни диваци...

Орбан президент и премиер на БГ. Стига вече червено-сини гнусни тикви.

Ами нормално е. Само за 24 часа са влезли 3 300 души.

Браво на Унгария! Единственият европейски политик с достойнство е Орбан! Да живее и да ръководи Европа, не само Унгария!

За мен това е не само препечено, обявена е война на цяла Европа.Тези хора отиват не да се интегрират а да интегрират европейците.

Да дезинтегрират и анихилират християнството. Първо в Европа, после и по другите континенти. В Близкия Изток са на приключване.

За мен това е не само преселение, обявена е война на цяла Европа.Тези хора отиват не да се интегрират а да интегрират европейците.

И не искат да всяват паника всред европейците, може би се надяват че като правят добро на прииждащите, ще обърнат нещата.

Унгарците вземат мерки. Нашите се снишават.

Управляващите ни не са "наши" ! Всички са чужда резидентура.

Дания била готова....?! Кой идиот написа това. Датчаните от 1 септември намалиха на половина издръжката на един навлек, Направиха от Бейрут рекламна кампания "не идваите, не сте желани!", премахнаха правото емигрантите след една година да могат да извикат цялата си рода. От вчера са въвели граничен конрол към Германия и са спрели всякакви влакове и ферибооти. Четете бе!

Медиите явно имат един ръководен център. И оттам световните кукловоди издават команди: Манипулирай! Лъжи! Отричай очевидното! Казвай на черното - бяло! Докато напълно се усе.е Европа.

Аз съм горд еврогеец и призовавам всички военнослужещи, полицаи и доброволци, които се опитат да попречат на влизането на нелегални, без документи субекти в страната им, да бъдат уволнявани и съдени за расизъм, заговор против човечеството и престъпление по служба.

Имунитетът на някои държави за независимост, суверинитет и национална самоидентичност се засилва доста бързо. Разклаща се вече този арабело-яуропейски съюз.

Президентът Плевненлиев като върховен главнокомандващ на 30 хилядната ни армия е длъжен по Конституция в критичен момент за Националната ни сигурност да поеме управлението от импотентното правителство и да издаде заповеди за дислоциране на армията и въоръжените сили на държавата( полиция, други организации) в критичните зони. Това са нашите граници с Турция, Македония Гърция и Сърбия. Да издаде заповед за арестуване на всички нарушители на държавните ни граници, при нужда да се употребява и оръжие- самоотбрана, опит за бягство. Орбан се оказва на висота, а дали са на висота Плевнелиев и Борисов?

Сакън, не дърпай дявола за опашката, че току виж е станало по-зле.

На далновидните унгарци! Орбан-президент! Обединена Европа без граници е в своя край! Дойде време дупедавци, да защитите своя дом от черни попълзновения!

Със сигурност на Сърбежа не му е гот да го третират като страна извън Европа :)

Унгария не знам как ще си почисти жп-гарите след тези зомбита. Ако съм унгарски полицай ще си сложа и ръкавици и няма да ги приближавам защото и въшки имат. Само с пожарните камиони да ги пръскат отдалече и така с голяма радост да ги пращат към Германия

Представи си, минавайки само по пътя си какво опустошение оставят, а бедна ми е фантазията какво ще се случи в досега "красивата и спретната" Германия! Крах и погром!

"Унгария планира да изпрати войници, които да помогнат полицейските патрули " - да помогнат НА полицейските патрули или ДА ПОДПОМОГНАТ полицейските патрули. То журналистите неграмотни, искаме децата на матурата да се представят добре!

Орбан да бъде назначен за председател на Европарламента!

Казах ли ви преди че тези хора носят зараза. Вижте ,че Унгарските полицаи са с маски

БРАВО НА УНГАРЦИТЕ!ДОСТОЙНА ЗА УВАЖЕНИЕ НАЦИЯ!БЪЛГАРИНО СЪБУДИ СЕ!!!

Единствено Унгария прилага решителни действия за възспиране на хуните! Еврочугунците от Брюксел да вземат пример, а не да кърпят положението с : "план за задължително разселване". Кой си ти бе, Юнкерс, люксембургски мишок и офшорен мошеник? Пазиш си топлото местенце ли, както и това на останалите примати от ЕК? Май целта е да си изкарате мандатите, а после - след нас и потоп. Нека и България да се включи към Вишеградската четворка и твърдо да заяви, че не приема квотите. Да се свика извънредна сесия на НС и поименно да се гласува съгласие/несъгласие с Брюксел. Нека да видим на светло КОЙ кум, КОЙ сват, КОЙ на гейовете брат.

да използваме правилно значението на думите.

1000 +

Юнкер е на 60 години, а изглежда като на 80. Алкохола не му влияе добре и това се отразява и на мисленето му. Този човек не може да взема важни решения.

и белото, и белото

Аз като Началник казах ще приемате и лагери ще направим тук в БГ то. Кои сте вие бе българи кви сте ? Хахаха каквото кажем от Брюксел тва ще правите хахахах! Аз казах: ХАУ!

Предлагам да възобновим строителни войски и всички емигранти заедно със затворниците под строга охрана да работят тежък физически труд докато желаят да бъдат в България. После са свободни с еднопосочен билет за Африка , Турция или където искат.

Съгласен, и за да бачкат по-добре трипъти свинско секи ден - шунка на закуска, пържола за обяд и свинско със зеле на вечеря. А свинското от ведомствените свинеферми дето да бачкат въпросните емингранти.

искаш да те бият от БХК. Хахаха робе твоеа е задължението ти да бачкаш за да храниш ей такива като тия и като циганите и политиците. По времето на Славчо Атанасов като кмет на Пловдив масово ги бяха хваналивсички които получаваха помощи. Обаче си нямаш представа как се изредиха всички правозащитни организации да плюват какк им се нарушавали правата на хората.

Може и да са мрънкали, но не се е разчуло (или поне масово не е). Което е в реда на нещата - мрънкат си , керванът си върви. Значи те са икономически емигранти в България, т.е. трябва да им намерим работа - еми ето! Има камъни за чукане по магистралите, мостове се правят. Тук им пазим живота и им намираме работа какво повече искат? БХК да се скрие някъде, че техните приятели хамериканците ни вкараха в тази игра.

Нишо не можеш да предложиш ,защото е смешно ние България да предлагаме нещо ,комично е.Ние нямаме сувернитет ,каквото ни се каже това правим ,това е съмата истина.Утре вълната от емигранти може да ни помете и ако са решили нашите,, съюзници,, така така ще стане.Престанете да се силите ,ние сме никой.

повечето дето пущат подобни работи са хора които живеят в някакъв остров на юлюзорно спокойствие поради някакво стечение на обстоятелствата. Облъчени са от пропагандата за равноправие и демокрация. Сам одето не се замислят че богатия е взел от хляба на другия и другия за това е беден. А тва взимане не става без някакъв вид насилие. Много сме зле, ужасно зле, чак ме хваща страх.

""Дания, тя се присъедини към Европейския съюз при специални условия и не участва в някои общи политики."" Пръмова, къде си ма? Ти ли ще пишеш закони ма? Позор, позор, позор!!!! Кунева да бъде разследвана и вкарана в затвора като национален предател.

..заедно с Плювню, Ненчев, Бойко.

2800/1ш0000 е около процент и половина. Докато ги приемат ще има още 1ш0000 новодошли.

Пращайте ги към голямата ябълка. Те окрадоха държавите им. Сега може да отделят зелени хартийки за подпомагане

Незабавно затваряне на границите на Европейския съюз за наглите мигранти!Иначе ни чакат големи проблеми.

Все по гадно става, бежанците прииждат като скакалци, за децата и жените разбирам, но мъже, младежи от които зависи решаването на проблемите в държавите им преобладават тука а и все по нагло предявяват изисквания претенции, ще има ядове.

..войници, които да помогнат полицейските патрули ... - казва се подпомагам някого, но помагам НА някого.

Тези " ЕвроГейски" ценности направиха от мъжете на Европа меки китки, Гей -паради и бракове, които противиречат на природата. Когато се възцари содомията, инцеста и всякакви извращения - идва края на Империята ! Това е края на Европа, населението ще бъде подменено - с по-жизнеспособно !!! Българите ще изчезнат до 50 години- заслужаваме си управниците, които ни ликвидираха !!! Олигарсите да не си мислят, че вълната ще ги подмине !!!

Пука им на олигарсите !!! Ще си купят друга Родина! Като кърлежи са...На новото място- пак олигарх....

Така си мислеха и Руснаците, че Европа ще приеме руските олигарси с отоворени обятия - да , ама НЕ ! Никой не ги "бръсне " за 5 лева Олигарсите могат да виреят само там, където са ги " произвели "

Може да се окаже,че разни еничари политици,кметове и НПО-та са решили да лапат кинти от ислямизацията на БГ. В БГ има хора,които не ги е гнус от всякакви престъпления срещу собствената им Родина ,само кинти да падат. тези хора трябва да се ометат от управлението на държавата докато има малко държава все още.

"Изхода" от ситуацията, който са "изобретили" в Европарламента, с пренасочването на беженци в умиращата Прибалтика, България, Румъния... също не е рационален. Ако тази програма започне да работи и дружните потоци араби и африканци потекат към Латвия, Литва и Естония ,България. Словакия, ще видим как коренното население, и без това немногочисленно, стремително ще напуска родните си места, търсейки спасение от санкциониранната окупация на територията на останалата Европа. След време ние ще получим Прибалтийски Халифат, Балкански Халифат ..... Засега нас ни спасява, или облекчава положението ни . това ч на емигрантитеим е повече по вкуса ситата и изнеженна Европа, която едва ли ще може да даде отпор... При това че при успешно инфилтриране на първата вълна емигранти . незначителна по число. ще последват още няколко...достигащи до 500 000 - 1 000 000...

А след 25-30 години...просто ще ни залеят...при темповете на раждаемост които имат ...

Дания е вече ислямизирана, самите датчани признават, че Дания от приказките на Андерсен вече я няма, а Швеция е изнасилена от орките, така, че прав е АК 47 докато не зачаткат автоматите, а защо не и нещо по-сериозно като MG 42!

T34 Ty151

Псевдобългари серат по форуми, 4е ще приемат всеки, но не и българин.

DIDA

"Европейската комисия....не предвижда квота за Дания, тъй като тя се присъедини към Европейския съюз при специални условия и не участва в някои общи политики...." Значи имало и държави в ЕС, които участват в него, ама малко по-така!!! А пък ние БЕЗУСЛОВНО! Ега ти тъпнята!!!

Боко бил проззз, а Орбан голям куражлия, куражлия колко куражлия, преди два дни приятел се върна от Унгария и каза че Унгария е смрад, навсякаде орки и боклук. Слава на Бога за сега колкото и да е прозз Боко това не се случва в България...така че по леко с плюенето!!!

Коментари - Унгария обмисля да обяви кризисно положение, изпраща армия | Днес.dir.bg

Унгария обмисля да обяви кризисно положение, изпраща армия

Унгария обмисля да въведе кризисно положение. Армията започна военни учения, за да подготви войниците си за охраняване на южната граница.

Обратно в новината

Коментари - Унгария обмисля да обяви кризисно положение, изпраща армия | Днес.dir.bg

Коментари

Майната им на гадните копелета,тъпи тъпи прости ама БОГАТИ Да ходят у Унгария, да трошат огради и да минаватте нататъче При побогатите от нас и ощи подалеко . И ние ке доеме

Не трябваше да съдействаме на Сталин при създаването на Република Макдеония и да измисляме македонски език - сега днешните македонци нямаше да ни мразят, задето ги предадохме без бой и ние тях, задето ни крадат историята. Не трябваше да се дръвчим по комунистически срещу Чехия и Унгария, когато те проливаха кръв в опит да се откажат от комунизма и СССеРе и да показваме, че сме по католици и от Папата! Възродителният процес трябваше да бъде осъществен до край и всички с турско самосъзнание пратен в истинската си родина (т.е. Турция)! Циганите трябваше да бъдат настанени в трудови лагери и да бъдат организирани да се трудят, докато родят поколение, което докаже, че може да живее и да се държи нормално според законите на държавата! След падането на комунизма, големите крадци и престъпници трябваше да получат заслуженото и да не се допусне олигархическият модел, който ни управлява сега! С други думи: БЪЛГАРИЯ трябваше да има не приятели, а интереси!!! И не ми се оправдавайте с комунизма: една Сърбия на Тито лавираше умело и пазеше интересите си в условията именно на комунизма!!! Сега, след над 50 години погрешни и продажни ходове, БЪЛГАРИЯ я чака най-жестоката съдба: съдбата на предателя, в която 'еането' ще е най-малкото наказание. Това е, толкова е просто и логично.

Цари ново преселение на народите и то няма почти нищо общо с битките на племената в Сирия, Либия, Алжир, Египет, Афганистан, Турция, Мали, ЕС, САЩ, България и прилежащи места. До 10-15%, максимум бягат от война, унищожение и са бежанци. ТЕ ДА ОСТАНАТ, АКО ИСКАТ! Останалите искат нов живот, нова цена на сандвич от МакДоналдс, съизмерим с работната им заплата. Те ще вървят все напред и колкото и да им казвате, че "при нас е кофти", то те няма да спрат, защото бившият съсед от предградията на Кабул, вече яде 2 сандвича вместо 1/2......и така докато им стигнат силите. Решение винаги има, но всички решения са гадни и грозни. Това е положението! Може да се направи: - Да се обяви зона забранена за плаване м/у Африка и Европа. Всички кораби, лодки, катери, гемии, та даже тузарски яхти се потопяват безапелационно от Обединена флота на ЕС . Може и "Дръзки" да е там. Важно е да се потопяват отдалече, че морячетата да не виждат трупчета, но това може да се организира лесно. - Друг вариант е държави като САЩ, Германия, Англия, Франция да ги товарят на свои кораби 100 километра преди забранената зона и да ги отнасят където си щат, щом си ги искат. - Може и цялата флота да се използва за пренос на евтини сандвичи, произведени в Унгария, България, Гърция и т.н. Ооо па, WOW, Сори, сбърках- Унгария няма излаз на море, което е добре за нас по транспортно-фискални причини . Това, вече е ново начало. От нищо-нещо или нещо-нищо :) и нов израз, когато играеш карти или стреляш : "Избий ги, че да те уважават"

Абе хора, спретеги бе. Просто не знаете с какво си имате работа. Аз имам зад гърба си една мисия в Афганистасн и от първо лице мога да кажа. Това не са хора, нищо че някои много приличат на такива. Редят например жени и деца в редица, смрадливия мазен циганин се крият зад тях, ние минаваме с джипа,децата махат с ръка и викат/ искат нещо, изведнъж талибанина се изправя и открива огън по нас. Не можем да отговорим, че ще отстреляме децата, онзи зняе това, дава откоси до откат и се кефи... На колегата отнесоха рамото.. Сега същите тези със същите деца тичат пред камерите и евро идиотите снимат и изпадат в умиление. Дано не последва това, което си мисля.

воината вече е с терористите в европа , а те са много

Гърция, Македония и Сърбия ги пускат транзит. Да му мисли мама Меркел.

Хуманитарен кордон за чалмите право до Берлин, под прозореца на Меркел!!! После да пуснат и фашистите от Киев до там и да гледаме сеир!!!

ами като бомбардирахте и давахте танкове и оръжия на ид или другите не мислехте сега като са под бомбите нормално е хората да бегат и отиват в тези страни които са им пратили бомбите които им рушат къщите

Приветствам намеренията на Унгарското правителство за адекватна реакция срещу ненормалното "нашествие" на територията им. Дано успеят да ги приведат в действие и то в най-скоро време!

Ako приведат тези действия в действие, орките от Сърбия ще дойдат при нас.

Унгария взела мерки, кви мерки. Унгария вече прилича на клоака навсякаде смрад и мръсотия. Видя се че Орбан е въздух под налягане само говори и нищо не прави, щял да прави военни маневри, кви маневри кви 5 лв. Унгария е вече превзета!!!

........жалко само , че нашите,,управници,,...ако така можем да наречен безгръбначните , които ни управляват не са като унгарските !!! Прави ми впечатление, че по темата за бежанците редактори са едни и същи хора от дирА и , че трият на поразия мнения в които има много истина , но не допадат на НЯКОГО! ТАКА ЧЕ Е БЕЗМИСЛЕНО ДА СЕ ЛОГВАМ И ДА КАЗВАМ МНЕНИЕТО СИ...ТАКА И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТО ПОД ПРЕДЛОГ ..СПАМ ИЛИ НЕТОЛЕРАНТНОСТ. ДАНО СЕ ОРГАНИЗИРА НЕЩО ПО ВЪПРОСА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА ДА СЕ ЧУЕ МНЕНИЕТО НА ХОРАТА ОТНОСНО ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ,,БЕЖАНЦИ,, В БЪЛГАРИЯ СЕ ПРОВЕЖДА ЕДНА ДЕМАГОГИЯ ОТНОСНО ТЕЗИ,, МИЛИ,, , ,,ИЗПАТИЛИ,, ХОРА!!! А НИКОЙ НЕ ГО Е ЕНЯ КАК НИ МАЧКАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТОЛЕРАСТИ.

Не трият чак толкоз. Всъщност цензурата е умерена по сравнение с други форуми. Изглежда има и ключови думи по който модератора е алармиран и той по правило трие без да чете много.

не съм много сигурен дали е така , но вчера изтриха коментарите ми до един ...ееее във всички ли имаше ,,ключови ,,думи....и се бях логнал.... ТОВА МИ ПРИЛИЧА НА ЦЕНЗУРА , И ИЗПЪЛНЕНИЕ НА НЕЧИЯ ПОРЪЧКА С ЦЕЛ ДА НИ НАКАРАТ ДА СЪЧУВСТВАМЕ НА НАТРАПНИЦИТЕ , КОИТО НИ ЗАЛИВАТ КАТО ЦУНАМИ.

кои са тия ключови думи, да я тестваме тая теория?

Прекратете истерията!

Народе не се безпокойте.Българите са много по света.Ако стане напечено всички ще се върнат да защитят България и тогава жална им майка на тези който кроят шапка на родината ни .Българските войници са едни от най жестоките по света.Това го доказва историята.

Наздраве, куме!

Вземаш ковти наркотици.

от всичко, дето си написал, само това за жестокостта е вярно... за съжаление!

Някой в нашата мила татковина, ЗНАЕ ЛИ броя на имигрантите ?

Незнам колко, но чух някъде днес, един от нашите "мили" политици да се изказва, че можем да поемем още 5000, ама не разбрах това с + или - 2175 дето искат да вземем.

Бе, кой го интересува! Ти гледай някой руски самолет да не занесе оръжие и помощи за Асад. Това е важното.

абе какви войни ви бият по главите прости - тея хора не виждате ли че пътуват с цел - просто са бедни и не могат да вземат самолет. те не бягат щото има война - те просто са решили да емигрират при родата си в Европа. просто като свалиха режимите и стана въможно да се махнат от страните си - преди това садам и моамар не са ги пускали да минат границата :Д а те винаги са искали да дойдат с чаветата си в европа. искайте си ги и после като почнат да ви насилват децата и да ви бомбят по улиците ще се чудите що така е станало.

ЖАЛКА ЕВРОПА ,ТАКА Е КОГАТО НЯМА ОБЩА ПОЛИТИКА АРМИЯ И ПОЛИЦИЯ !Всеки се спасява поединично и затова САЩ се "бъзика " с ЕС !

който е палил войни и е печелил, сега да се оправя с тези,но богатите ще му намерят цаката, а България изчезва, в случай, че някой мисли, че ще ни се размине. Ще има клане или в най-добрия случай, феслиите ще са господари, а българите беправни ратаи. Който може да ме убеди в друго, да каже. Видяхте ли, какво става в Омуртаг-говори им валия, че турците са дошли тук още преди 600 години-да, дошли са да поробват и трябва да ги изчистимч до крак, иначе ние сме заминали. А нашите управници се правят, че не виждат, какво става, а става, че на минарето имаше турско знаме в "суверенна" България. И по телевизията нищо не казват за нас, българите -какво ще става, какво да правим, просто не ги интересува какво ще стане с децата ни. Унгарецът е истински ръководител и патриот.

прав си дндн, за съжаление - ще изчезнем, при това не само ние, всички малки и зле управлявани държави в европа като че ли са обречени - унгария също не е голяма държава, но за разлика от нашите "държавници", дето се правят на нечули и невидяли и стриктно изпълняват поръчката за геноцид над бг населението, унгарският президент е патриот, който брани интересите на нацията и държавата си, дано да успее да помогне на народа си и да запази унгария - а ние май отървахме влака, предстои битката за столове на хрантутниците в т.нар. парламент - само 240 парчета

Обичам да пиша, когато има много "лайкове", никакви минуси, а аз съм на обратното мнение... или почти. 1.В България, Турция, Близкият Изток,Източна Европа и Целият Балкански полуостров ще бъде страшно, както си е отдавна. Но се появи нова мода... Не ни атакуват армии или "кротки" дипломати , а женици с дечица на ръце . Да ги пуснем, да ги избием или не е ясно кой ще свърши първото за 500, а последното за 100 долара/на семейство? От всички страни и религии е срамно и грешно. И е страшно опасно- "Цугцванг" го има в шаха. Виж, потърси в Интернет и не ме питай 2. "Феслиите", както ги наричаш няма да са господари, освен, ако не им дадем да са. Дадохме им. Някои стават, други - НЕ. Някои пък КАТЕГОРИЧНО НЕ СТАВАТ! Все пак: Може пък и да са началници, шефове, собственици... Тогава може и да си ратай, ако си решил да се наемеш. Лошо няма да работиш за тях. Лошо има, когато мислиш лошо за този, който ти дава хляб. 3. Кога според теб по телевизиите казват нещо съществено в обикновени дни- ако няма земетресение, ураган или на "Някоя Преслава "не са и изпаднали циците? 4. Ако си такъв патриот, попаднал в безверие и самобичуване, то не се притеснявай. Може да дойде даже време, когато ще ми се наложи да издам команда "До дясното ми рамо СТРООООЙ, СЕ! Ще те чакам, в съответния допустим и приемлив срок :) 5. Унгарците май се опитват да направят нещо, защото им дреме, а на другите не. Времената се менят и то бързо, затова пак прочети т.4 ) "Бъди Готов" !, както казваха пионерчетата

С всекидневните европростотии, забравихме, че нас не ни приеха в Шенген, щото границата ни не била охранявана надеждно:))))

Не ти трябва Шенген. Там не е хубаво. Както не е хубаво в ЕС и НАТО.

Абе, човеко, ти разбираш ли за какво говоря, или си заслужаваш изродското евроуправление!?!?!?!?!?!?!

Сега четох в новини бг,че Саудитска Арабия,която не взе нито една орка предлага на Германия да и построи 200 джамии. Това нормално ли е? Какво се случва?!

Не бе, няма никаква конспирация срещу белите християни! Спи спокойно!

Черна пелена се стели над цяла Европа...Сякаш някой е омагьосал всички управляващи!

А, пък то било, че управляващите са омагьосали и зомбирали електората.

За магията са виновни финикийците.

те "бежанците"като се заселят в германия и засмучат помощите от гърба на работещите, нали трябва да се молят по 5 пъти на ден - 200 джамии ще са им малко - ако се заселят още 2-3 млн. резаци в германия какво са някакви си 200 джамии - саудитска арабия може и с още 200 джамии да помогне, нали не отиват при тях - всичко е разчетено и планирано

Напомнят й да не се ослушва, а да стрОи.

Снощи по фламандската национална телевизия за пореден път промиваха и без това промитите мозъци на местното население. Първо един имам от Гент обясняваше, че Белгия трябва да приеме относително толкова "бежанци", колкото и Германия - около 1% от населението (около 100.000 човека). След това показаха един документален филм за едно красиво и модерно 17-годишно сирийско момиче. И накрая един сириец гордо обясняваше как преминавал границите и колко бил платил за целия път (над 4.000 евро). Унгарците бяха показани като някакви първобитни диваци...

Орбан президент и премиер на БГ. Стига вече червено-сини гнусни тикви.

Ами нормално е. Само за 24 часа са влезли 3 300 души.

Браво на Унгария! Единственият европейски политик с достойнство е Орбан! Да живее и да ръководи Европа, не само Унгария!

За мен това е не само препечено, обявена е война на цяла Европа.Тези хора отиват не да се интегрират а да интегрират европейците.

Да дезинтегрират и анихилират християнството. Първо в Европа, после и по другите континенти. В Близкия Изток са на приключване.

За мен това е не само преселение, обявена е война на цяла Европа.Тези хора отиват не да се интегрират а да интегрират европейците.

И не искат да всяват паника всред европейците, може би се надяват че като правят добро на прииждащите, ще обърнат нещата.

Унгарците вземат мерки. Нашите се снишават.

Управляващите ни не са "наши" ! Всички са чужда резидентура.

Дания била готова....?! Кой идиот написа това. Датчаните от 1 септември намалиха на половина издръжката на един навлек, Направиха от Бейрут рекламна кампания "не идваите, не сте желани!", премахнаха правото емигрантите след една година да могат да извикат цялата си рода. От вчера са въвели граничен конрол към Германия и са спрели всякакви влакове и ферибооти. Четете бе!

Медиите явно имат един ръководен център. И оттам световните кукловоди издават команди: Манипулирай! Лъжи! Отричай очевидното! Казвай на черното - бяло! Докато напълно се усе.е Европа.

Аз съм горд еврогеец и призовавам всички военнослужещи, полицаи и доброволци, които се опитат да попречат на влизането на нелегални, без документи субекти в страната им, да бъдат уволнявани и съдени за расизъм, заговор против човечеството и престъпление по служба.

Имунитетът на някои държави за независимост, суверинитет и национална самоидентичност се засилва доста бързо. Разклаща се вече този арабело-яуропейски съюз.

Президентът Плевненлиев като върховен главнокомандващ на 30 хилядната ни армия е длъжен по Конституция в критичен момент за Националната ни сигурност да поеме управлението от импотентното правителство и да издаде заповеди за дислоциране на армията и въоръжените сили на държавата( полиция, други организации) в критичните зони. Това са нашите граници с Турция, Македония Гърция и Сърбия. Да издаде заповед за арестуване на всички нарушители на държавните ни граници, при нужда да се употребява и оръжие- самоотбрана, опит за бягство. Орбан се оказва на висота, а дали са на висота Плевнелиев и Борисов?

Сакън, не дърпай дявола за опашката, че току виж е станало по-зле.

На далновидните унгарци! Орбан-президент! Обединена Европа без граници е в своя край! Дойде време дупедавци, да защитите своя дом от черни попълзновения!

Със сигурност на Сърбежа не му е гот да го третират като страна извън Европа :)

Унгария не знам как ще си почисти жп-гарите след тези зомбита. Ако съм унгарски полицай ще си сложа и ръкавици и няма да ги приближавам защото и въшки имат. Само с пожарните камиони да ги пръскат отдалече и така с голяма радост да ги пращат към Германия

Представи си, минавайки само по пътя си какво опустошение оставят, а бедна ми е фантазията какво ще се случи в досега "красивата и спретната" Германия! Крах и погром!

"Унгария планира да изпрати войници, които да помогнат полицейските патрули " - да помогнат НА полицейските патрули или ДА ПОДПОМОГНАТ полицейските патрули. То журналистите неграмотни, искаме децата на матурата да се представят добре!

Орбан да бъде назначен за председател на Европарламента!

Казах ли ви преди че тези хора носят зараза. Вижте ,че Унгарските полицаи са с маски

БРАВО НА УНГАРЦИТЕ!ДОСТОЙНА ЗА УВАЖЕНИЕ НАЦИЯ!БЪЛГАРИНО СЪБУДИ СЕ!!!

Единствено Унгария прилага решителни действия за възспиране на хуните! Еврочугунците от Брюксел да вземат пример, а не да кърпят положението с : "план за задължително разселване". Кой си ти бе, Юнкерс, люксембургски мишок и офшорен мошеник? Пазиш си топлото местенце ли, както и това на останалите примати от ЕК? Май целта е да си изкарате мандатите, а после - след нас и потоп. Нека и България да се включи към Вишеградската четворка и твърдо да заяви, че не приема квотите. Да се свика извънредна сесия на НС и поименно да се гласува съгласие/несъгласие с Брюксел. Нека да видим на светло КОЙ кум, КОЙ сват, КОЙ на гейовете брат.

да използваме правилно значението на думите.

1000 +

Юнкер е на 60 години, а изглежда като на 80. Алкохола не му влияе добре и това се отразява и на мисленето му. Този човек не може да взема важни решения.

и белото, и белото

Аз като Началник казах ще приемате и лагери ще направим тук в БГ то. Кои сте вие бе българи кви сте ? Хахаха каквото кажем от Брюксел тва ще правите хахахах! Аз казах: ХАУ!

Предлагам да възобновим строителни войски и всички емигранти заедно със затворниците под строга охрана да работят тежък физически труд докато желаят да бъдат в България. После са свободни с еднопосочен билет за Африка , Турция или където искат.

Съгласен, и за да бачкат по-добре трипъти свинско секи ден - шунка на закуска, пържола за обяд и свинско със зеле на вечеря. А свинското от ведомствените свинеферми дето да бачкат въпросните емингранти.

искаш да те бият от БХК. Хахаха робе твоеа е задължението ти да бачкаш за да храниш ей такива като тия и като циганите и политиците. По времето на Славчо Атанасов като кмет на Пловдив масово ги бяха хваналивсички които получаваха помощи. Обаче си нямаш представа как се изредиха всички правозащитни организации да плюват какк им се нарушавали правата на хората.

Може и да са мрънкали, но не се е разчуло (или поне масово не е). Което е в реда на нещата - мрънкат си , керванът си върви. Значи те са икономически емигранти в България, т.е. трябва да им намерим работа - еми ето! Има камъни за чукане по магистралите, мостове се правят. Тук им пазим живота и им намираме работа какво повече искат? БХК да се скрие някъде, че техните приятели хамериканците ни вкараха в тази игра.

Нишо не можеш да предложиш ,защото е смешно ние България да предлагаме нещо ,комично е.Ние нямаме сувернитет ,каквото ни се каже това правим ,това е съмата истина.Утре вълната от емигранти може да ни помете и ако са решили нашите,, съюзници,, така така ще стане.Престанете да се силите ,ние сме никой.

повечето дето пущат подобни работи са хора които живеят в някакъв остров на юлюзорно спокойствие поради някакво стечение на обстоятелствата. Облъчени са от пропагандата за равноправие и демокрация. Сам одето не се замислят че богатия е взел от хляба на другия и другия за това е беден. А тва взимане не става без някакъв вид насилие. Много сме зле, ужасно зле, чак ме хваща страх.

""Дания, тя се присъедини към Европейския съюз при специални условия и не участва в някои общи политики."" Пръмова, къде си ма? Ти ли ще пишеш закони ма? Позор, позор, позор!!!! Кунева да бъде разследвана и вкарана в затвора като национален предател.

..заедно с Плювню, Ненчев, Бойко.

2800/1ш0000 е около процент и половина. Докато ги приемат ще има още 1ш0000 новодошли.

Пращайте ги към голямата ябълка. Те окрадоха държавите им. Сега може да отделят зелени хартийки за подпомагане

Незабавно затваряне на границите на Европейския съюз за наглите мигранти!Иначе ни чакат големи проблеми.

Все по гадно става, бежанците прииждат като скакалци, за децата и жените разбирам, но мъже, младежи от които зависи решаването на проблемите в държавите им преобладават тука а и все по нагло предявяват изисквания претенции, ще има ядове.

..войници, които да помогнат полицейските патрули ... - казва се подпомагам някого, но помагам НА някого.

Тези " ЕвроГейски" ценности направиха от мъжете на Европа меки китки, Гей -паради и бракове, които противиречат на природата. Когато се възцари содомията, инцеста и всякакви извращения - идва края на Империята ! Това е края на Европа, населението ще бъде подменено - с по-жизнеспособно !!! Българите ще изчезнат до 50 години- заслужаваме си управниците, които ни ликвидираха !!! Олигарсите да не си мислят, че вълната ще ги подмине !!!

Пука им на олигарсите !!! Ще си купят друга Родина! Като кърлежи са...На новото място- пак олигарх....

Така си мислеха и Руснаците, че Европа ще приеме руските олигарси с отоворени обятия - да , ама НЕ ! Никой не ги "бръсне " за 5 лева Олигарсите могат да виреят само там, където са ги " произвели "

Може да се окаже,че разни еничари политици,кметове и НПО-та са решили да лапат кинти от ислямизацията на БГ. В БГ има хора,които не ги е гнус от всякакви престъпления срещу собствената им Родина ,само кинти да падат. тези хора трябва да се ометат от управлението на държавата докато има малко държава все още.

"Изхода" от ситуацията, който са "изобретили" в Европарламента, с пренасочването на беженци в умиращата Прибалтика, България, Румъния... също не е рационален. Ако тази програма започне да работи и дружните потоци араби и африканци потекат към Латвия, Литва и Естония ,България. Словакия, ще видим как коренното население, и без това немногочисленно, стремително ще напуска родните си места, търсейки спасение от санкциониранната окупация на територията на останалата Европа. След време ние ще получим Прибалтийски Халифат, Балкански Халифат ..... Засега нас ни спасява, или облекчава положението ни . това ч на емигрантитеим е повече по вкуса ситата и изнеженна Европа, която едва ли ще може да даде отпор... При това че при успешно инфилтриране на първата вълна емигранти . незначителна по число. ще последват още няколко...достигащи до 500 000 - 1 000 000...

А след 25-30 години...просто ще ни залеят...при темповете на раждаемост които имат ...

Дания е вече ислямизирана, самите датчани признават, че Дания от приказките на Андерсен вече я няма, а Швеция е изнасилена от орките, така, че прав е АК 47 докато не зачаткат автоматите, а защо не и нещо по-сериозно като MG 42!

T34 Ty151

Псевдобългари серат по форуми, 4е ще приемат всеки, но не и българин.

DIDA

"Европейската комисия....не предвижда квота за Дания, тъй като тя се присъедини към Европейския съюз при специални условия и не участва в някои общи политики...." Значи имало и държави в ЕС, които участват в него, ама малко по-така!!! А пък ние БЕЗУСЛОВНО! Ега ти тъпнята!!!

Боко бил проззз, а Орбан голям куражлия, куражлия колко куражлия, преди два дни приятел се върна от Унгария и каза че Унгария е смрад, навсякаде орки и боклук. Слава на Бога за сега колкото и да е прозз Боко това не се случва в България...така че по леко с плюенето!!!