Скрити дългове провалят сделката за ”Горубсо”

Скрити задължения за 12 млн. евро са провалили сделката за “Горубсо“ - Мадан, която трябваше да приключи късно снощи. Работниците заплашиха да блокират републиканските пътища и магазините, ако не си получат парите до края на деня.

Обратно в новината

Коментари - Скрити дългове провалят сделката за ”Горубсо” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги съм се чудел как уж под 20% от българите поддържат БСП, при това повечето от тях дори не знаят какво е това Интернет,а сайтовете като ДИР са пълни с коментари,очевидно свързани с тази партия. Става дума за някъде към 90% от коментарите. Ето тук един говори уж срещу монополите, ОК, уж всичко е наред, защото кой нормален българин не е срещу тях, но същият на два пъти уточнява, че е против ЗАПАДНИТЕ монополи. Значи или е от БСП или е с напълно промит мозък, като техния. Защо в коментарите ВИНАГИ срамежливо се забравят РУСКИТЕ монополи, които са най-силни и най страшни в БГ? Впрочем, може да е и привърженик на Атака, защото от началото на съществуването й не съм чул и една дума от Сидеров срещу Русия и петата й колона в БГ. Не ми се вярва БСП да дават толкова много пари на десетки драскачи в Инет, да прокламират ретроградните им и страшно вредни за съвременна България идеи. Тогава от къде и кого идват тези коментари - може ли някой да ми отговори?

СЕГА ЛИ РАЗБРАХА ,ЧЕ ИМА СКРИТИ ДЪЛГОВЕ ТОЧНО КОГАТО ЩЕ СЕ СКЛЮЧВА СДЕЛКАТА???

СЕГА ЛИ РАЗБРАХА ,ЧЕ ИМА СКРИТИ ДЪЛГОВЕ ТОЧНО КОГАТО ЩЕ СЕ СКЛЮЧВА СДЕЛКАТА???

В кабинета на ББ само Веждито е кадърен.

"да дадем милион и половина лева на хората, за да живеят" с този полулизъм, ББ раздаде цялата държава, и вече съвсем нищо не остана... стискайте зъбите, идат кучи времена, а Гроб няма да се махне скоро. При нас управници се махат само ако ги сменят от извън страната. История....

Ще се намерили законно този Захариев да бъде арестуван най после. По същия начин унищожи и Кремиковциа сега тук спира работа на два завода. Аз ако не си плащам нещо съдя-изпълнител ми спира заплатата, а този кои го пази.

"С Атанасова и Добрев пускаме в ход тежката артилерия на ГЕРБ" хахаха До никъде няма да стигнем щом начело на държавата ни са пожарникар, полицаи и икономист! С икономисти и юристи не се излиза от криза, а се влиза! Тези само знаят да грабят. Съд и конфискация на цялото имущество от незаконно забогателите бизнисмени, приватизатори, мутри, бивши и настоящи управници!

1chovek

Изказването ти звучи горе долу така: "Как може в болниците да има лекари? Трябва да има кондуктори от градския транспорт!"

Хммм, Г-да управляващи, не ми се правете на пр..н.ли, а се намесвайте здраво и отговорно/затова сте Управляващи!/, изгонете тия концесионери-престъпници и Платете на работниците от ГФ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ГОРЕЩОД..!

Напълно прав си и съм съгласен с тебе,но защо чак сега?Нима през 2005г.нещата бяха по-добре,или може би през 1997г.?От цели 22 г.сме зле,а ако трябва да сме по-точни от не по-малко от 60г.но сме много,много търпеливи!И страхливи!Чакаме управниците ни сами да се сетят,че трябва да мислят повече за народа си!

На протести! Всички на протести с кучета, котки, врабчета! На масови протести по-голяма масовост от протеста на 17,03, Да им покажем! Тогава бяхме 200, а сега ще 200,1/0,1 ще е моето помярче/

Гол протест без крайна цел - пълна смяна на статуквото и изгонване мафията от Парламента (с отнемане властта от мафията) е само в поза на БСП и самата мафия. БСП се готви като втора политическа сила да се върне на бял кон на власт. Това е предаване на властта от един клон на мафията на друг и продължение затриването на България.

Тогава хората протестираха. Имаха поне тази свобода. Излизаха без страх. първото нещо, което направиха ГЕРБ с идването си на власт, беше да ограничат възможностите за протести. Хората се страхуват, а медиите не отразяват нещата вярно. Хеле Бареков.

Хората не ги е страх , хората се притесняват че нищо не се променя Икономическото положение ги смачка , притеснението им е че ако протестират може никога да не им платят или да загубят работата си Мислят си ние ще си мълчим , пък може те все пак след време да ни дадат неизплатените заплати Ако се разбунтуваме нищо няма да ни дадат И на практика сами се обричат на мизерия Този който веднага свежда глава никой не го бръсне за пет пари ИМА ПРИКАЗКА , едно магаре колкото повече носи ,толкова повече го товарят , ето това са българите в момента

Ал

За какво служи фонд Гарантирани вземания на работниците и служителите, в който всички работници се осигуряват? Не е ли предназначен за точно такива случаи?

В книжническата система всичко си е наред и нищо не върви. На документи и хартийка менюто е пълно, а в кунята няма нищо. Книжници са евреите. От тях и производните ислям християнство. САЩ, ЕС, Русия също са фасади

Те и за това го махнаха защото го профукаха, както направиха с всичко де имаше готови пари, и така се надяват като не съществува вече хората и да забравят че са внасяли и в него

Този Вълканов ли ,който изплати милион на Доган? Същият -дясната ръка на Илия Павлов. Същият от който пропищя цялото Черноморие и който завлече толкова фирми по морето. Той-бившият генерален директор на Минстрой ,който разсипа предприятието и го подари на Мултигруп. Този ,е по голяма гад и от Захариев.

ТАКА Е! НИКОЙ НЕ УПРАЖНЯВА КОНТРОЛ ВЪРХУ ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ, ДАДЕНА НА КОНЦЕСИЯ. ВСЪЩНОСТ , ТИЯ КОИТО СМЕ ГИ ИЗБРАЛИ ДА КОНТРОЛИРАТ НАШАТА ОБЩА СОБСТВЕНОСТ -НЕХАЯТ ИЛИ САМО ПРИБИРАТ КОМИСИОННИТЕ.

Защо господинчо брайън забравяш, че всички управляващи са внуци, деца или самите те комуняги.Не обиждай тези, които не обичат партиите , а са за истината!!!

Правителството не изплаща заплати на работниците в частна фирма-крайно време е да проумеете това!Е естествено е,че поназнайвате ,че е така,но ви е изгодно да нападате правителството и ГЕРБ ,защото сте червени измекяри!

Правителството на ГЕРБ няма нищо общо и правителството не е ДЪРЖАВАТА. Утре може правителството да е на БСП, СДС или АТАКА и т.н. Проблемът е принципен и е в това, че с неизплатените заплати се нарушават основни закони в държавата и за това държавата трябва да санкционира много жестоко. Какво ли ти обяснявам ...

Поредна лъжа на правителството, гледайки мизерията при която работят миньорите, все едно , че всеки ден отиват на война.А другите, обещават, въртят далавери, продават, купуват правят милиони!Позор за управниците!!!

Много фирми не са изплащали заплати на работниците си, по 5-6 и повече месеца. Нямали пари, било криза и т.н.. Така всеки може д анаправи фирма, да измами работниците и да прибере сериозни пари. За такива тарикати, които обявяват несъстоятелност на фирмите си предлагам следната схема: 1. Подвеждане под отговорност на физическото лице/а, което е регистирало фирмата. Работниците си получават заплатите от държавата, а държавата започва да се разправя с тия тарикатчета; 2. Запор на банкови сметки и разпродажба на лично имущесто и такова, прехвърлено на други лица последните 5 години; 3. Ако няма пари и след това - в затвора, но родните му да плащат разходите, докато е на "топло"; Стотици работници и семейства са унижени и се подиграват с тях, а министрите само правят велики предложения и дават идеи за бъдеще как щяло да бъде и т.н. Публикувайте списък на всички фирми, които не са плащали ... няма думи от тези безобразия!

...И СИ ПРАВ! НО-тук има един ГОЛЯМ въпрос: -кой беше министър-председател, когато е приватизирано ГОРУБСО???

Ето това е комунистическият манталитет Не виниш частният си работодател койте те лъже и обира ,но виниш правителството В същото време очакваш някой да направи нещо , но не и ти Може да не ти плащат заплата , но ти никъде няма да се оплачеш , мълчиш и се надяваш ,че може и някога да ти платят Не отиваш никъде да се оплачеш , но след време когато нещата напълно се забатачат тогава се присещаш ,че правителството е виновно Ама всички сме си виновни сами Първо всеки който е под поне 500 евро заплата трябва да спре да работи , второ спиране на всякакви помощи за циганите които раждат по 10 гнуслета и никога не работят през живота си Щом сме по прости от фалиралата Гърция така ще я караме Не може да имаме европейски данъци ,акцизи и цени , а заплатите да са ни 20 пъти по малки Щом искат ЕС с техните данъци и ставки трябва единна за целият съюз минимална заплата , ама за това трябват национални протести и блокиране на държавата до дупка За това трябва веднага да се почнат масови протести

Най-точното изкаване от много време, Браво !

точно казано, но какво от това

Ами най вероятно нищо за момента , ама ако си мълчим все така ще я караме , че и по зле защото вървим към фалит на държавата За това имаме евро депутати за да защитават българските интереси , а не само да лапат и да пазят монополите Сега тази измислена изкуфелница Кунева-Пръмова щяла партия да прави , тази която продаде интересите и закри блоковете на АЕЦ Козлудуй , за да обслужи интересите на френките капитали в румънската АЕЦ Сега плащаме поне 4 пъти по скъп ток заради това и безропотното съгласяване с някакви парникови квоти , зелена енергия и наливането на безумни пари в Марица от американци И някой очаква , че тази национална предателка ще направи нещо да живеем по добре Мамят ни отвсякъде , някакви измислени мобилни оператори крадат по 1,5 милиарда печалба от най бедната страна и никой нищо не прави На никой не му прави впечатление , че дори след укриване на половината печалба с всякакви трикове , те пак печелят 10 пъти повече от същите оператори в други страни

ЕЙ УМНИК/ЧКА СИ МИ ТИ - ТАКА ГОВОРИШ ЗАЩОТО НЕ СИ ПРИТИСНАТ ДО СТЕНАТА ДА НЯМАШ ИЗХОД И ДА НЯМА КАКВО ДА ЯДЕШ- КОЛКО ХОРА МОГАТ ДА СЕ ЗАЩИТЯТ БИЛО ТО В СЪДА ИЛИ НА ДРУГО МЯСТО - ХОРАТЯ НЯМАТ ПАРИ И СИЛИ ЗА ТОВА

Що за парадокс: Финансовия министър заяве, че ЩЕ прави ревизия на фирмите на ВЗ "АКО ..." Финансова ревизия ТРЯБВА да се направи НЕЗАБАВНО и независимо от това как ще продължи сагата с ВЗ...

ЦИГАНСКИЯТ МАФИОТ ВАЛЕНТИН ЗАХАРИЕВ ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН И СЪДЕН ЗА СВОИТЕ ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ-А СЕГА КАТО МИНИСТЪР ДЯНКОВ СЕ ЧУДИ ОТКЪДЕ ДА НАМЕРЯТ ПАРИ ЗА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ЗАХАРИЕВ-МОЛЯ,ВЪВ ВАРНА ЗАХАРИЕВ ИМА СКРИТА ФИРМА С МНОГОМИЛИОННИ КАПИТАЛИ-ТОВА Е НЕГОВИЯТ ТЪРГОВСКИ ФЛОТ,УПРАВЛЯВАН ОТ "VARNA SHIPPING &TRADING",съкратено:"VST". ДА СЕ ЗАПОРИРАТ ОКРАДЕНИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА МИЛИОНИ И МЛОЖЕНИ В ТАЗИ ВАРНЕНСКА КОМПАНИЯ,А НАВЯРНО ИМА И ДРУГИ ПОДОБНИ ВЛОЖЕНИЯ НА дРУГАРЯТ ВАЛЕНТИН ЗАХАРИЕВ? АЛО,ДРУГАРЯТ ГЛАВЕН ПРОКУРОР-БОРИС ВЕЛЧЕВ,ЗАЩО ТАКА МЪЛЧИШ?ДЯНКОВ-ДЕЙСТВАЙ.

цитат " ...държавата трябва да гарантира оттук нататък да не се дават концесии на фирми, които не са доказали, че са достатъчно отговорни. " Странно икономическо понятие и израз, не мислите ли? Как по-точно Държавата ще гарантира, с какво, по какъв начин, коя институция и пред кого? И второ, Държавата да Гарантира??? за външен икономически субект неговата доказана "отговорност"? Пълен безсмислен бълвоч от объркани понятия и празни приказки - типично за нескопосана, объркана и хилава партия като ГЕРБ, която по нищо не се отличава от бившата БКП. С тази сводка и го потвърждават. Жалко обаче, че алтернатива няма!

АЛТЕРНАТИВА НЯМА! Такова животно, няма. Има най-малко 100 алтернативи. Най-добрата алтернатива е, смяна на либерално-централизираният Нови световен ред, с ДЕЦЕНТРАЛИЗИРАН. Тоест, смяна на ЦЕНТРАЛИЗИРАНАТА РОБСКА СИСТЕМА (рептилска), с ХУМАННА (Човешка).

Комунист = Ликвидатор !!!!

Изкара Филип Димитров най-големия комунист!

бая се е точило там и тоз тюфлек собственикът ша ми се лези из сутрешните блокове :)

Предлагам коментарите на латиница изобщо да не се публикуват, такива хора не са достойни да правят коментар по въпроси свързани с България!

абе оня там си еди коиси откраднал кокошка в затвора .атози валентин захариев окраде балгария и продалява да краде и е на свобода ,за него нямали закони нали всички сме равни пред закона ,кои го пази ц кого си дели печалбата ,,>> маи такива трябва незабавно да бадат ликвидирани по какавто и да е начин , неможе хората да страдат от шепа мафиоти трябва всички да вастанем и що де има такива да бадат исчистени и тогава балгария ще трагне напред ,кои ще го раследва за незаконо забогатяване ,костов какво ще каже по тоя вапрос маи и тои намаза от кремиковци,неможе 500 мафиоти срещо цял народ време е да се помисли по китаиските закони *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дянков, къде е новият собственик? Ти обеща, че вече ще има нов мажоритарен собственик! Но лошото е, че ти не вярваш на работниците, а те познават Захариев отлично и всички кредити на доверие към него са изчерпани. А твоята заплаха към Захариев. че ако не плати на работниците, ще му пратиш данъчна ревизия, звучи толкова показателно за същността на твоята природа, погълната изцяло от обвързаност и корупционни практики, че няма на къде повече. От това изказване личи, че към фирмите, в които няма тези скандали ги няма, защото Дянков не си върши работата /не им праща данъчни ревизий/ За държава с управляващи като Дянков, трябва да има орган като КДНК /Комитет за държавен и народен контрол/ от преди 22 год. а не ДАНС в сегашният му вид, защото косвено е подчинен на Дянков.

Вместо да блокират пътищата, 200-300 ЧОВЕКА ДА СГАЩЯТ НЯКЪДЕ ПЛЪХА ЗАХАРИЕВ, ДА ГО ЛИНЧУВАТ И ЩЕ ВИДЯТ КАК МАГИЧЕСКИ ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ЗАПЛАТИТЕ ОТ НЕГО!!!

зачто за всичко упреквате правителството,тези кадри са от соца *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Първо се научи да пишеш на български и на кирилица, после мнооого добре чети и чак тогава пиши!

че нали това правителство взе властта с претнциите, че може да решава проблемите, нали за това гласувахме за него и сега си скубем косите

Защото членовете на правителството получават огромните си възнаграждения от моите пари /данъци/ и са ЗАДЪЛЖЕНИ да отговарят за хаоса в Държавата, който ОРГАНИЗИРАТ - независимо дали от некадърност или с някаква "задна" цел.

СИМЕОНЧО И ДЕЯНЧО НИМА НЕ ЗНАЕХТЕ ЗА ТИЯ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА. ЗАЩО ПРЕДИ ДА ИЗРЕЧЕТЕ ПОРЕДНИТЕ ЛЪЖИ НЕ СИ ИЗЯСНИХТЕ НЕЩАТА И СЛЕДТОВА ДА КАЖЕТЕ ИСТИНАТА. ТОВА ЛЪЖАТА ВИЕ ОТ ГРОБАРСКАТА БАНДА ГО ИМАТЕ КАТО ДОБЪР ДЕН. ТОЙ И ВАШИЯТ ИДОЛ МУТРАТА И ТОЙ СУТРИН КАЖЕ ЕДНО , НА ОБЯД ОБРЪЩА НЕЩАТА И ВЕЧЕРТА СЪВСЕМ ДОВЪРШВА ЛЪЖАТА. ТОВА ВСИЧКОТО Е ВЪРХА НА ВАШАТА НЕКОПЕТЕНТНОСТ, НЕЗНАНИЕ , НЕУМЕНИЕ И НАЙ ВЕЧЕ ПРОСТАЩИНАТА ННА МИЛИЦИОНЕРСКИЯ ВИ ИНТЕЛЕКТ.

Тези 12 милиона не са задължения, а форма на поръчителство, което е някакъв вид тежест, уточни Добрев. А това е ,че Захариев е "СПОНСОР" НА ГЕРБ тука нещата не са така прости хоп троп по масата и ще му вземем концесията !!!

От километри си личи алчната ,възпитана в комунистическа лъжливост и крадливост муцуна на Захариев!Какво очаквате от този червен боклук-да прави всичко възможно,за да работи срещу правителството!Това е сделка Захариев-Станишев!

Не разбирам защо Захариев. Много хора останаха без работа и без заплати. Моята също е намалена даже през декември няма да имам такава. Не виня прекия си рабодател, нито себе си, аз работя и произвеждам. И то се харчи. Виня правителството което не може и хич не желае да побутне кризата и направи място за развитие нагоре. Виня правителството от некъдърници и разхитители на парите ни. Огледай се и виж колко отива в свирката на локомотива.....

Кажете истината! Още една опоскана фирма си заминава завинаги. Но поне вкарайте виновните в затвора за да успокоите хората.

май си имаме работа с нова калинка. Но и с поредната правителствена лъжа. Вчера твърдяха че имат желаещ да поеме концесията и ако днес не се плати на работниците ще отнемат старата концесия, днес казват че новият се отказал защото имало 12 мил. дълг. Ами Дянков не знае ли какво е състоянието на дружеството?. Нали то се отчита с данъци с документи за плащания. Как така Дянков днес разбира нещо което вчера не е знаел. Ами стачката е вече 3-та седмица. И той и новият не знаели. Тия министри не са ли обсъждали случая на заседания на МС или си чоплят носа на тях. Никой ли не е попитал какво е състоянието на предприятието на мин. заседание. ЛЪЖАТ НАРОДА гледат го в очите и лъжат.

Те и във Външно са водили преговори от време оно с Румъния, но сега румънците ни подсетиха, че Външно преговоря. Пък ние сме благи души и не им водим гарес на тия във Външно. Та тук куче влачи, диря нЕма.

Не знам за "време оно", АМА СЕГАШНОТО ВЪНШТО МАЛЕ, МАЛЕ....

Кажете истината! Още една опоскана фирма си заминава завинаги. Но поне вкарайте виновните в затвора за да успокоите хората.

И двамата братя Захариеви са мошенници ,обраха Крениковци и мн.другуи предприятия .Но да потърсят и тези които им ги продадоха за "Един лев"

link

от утре почват да се строят 2 нови затвора за 20 млн. лв., през това време се приемат 50 нови Евро! закона за боклуците-крадци, след 5 месеца 3000 човека от най-изявените в панделата .... и това еее ... кво мислят цяла вечност само за кражби, тия като станат сутрин мислят ква далавера да врътнат, ама не с мозък, а на народа на гърба ....

СМЪРТ НА ГЕРБ - ТОВА Е СПАСЕНИЕТО!!! ГЛАВАТА НА БОРИСОВ НА КОЛ,КАТО ГАРАНЦИЯ!!! НАРОДЕН СЪД!

ей,насран старец-знаеш ли,че трябва да те съдят за насаждане на заплахи?или си толкова жалък вече ,че никой не иска да се занимава с човек който вече е гушнал букета-сменяй памперса и си лягай а не драскай тук червена гнида,на свършване сте:))))

Жалко, че с така наречената от теб червена гнида свършва и държавата-ако още не си го разбрал. Представи си 22 години крадене и още има, България още цоца от 45 годишния социализъм.

А кой ще вземе мерки за "линчуването" на Захариев, тоя срам за българския бизнес. Не че другите, кандидат-купувачи са китка за мирисане. Но този екземпляр оставя чувството за цигански, разбойнически привкус. Дали най-накрая ще си получи заслуженото главният изпълнител на схемата за открадването на Кремиковци? Предстои да видим...

всичко се знае, ама лъжат миньорите

Николай Вълканов, собственик на "Минстрой" и на "Горубсо"-Златоград, ................. са кандидатите. Факт е, че Вълканов има опит и ум да ги стабилизира и оправи дереджето. Захариев си е комунистически престъпник.

А Вълчанов е Догански престъпник...

тоя Вълканов вчера ли е научил за 12 милиона? Или е знаел и сега ще се договаря с правителството за тях. тогава защо Дянков представи работата като опечена.

в коя държава един боклук като тоя собственик Захариев - банкрутирал и източил едни от най-добрите предприятия на Балканите, ще може да съществува толкова дълго време - да излязат управляващите и да обяснат .... и другата крайност ако едно ЕТ фирме задлъжнее с 3 медицински усигуровки на стойност 30лв. (предварително източени от здравната каса) го гонят до дупка .......

99% от всички видни БГ бизнесмени, да върнат поне остатъците от накраденото, да ги окошарят и да бачкат в чистотата "доживот"! Некадърници с некадърници крадливи само да ги субсидира държавата, плащаме им за газовете, емисиите, глобите по ЕС... А те да инвестират в джипове, яхти, палати, "манекенки", поп-фолк певачки и певци... и да не ни плащат ни заплати, ни осигуровки, ни нищо

Браво, добре казано!Трябва със закон и референдум да се КРИМИНАЛИЗИРАТ ПРИВАТИЗАЦИИТЕ от 1989 г., насам ,така ще се види ПРОИЗХОДА НА БИЗНЕСА на всеки и ще може да се конфискуват и опандизят. Държавниците да се накажат( конфискуване и опандизване) че са ги спонсорирали и извършвали мръсните приватизационни сделки. И изнесените милиарди може да си върнем, пак със закони референдум. Стига да има национално отговорно правителство подкрепяно от народа. Вчера Ройтерс каза че в България се краде ежедневно 100 милиона на ден и толкова се изнасят зад граница. Докога бе българи ще търпите настоящите си партии- всички до един са с криминален морал и вече 22 години ежедневно ви крадат, унищожават държавата ви, доведоха ви до клоаката на Европа.

Едно лоби на мафията се сменя с друго, но апетитите са големи и не могат да се разберат. Да Фнимава новият министър ,че може да изгърми като Трайчо. От това обаче обира парсата само народът .

Всеки народ заслужава управниците си и дереджето си!!!

Валентин Захариев - Кремиковци, Ихтиман, Горубсо - краде и съсипва до каквото се докопа. кой е зад гърба му и докога ще си развява байрака? И най-вече кой го позволява това? Значи има изгода или го държат за голф топките...

Не било съсипване това! Костов се гордее и до днес с продажбата на Кремиковци за 1 долар.

Отново игра на държавата с търпението на работниците.Държавата за това е дала концесия на Захариев, за да се отърве от губещо предприятие.А тази хиена, както в Кремиковци опразни складовете, събра пари дето имаше да взима, без да плаща на доставчици и контрагенти / в това число за електроенергия, на БДЖ, на Соф. вода и др./и след като прибра всичко ,каквото можеше да се прибира, продаде комбината на индиеца.До колкото знам си е закупил имот в Нова Зеландия и ако все пак държавата го подгони , ще се скрие там.Този циганин прилага една и съща схема и държавата е доволна, защото я освобождава от задължения към работниците.Приятели от рудниците и ОЦК не чакайте помощ от никого, разграбете ако въобще е останали нещо за да бъдете поне минимално компенсирани.

щом и Дянков вече говори като ББ, значи всички са го ударили на уволнение.

Леле какви купувачии...

новата "калинка"