Бареков и Ст. Младенов предизвикаха Борисов за ”ледена кофа”

Лидерът на ББЦ Николай Бареков и старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов предизвикаха Бойко Борисов да се полее благотворително с кофа ледена вода.

Обратно в новината

Коментари - Бареков и Ст. Младенов предизвикаха Борисов за ”ледена кофа” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съдя- мъдя Лизняшки ще покаже картони на Пеевски и Орешарски После тези кумонисти ще поканят на тепиха Ис.Фидос. и баба Цецка Спаска Литрова в."7 дни спирт"

Съвсем уместно.Нямаше ли такава терапия в психиатрията?Един по един да минават уважаваните ни ''управници'',може да има положителен резултат.

Простотията, върви като "син език" по хората!

До имидж-мейкърите на н.в. челия(недочел) Винету - да не сгафи някой от вас да му подшушне, че ако се полее с ледена вода, ще стане за втори път премиер! Защото, а му "влезе тая муха", а вземе да се полее с цял варел и оставаме без победител на изборите - скръб за цялата държава ;-)

Ето на какво са способни някои "индивиди", само и само да влязат в новините!

Аз пък предлагам на Барека психиатър- безплатно!

А шашавия Паси се полива сам качил се на една стълба с телефон в ръка и ухилен си прави поредното селфи -селяния и простотия не циганска а мангасарска работа link . А водата дали е топла или хладка .... Ще взема и аз по другата седмица като ми дойде дата за къпане да му тресна едно селфи ама на оная ми ...

За съжаление, изобщо не е шашава тая високо платена марионетка.

Грешката на десните /ако такива имаше и тогава, както ги няма и днес/ беше, че не проведоха лустрация на репресивните органи на Тато, верни само нему. 25 години сдружението на ДС в името на оцеляването, бизнеса и лекия живот с лесни пари за бившите младоци - служители на ДС и прочее, очевидно не стигнаха, та се наложи да бъде създаден Борисов. Една фигура от СИК, охрана на Живков, набързо произведен генерал с минимум знания, удобен поради алчността си и злата памет. Борисов се справи със задачата - никакви леви, никакви десни. Има само ченгета. Бивши. До днес няма ефективна технократска модерна образована и добре подбрана по кадри партия. Има антипода й - бивши пъдари, келнери, слугинчета, крадци, дребни чиновници и прочее озлобена и настървена пасмина, която неистово се стреми към властта. Това е заплаха, равна на джихада.

Вярно е, че гадовете от ДС направиха всичко, но и тогавашните десни бяха техни творения.

И СЕГАШНИТЕ СЪЩО!!!

Ники, сега да не ме издадеш, че аз съм те подучил?

Pesh0

Барека , предизвикан от сина си . А сина му кой го предизвика ? И той ли е звезда ?

"Ледената кофа" ще падне върху Борисов на изборите през октомври и ще му я излее избирателя...Сега той няма да има куража да приеме това предизвикателство

Тъй ли бе, комуне?

А с екскременти кога ще го предизвика?

БГ Откривател 1: А аз досега не знаех, че тези имат и глави! Мислех, че имат само .... ..

те хубуу се поливат ама дали внасят парички за тая благотворителност то не само да се засееш с вода *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ледената кофа ще е на изборите

Бареков е по-добре да се полее с фикалиите си и да не се опитва да се прави на значим,защото вони на изпражненията си ,дори и по телевизията!В България още не е имало толкова накензал се чукундур!

тъпо

не е тъпо. Може би е малко грубо, но е абсолютна истина !

Оффф Баречето кво се чуди за да се направи на мъж, въпреки че всички го знаят кой полов орган е. Избори идат, няма лоша реклама, нали?

Оффффф.... тоя циркаджия се чуди с какво да стане актуален... Баречка, то поливането с кофа е за хора с принципи, морал и харизма, които с нещо хубаво са станали известни! Не е за селски палячовци!

А НЯКОЙ ДА ЗНАЕ ДАЛИ Е БИЛА ЛЕДЕНА ИЛИ ЧЕШМЯНА.И не мога да си представя че най богатите хора според Бареков са Борисов и Цветанов.Къди ще се мерят те с него с по 250 хилки на седмица спонсорство от КТБ.

Въпрос едно: къде замина цирка?! Въпрос две: защо забравиха Бареков /палячото/?!

ЩО БЪРЗА ТАКА ТОВА МОМЧЕ С ЛЕДЕНАТА ВОДА? ИЗБОРНИТЕ НОВИНИ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЯХА ПО СЪЩИЯ НАЧИН ДА МУ ВЪЗДЕЙСТВАТ.

НА ТОЯ ВСЕ БОРИСОВ(ия) МУ В УСТАТА! ЛЯГА И СТАВА С БОРИСОВ(ия) НА УСТА

8901

Какво се случва с употребеният кондом? Ами и ако в допълнение е пръснат и не става за вулканизация?

Що за простотия е това?

За тях кофа, за нас душ. И пак ще мятаме крачол немили недраги, я до Лондон, я до Ню Йорк, я до... кофите с боклук. :) Кой до къде, може.

Само с вода няма да стане. Дори и сапуна не отмива душевната нечистоплътност.

На дудука скапан му трябва не кофа, а една чаша студена вода да идпие след изборите, че няма кой да го финансира. Василев се е скрил в дън земя и така ще е до края на света. А банката - в нея и пиле не може да прехвръкне.Каквото било-било.

Понеже стана време за политика... та да взема и аз да се намеся: Ники, с каквото и да се поливаш мойто момче, все ще си меришеш на лайна! Ама нищо. Няма да се притесняваш. Вземи го росенчо петров и ми елате на гости! Ще Ви нагостя богато на задна и ще ми улекне! Поздрави от затвора! Ваш, Фекализатора

Послепис: Абе Ники! Забравих! Да не забравите възелина с росенчо! И да вземете в екстра... в повече да вземете! Поздрави от затвора! Ваш, Фекализатора

Батка, ще ти ги подготвя добре да се не напъваш много.

Бюрека да се залее с бидон фекалий и да остави нормалните хора да си вършат работата! Травестита ще си купува гласове на едро затова трябва да се гласува масово!

тези червени кухи лейки - тролове много мразят комунистите. Посочват този и онзи за потомствен комуняга. А що не почнат със Станишко Гей - син на Политбюро, с Пръмовата снаха, с Пирински и който се сетите. Безсрамници нагли.

Ми че то, горкото, поне не го крие, бе - нали е...пардон, беше, биг бос на БСП, наследницата на БКП! А колко още такива скрити и маскирани членове (не казвам бивши - бивш комунист и бивш милиционер нЕма) се разхождат между нас и драпат към властта? Че то да беше само Станишко, с мед да го намажеш!

В дисциплината "ледена кофа" Дудука е аматьор, но ако нЕкой го предизвика по специалността му "горещ кавал"-тогава стой-та гледай-ненадминат е!

Майко мила, какви циркаджии. И тези се канят да ни управляват и поведът към по-светли времена. Ама ние сме си виновни. Имаме къса памет и като някакви мадами чакаме принцове на бели коне. Идва някой "принц", удря 1-2-3 патки и си заминава. После идва следващия и така.

Ти пък, к'ви патки, кви гъсоци-те повечето са пИдали- даже един им се възхищаваше най-откровено преди да постъпи в редиците... пардон в колоната им!

Като му беше кум ББ на Барека, дали стана и кръстник на детето му. Ама много се взе на сериозно това лай..н..о.Какво искате - щеше да умре от глад,че се налагаше с чалгаджийки да надува дудука по кафани и кръчми, а сега ще се спука от надуване. И двамата да се хванат с Радан - двама новоизлюпени "политици", които се главозамаяха и да не дават акъл.Той ББ даде от субсидии повече от милион лв. на Бисер. А този иска със сто долара да се отърве.Мазник.

Преди време Тиквата- цигулка - Боко Борисов изказа една много мъдра мисъл, а именно: " Българският народ е калпав материал". Тиквата сама не знаеше още какъв бисер бе родила!!! Това е самата истина! Материалът не е калпав, той е много калпав!!! Нищо не става от него, нищо!!! Добро дърво не дава лош плод и лошо дърво -добър плод! Дървото се познава от плода! А народа- от състоянието на държавата!!! Истината е , че простият, мързелив, завистлив, страхлив, лош, подъл, крадлив и лукав български скот сам докара държавата до този хал с това, че вече 25 години избира крадци, мутри , селянчета и неграмотници за управленци!!!

Ivan

Каква ледена кофа! По-добре руска рулетка за Тиквата! Тиквата е най-безполезното същество в България!

недей така. Колкото и да бе безполезно, не срина банковата система като онези там от Пос.ир.ан.до 20.

А не бе, не. Той Цветанов точно по негово време стана актуален.

ivo10

Барека да ходи да търси пари, че откакто дръпнаха черджето на Цв. Василев лошо му се пише.

Софиянски-Черепа-Ковачки-Мамин Дебелян,закърпи си бюджета той,но да бори статуквото с тези хора........

Май нещо не сте разбрали: сега се полива(Бюрека) със студена вода заради изборните резултати-предварително, ама те сменили водата с кофа Лай..на,и както винаги тоя не е разбрал.А къде е геят-Европарламентаристки от ПЕСинтернационала? Той с какво ще се залива? Или достатъчно се заля след тая една година ,че се скри в миша дупка?!

Аз предизвиквам Искра Фидосова да се залее с ледена вода, ама за това туловище ще трябва цяла цистерна, така че номинацията ми е за трима.

Предлагам следващата кампания да бъде - "Направи добро-изяж лно!" Направо Борисов да почва.

Здраво са ни заключили във фризера и сега си правят гаргара с нас.Хак да ни е!

Ей ,голями простотии има на този свят ! Кому са нужни тези глупости ?!

Всички глупости и простотии идват от "най-великите" и "най-безгрешните"американци,на които ние се чудим как да им подражаваме и да им се харесаме(за съжаление)

"глупавите" американци като Марк Зукърбърг или Бил Гейтс го направиха нищо, че са едни от най-богатите на света. А идеята е много проста и още по-странното е, че работи. За около година ALS са събрали само около 4 милиона долара, а с тази инициатива за седмица бяха събрали 35 милиона долара. Дебилното в това е, че в България незнаят за какво точно става дума, а просто го правят заради атракцията. В моята компания имаше хора, които не приеха това предизвикателство и предпочетоха да пратят чекове по $100 на организацията. Задавам си въпроса дали правят така и в България?

Подкрепям идеята, но мутантът мутромилиционер да се залее с течен азот.

1.Бойко Борисов - комунист, майор от УБО и син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС. Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен. 4.Николай Младенов комсомолски секретар , племенник на Пешо Танкиста и син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков комунистическо синче, стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП. Дядо и е бил рамо до рамо с Бай Тошо в Партизанският отряд Чавдар. 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РъБъ. 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12.Веднага след президентските избори, Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева, дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко, същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП... 13. Дедо Аню Ангелов Комунистически генерал. Член на БКП от време ОНО и сега забележете бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година, когато БКП се преименува на БСП. А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като Социалисти.

те това е банката кадри на най-великата партия в България..но наивници дето да гласуват за тия,винаги ще има...

Прав си брато! Но, не знам защо си мисля, че и 90 % от гласоподавателите да гласуват против ГЕРБ, така става, че ЦИК ги обявява за Победители! Преди това няколко социологически агенции, единодушно ни подготвят за резултата от изборите, за да не се изненадваме и да си мислим, че може и такива да са резултатите! Докато един изборджия "проф." Мишо Константинов е фактор в ЦИК, не се очаква друго освен подпомагане на ГЕРБ. Как? Само той си знае! Публично го обеща преди време!

ти,анонимнико на Михаил Константинов можеш само вятър да му направиш!

Абе,"брато",с тези кавички да не би да оспорваш професорската титла на Константинов???Типичен представител си за населението на територията България!

Лъжец си Андрешко!Всички агенции/получили даже скунксове/,освен Екзакта даваха победата на БСП,а Константинов,когато го махнаха Герб отново спечели!За толкова късопаметни ли ни имаш?

И Бареков и Борисов са кухи като кофи...