Китай ще увеличи помощта си за Асад

Китайският посланик в Сирия Ци Цянцин е заявил, че страната му ще играе още по-активна роля във възстановяването и развитието на Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Китай ще увеличи помощта си за Асад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една лосша дума ниама да чуете за китаи. Защо. Китаи мозе да раскатаи евреиските пари долара и еврото

С други думи: Китайски инженери и строителни техници отиват на обект в Сирия. Разните демократични човекоядци да избягват да бомбардират китайските строителни обекти в Сирия! Щото може да дойдат на помощ китайските пионерчета (около 2.5 милиона).

След войната ма куха лейке.

Естественно, само че другите демократични сили, може и да не разберат че войната е приклйчила за тях и китайците възстановяват.

Китайският посланик в Сирия е все още в Сирия. Обикаля Сирия. Тоест войната в Сирия СВЪРШИ! Колкото и да не ти се иска.

Искат петролец китайците на добра за цена за оказаната помощ, не е за черните очи на Асад.

Е, поне дават нещо.

Аферим ! ГОЛЯМ народ се оказаха тез китайци ,евала!

Китай влиза да построи съборените от Раша болници. Ами някой трябва да почисти от руското "освобождение". Асад сигурно всеки ден кълне Алах, за руската помощ за която го е молил, ама си е негова грешка. Да беше се разтърсил малко из европейската история и да види до какво води руското "освобождение" и "приятелството" с Колхоза.....все пак Асад е късметлия, че Сирия няма да има руския комунизъм, че в сравнение с него, войната ще му се стори даже "градивна"

Винаги пресоляваш манджата Всички бомбиха всички, и убиваха цивилни граждани- и Раша, и США, и Турция, и фанатичните европейски мюсулмани, и Асад... И всико е за пари, сфери на влияние или религиозен фанатизъм. Лошото е, че никой не жали обикновените сирийци Русия е трън в очите на Запада, те са военна сила, но икономически Запада не зависи от тях и играят на ръба на разума Добре е, че Китай кротко взе страна в конфликта и сега всички ще се съобразяват какво правят из Сирия- никой не иска да дразни Китай, даже и ентусиаст като Ердоган. Това е добре за сирийския народ и ще даде време нещата да тръгнат по-спокойно и обмислено

Декадансът на Русия, някогашния Съветски съюз - опората и защитата на милионите угнетени по света, е безспорен и необратим факт. Надеждата е в комунистически Китай. Страната, която доказа, че еднопартийната комунистическа система може да жъне плодове. И то какви. Днес Китай е водеща сила в световната икономика, в технологиите, в социалната политика ... Ако успее, китайският модел може да наложи един свят без войни, без конфликти. Един свят в който най-сетне да се възцари върховното право на човека - Правото на живот.

щом се намеси Китай, войната вече започна... Бог да ни е на помощ!

Китай не са ти прости путинофили. Те просто казват, че с радост ще построят болниците които Русия, САЩ и Туриця ще премахнат. И че с кеф ще получат парите за това. Нищо друго. Останалото са мечтите на простите потинофили.

Точно обратното! Щом се намеси Китай, другите козируват. През 2013 г. САЩ и Израел почти бяха нападнали Иран. Тогава началника на Генералния щаб на Китайската Народно Освободителна Армия заяви, че Поднебесната няма да се поколебае, да започне световна война в защита на Иран. Кандидат агресорите си седнаха на трите бъкви и сключиха споразумение с Иран (Тръмп сега е бесен заради него). Причината за такава позиция на Китай е, че Иран е най-сигурния им доставчик на петрол. От Русия при тежка зима ще има проблеми. Саудитска Арабия и емирствата по заповед на САЩ ще спрат доставките за Китай, независимо от договорите им. Алжир, Нигерия и Венецуела са далече и Китай няма с какво да си защитава танкерите в случай на криза. Иран е сравнително близо и китайската бойна авиация може да гарантира сигурността на доставките.

е правителството с президента Асад

ТОВА ПОСЛАНИЕ ОЗНАЧАВА СЛЕДНОТО. НЕ ПИПАЙТЕ АСАД, ЗАЩОТО ЩЕ СРЕЩНЕТЕ КИТАЙ. ЗАЩО ПЪК САМО ПУТИН ЩЕ ИМА БАЗИ НА СРЕДИЗЕМНО МОРЕ.

Тъпите американци прмахнаха Садам, най-голямата спирачка за шиитите в Близкия Изток.Убиха 1 млн. души. Измислиха както винаги фалшиви предлози за война и се надрискаха до ушите. След това направиха ИД като изкараха шефа му от Гуантанамо и чрез фирмата на Маккейн продаваха нефт с огромни пчалби на Европа.Така изпуснаха векторът между Русия и Китай за пътя на коприната и преките доставки на пеитрол и газ от Русия които не могат да контролират.САЩ хвърлиха сега всички сили да вербуват комунистите на Йоджалан срещу Русия ,но настъпиха ръжена в ТурцияПътят на коприната ще минава през Сирия, а и Турция иска тоди път да мине през нея.Така, че вие, плаче Америка, това ще стане.

Ами че те тези бази нали са за това! Как ще влагаш пари в страна, която някакъв си говедар ще дойде и поради скимналите му претенции ще почне да сменя я президента, я правителството! А оттам всичко отива на вятъра... и търговия, и концесии, и производство....Затова си трябва базичка да пази всичко това, в което влагаш! Я краварчетата как си пазят оборчетата, където влагат!!! Макар че в крайна сметка тяхното "влагане" се обръща в "източване"!!! Например у нас...мариците ни скубят та пушек се вдига! Някой да риве???? А е гъкнал, а разните там "отворени".. (бих казал "гащи")....ще те сдъвкат!

аз не видях името на Асад в думите на Китай. Познайте що фигурира в заглавието.

какво ли означава?

Законното правителство какво защо ме защитава жителите си след като са нападнати от Турция? Това ли е законното правителство? а ето и думите: "Китайското правителство ЩЕ играе още по-активна роля, оказвайки по-голяма помощ на сирийския народ и законното правителство на Сирия" Т.е. с правителството в БЪДЕЩЕ!!! ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ... поне за путинофилите тази думичка "ЩЕ" е свещена.

Равносметката в Сирия по твърденията на сериозен израелски експерт е следната....Сирииското правителство и Иран помолиха Русия да се намеси в Сирия в момент ,когато на Башар Асад му оставаше не повече от месец да бъде свален от американските главорези...Уговорката е била следната..Иран плаща цялата операция на Русия в Сирия ,освен това Русия получава две бази там + правото да разработва огромното газово находище в морския шелф на Сирия ! Китай ще вземе участие във възстановяването на Сирия и развитие на южния "път на коприната" и площадка за стъпване в Близкия изток .Иран си запазва своето влияние ,а Турция ще участва с инвестиции в Идлиб където са туркоманите..

Т.е. сащианците духат супата. Те затова пращат всякаки обучени тероряги да саботират всичко.

абе кво стана с тая частна армия командвана от ГРУ - "Вагнер", че забравих ? Май си изсвири последната симфония, а ? :)))

Скокни до там и виж.

Много си тъп соросоид. Вагнер е писал опери

В га зо ти е.ама си мн оо широк и не усещаш кой е там.

А САщ ще увеличи помощта за Украйна)))))):Ай кефете се сега, подметки руски!!

Итази помощ веднага заминава за Донбас.Фенкю Амелика

Нямаме нужда от американски помощи като тези в Украйна.

И ще оставят даеш без пари ... да бе да .

кремълчетата тва кво ги грее?

от тук нататък Асад си остава президент на Сирия докогато си иска, колкото и да се напъват от САЩ и Запада. А техните наемници скоро ще бъдат натирени от цяла Сирия.

подкрепяме диктатора! това ли ви е зора? ега ти каузата...теб кво те грее лично? освен рублите...

Кремълчетата не знам ,но черните мангусти яко са те сгрели отзад

То "Красивите и умните" като твоя милост, знаем, че нищо не РАЗБИРУЕТЕ. ТО има БРИКС, ШОС И ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ плюс НОВИЯТ ПЪТ НА КОПРИНАТА. Та сигурно и Русия и Китай решиха да сложат край на влиянието на АНГЛО - САКСОНЦИТЕ. При това положение не спирайте да драскате, щото кофите за отпадъци ви очакват.

правят "учениците" на ЦРУ и МИ-6? Щото Китай не е нито Хизбула, нито Иран, ако те се намесят край със всичко онова дето се именува "въоръжена опозиция".

Китайците са в Сирия от миналата година с около 2 хиляди от техните "спецчасти" - "тигри" някакви си - в руската военна база Тартус, и войната върви с пълна сила! Да ти таковам "суверинитета" на Сирия - всичката сган, която не може да прави друго освен да убива си е дала среща там - китайски тигърчета, бомбаджиите от Хизбула, ирански сърцеядци, руски контрактники Вагнер, академиците на САЩ. Мир ли - чушки! За тях е важно там да орат бомбите, за да не може да мине тръбата до Европа!

ли? Че за нея официално обявиха, че НЯМА ГАЗ. И Набукото - в архивата. Като поредния лъжлив "проект" на Държавния департамент, скълъпен с помоща на тоговашните унгарски и български майцепродавци.

" и законното правителство на Сирия" Всяка държава която уважава суверенитета като понятие, ще застане на страната на законното правителство на всяка страна и ще го уважава!!! Империалистическият подход на краварите, може само да ги изолира все повече.

То и шаха в иран беше законен, и хитлер е бил законен, И султана е бил законен владетел на целия балкански полуостров. Законен НЕ е еквивалент на легитимен.

Законен винаги означава легитимен

Легитимен за кого ?

Браво на Китай !

СЕГА ВЕЧЕ НА СЦЕНАТА ИЗЛИЗА ИСТИНСКИЯТ ВЛАСТЕЛИН НА БЛИЗКИЯТ И СРЕДЕН ИЗТОК. ПРИ КИТАЙЦИТЕ НИКОГА НЯМА ГЕЛЕ.

ба мааму ?! и ко праим саа ? и къде сме ние ?

Ние сме там, дето слънцето никога не огрява. Там ни закараха. А ние гледахме... И продължаваме да гледаме...

Прост народ слаба държава продажна власт .

Русия и Китай носят мир и развитие ! Фашистка Америка и помиярите им от Западаща Европа носят войни ,хаос ,мизерия и бежански вълни !

Защо тогава в Ирак няма военни действия и държавата търси 100 млрд за възстановяване на инфраструктурата, а в Сирия, където военно са замесени Русия и Китай върви пълномащабна война? Там, където са замесени САЩ (в Ирак) няма военни действия и ще се строи. Докато на власт в Сирия е Асад война ще има - след като изби половината от народа си с помощта на чужди наемници - Хизбула, Някакви си там китайски "тигри", ирански наемници, руски наемници (частна армия Вагнер), само и само да е на власт е готов да съсипе цалата страна.

Ми то Асад е на власт в Сирия от 2000г., бре глупендер. Войната започна 2014та, когато отказа на сащианците да разпродаде страната си и те го наводниха с тероряги. Аман от малоумни зомбита.

Все едно някой партиен серетар ви го е написал и вие сте го научилии наизуст и само го спамите по форумите. Външната политика на щатите добра или лоша е такава каквато е и трябва да живеем с нея, а не просто като не я разбираме да спамим догми от миналото.

Ей дирници, оправете си сайта, блокира постоянно.

На някои в САЩ им стана лошо...

законно правителство е това което се избира с избори от всички имащи право на глас в една държава (включително които Ердоган трепе наред с без благословията на Путин и Асад) или това което се предава по наследство от баща на син?

ооо да ...и тиквата е законно избран вече 3 -ти мандат ...та цъфнахме и вързахме ха ха ха

Така трябва само терор на тази глупав народ.

Бе не знам колко са манипулирани резултатите в Сирия, ама все ще да е по-законно от "правителството" на Тиквун 3, избран с 20% реални. За Асад уж бяха 80-90% (едва ли) и все пак със сигурност реалните са над 20-те % на нашия несменяем Бойко Мугабе

80-90% при положение, че на изборите имаше САМО АСАД като кандидат, щото другите двама се "отказаха". Май е добре да прочетеш поне малко за Асад преди да плямпаш числа.

Зависи от формата на управление. В Сирия обаче има избори, колко са демократични незнам. Приемерно в братска Саудитска Арабия, властта е наследствена. братска защото са първи приятели на Биг Брадър отвъд океана. Та как точно краля на СА е законна власт, а президента на Сирия не?!

Арабия Сауди, която няма конституция и Израел не трепят ли народите с благословията на миризливите фъшкии , твоите шефове бе льольо ?