Китаец намери 5 динозавърски яйца на 70 млн. години

Китайски работник се натъкна в района на град Фошан в провинция Гуандун на пет вкаменени яйца от динозавър на 70 милиона години, съобщи ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Китаец намери 5 динозавърски яйца на 70 млн. години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четем че 70 милиона годишни яйца били намерени ! Голям склад . Контрабандни ли са ? А после чуем , в Бтв щели да ги мътят на живо от някой не на всеки известен модератор . Как ще осъществи тоз това ? Ще влиза ли мътене над 70 милиона годишните в Книга на Гинес ? А после ? 70 милиона излюспените годишни яйца , малко ли е това като бройка ? Не се създава тука криза на излюспените ? Кое от Министерства ще осигури безопасността , 70 милиона излюспени годишните , кой ще ги храни ? къде ще се провежда това мътене , в софийски студията на телевизия ? заради многобройното спонтаното излюспене , има ли екип фелдшери присъстващи ? всеки случай , пожелаем успех на птицеферма !

Я пак !

Тва милионите години за нищо си ги нямате - 20-50-70 милиона години... Даже и не можете да си представите колко много време е това, но милионите така си ги шляпате...

паднали от небе и са с тефлон покритие !

Който не вярва за възрастта на яйцата,нека пита Лли Иванова!Тя е била свидетел при снасянето им?!

Моля проверете дали няма някъде щампа Made in China.

а баркод ?

Къде ги предлагат ? Амацон , Алибаба , OLX ?

имат ли вече имена ?

Китай всичко произвежда...ха.ха даже и яйца на 70 милиона години..ха.ха

такава трайност , за книгата на Гинес ! Но при каква температура ?

Колко кила месо дават тези видове ? Къде се намира тяхната ферма ? Те бяха ли на изложение вече ? Колоко струва една майка-диносавър за оглеждане и развъдство ? и най важното , какъв ЕС регламент ще е приложим ?

За Лили Иванова нещо , а ?

Тя ще ги мъти на живо в Шоуто на Слави :Д

Luna0102

Къв омлет ще стане от тях ммм да си оближеш пръстите. Нов хит на китайският пазар- милион годишни яйца, досега беше хиляда годишни яйца от които на всеки некитаец му се връщаше стомашният сок в устата.

наистина ли стават и за коктейл ? Колко бълтък и протейни съдържат ?

Luna0102

Епа съдържа от всичко по много, има даже в изобилие и калций(от зъбите на малкото дино). Използва се предимно за коктейлите Флийнстоун и Палео (включваща се в много модерната напоследък Палео диета).

Какви ти динозаври, щом са в Китай, сигурно са драконски! Ура, като пуснат серийно производство на дракони, билетите на чартърите съвсем ще паднат!

Щом са китайски яйцата, не ми ги хвалете!

още не си видяла китайската опашка !

Китайски динозавър...менте.

Лазане или мусака , и едното , както и другото . С няколко листа джоджен , става !

сега да намери една Денерис да и ги подари ..

Пак митологии...

Важно нещо е вярата, без нея ще се погубят...та затова вярват в митологиите... Периодично научните хора казват че са допускали грешка в продължение на 50, 70, 100 и тн. години и е време да се пренареди пъзела, че да им излезе сметката...ама какво да им излиза сметката като все народа я плаща за да има в какво да вярва, дал минало или бъдеще все тая... А това на снимката няма да се очудя ако са просто камъни с правилна форма... За мен теорията за динозаврите е една измислица но както и да е, всеки има правото на вяра! куку

долу в левия ъгъл се вижда при увеличение на снимката , една бутилка ракия . Струва ми се , че пише на етикетът Сливенска Перла .

Яйца на Китайски динозавър - естествено не са сработили и са останали 70 милиона години. Кое Китайско нещо бачка и не е със скрити дефекти?

ЗА МИРИЗМАТА ПИТАМ...!

чисто розово масло , уханието и на лавандул

Важното е че вярват на теб г-н Хелоуин! Аман от простолюдие и овчи пастет.

Отговаря на въпроса, кое е било първо - яйцето или кокошката! ;) Птиците по принцип произхождат от динозаврите.

Тц, динозаврите са били кокошки...

Обърна нещата. Кокошките са някакви потомци на динозаври. Имало е летящи динозаври. Погледни например кратака на птиците. Туко виж си схванал, че имат нещо общо. Може да не ти изглеждат толкова близо като крокодилите, но връзката я има.

Кой нормален човек вярва в динозаврите...измишльотини!

Какво ги цъкате тези минуси като някакви лумпени! Каквото ви кажат вярвате...

заради покрив в народната библиотека такива артефакти се скрият в архивите .

Я пак?

Чета коментарите и се чудя - как човечеството е стигнало на това еволюционно ниво с толкова елементарни индивиди. Като се замислиш за продължителността на човешкия живот и го сравниш със 70 млн. години си даваш сметка какви еднодневки сме и че не всичко започва и свършва с нас. А, те: ташаци, награбване, яйца и ментета...

Светът е оцелял, защото се е смял, драги ! Или защото късно е изобретил презерватива :):):)

Всичко е преходно. Скоро ще бъдем избити от роботите.

Динозаврите са измислица. Също като бок. Само не мога да разбера, колко тъп трябва да си, че да вярваш, че са съществували?!

Защо му е на някого да измисля динозаври? Щото за Бог е ясно, но за динозаврите ми се губи идеята?

Искра Фидосова ще ги измъти най-добре..

Ай, ся - за мътене говорим, не за разточване на тънко...

"Китаец намери 5 динозавърски яйца" не е новина. Виж, ако беше "Китаец намери 5 динозавърски яйца, направи омлет и го изяде", вече щеше да е новина. :)))

в палеонтологията има един неизяснен въпрос- как са правели секс динозаврите? като се замислиш- трудно е да се представиш как два тиранозавъра се се награбили...

Да се провери дали не са менте произведено в Китай.

И това не са яйца, а динозавърски ташаци- я вижте какви са набръчкани.... А са пет, защото динозаврите са имали по 5 ташака. Анадъмму?

Яйцата полски ли са?

Бахти късмета, точно за Великден!

ама за"китайския"ли?