ЧЕЗ дава 41 млн. лв. на държавата

Електроразпределителното дружество ЧЕЗ ще плати над 41 млн. лв. дивидент на правителството, съобщиха от компанията.

Обратно в новината

Коментари - ЧЕЗ дава 41 млн. лв. на държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все още ли не са ги дали или проточват за да не ги дадът.Това са наши пари получени от увеличнията на цената и мафиотската продажба на ЕРП-тта.

maks  nik

ЧЕЗ дава 41 млн. лв. на държавата ЧЕЗ подкупва с 41 млн. лв. държавата. Как ви се струва това заглавие?

По точното е - НАРОДА ДАДЕ защото тези печлби са от "ниската"цена на тока която всички ние плащаме

Значи от ЧЕЗ решават да ни дадат 41 млн. лв. дивиденти за за 4 години. А някой страна на държавата да е направил насрещна сметка (изчисления)?! Или колко дадат, щото не можем да им хванем края... Потребителите го отнасяме накрая, щото чакаме да паднат цените и да е по-качествена (надеждна) услугата, ама на ЧЕЗ кво им пука!

стотинки

Не му се връзвай - но май глупакът ще се окажеш ти! Белокаменната в случая няма нищо общо.

А лихвите? Нали когато закъсняваме с плащането, веднага ЧЕЗ ни начислява и лихвите. Така че и върху въпросните милиониу трябва да се начили и лихвата за просрочие - 2-3 години.

ЧЕЗ си "купува" с тези милиони свобода от проблеми,та като ги хванат в нещо,в което уж са сбъркали да не ги изхвърлят.Това беше и намерението на Борисов.Практически всички подобни организации крадат и могат да бъдат хванати при необходимото желание за това.Именно там е силата на Борисов,че всички са "грешни" и ако много знаят,ще им го покаже.

Той няма да им прости.И много се надявам.Все пак е важно,че получаваме нещо-за сега това.За после ще се пребори

Дава таратанци! Дава нашите пари. От три месеца надписват сметки като идиоти! Мамицата им гнусна

някакав глупак говори за диктовки отван- мина времето на диктовките от "биг бротхер",от белокаменната!.....нашите тапанари ч5 г.на това се учиха-как да мамят народа си под лозунги за грията за народа"!а чез е капка в морето от крадци-тя поне реши да се оцрами пред нас,и това е парви случаи в исторята на бг-да варнеш доброволно пари без боъ!чакам подобна постапка и от бандата на сер-геи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

до user - е и яко се е крало ( нерегистриран ) 01.10.2010 21:20 Всичко това стана по диктовка отвън, с цел докарване на държавата и населението до настоящето дереже, а нашите продажни управници само изпълниха нареждането.

супер сума е това, жалко, че не съм част от тия дето ще ги приберат, а само ще давам

????????????????????????????

Г-н Семерджиев, кога Топлофикация ще опрости" на клиентите си счетоводните записвания, наречени сметки, които са по-скоро виртуални задължения, отколкото реално дължими суми?!? Наистина има надежда гаднярите най-после да си получат заслуженото! Браво на Борисов! Той показа, че когато и негов човек сгафи, бива отстраняван! Преди Станишев се правеше на неразбрал! А парите от излишъците" потънаха и няма нищо на яве! Не е лошо да се разрови малко и да се види как за 20 дни бяха похарчени няколко милиарда!... Поне един милиард са репатрирани досега след приватизацията", извършена от мадридския мошеник и неговата сган!... па защо нямало пари за здравеопазване, за образование, за култура - ами защото има овчи български народ, дето се хвана на въдициата на царщините и попщините - хак му е!!! А то иначе Костов нямаше да ги продаде на наши" момчета... за 1 долар!... Яко се е крало!... Какви луди и безконтролни печалби са правили тези по времето на крадливото правителство на гей-Сергей, за да дадат сега без бой тези 40 милиона?! Сега трябва тримата престъпници - царчето, серГЕЙЧО и Доган-паша да плащат сметките на всички българи за ток поне през следващите три години!!!... Бъдете сигурни, че са си ги взели десетократно от нас - коректните платци! Такива балъци като нас плащат политическите рушвети, печалбите на ЕРП-тата и сметките на циганите - гадно, но вярно!!!...

Хм.... ( нерегистриран ) 01.10.2010 20:24 А кога Топлофикация ще "опрости" на клиентите си счетоводните записвания, наречени с/ки, които са по-скоро виртуални задължения, отколкото реално дължими суми???

Хм.... ( нерегистриран ) 01.10.2010 20:24 А кога Топлофикация ще "опрости" на клиентите си счетоводните записвания, наречени с/ки, които са по-скоро виртуални задължения, отколкото реално дължими суми???

Всичко това стана по диктовка отвън, с цел докарване на държавата и населениета да настоящето дереже, а нашите продажни управници само изпълниха нареждането.

Всичко това стана по диктовка отвън, с цел докарване на държавата и населениета да нястящето дереже, а нашите продажни управници само изпълниха нареждането.

Наистина има надежда гаднярите да си получат заслуженото. Браво на Борисов. Той показа, че когато негов човек сгафи, бива отстраняван. Преди Станишев се правеше на неразбрал. А парите от "излишаците" потънаха и няма нищо на яве. Не е лошо да се разрови малко и да се види как за 20 дни бяха похарчени няколко милиярда.

А кога Топлофикация ще "опрости" на клиентите си счетоводните записвания, наречени с/ки, които са по-скоро виртуални задължения, отколкото реално дължими суми???

Поне един милиард са репатрирани досега след "приватизацията", извършена от мадридския мошеник и неговата сган... па защо нямало пари за здраве, за образование, за култура - ми щото има овчи български народ, дето се хвана на въдициата на царщините и попщините - таааа...хак му е!!!

А то иначе Костов нямаше да ги продаде на "наши" момчета ...за 1 долар

Егати лудите безконтролни печалби са правили тези по времето на крадливото правителство на гей-Сергей , за да дадат сега без бой тези 40 милиона Сега трябва тримата престъпници царчето , серГЕЙЧО и Доган-паша да плащат сметките на всички българи за ток през следващите три години

Бъдете сигурни, че са си ги взели десетократно от нас - коректните платци. Балъци като нас плащаме политическите рушвети, печалбите на чешката фирма и сметките на циганите - гадно, но вярно !

Правилно, мн. повече са взели, но е по-добре от нищо! 40 млн. сега + спразване правилата занапред е сериозен успех на Б.Б !!!