17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радвам се, че и другите съседски страни не се разбират - мислех, че е само балкански синдром....

Тец Марица изток да мине в сивия сектор , официално закрита, но да работи.

Чехите са много мръсни и вече се имат за чист запад и не щат с Изтока да ги свързват даже и с Вишеград! Но поляците да не ни подкрепиха с макетата- няма как да им съчувстваме.

И чехите и поляците трябваше да ни подкрепят. Но и ние според мен лично сме си прости. Трябваше да си стоим с Вишехрадската четворка след 90-та. Вярно е, че бяхме вярната сабака и при унгарските и при пражките събития. Но пак казвам ние сме си прости - най-добрите съюзници на българите трябва да са западните славяни, които няма какво да делят с нас. Католици са вярно, но има и много допирни точки. Ние все сме с великите сили - Австрия, Германия, СССР, САЩ. България като малка страна и трябват принципни съюзи с други по-малки нации. На Балканите нямаме приятели. Най-близки са ни румънците. Ама какво да говорим - дипломацията е изкуство, което българите не го владеем. За съжаление е хронична недостатъчност при нас до ден днешен.

чехите в България какво дружество имат....що и българите не ги осъдят за изкуствено вдигане на цената на тока

Електроразпределителните дружества не определят цената на тока.

Мината работи от 1904 година....!? Чехите се държат ,като онази бабка дето викала ,че я изнасилили.....ама преди 50 години !? В случая с чехите 118 години са минали !

Ей булга, булгар, голям умник няма що. 1904 са копали с кирки и лопати, а сега всичко е с големи багери захранени на 20кВ. Не се прави на много умен.

"Варшава обаче отказа да плаща, заклейми "незаконната санкция" и заяви, че "Туров" е необходима с оглед енергийната сигурност на страната." Браво на поляците. И ние така трябва да откажем да ни глобяват за мини Марица Изток. И да откажем да ги спрем ! И без това ЕС е пътник.

на поредния раздор от кремъл...

Смърди на поредния платен НПО некадърник на нощно дежурство в неделя...

И двете страни се славят като евреите на славяните, така че трудно ще се разберат за компенсациите.

50 милиона са нищо, ако са им такива щетите. Трябва да е поне 1 милиард и да се затвори.

Поляците ще си експлоатират въглищните централи най-рано до 2044та, с ние щото сме по-европйци "преговаряме" за 2030та

Платиха по - голям данъка на фащ ... за това си го позволяват .

Нямахме избор с Бойко. Той знае, че е корумпе и hack и трябва да казва на всичко yes, за да не го порежат. Както в крайна сметка и стана след като падна от власт.

Е да ама се отказаха от парите от ЕС за зелен преход.