7 ранени в пожар след аварийно кацане на самолет в Чехия

Седем души са ранени, след като руски военен самолет Ан-30 се запали при аварийно приземяване на летището в чешкия град Часлав, на около 80 км източно от Прага.

Обратно в новината

Коментари - 7 ранени в пожар след аварийно кацане на самолет в Чехия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе лешпер куде видя че е паднал самолета? тук пише че е аварирал при кацане. и не буди такув хеитур-аварии стават навсякаде и очевидно не ти пука за пострадалите..тебе те валнъва куде е правен самолета- гнусен хеитур. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Що така бе, Миме? - би възкликнал един филмов герой отпреди 25 години. Пак съветски самолет е паднал. Падат като зрели круши. И вече надали това учудва някого. Само може би др. "рускиня" - тя не може да повярва че съветски самолето могат да падат. И не желае да си спомни един каламбур от времето на СССР: "Быстро, удобно и без хлопот, Вас похоронит Аэрофлот". Жалко за чехите. То на никого не му е приятно да катастрофира, ама руснаците ще проявят разбиране - нали те смятат че пътуват с най-добрите самолети в света. Свещенна простота!

Не стига ,че природа се тресе от катаклизми, но и такива като господин Смит се тресат от злобна радост, когато има инциденти с хора. Жалко ,че човешкото в хора намалява драстично

Нещо повече за мисията"Открито небе"...

Поредният руски инцидент. Американците им правят саботаж! Доставили са им въглища с ниско качество.

Дали си достатъчно интелигентен да прочетеш статия докрай. В Мюнхен дали не стигнали въглища за самолета за да кацне без проблеми? А не беше руски. Това че си злобен, тъп и проЗ - пролича на 100%. Наистина един цивилизован човек може да притежава качества като твоите - или си изключение?

Мисля, че трябваше да обърнеш внимание на "аварийно приземяване" вместо на "руски", но пък трябва и да се помисли малко, така, че ти е простено.

А ни лъготеха, че Ан 24,26,30 ще бъдат забранени в ЕС заедно с шкембе чорбата, а кво стана. Самолетите били разрешени ама били забранени цигарите?

Забранени са за граждански полети включително товарни, защото няма кой да ги сертифицира според изискванията. Военните са друга бира.