Коментари - Траур в Бургас и Приморско, Бакалов иска глоби за общини | Днес.dir.bg

Траур в Бургас и Приморско, Бакалов иска глоби за общини

В Бургас и Приморско е Ден на траур в памет на жертвите на потопа. Бедстващи остават 5 общини. Йордан Бакалов предложи глоби за общините без превантивни мерки

Обратно в новината

Коментари - Траур в Бургас и Приморско, Бакалов иска глоби за общини | Днес.dir.bg

Коментари

Както винаги всеки вика "другия е виновен". Нека Бакалов отговори защо МВР не е отцепило пътя (където се удави жената) преди водата да го залее. Нали се знаеше два дни по-рано! Всички заливания стават на точно определени места, които зе знаят. След като се очаква наводнение там трябва ДА ДЕЖУРИ ПАТРУЛ!!!

Господ прати наказание на наглата крадлива гербаджийска свиня Николов... Бог да прости загиналите! Спасявайте се от мръсната кочина, нарречена България!

Бог да прости на починалите! А иначе, тези наводнения са поредна възможност за забогатяване на определени хора, чрез държавни или общински поръчки за възстановяване на щетите.

"Бакалов отбеляза, че с решение на Министерски съвет е поискан мониторинг на ЕС на цяла България, за да се разбере къде е проблемът и защо всеки по-силен дъжд се превръща във воден ад за България." Ха! 25 години безобразия - сеч, презастрояване, безхаберие на местните и централни власти! ЕС ли ще ни "регулира" безогледната алчност, корупция и склонност към затваряне на очите пред проблемите и стискането на палци поредното бедствие да ни отмине?! Ай сиктир! Все идва един ден, в който за всичките си гяволии трябва да си платим - управниците за безмерната си алчност, а останалите - за това , че си затваряме очите пред безобразията им и ги търпим!

Ден на на скръб или печал в памет на жертвите на наводненията

Траур (на немски: trauern - оплаквам) е форма на изразяване на скръб или печал от загубата на близък човек, социално бедствие или смъртта на обществено значима фигура.

Ден на траур, какво e това?

Лично гледах предаване по телевизия, в което Любомир Филипов от БАН казваше с болка, че учените там разполагат с данни, снимки, изследвания и т,н, за местата, където има затлачени реки, застрашени къщи, диги и т.н., всичко необходимо, за да бъдат взети мерки! Но никой не се е поинтересувал! И това беше още около трагедията в Аспарухово! Сега ще чакаме отново друг ли да ни казва къде са проблемите? За да дойде някой като Стив Ханке за БНБ да ни каже, че демонстрираме некомпетентност и трябва да се справяме сами?! Дори след толкова трагедии не се стряскат имащите възможност да ги предотвратят! В същото време бездействащите мързеливи политици изнасят празни речи, правят предизборни кампании и единственото, което постигат е да предават избирателите си! Хайде де, къде са ви ДЕЛАТА??? Нека да видим всеки какво прави, а не да ни проглушава ушите другия какъв е и какво не е направил и да си "измива ръцете"!

Много от общините в България нямат пари,защото са спрени от БСП-ДПС по време на тяхното управление!!! Всички тези общини са с кметове на ГЕРБ или други партии различни от БСП и ДПС!!! Имат проекти за почистване на коритата на реките и изграждане на диги,но пари не са им отпуснати нарочно от последното правителство!!! Такова е положението в Бяла Слатина и Мизия,там кметовете не са от последната управляваща коалиция и за техните общини няма отпуснат нито един лев за нищо,какво остава за почистване на коритата на реките! Проблемът е,че коритата си остават непочистени все още,дори след наводненията се заталачиха още повече,но явно до,като не дойде следващото правителство и не вземе мерки,този проблем няма да се реши...

това е практика. да не би герб да не спря парите на общините, които не са от герб? мислиш ли че няма да е същото след тези избори ?! всичките са мекерета, ама да се оплакваш само от едната партия е наглост и 'опорна точка'!

Какви глоби бе министре? Пратил им бележки. Пари им прати. После жандари им прати, да ги окаушиш за откраднатите пари и недобре свършена работа. За какво сте министри? Само хабите поста.

...да бе да им издигне диги..да им прочисти ...да им направи застраховки... и накрая да им построи и къщи... а те да седят и да гледат сеир и после да чупят ръце... видяхте ли сърбите какво правиха по време на наводненията... да бяхте се поучили поне малко от тях... жалки сте

за какви глоби въобще се говори! това си е престъпление по служба и трябва да има осъдени и заключени!!!

Изпратих две съобщения на кратък номер1466,но не получих отговор,че са получени.След това се свързах с оператор на ВИВАКОМ и ми се отговори,че въпросните съобщения са изпратени.Сега се питам,къде отидоха мойте скромни 2 лева?

И аз изпратих с чистото съзнание, че няма да стигнат до потърпевшите. Направих го заради собствената си съвест. Нека тежи на съвестта на тези, които ще ги откраднат!

Съболезнования...

Още малко теми за домашно. Защо "тъпите" римляни са стигнали до десетичната бройна система като числото десет са го белязали със символа "Х", а като буква този символ означава "неизвестно". Какво означава думата "еврей". Един жокер. И сега има име на река "Рейн". А библията е писана, както нашите малоумници пишат история. Много по щастлив е човек когато си отиде тъп и прост от този свят.

да си отидеш от този свят? Мисля че полагаш даста усилия по въпроса!

А бе в този форум май само религиозни откачалки сте се събрали.

И политически такива! Поклон пред паметта на жертвите!

ние българите сме не само неверници, но и безверници. краино време е да повярваме в себе си и в бога, които е в нас,в сърцето и душата. помогни си, за да ти помогнат и другите!

Пак някой е изпускал язовири и почвам да се чудя дали това не е преднамерено.... И разните му там терористи дето са в това министерство (МОСВ)......

Днес по Светоотеческия календар(стар стил ) днес се чества честния Свят Образ на Пресвета Богородица-Владимирска.Пресвета Богородица Дева Мария ни призовава към покаяние;и Тя много ще помогне на всички православни християни и на тези,които са в беда,скръб и печал.Пресвета Богородице,спаси нас грешните! svetlinaiikoni.blogspot/2013/04/blog-post_8688.html link

Чувай Гергино - никой няма да те спаси, така че викай"Неволята", събирай си акъла доколкото го имаш и се хващай за работа.Останалото е ала - бала за лапни - шарани.

Когато имаме проблем, се обръщаме към президента, а не към неговата майка, нали? Почитаме Пресвета Богородица, но прошка трябва да искаме от Този, пред когото сме съгрешили и да се молим на Иисус Христос, Единствения посредник между Бога и хората, да ни прости!

Вместо да се молят на Господ, Св. Богородица, Св. Тарапонти и пр. да вземат и да си почистят боклуците. И да си оправят язовирите. Не знаели чии е язовира?! Като клекнат с рибарска пръчка на язовира на 15-тата минута ще дойде ако не собственика, то поне някой "пазвантн". Аренда могат да вземат, а не знаят от кой!!! И да си застраховат имотите. Дал 50-60 000 лв. за къща, а не може да даде 50-60 лв. годишно за застраховка. В противен случай да искат от Св. Богородица да им плати къщата на пазарни цени. Защо реват на държавата?

Каква Владимирска? Откъде го измислихте? Днес е рожденният ден на Дева Мария, известен още като Малка Богородица. Кога сварихте да порусчите и Богородица(т.е. родила Бога)?

Не достигнаха ли вече щетите от наводненията в България минимума от 40 млн евро, за да отпусне ЕС помощ от фонда за бедствия на бедна България?

Достигнали са, даже са и надминали 40мил.евро но наша Кристалина е заета с други по "важни дела" да се докопа до по яка хранилка.Недай си боже да завали един дъжд в пустинята при арабите с "арабската пролет" веднага се пръква на екрана и почва да ръси глупости че трябва да сме състрадателни и тн.Никъде не прочетох какви помощи са изпратени от вън.От червен полумесец и други такива организаций,та ако щете и УНИЦЕФ, защото има пострадали и деца.Защо всички партий кандидатирали се за парламентарните избори не се откажат за няколко месеца от държавната си субсидия и предостават средствата на пострадалите градове.

Еййййй, това й-кратко за нищо го нямате, така и не го научихте! И какво толкова се изказа?!?! Бла-бла преписвачев...

По-добре им кажи правилото, за да не грешат, така ще си по-полезен, а не по-досаден: В българския език НЯМА дума в множествено число, която да завършва на Й.

Днес по Светоотеческия календар(стар стил ) днес се чества честния Свят Образ на Пресвета Богородица-Владимирска.Пресвета Богородица Дева Мария ни призовава към покаяние;и Тя много ще помогне на всички православни християни и на тези,които са в беда,скръб и печал.Пресвета Богородице,спаси нас грешните!

имам питане кой определя посока при изпускането на водоеми и язовири

Релефа на околността, кой друг? Да не мислиш, че водата ще тръгне да изкачва баирите?

e i?!?!?!?

Разтълкувайте ми какво значи Бог или Господ и защо той да е милостив или това ви е набивано цял живот в тъпите ви глави с десетина процента използваемост на сивото вещество. Разтълкувайте ми също така защо някои се молим на кръста, което знаете какво означава като тълкуване, а другите се молят на месечината, на която за съжаление и виждаме само едната страна, тази с някакво човешко лице. И какво ли правят на обратната и страна. Разтълкувайте ми какво означава синкавото в душата на някои кретени, а не са избрали друг цвят. За червения вече го знаем че идва от червената планета, а не от мръсния комунизъм. И другото е вярно. Много по щастливи ще бъдете ако си отидете тъпи и прости от този свят. Май нещо и за света се говореше в близкото минало.

там пише, ако наистина искаш да знаеш! Бог дава само добро на тези които го избират и разбира се спират да вършат зло. Не можеш да го обвиняваш за нещо с което няма общо. Не сме се обърнали към Бога, вършим беззакония и служим на Дявола,а дирим сметка на Бог!

Оооо, колко луди хора има по този Свят....

В траур след траур времето минава, сломява държава и човешки съдби. Политическата наглост хората оставя, Избори ни чакат. Иди ги зашлеви!

Бог ни наказва за греховете. Разврат, извратени паради, алчност и корупция, врачки, ясновидци и т.н. Бог е милостив, но понякога допуска да ни сполети това, което заслужаваме, за да се осъзнаем и да се върнем в правилния път.

Или пък Аллах...

Хасане бог=аллах=йехова. Евреи, християни и мюсюлмани на едно божество се молят, просто има различен прочит на представянето и идолите. Та в случая освен да покажеш, че си пишман мюсюлманин друго не показваш.

Бог не допуска зло, ние го допускаме с нашите грехове!

идвай, имаме свободни места

Коментари - Траур в Бургас и Приморско, Бакалов иска глоби за общини | Днес.dir.bg

Траур в Бургас и Приморско, Бакалов иска глоби за общини

В Бургас и Приморско е Ден на траур в памет на жертвите на потопа. Бедстващи остават 5 общини. Йордан Бакалов предложи глоби за общините без превантивни мерки

Обратно в новината

Коментари - Траур в Бургас и Приморско, Бакалов иска глоби за общини | Днес.dir.bg

Коментари

Както винаги всеки вика "другия е виновен". Нека Бакалов отговори защо МВР не е отцепило пътя (където се удави жената) преди водата да го залее. Нали се знаеше два дни по-рано! Всички заливания стават на точно определени места, които зе знаят. След като се очаква наводнение там трябва ДА ДЕЖУРИ ПАТРУЛ!!!

Господ прати наказание на наглата крадлива гербаджийска свиня Николов... Бог да прости загиналите! Спасявайте се от мръсната кочина, нарречена България!

Бог да прости на починалите! А иначе, тези наводнения са поредна възможност за забогатяване на определени хора, чрез държавни или общински поръчки за възстановяване на щетите.

"Бакалов отбеляза, че с решение на Министерски съвет е поискан мониторинг на ЕС на цяла България, за да се разбере къде е проблемът и защо всеки по-силен дъжд се превръща във воден ад за България." Ха! 25 години безобразия - сеч, презастрояване, безхаберие на местните и централни власти! ЕС ли ще ни "регулира" безогледната алчност, корупция и склонност към затваряне на очите пред проблемите и стискането на палци поредното бедствие да ни отмине?! Ай сиктир! Все идва един ден, в който за всичките си гяволии трябва да си платим - управниците за безмерната си алчност, а останалите - за това , че си затваряме очите пред безобразията им и ги търпим!

Ден на на скръб или печал в памет на жертвите на наводненията

Траур (на немски: trauern - оплаквам) е форма на изразяване на скръб или печал от загубата на близък човек, социално бедствие или смъртта на обществено значима фигура.

Ден на траур, какво e това?

Лично гледах предаване по телевизия, в което Любомир Филипов от БАН казваше с болка, че учените там разполагат с данни, снимки, изследвания и т,н, за местата, където има затлачени реки, застрашени къщи, диги и т.н., всичко необходимо, за да бъдат взети мерки! Но никой не се е поинтересувал! И това беше още около трагедията в Аспарухово! Сега ще чакаме отново друг ли да ни казва къде са проблемите? За да дойде някой като Стив Ханке за БНБ да ни каже, че демонстрираме некомпетентност и трябва да се справяме сами?! Дори след толкова трагедии не се стряскат имащите възможност да ги предотвратят! В същото време бездействащите мързеливи политици изнасят празни речи, правят предизборни кампании и единственото, което постигат е да предават избирателите си! Хайде де, къде са ви ДЕЛАТА??? Нека да видим всеки какво прави, а не да ни проглушава ушите другия какъв е и какво не е направил и да си "измива ръцете"!

Много от общините в България нямат пари,защото са спрени от БСП-ДПС по време на тяхното управление!!! Всички тези общини са с кметове на ГЕРБ или други партии различни от БСП и ДПС!!! Имат проекти за почистване на коритата на реките и изграждане на диги,но пари не са им отпуснати нарочно от последното правителство!!! Такова е положението в Бяла Слатина и Мизия,там кметовете не са от последната управляваща коалиция и за техните общини няма отпуснат нито един лев за нищо,какво остава за почистване на коритата на реките! Проблемът е,че коритата си остават непочистени все още,дори след наводненията се заталачиха още повече,но явно до,като не дойде следващото правителство и не вземе мерки,този проблем няма да се реши...

това е практика. да не би герб да не спря парите на общините, които не са от герб? мислиш ли че няма да е същото след тези избори ?! всичките са мекерета, ама да се оплакваш само от едната партия е наглост и 'опорна точка'!

Какви глоби бе министре? Пратил им бележки. Пари им прати. После жандари им прати, да ги окаушиш за откраднатите пари и недобре свършена работа. За какво сте министри? Само хабите поста.

...да бе да им издигне диги..да им прочисти ...да им направи застраховки... и накрая да им построи и къщи... а те да седят и да гледат сеир и после да чупят ръце... видяхте ли сърбите какво правиха по време на наводненията... да бяхте се поучили поне малко от тях... жалки сте

за какви глоби въобще се говори! това си е престъпление по служба и трябва да има осъдени и заключени!!!

Изпратих две съобщения на кратък номер1466,но не получих отговор,че са получени.След това се свързах с оператор на ВИВАКОМ и ми се отговори,че въпросните съобщения са изпратени.Сега се питам,къде отидоха мойте скромни 2 лева?

И аз изпратих с чистото съзнание, че няма да стигнат до потърпевшите. Направих го заради собствената си съвест. Нека тежи на съвестта на тези, които ще ги откраднат!

Съболезнования...

Още малко теми за домашно. Защо "тъпите" римляни са стигнали до десетичната бройна система като числото десет са го белязали със символа "Х", а като буква този символ означава "неизвестно". Какво означава думата "еврей". Един жокер. И сега има име на река "Рейн". А библията е писана, както нашите малоумници пишат история. Много по щастлив е човек когато си отиде тъп и прост от този свят.

да си отидеш от този свят? Мисля че полагаш даста усилия по въпроса!

А бе в този форум май само религиозни откачалки сте се събрали.

И политически такива! Поклон пред паметта на жертвите!

ние българите сме не само неверници, но и безверници. краино време е да повярваме в себе си и в бога, които е в нас,в сърцето и душата. помогни си, за да ти помогнат и другите!

Пак някой е изпускал язовири и почвам да се чудя дали това не е преднамерено.... И разните му там терористи дето са в това министерство (МОСВ)......

Днес по Светоотеческия календар(стар стил ) днес се чества честния Свят Образ на Пресвета Богородица-Владимирска.Пресвета Богородица Дева Мария ни призовава към покаяние;и Тя много ще помогне на всички православни християни и на тези,които са в беда,скръб и печал.Пресвета Богородице,спаси нас грешните! svetlinaiikoni.blogspot/2013/04/blog-post_8688.html link

Чувай Гергино - никой няма да те спаси, така че викай"Неволята", събирай си акъла доколкото го имаш и се хващай за работа.Останалото е ала - бала за лапни - шарани.

Когато имаме проблем, се обръщаме към президента, а не към неговата майка, нали? Почитаме Пресвета Богородица, но прошка трябва да искаме от Този, пред когото сме съгрешили и да се молим на Иисус Христос, Единствения посредник между Бога и хората, да ни прости!

Вместо да се молят на Господ, Св. Богородица, Св. Тарапонти и пр. да вземат и да си почистят боклуците. И да си оправят язовирите. Не знаели чии е язовира?! Като клекнат с рибарска пръчка на язовира на 15-тата минута ще дойде ако не собственика, то поне някой "пазвантн". Аренда могат да вземат, а не знаят от кой!!! И да си застраховат имотите. Дал 50-60 000 лв. за къща, а не може да даде 50-60 лв. годишно за застраховка. В противен случай да искат от Св. Богородица да им плати къщата на пазарни цени. Защо реват на държавата?

Каква Владимирска? Откъде го измислихте? Днес е рожденният ден на Дева Мария, известен още като Малка Богородица. Кога сварихте да порусчите и Богородица(т.е. родила Бога)?

Не достигнаха ли вече щетите от наводненията в България минимума от 40 млн евро, за да отпусне ЕС помощ от фонда за бедствия на бедна България?

Достигнали са, даже са и надминали 40мил.евро но наша Кристалина е заета с други по "важни дела" да се докопа до по яка хранилка.Недай си боже да завали един дъжд в пустинята при арабите с "арабската пролет" веднага се пръква на екрана и почва да ръси глупости че трябва да сме състрадателни и тн.Никъде не прочетох какви помощи са изпратени от вън.От червен полумесец и други такива организаций,та ако щете и УНИЦЕФ, защото има пострадали и деца.Защо всички партий кандидатирали се за парламентарните избори не се откажат за няколко месеца от държавната си субсидия и предостават средствата на пострадалите градове.

Еййййй, това й-кратко за нищо го нямате, така и не го научихте! И какво толкова се изказа?!?! Бла-бла преписвачев...

По-добре им кажи правилото, за да не грешат, така ще си по-полезен, а не по-досаден: В българския език НЯМА дума в множествено число, която да завършва на Й.

Днес по Светоотеческия календар(стар стил ) днес се чества честния Свят Образ на Пресвета Богородица-Владимирска.Пресвета Богородица Дева Мария ни призовава към покаяние;и Тя много ще помогне на всички православни християни и на тези,които са в беда,скръб и печал.Пресвета Богородице,спаси нас грешните!

имам питане кой определя посока при изпускането на водоеми и язовири

Релефа на околността, кой друг? Да не мислиш, че водата ще тръгне да изкачва баирите?

e i?!?!?!?

Разтълкувайте ми какво значи Бог или Господ и защо той да е милостив или това ви е набивано цял живот в тъпите ви глави с десетина процента използваемост на сивото вещество. Разтълкувайте ми също така защо някои се молим на кръста, което знаете какво означава като тълкуване, а другите се молят на месечината, на която за съжаление и виждаме само едната страна, тази с някакво човешко лице. И какво ли правят на обратната и страна. Разтълкувайте ми какво означава синкавото в душата на някои кретени, а не са избрали друг цвят. За червения вече го знаем че идва от червената планета, а не от мръсния комунизъм. И другото е вярно. Много по щастливи ще бъдете ако си отидете тъпи и прости от този свят. Май нещо и за света се говореше в близкото минало.

там пише, ако наистина искаш да знаеш! Бог дава само добро на тези които го избират и разбира се спират да вършат зло. Не можеш да го обвиняваш за нещо с което няма общо. Не сме се обърнали към Бога, вършим беззакония и служим на Дявола,а дирим сметка на Бог!

Оооо, колко луди хора има по този Свят....

В траур след траур времето минава, сломява държава и човешки съдби. Политическата наглост хората оставя, Избори ни чакат. Иди ги зашлеви!

Бог ни наказва за греховете. Разврат, извратени паради, алчност и корупция, врачки, ясновидци и т.н. Бог е милостив, но понякога допуска да ни сполети това, което заслужаваме, за да се осъзнаем и да се върнем в правилния път.

Или пък Аллах...

Хасане бог=аллах=йехова. Евреи, християни и мюсюлмани на едно божество се молят, просто има различен прочит на представянето и идолите. Та в случая освен да покажеш, че си пишман мюсюлманин друго не показваш.

Бог не допуска зло, ние го допускаме с нашите грехове!

идвай, имаме свободни места