Запалиха ягуара на адвокат на Баневи

Неизвестни опожариха лекия автомобил "Ягуар С-Тайп" на бургаския адвокат Мирослав Стойков, който е юридически пълномощник на семейство Баневи.

Обратно в новината

Коментари - Запалиха ягуара на адвокат на Баневи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каратиста е пределно точен. Някога, самият банев бе изрекъл: -Ако стане революция, мен трябва да ме обесят с главата надолу. Мисля, че с революция и без революция, времето за бесене на подобни мошеници е дошло.

Запалете Баневи, какво ви е виновна колата,бе?

Още ли са неизвестни ? Човека в няколко интервюта заяви, че Митко Каратиста иска да му вземе Каваците, колко още им трябва на полицията в България да разкрие едно тежко престъпление извършено от аверите на премиера?!

Много ме радват някакви такива молюски като този адвокатин, които твърдят,че подобна кола не е скъпа, но е от най-висок клас. Не е скъпа за кой? Щото сума народ в България дори сметката за тока им е скъпа, щото мизерията е повсеместна.

Що пишеш глупости? Тая кола струва, ако все още я продават, около 3 хиляди лева! Спряна е от производство. Предполагам, че е произведена преди не по-малко от 15 години. Ти сигурно и за ровър-75 ще казваш, че е суперлуксозен автомобил? Разликата между ягуяря S-type и роувър-75 е минимална. Имал съм ги и двата автомобила. Последен беше роувъра :)

"The S-Type competes with the Lexus GS 350, Acura RL and Audi A6"

Той и онзи от Бургас с Рол ройса твърдеше че не бил скъп и си го купил, защото го болели краката!

Сакън ! Да не си помислите , че нещо каратиста ..! Баневи са му драснали клечката , за да обвинят каратистчето . Това е толкоз просто и логично !

Този "Ягуар" от снимката поразително прилича на Фолксваген Пасат комби! ;)

КОЛИТЕ СЕ ЗАСТРАХОВАТ! ЗА ТОВА Е ПИЛИЩАРСКА РАБОТА! ИМА ПО- РАФИНИРАНИ И ЕФИКАСНИ НАЧИНИ ЗА "НАПОМНЯНЕ" ! ЗАЩОТО ЛИПСВА ПРАВОСЪДИЕ !

Герберска, соросоидна, подла атака върху почтените бизнесмени на партията. Но иде Виденов-ден и всичко ще им бъде върнато на месТните избори!

Дам ,почти си права, лелче. Проблема е, че герберската полицияи герберския данс и герберските прокурори нищо не правят, нищо не разкриват и всяка изкукала лелка като теб, може да си говори каквото си иска. Батв Бойко не върши работа за 1 лев, но с помощта на дриймтимовете ни краде като истински шампион.

Не работещи институции в държавата, дават възможност и на адвокати да правят много пари от престъпни схеми. Занапред ще ставаме свидетели на все повече случаи на саморазправа.

ЗАКЪСНЯХА МНОГО!АКО ЗНАЯТ ОЩЕ,КАКВО ГИ ЧАКА?