Радикализиран французин е бил задържан в България

Млад французин, поставен под съдебен контрол заради предполагаеми връзки с джихадисти, е бил задържан вчера в България, съобщи в. "Фигаро", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Радикализиран французин е бил задържан в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кое му е опасното ,след като досега не е извършил престъпление ?! щатите и запада да не се офлянкват ,а да затворят джихадистките сайтове ,вместо да ги поддържат !

Абе уроди долни, какви служби сте вие бе откачалки недоносени?! Как може да го засечете на сръбската граница и да го оставите да влезне в страната?! А ако беше решил да направи атентат тук? Вие ли щяхте да носите отговорност за изгубените животи?! Ебал съм ви и службите и малоумието, заклевам се.

защо всеки път като има успешна акция на интерн, ниво има намеса на чужди служби

Наште да не чакат атентат?

loyola

направо не мога да се събудя от кошмара... едно време така връщахме съветските туристи, които искаха да избягат на запад, и тях ги гонеха, щото четат грешни "сайтове". баси демокрацията!

Тия млади навлеци след като ги приехме в Европа и ги храним с нашите пари след време ги наляга тъгата по родината, започат да се чувствуват неразбрани и онеправдани и прегръщайки собствената си религия тръгват към отмъщение, т.е. отблагодаряват ни се. Навярно за тях ние сме наивници!

Ей,журналятаааааа - хем на ГКПП "Андреево",хем на българо-сръбската граница !!!!!!! Последно къде ?

абе тия опасни джихадисти все в България взеха да ги хващат напоследък! и пак пътувал към 'добрия съсед и натовски съюзник'- фесландия!

Ха-ха-ха-ха-ха, значи засекли го на влизане, а го хванали на излизане. Демек ако е имал някакви задачки у нас, да си ги върши. Иначе статията е трепач, посещавал някакви сайтове и затова бил радикален!

Хубаво, че го хванали. Поне с един звяр е по малко. Обаче за такива трябва директно един куршум в главата още на граница без всякакви процедурите.

loyola

страшен си! а по-късно (като обръгнем) ще ги пращаме за 25+ години заточение в Сибир да секат дървета, или да строят някой канал ?

ако това е реалност, което не го вярвам много, то изникват доста интересни въпроси. например как така много опасен и издирван човек прекосява цяла Европа и минава през толкова много граници? къде, по дяволите, са дремали властите на всички държави, които той е прекосил? и как изобщо го е направил с личния си автомобил? поне да беше чужд или краден по-бих се съгласил, но това е негова собственост. изобщо не проумявам тая Бъчвова с подпухналото и изкривено от терзание лице защо ни будалка (отново)? тия герберунгели тотално ни взимат за мезе. представляват такъв октопод, че и някогашните комунисти не са пускали толкова дълги пипала, както това правят децата им - сегашните комуняги наричащи се герберасти.

Е к'во?! Т'ва е като онзи турчин, който без книжка отишъл от Турция до Белрин, а на връщане го спрели на Цариградско и разбрали, че няма книжка.

Явно не си пътувал из Европа :-) От Франция до България имаш проверки едва на излизане от Словения. Явно нашите работят по-добре, щом словенците, хърватите и сърбите са го изпуснали. Това обяснение стига ли ти? Т.е. не е "цяла Европа", дето го е изпуснала, а около и в Балканите са го изпускали на 3 гранични пункта. Нашите са го прихванали накрая.

а защо е арестуван когато излиза , а не е арестуван още на влизане... защо въобще е допуснат в бг след като сте толкова координирани с французойците

Ами елементарно. За да се проследи дали няма да се срешне с някой тук. Има си служби за тая работа оставете тия работи на тях.

А къде бяха тия служби, когато взривиха автобуса на бургаското летище ?? Ами ако тоя същия капут беше решил да се качи на влак някъде и да си остави куфарчето във вагона за майки с деца ?

Много умно!!! Засекли го на Калотина, ПУСНАЛИ ГО ДА ВЛЕЗЕ У НАС, и го хванали на Кап. Андреево?!?! Ами ако беше решил да поостане в България?

"...С изключително професионална работа ..." каза Бъчварова. Ако това ви е изключителния професионализъм, то тогава Господ да ни е на помощ.

Да го пускат по домашен арест като покаже договор за наем за месец

Браво на българските полицаи!

Дрън-дрън! Измислици-премислици! Нови мурафети за насаждена на страх у стадото. Не, че няма кой да ви се върже! Има. Сега и по екскурзийки ще завлачите овчиците. Да им сменяте водопроводите и други дребни нещица, които ТАКА или ИНАЧЕ е редно да се правят, а не да ви посрещат като спасители. Ама, овцата си е овца, и да й обясняваш- файда бадева :))))))

Не! Това е евро-интегриран, репресиран, онеправдан и дискриминиран експерт по етническо прочистване. Нещо като приложна близкоизточна средновековна форма на генен инженер. Освободете го, за да не се обиди, че ще намалее покупателната активност на сънародниците му в западния свят.

В първият момент реших,че това е Ники Младенов ама после се сетих, че такива като него не ги закачат.

И аз си помислих подобно нещо, а сътрудничеството трябва да е наистина забележително, за да успяват да различат "добрите джихадисти" от "лошите джихадисти".

Като изкара 2 месеца в българското следствие при българската полиция ще се дерадикализира и ще иска отчаяно да си иде във Франция!

Не е задължително да изпозват свински сапун в чорап за бой в бъбреците, може и да е с растителни масла. Така де, да покажем, че имаме религиозна култура и уважаваме неговите проблеми.

полицията ненавижда младите явно .друго обяснение няма .

Чистокръвен пейзант-форнсе, притежател на имение с виноградно насаждение, пуши "житан"...

Във Франция ги съдят, а тук в България колко врете тече вече делото в Пазарджик срещу онези имами?!

а младият" французин" от каква националност е - за паспорта ясно, каква религия изповядва, учи ли , работи ли, как се издържа - пишете, журналисти - безспорно е "бежанец" и е на общата европейска хранилка, нито един ден не е работил и за разнообразие замисля да спретне още едно атентатче в любимата си родина - франция - докога ще се толерира леnтяите - на 20 год. това говедо трябва да работи и да изкарва хляба си не в джамиите, а в производството - нали затова ги довлякоха - да работят, да учат, да се интегрират, да строят "бъдещето "на ислямска европа

Малкото му име Мохамед ли е? Или Хасан? И защо пишете французин, а не френски гражданин?

Да си 'оди у Французия.

Тоя да не е някой от ПСЖ?

Я, това не е руснак, а французин?! Не е за вярване!

е поне в полицеищината на бива. маи само това остана от тошово време.

Ама вие не разбирате бе господа, как може да го арестувате така! Та, момчето е просто един мюсюлманин, който иска да покаже на целия свят каква е неговата култура и какви са убежденията му, толкова ли е лошо? Да не би да ви е страх, че ще се окаже, че той е нещо по-добро и от вас и за това да го арестувахте, а? На мене малко, май така ми се струва, а? Сега госпожа Меркел ще ви накаже, защото нарушавате основните правила за налагане на мултикултирализъм!

Това не го разбрах - че като бъде върнат на Франция, ще искат да бъде задържан за постоянно. Е как ще го задържат за постоянно като са го върнали на Франция. Или пък ще искат отново да го върнат на България. Това е безсмислица на дира или на тукашната съдебна система.

Помисли малко - полицията не може ей-така, без съдебно решение да те задържа за повече от 24 часа. Тоест - за да стои в панделата (полицейския арест) за времето, докато се накумят двете държави със заповедта за екстрадиране, мангалът ще търка наровете на топло.