Коментари - Барозу предупреди всички от ЕС по трасето на ”Южен поток” | Днес.dir.bg

Барозу предупреди всички от ЕС по трасето на ”Южен поток”

Жозе Барозу заяви, че ЕК е открила наказателна процедура срещу България за "Южен поток" и ще направи същото срещу други държави от ЕС, ако не спазват правилата.

Обратно в новината

Коментари - Барозу предупреди всички от ЕС по трасето на ”Южен поток” | Днес.dir.bg

Коментари

тоя дрисльо знае ли в българия хора умират от глад и невъзможност да се лекуват от липса на пари а той се изживява за последно като евроипейски диктатор

ЕС не се интересува какви ще са последствията за България от спирането на проекта. Подходът не е като съюзник към съюзник. Къде бяха когато започнаха преговорите на шестте страни и в частност на България по този проект. Сега след като е загубено толкова време и нещата са стигнали до някъде - СТОП. Нима всички други проекти на страните членки са съгласувани с ЕС. Нима инвестициите на отделните страни от ЕС в Русия са били съгласувани със всички страни на съюза.

България е в ЕС,3000000 българи работят и живеят в Европа,не може да подкрепяме эавоеватели на КРИМ,това не се търгува,не се иаплодира,спрете се

Хей Барозо, вместо да викаш "Огън , служба не остана", ти говориш глупости! Чакай малко, да видим какъв вятър ще задуха от новите комисари! Вече от тебе нищо не зависи, то и никога не е зависило! Така, че по-полека!

сериозно на масата в ЕП въпроса, какво получаваме и какво губим от участието си в ЕС! И да постъпим според интересите си! Но с президент на конци, народни представители -(полу)идиоти, зависими от външни интереси хора в Правителството и чалгаджии в Европарламента, това едва ли ще се случи. По- скоро ще се огънем както за Белене! И ще служим за показно по отношение на санкциите срещу Русия в борбата на други! И против националния интерес!

"Шест държави от ЕС са част от проекта "Южен поток" - България, Словения, Хърватия, Унгария, Гърция и Австрия." И защо само на нас санкциите и предупрежденията? Защото предполагат /знаят/ в коя държава ще се огъне веригата. Да започнем от най-лесните

ЕвроГейския П-С-не,да го кажеме гейофил Барозу открива наказателна процедура срещу България.....За съжаление Природата е открила наказателна процедура срещу майка му малко преди да се роди горкия)

Тоя е...и и тъпата физиономия има...какъв европеец е тоя, има вид на чилииец

Тоз педал европейски що не каже, че им трябват пари за украйна и трябва от нас да ги вземат. Лицемер европейски. Спрете северен поток. Ама демократичната Меркел не ще. Само един въпрос - на нас някой някога опрощавал ни ни е външен дълг и някой бил ли е загрижен от нашите интереси. до кога ние сме длъжни да защитаваме чужди интереси. България вън от ЕС.

Хайде, по-бързо си отивай Барозу, май ти свършва мандата.

Барозу е говорител на ЕС и предупреждението му е чисто политически като гледа да си изкара последно потупване по рамото и някои пост за изпроводяк. Иска да каже стойте далеч от Русия,вас сме ви обещали на Турция и арабските шейхове.

И какво? Да направим интерконекторни връзки, за да сме подвластни на ЕС.... Не сега ни е по-добре, защото ЕС няма този лост над нас, няма как да ни санкционира , само заплашва, а иначе тежко ни

Барозу нервничи, защото му се изплъзва властта като на наш Бойко.Някой беше писал да огледаме какви ги е вършил Барозу и тогава да не се чудим защо е против ,

Нали ще строим Набуко?

От строителството на ЮЖЕН ПОТОК България и българите биха спечелили!!!! ТОЙ ОБАЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ ПОСТРОЕН защото наложените ни от ЕС санкции ще поставят в невъзможност БАНДИТИТЕ от ДПС да продължат да "УСВОЯВАТ" привежданите им от ЕС еврофондове !!!! ГУБИМ НИЕ БЪЛГАРИТЕ, ПЕЧЕЛЯТ ДПС И КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА ЗАД ЧИИТО СОБСТВЕНИК ЦВЕТАНА ВАСИЛЕВ СТОИ БОЙКОВИЯ ЦАР И НАЙ ДОБРИЯ УЧИТЕЛ НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ - лицето Сакскобургготски !!! Фирмата "Бромак" чрез която Цецо Василев държи 51% от КТБ е ДЪЩЕРНА ФИРМА на царския ковчежник Максим Димов !!!!! Максим Димов УПРАВЛЯВА "царските " активи както и тези на Султана на Оман, който като най добър приятел на Кобурга държи останалите 33% от акциите на КТБ !!! КОБУРГА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА КАТО НЕГОВА ЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ И ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ ЗА НЕГО НЕ ЗНАЧАТ НИЩО !!!

Този Барозо е една изпята песен. Има смелост да се перчи само на България. Никои от Запада не го слуша. А си черпят евтин руски газ по северния поток. Объркан ЕС. Да слушат Обама до побъркване, като нямат собствено мнение. Скоро ЕС ще стане АС (американски съюз) +НАТО. А тежките олигофренни форми на ръководни позиции в ЕС ще станат почетни слуги и лакей.

В крайна сметка ще купуваме пак руски газ, но за "по-евтино" чрез Турция. Така ни се пада, нямаме поне един управник като Виктор Орбан.

А какви са наказанията на страните от северен поток Германия,Франция,Англия?Или за Феодалите наказание няма.Само за крепостните селяни ще има,щото,ние България излиза че сме такива.Дори и васали не сме.

отсвириха заплахите на ЕС, затов са най- бързо развиващата се икономика. Затова трябва български Орбан, а не плазимоди като Съсела иБоко, които шмекерчето Местан върти на малкия си пръст.

Имайки предвид, че оперативните програми на Брюксел за покрайнините на съюза са инструмент за налагане на политическа мощ, това че на Бориско не са му спрели едно евро не говори много добре за него. Послушниците не ги наказват. Аз съм за напускане на ЕС и НАТО. На момента. Трябва да се направи референдум по този въпрос.

После към Евразийския ли?

В дългосрочен план е по-добре. Скоро ЕС ще е изпята песен и бивша икономическа сила в която има само кончити вурст с псевдокулутра и нищо друго. А и малко история.

НЕ НА ЕС!!! БЪЛГАРИЯ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС!!! ЗА ТЯХ НИЕ НЕ СМЕ ДОРИ ТРЕТА КАТЕГОРИЯ.... ХИТЛЕР НЕ УСПЯ, НО ЕС УСПЯ ДА ЗАВЛАДЕЕ И ПРЕВЪРНЕ В РОБИ СЛАВЯНСКИТЕ ДЪРЖАВИ.

Ми що не емигрираш на изток?

ако заради отворените граници за хората сме в европа-това му се казва простащина! те границите пак ще са отворени и след като излезем от ес, както и преди да влезем!

И какво общо имаме със "славянските държави? Ние сме Българи и дори Хитлер ни е уважавал!

Я, я пак да погледнем какви ги редеше господин Барозу в недалечното минало. Нали и миналата година пак разправяхте как ще им извиете вратлетата и на австрийци, и на унгарци че и на разните му словенци ако не упълномощят Йотингер да се разправя за медеца дето требе да капе покрай Южен поток. Е, хората ви рекоха че договорите са си тяхна работа и май останаха само нашите ентусиасти които не Ви отсвириха, та и затуй само на нас продължавате да размахвате пръстче.

Да, ама Виктор Орбан е мъж, политик и родолюбец. За това Унгария върви напред...

Сашо не се притеснявай, няма да ни изхвърлят от Европа, където ни вкара Цар Симеон, най мъдрия политик на България. При нови избори червените ще изхвръкнат от власта като тапа на шампанско, защото българския народ е мъдър и сега се стресна от агресията на Путин в Украйна. Това ще бъде единствената разумна причина поради която много българи ненавиждащи свинята БойкоБ ще гласуват масово за изгонване на червените от власта.

МАЛКО СЕ ОБРАЗОВАЙ, ДРАГИ. сИМЕОН БОРИСОВ Е САМО БИВШ ПРЕСТОНАСЛЕДНИК. ТОЙ НЕ Е ВЪЗЦАРЯВАН. БЪЛГАРИЯ Е ПРАВОСЛАВНА ДЪРЖАВА И НИЕ ИМАМЕ ОСОБЕНИ РИТУАЛИ.

Господи... прост народ сме ! Ще ни изхвърлят от ЕС заради червените и турците !!! Осъзнай се българино ! ВЪН БСП И ДПС !!!!

Де тоз късмет,де!

Не се безпокой, ние им трябваме!!!! Трябват им нашите политици-мухльовци и заспалия ни народ... Ние сме им нужни. А иначе би било много добре да ни изгонят.../ Мечти../.Като в оня виц от СОЦ-а: ОФ събрание. Оратора говори за бързото построяване на социализма. Става Манго и казва: Другари, ясно е , че трябва да построим социализма. Дайте да се напрегнем и да го построим.... Браво, обажда се партийния секретар. .... и да се върнем да живеем по старому в капитализма, довършил Манго. Та , ние видяхме прехвалената западна демокрация и ако има Бог, да се върнем пак в социализма....

Грешка в политиките на ЕК е липсата на диференциация към различните членки. Примерно по един начин се възприема едно обръщение от старите членки и по друг, от някои нови членки. За корумпирани (бедни, лесно манипулирани, с дефицит на основоположни ценности) държави, като България, дипломатичния изказ е противопоказен, направо вреден. На българина трябва да се казват нещата така, както са или иначе казано директно, без никакви завоалирани намеци. Пример: Европейската комисия спира плащанията по приоритетни оси 1 - "Интегрирано устойчиво градско развитие", и 3 - "Устойчиво развитие на туризма", поради констатирани нарушения, иначе казано кражби. Веднага българина реагира авторитетно, че навсякъде се правят нарушения. Така е, но в западните държави за едно и също нарушение, нарушителя е осъден още 2007 година, а в България делата се въртят в омагьосан кръг вече седма година, като "нарушенията" в САПАРД.

Защо България няма дял в морската част от трасето - наши трябва да са минимум 50% от частта минаваща през нашия Черноморски шерф. Кресливите про-европейци и яростните русофоби ще посмеят да поискат от ЕС Франция, Германия и Италия да отстъпят своите 50% на България. Или има всички партии истат да са двойни комисионери - да получават комисионни и от Русия и от ЕК. Логично е Росия да има право на 50%. Но на какво основани останалите 50% в морето са подарени на страни нямащи нищо общо с Черно море. България поема рисковете, други европеци лапат изгодите!!!

Браво а Бароуз. Пари за Украйна ви трябват и кой ще ги плати - много ясно България. Хайде организирайте референдум за излизане от ЕС. Стига сме плащали сметката. НЕ искам в ЕС. Писна ми да давам пари за всякакви евроглупости. Писна ми да ми казват колко да е крива краставицата, колко да е щастлива кокошката. Писна ми да ми налаггат кой да ни краде и да ни унищожава. Писна ми от Ес и големия брат който знае по-добре. Имам си мнение и то е - не искам в ЕС.

Референдумът в Крим е невалиден. Подобни на нашите избори преди, които ги правихме "про форма". Резултат - 99.9% гласували за единствения кандидат.Май много жалиш за ония времена.Няма ги и няма да ги има - гръмни се.

Дай определение за валиден и демократичен референдум? Процентите ли го определят? Защото по твоята логика ако на въпрос от типа: "искате ли да ви колят, бесят, вземат имотите, отровят земята и водата?" 99% от хората отговорят с "не" значи е невалидно, комунистическо, недемократично и прочее.

Май те засегнах, но няма нищо лично. :) Няма по-висша форма на демокрацията от рефередума (пряка демокрация). Думата демокрация означава воля на народа, народовластие. ЕС под натиска на САЩ (ЕС е в района на влиянието на САЩ след 2-рата световна война) непризнаха мирния референдума в Крим, а признаха този за Косово. В Европа има двойни стандарти както за референдумите така и за Северния и Южния поток -> признават само това, което им е угодно, а това не е мъжка позиция, а еврогейска.

Стига бе, още ли има хора, които използват думите енергия и независимост в едно изречение. И сляпо повтаряме някакви си лозунги: никога няма и т.н. Какви хубави лозунги само - направо като за медал!! На запад, корпорациите взеха да раздават значки (различни по цвят сини, сребърни, позлатени) за да наградят отличилите се работници (вместо банкноти). Нещо като корпоративния еквивалент на "герой на социалистическия труд" (само че наместо медали - значки). Не ме учудва, че и корпоративната пропаганда е на соц ниво (между впрочем винаги е била и от двете страни). Никой не може да каже със сигурност ще тръгне ли проекта или не. По-жалкото е, че никой дори не се запитва защо използваме такива архаични енергоизточници, при положение че още от 1895г. по улиците на С. Петербург се е движил електрифициран трамвай. Говорим за десетилетия преди същинския петролен бум. Междувременно, разпалено защитаваме една или друга кауза, като не отчитаме факта, че не е в интерес нито Русия, нито Запада да има енергонезависими държави. Все пак, това е един от основните инструменти за поробване на човечеството. Не е само за пари - целта е контрол, и то тотален. Целта е да има нов ред в този свят, нов ред, който ще е под контрола на антихриста. След следващата война - това ще е факт.

ПРОКУРАТУРАТА НА РЕП. БЪЛГАРИЯ следи ли темата? ПРОКУРАТУРАТА знае ли, че България е член на ЕС? ПРОКУРАТУРАТА знае ли, че международните договори трябва да се спазват, а не да се заобилят по византийски? ПРОКУРАТУРАТА знае ли, че длъжностни лица лица злоупотребяват с положенили и проявяват системна некомпетентност и по този начин причиняват вреда на България - в морално и финансово отношение!!! Ако знае - защо бездейства при наличие на официално предупреждение от ЕК? Ако се прави, че не знае - значи е част от далаверата. Ако не знае, че трябва да защитава законността - българското и европейското законодателство - защо се нарича Прокуратура?

Той Асен Агов снощи го каза в прав текст , "С ЮП вредим на Украина". По голяма част от газа за Европа минава през Украина която още се прави на луда относно дълга си а руснаците не могат просто така да спрат газта , понеже ще я спрат на половин Европа. Извиват ръцете на Русия за да продава по евтина газ на Украина , затова е цялата работа.

Но има нещо наивно и несправедливо в процедурите на ЕС: ЗАЩО НАКЗВАТ ДЪЛЖАВИ И НАРОДИТЕ И ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ??? ТРЯБВА НАКАЗАТЕЛНАТА ПРОЦЕДУРА ДА Е АДМИНИСТРАТИВНА И НИМУЩЕСТВЕНА И ДА Е НАСОЧЕНА НЕ СРЕЩУ СЪОТВЕТНИТЕ ОРГАНИ НА ВЛАСТТА И ТЕХНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, КОИТО СА ЗЛОУПОТРЕБЯВАЙКИ С ПОЛОЖЕНИЕ ТВОРЯТ НЕЗАКОННИ НОРМАТИВНИ АКТОВЕ. С ддуми прости - я да лишат от право на участие в сбирките виновните физически лица , а имуществените санкции да бъдант насочен илично към тях и към минитерствата, правителстата и парламентите с право на конфискация на цялото имущество. ИНАЧЕ ТАКИВА ПРОЦЕДУРИ ЩЕ СЕ ТВОРЯТ С ЦЕЛ ДА СЕ ДАВА РАБОТА НА АДВОКАТИ, А В КРАЙНА СМЕТКА ПЛАЩА БЮДЖЕТА. ДА видя тогава как марионетки като стойне, ерменко, куюмджи, къдийчо и малинко ще предлага и гласуват незаконни поски схеми за да набутват бюджета. ОСТАВКА НА ИЗМЕКЯРИТЕ! РЕФОРМИ В ЕС И НАКОЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС НА БЪЛГАРИЯ.

опс- печатна грешка! ТРЯБВА НАКАЗАТЕЛНАТА ПРОЦЕДУРА ДА Е АДМИНИСТРАТИВНА И НИМУЩЕСТВЕНА И ДА Е НАСОЧЕНА СРЕЩУ СЪОТВЕТНИТЕ ОРГАНИ НА ВЛАСТТА И ТЕХНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, КОИТО СА ЗЛОУПОТРЕБЯВАЙКИ С ПОЛОЖЕНИЕ ТВОРЯТ НЕЗАКОННИ НОРМАТИВНИ АКТОВЕ.

Да направим референдум дали да се строи Южен поток, но ЕС вече незачита референдумите /справка референдума в Крим/. ЕС бил за единна политика в областта на енергетиката и за ограничаването на руското енергийно влияние - тогава незабавно да спрат да купуват ефтина газ по Северния поток. Барозо да отговори с какво е по-различен Северен поток от Южен поток, защото двойните му стандарти и малките деца ги разбраха. ЕС е против всякаква икономическа активност в България и осигуряване на заетост в България, лобира западните компании да имат преимущество при избора на подизпълнители в българския участък. За ЕС сме само един пазар, където да си пласират техните стоки и услуги и нищо повече.

пак пари за референдум!!!! Какво стана с предния? Сума ти пари за нищо! И сега като тогава има затъмнение на информацията, колко смяташ, че си компетентен по въпроса, че искаш и да гласуваш? Лично аз мисля, че от народа се крие информация по случая!!!!

Категорично трябва да се спре Южен Поток. Българският народ няма нужда от ЮП. Нужда имат Путин с неговата шайка и българските му слуги.

Украйна била приоритет? но Украйна дори не е в ЕС, за разлика от България . До кога с тия заплахи и наказания ? До кога ЕС ще държи България в ъгъла на колене...Ебати и съюза!

Прав си, да се запитаме кои сме ние в този съюз ? Как всички други страни около нас са по-важни, помага им се ефективно, а тук насилствено става подмяна на населението ????

ЩЕ БЪДЕШ УБЕДИТЕЛЕН, АКО ДЕКЛАРИРАШ СЪЩИТЕ САНКЦИИ И ЗА ДРУГИТЕ СТРАНИ УЧАСТНИЧКИ В ТОЗИ ПРОЕКТ!!!! ПАК ЛИ ЩЕ СТАВАМЕ ЗАЛОЖНИЦИ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, Г-Н БАРОЗУ???? ЗНАЧИ ДА СМЕ ЗАВИМИ ОТ БАНДЮГИТЕ В УКРАЙНА ЗА ГАЗТТА??? НЕКА ИМА АЛТЕРНАТИВА, ТОГАВА И УКРАЙНА ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИ ДАЛИ ЩЕ ПРОВОКИРА СВОЯТА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА???

Шило

Дрън,дрън. Май говори колкото времето да минава, че зер вече си е стегнал багажа.

На тази кукла на конци от колекцията на Ангелинка колко дни му остават да дрънка?

"Да се оставим да бъдем разделени е против интересите на собствените ни държави и вреди на вътрешния пазар" ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА НЕЗАБАВНО: 1- обща конституция в ЕС 2 - една Съдебна Система в ЕС 3- минимална заплата за целият ЕС 4- ...... Докато това не стане реалност: fuck the EU (както е казал поета, ЕС днес го има, утре го няма)!

Браво, това е начина, но има ли кой да ни чуе ????

Взе ми думите от "акала"! Браво! Невярвам,,но е факт! изкефи ме на мах:)

Взе ми думите от "акала"! Браво! Невярвам,,но е факт! изкефи ме на мах:)

тогава да наемат земята под тръбата за 50 години ако смятат че патока ще рентабилен, а не нас да ни кръщават че ще почнем да печелим от нея след 20 години (може би). Даже Янукович отказа да им продаде украинската тръба. Наште обаче не само са готови практически да им подарят земята а и да ни набутат със заем от тях за строежа. След 20 години при тия бързо развиващи се технологии може на никой да не му пука за руската газ

Юдеоболшевишкият хазарски патак май скоро ще го отстрелят. Който взел комисионните взел, другите духаме супата и това е.....Украйна е приоритет, украинският народ не страда от комплекс, към някакъв измислен освободител, а се изправи срещу путлериската сган и защитава свободата и целостта на родината си!!!

ОЩЕ Е ДИН ОТ БОЛНИЦАТА

Видно е, че насилственото членство на България в ЕС и НАТО не е подходящо. Само бързото напускане на еврейските сборища ще е добро за България.

Защо ми изтрихте коментара? Човека се оплака, че са го насилвали и то многократно... и аз само го попитах да ли го боли..., само това...

барозу бързаи че като доиде фараж и люпен ще ти се види тясна администартивната ти власт

енергийната сигурност на Украйна - страна не членка, а например да не е приоритет енергийната сигурност на България, която изцяло зависи от руския газ?! И след като не е приоритет на ЕС, е редно да стане приоритет на българското правителство!!! И то си действа по този приоритет!

ГЛУПОСТИ

Тоя педал ня снимката му остават още 2 седмици. Крайно време е да му се открие истинска наказателна процедура за далаверите дето ги въртеше с оня шмекер царския зоенен министър. Някога хамериканците го натресоха за председател на еврокомисията и сега до пследно се опитва да си отработи. Изключително отровна личност. Проблемът е че в Европа няма лидери, настоящите помияри са по послушни от познатите ни комунистически помияри. Надявам се в новия европарламент нещата да са различни. И всички да внимават с Мечока.

Не беше ли му един пръв приятел от БГ (б.б. :-)

Коментари - Барозу предупреди всички от ЕС по трасето на ”Южен поток” | Днес.dir.bg

Барозу предупреди всички от ЕС по трасето на ”Южен поток”

Жозе Барозу заяви, че ЕК е открила наказателна процедура срещу България за "Южен поток" и ще направи същото срещу други държави от ЕС, ако не спазват правилата.

Обратно в новината

Коментари - Барозу предупреди всички от ЕС по трасето на ”Южен поток” | Днес.dir.bg

Коментари

тоя дрисльо знае ли в българия хора умират от глад и невъзможност да се лекуват от липса на пари а той се изживява за последно като евроипейски диктатор

ЕС не се интересува какви ще са последствията за България от спирането на проекта. Подходът не е като съюзник към съюзник. Къде бяха когато започнаха преговорите на шестте страни и в частност на България по този проект. Сега след като е загубено толкова време и нещата са стигнали до някъде - СТОП. Нима всички други проекти на страните членки са съгласувани с ЕС. Нима инвестициите на отделните страни от ЕС в Русия са били съгласувани със всички страни на съюза.

България е в ЕС,3000000 българи работят и живеят в Европа,не може да подкрепяме эавоеватели на КРИМ,това не се търгува,не се иаплодира,спрете се

Хей Барозо, вместо да викаш "Огън , служба не остана", ти говориш глупости! Чакай малко, да видим какъв вятър ще задуха от новите комисари! Вече от тебе нищо не зависи, то и никога не е зависило! Така, че по-полека!

сериозно на масата в ЕП въпроса, какво получаваме и какво губим от участието си в ЕС! И да постъпим според интересите си! Но с президент на конци, народни представители -(полу)идиоти, зависими от външни интереси хора в Правителството и чалгаджии в Европарламента, това едва ли ще се случи. По- скоро ще се огънем както за Белене! И ще служим за показно по отношение на санкциите срещу Русия в борбата на други! И против националния интерес!

"Шест държави от ЕС са част от проекта "Южен поток" - България, Словения, Хърватия, Унгария, Гърция и Австрия." И защо само на нас санкциите и предупрежденията? Защото предполагат /знаят/ в коя държава ще се огъне веригата. Да започнем от най-лесните

ЕвроГейския П-С-не,да го кажеме гейофил Барозу открива наказателна процедура срещу България.....За съжаление Природата е открила наказателна процедура срещу майка му малко преди да се роди горкия)

Тоя е...и и тъпата физиономия има...какъв европеец е тоя, има вид на чилииец

Тоз педал европейски що не каже, че им трябват пари за украйна и трябва от нас да ги вземат. Лицемер европейски. Спрете северен поток. Ама демократичната Меркел не ще. Само един въпрос - на нас някой някога опрощавал ни ни е външен дълг и някой бил ли е загрижен от нашите интереси. до кога ние сме длъжни да защитаваме чужди интереси. България вън от ЕС.

Хайде, по-бързо си отивай Барозу, май ти свършва мандата.

Барозу е говорител на ЕС и предупреждението му е чисто политически като гледа да си изкара последно потупване по рамото и някои пост за изпроводяк. Иска да каже стойте далеч от Русия,вас сме ви обещали на Турция и арабските шейхове.

И какво? Да направим интерконекторни връзки, за да сме подвластни на ЕС.... Не сега ни е по-добре, защото ЕС няма този лост над нас, няма как да ни санкционира , само заплашва, а иначе тежко ни

Барозу нервничи, защото му се изплъзва властта като на наш Бойко.Някой беше писал да огледаме какви ги е вършил Барозу и тогава да не се чудим защо е против ,

Нали ще строим Набуко?

От строителството на ЮЖЕН ПОТОК България и българите биха спечелили!!!! ТОЙ ОБАЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ ПОСТРОЕН защото наложените ни от ЕС санкции ще поставят в невъзможност БАНДИТИТЕ от ДПС да продължат да "УСВОЯВАТ" привежданите им от ЕС еврофондове !!!! ГУБИМ НИЕ БЪЛГАРИТЕ, ПЕЧЕЛЯТ ДПС И КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА ЗАД ЧИИТО СОБСТВЕНИК ЦВЕТАНА ВАСИЛЕВ СТОИ БОЙКОВИЯ ЦАР И НАЙ ДОБРИЯ УЧИТЕЛ НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ - лицето Сакскобургготски !!! Фирмата "Бромак" чрез която Цецо Василев държи 51% от КТБ е ДЪЩЕРНА ФИРМА на царския ковчежник Максим Димов !!!!! Максим Димов УПРАВЛЯВА "царските " активи както и тези на Султана на Оман, който като най добър приятел на Кобурга държи останалите 33% от акциите на КТБ !!! КОБУРГА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА КАТО НЕГОВА ЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ И ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ ЗА НЕГО НЕ ЗНАЧАТ НИЩО !!!

Този Барозо е една изпята песен. Има смелост да се перчи само на България. Никои от Запада не го слуша. А си черпят евтин руски газ по северния поток. Объркан ЕС. Да слушат Обама до побъркване, като нямат собствено мнение. Скоро ЕС ще стане АС (американски съюз) +НАТО. А тежките олигофренни форми на ръководни позиции в ЕС ще станат почетни слуги и лакей.

В крайна сметка ще купуваме пак руски газ, но за "по-евтино" чрез Турция. Така ни се пада, нямаме поне един управник като Виктор Орбан.

А какви са наказанията на страните от северен поток Германия,Франция,Англия?Или за Феодалите наказание няма.Само за крепостните селяни ще има,щото,ние България излиза че сме такива.Дори и васали не сме.

отсвириха заплахите на ЕС, затов са най- бързо развиващата се икономика. Затова трябва български Орбан, а не плазимоди като Съсела иБоко, които шмекерчето Местан върти на малкия си пръст.

Имайки предвид, че оперативните програми на Брюксел за покрайнините на съюза са инструмент за налагане на политическа мощ, това че на Бориско не са му спрели едно евро не говори много добре за него. Послушниците не ги наказват. Аз съм за напускане на ЕС и НАТО. На момента. Трябва да се направи референдум по този въпрос.

После към Евразийския ли?

В дългосрочен план е по-добре. Скоро ЕС ще е изпята песен и бивша икономическа сила в която има само кончити вурст с псевдокулутра и нищо друго. А и малко история.

НЕ НА ЕС!!! БЪЛГАРИЯ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС!!! ЗА ТЯХ НИЕ НЕ СМЕ ДОРИ ТРЕТА КАТЕГОРИЯ.... ХИТЛЕР НЕ УСПЯ, НО ЕС УСПЯ ДА ЗАВЛАДЕЕ И ПРЕВЪРНЕ В РОБИ СЛАВЯНСКИТЕ ДЪРЖАВИ.

Ми що не емигрираш на изток?

ако заради отворените граници за хората сме в европа-това му се казва простащина! те границите пак ще са отворени и след като излезем от ес, както и преди да влезем!

И какво общо имаме със "славянските държави? Ние сме Българи и дори Хитлер ни е уважавал!

Я, я пак да погледнем какви ги редеше господин Барозу в недалечното минало. Нали и миналата година пак разправяхте как ще им извиете вратлетата и на австрийци, и на унгарци че и на разните му словенци ако не упълномощят Йотингер да се разправя за медеца дето требе да капе покрай Южен поток. Е, хората ви рекоха че договорите са си тяхна работа и май останаха само нашите ентусиасти които не Ви отсвириха, та и затуй само на нас продължавате да размахвате пръстче.

Да, ама Виктор Орбан е мъж, политик и родолюбец. За това Унгария върви напред...

Сашо не се притеснявай, няма да ни изхвърлят от Европа, където ни вкара Цар Симеон, най мъдрия политик на България. При нови избори червените ще изхвръкнат от власта като тапа на шампанско, защото българския народ е мъдър и сега се стресна от агресията на Путин в Украйна. Това ще бъде единствената разумна причина поради която много българи ненавиждащи свинята БойкоБ ще гласуват масово за изгонване на червените от власта.

МАЛКО СЕ ОБРАЗОВАЙ, ДРАГИ. сИМЕОН БОРИСОВ Е САМО БИВШ ПРЕСТОНАСЛЕДНИК. ТОЙ НЕ Е ВЪЗЦАРЯВАН. БЪЛГАРИЯ Е ПРАВОСЛАВНА ДЪРЖАВА И НИЕ ИМАМЕ ОСОБЕНИ РИТУАЛИ.

Господи... прост народ сме ! Ще ни изхвърлят от ЕС заради червените и турците !!! Осъзнай се българино ! ВЪН БСП И ДПС !!!!

Де тоз късмет,де!

Не се безпокой, ние им трябваме!!!! Трябват им нашите политици-мухльовци и заспалия ни народ... Ние сме им нужни. А иначе би било много добре да ни изгонят.../ Мечти../.Като в оня виц от СОЦ-а: ОФ събрание. Оратора говори за бързото построяване на социализма. Става Манго и казва: Другари, ясно е , че трябва да построим социализма. Дайте да се напрегнем и да го построим.... Браво, обажда се партийния секретар. .... и да се върнем да живеем по старому в капитализма, довършил Манго. Та , ние видяхме прехвалената западна демокрация и ако има Бог, да се върнем пак в социализма....

Грешка в политиките на ЕК е липсата на диференциация към различните членки. Примерно по един начин се възприема едно обръщение от старите членки и по друг, от някои нови членки. За корумпирани (бедни, лесно манипулирани, с дефицит на основоположни ценности) държави, като България, дипломатичния изказ е противопоказен, направо вреден. На българина трябва да се казват нещата така, както са или иначе казано директно, без никакви завоалирани намеци. Пример: Европейската комисия спира плащанията по приоритетни оси 1 - "Интегрирано устойчиво градско развитие", и 3 - "Устойчиво развитие на туризма", поради констатирани нарушения, иначе казано кражби. Веднага българина реагира авторитетно, че навсякъде се правят нарушения. Така е, но в западните държави за едно и също нарушение, нарушителя е осъден още 2007 година, а в България делата се въртят в омагьосан кръг вече седма година, като "нарушенията" в САПАРД.

Защо България няма дял в морската част от трасето - наши трябва да са минимум 50% от частта минаваща през нашия Черноморски шерф. Кресливите про-европейци и яростните русофоби ще посмеят да поискат от ЕС Франция, Германия и Италия да отстъпят своите 50% на България. Или има всички партии истат да са двойни комисионери - да получават комисионни и от Русия и от ЕК. Логично е Росия да има право на 50%. Но на какво основани останалите 50% в морето са подарени на страни нямащи нищо общо с Черно море. България поема рисковете, други европеци лапат изгодите!!!

Браво а Бароуз. Пари за Украйна ви трябват и кой ще ги плати - много ясно България. Хайде организирайте референдум за излизане от ЕС. Стига сме плащали сметката. НЕ искам в ЕС. Писна ми да давам пари за всякакви евроглупости. Писна ми да ми казват колко да е крива краставицата, колко да е щастлива кокошката. Писна ми да ми налаггат кой да ни краде и да ни унищожава. Писна ми от Ес и големия брат който знае по-добре. Имам си мнение и то е - не искам в ЕС.

Референдумът в Крим е невалиден. Подобни на нашите избори преди, които ги правихме "про форма". Резултат - 99.9% гласували за единствения кандидат.Май много жалиш за ония времена.Няма ги и няма да ги има - гръмни се.

Дай определение за валиден и демократичен референдум? Процентите ли го определят? Защото по твоята логика ако на въпрос от типа: "искате ли да ви колят, бесят, вземат имотите, отровят земята и водата?" 99% от хората отговорят с "не" значи е невалидно, комунистическо, недемократично и прочее.

Май те засегнах, но няма нищо лично. :) Няма по-висша форма на демокрацията от рефередума (пряка демокрация). Думата демокрация означава воля на народа, народовластие. ЕС под натиска на САЩ (ЕС е в района на влиянието на САЩ след 2-рата световна война) непризнаха мирния референдума в Крим, а признаха този за Косово. В Европа има двойни стандарти както за референдумите така и за Северния и Южния поток -> признават само това, което им е угодно, а това не е мъжка позиция, а еврогейска.

Стига бе, още ли има хора, които използват думите енергия и независимост в едно изречение. И сляпо повтаряме някакви си лозунги: никога няма и т.н. Какви хубави лозунги само - направо като за медал!! На запад, корпорациите взеха да раздават значки (различни по цвят сини, сребърни, позлатени) за да наградят отличилите се работници (вместо банкноти). Нещо като корпоративния еквивалент на "герой на социалистическия труд" (само че наместо медали - значки). Не ме учудва, че и корпоративната пропаганда е на соц ниво (между впрочем винаги е била и от двете страни). Никой не може да каже със сигурност ще тръгне ли проекта или не. По-жалкото е, че никой дори не се запитва защо използваме такива архаични енергоизточници, при положение че още от 1895г. по улиците на С. Петербург се е движил електрифициран трамвай. Говорим за десетилетия преди същинския петролен бум. Междувременно, разпалено защитаваме една или друга кауза, като не отчитаме факта, че не е в интерес нито Русия, нито Запада да има енергонезависими държави. Все пак, това е един от основните инструменти за поробване на човечеството. Не е само за пари - целта е контрол, и то тотален. Целта е да има нов ред в този свят, нов ред, който ще е под контрола на антихриста. След следващата война - това ще е факт.

ПРОКУРАТУРАТА НА РЕП. БЪЛГАРИЯ следи ли темата? ПРОКУРАТУРАТА знае ли, че България е член на ЕС? ПРОКУРАТУРАТА знае ли, че международните договори трябва да се спазват, а не да се заобилят по византийски? ПРОКУРАТУРАТА знае ли, че длъжностни лица лица злоупотребяват с положенили и проявяват системна некомпетентност и по този начин причиняват вреда на България - в морално и финансово отношение!!! Ако знае - защо бездейства при наличие на официално предупреждение от ЕК? Ако се прави, че не знае - значи е част от далаверата. Ако не знае, че трябва да защитава законността - българското и европейското законодателство - защо се нарича Прокуратура?

Той Асен Агов снощи го каза в прав текст , "С ЮП вредим на Украина". По голяма част от газа за Европа минава през Украина която още се прави на луда относно дълга си а руснаците не могат просто така да спрат газта , понеже ще я спрат на половин Европа. Извиват ръцете на Русия за да продава по евтина газ на Украина , затова е цялата работа.

Но има нещо наивно и несправедливо в процедурите на ЕС: ЗАЩО НАКЗВАТ ДЪЛЖАВИ И НАРОДИТЕ И ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ??? ТРЯБВА НАКАЗАТЕЛНАТА ПРОЦЕДУРА ДА Е АДМИНИСТРАТИВНА И НИМУЩЕСТВЕНА И ДА Е НАСОЧЕНА НЕ СРЕЩУ СЪОТВЕТНИТЕ ОРГАНИ НА ВЛАСТТА И ТЕХНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, КОИТО СА ЗЛОУПОТРЕБЯВАЙКИ С ПОЛОЖЕНИЕ ТВОРЯТ НЕЗАКОННИ НОРМАТИВНИ АКТОВЕ. С ддуми прости - я да лишат от право на участие в сбирките виновните физически лица , а имуществените санкции да бъдант насочен илично към тях и към минитерствата, правителстата и парламентите с право на конфискация на цялото имущество. ИНАЧЕ ТАКИВА ПРОЦЕДУРИ ЩЕ СЕ ТВОРЯТ С ЦЕЛ ДА СЕ ДАВА РАБОТА НА АДВОКАТИ, А В КРАЙНА СМЕТКА ПЛАЩА БЮДЖЕТА. ДА видя тогава как марионетки като стойне, ерменко, куюмджи, къдийчо и малинко ще предлага и гласуват незаконни поски схеми за да набутват бюджета. ОСТАВКА НА ИЗМЕКЯРИТЕ! РЕФОРМИ В ЕС И НАКОЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС НА БЪЛГАРИЯ.

опс- печатна грешка! ТРЯБВА НАКАЗАТЕЛНАТА ПРОЦЕДУРА ДА Е АДМИНИСТРАТИВНА И НИМУЩЕСТВЕНА И ДА Е НАСОЧЕНА СРЕЩУ СЪОТВЕТНИТЕ ОРГАНИ НА ВЛАСТТА И ТЕХНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, КОИТО СА ЗЛОУПОТРЕБЯВАЙКИ С ПОЛОЖЕНИЕ ТВОРЯТ НЕЗАКОННИ НОРМАТИВНИ АКТОВЕ.

Да направим референдум дали да се строи Южен поток, но ЕС вече незачита референдумите /справка референдума в Крим/. ЕС бил за единна политика в областта на енергетиката и за ограничаването на руското енергийно влияние - тогава незабавно да спрат да купуват ефтина газ по Северния поток. Барозо да отговори с какво е по-различен Северен поток от Южен поток, защото двойните му стандарти и малките деца ги разбраха. ЕС е против всякаква икономическа активност в България и осигуряване на заетост в България, лобира западните компании да имат преимущество при избора на подизпълнители в българския участък. За ЕС сме само един пазар, където да си пласират техните стоки и услуги и нищо повече.

пак пари за референдум!!!! Какво стана с предния? Сума ти пари за нищо! И сега като тогава има затъмнение на информацията, колко смяташ, че си компетентен по въпроса, че искаш и да гласуваш? Лично аз мисля, че от народа се крие информация по случая!!!!

Категорично трябва да се спре Южен Поток. Българският народ няма нужда от ЮП. Нужда имат Путин с неговата шайка и българските му слуги.

Украйна била приоритет? но Украйна дори не е в ЕС, за разлика от България . До кога с тия заплахи и наказания ? До кога ЕС ще държи България в ъгъла на колене...Ебати и съюза!

Прав си, да се запитаме кои сме ние в този съюз ? Как всички други страни около нас са по-важни, помага им се ефективно, а тук насилствено става подмяна на населението ????

ЩЕ БЪДЕШ УБЕДИТЕЛЕН, АКО ДЕКЛАРИРАШ СЪЩИТЕ САНКЦИИ И ЗА ДРУГИТЕ СТРАНИ УЧАСТНИЧКИ В ТОЗИ ПРОЕКТ!!!! ПАК ЛИ ЩЕ СТАВАМЕ ЗАЛОЖНИЦИ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, Г-Н БАРОЗУ???? ЗНАЧИ ДА СМЕ ЗАВИМИ ОТ БАНДЮГИТЕ В УКРАЙНА ЗА ГАЗТТА??? НЕКА ИМА АЛТЕРНАТИВА, ТОГАВА И УКРАЙНА ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИ ДАЛИ ЩЕ ПРОВОКИРА СВОЯТА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА???

Шило

Дрън,дрън. Май говори колкото времето да минава, че зер вече си е стегнал багажа.

На тази кукла на конци от колекцията на Ангелинка колко дни му остават да дрънка?

"Да се оставим да бъдем разделени е против интересите на собствените ни държави и вреди на вътрешния пазар" ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА НЕЗАБАВНО: 1- обща конституция в ЕС 2 - една Съдебна Система в ЕС 3- минимална заплата за целият ЕС 4- ...... Докато това не стане реалност: fuck the EU (както е казал поета, ЕС днес го има, утре го няма)!

Браво, това е начина, но има ли кой да ни чуе ????

Взе ми думите от "акала"! Браво! Невярвам,,но е факт! изкефи ме на мах:)

Взе ми думите от "акала"! Браво! Невярвам,,но е факт! изкефи ме на мах:)

тогава да наемат земята под тръбата за 50 години ако смятат че патока ще рентабилен, а не нас да ни кръщават че ще почнем да печелим от нея след 20 години (може би). Даже Янукович отказа да им продаде украинската тръба. Наште обаче не само са готови практически да им подарят земята а и да ни набутат със заем от тях за строежа. След 20 години при тия бързо развиващи се технологии може на никой да не му пука за руската газ

Юдеоболшевишкият хазарски патак май скоро ще го отстрелят. Който взел комисионните взел, другите духаме супата и това е.....Украйна е приоритет, украинският народ не страда от комплекс, към някакъв измислен освободител, а се изправи срещу путлериската сган и защитава свободата и целостта на родината си!!!

ОЩЕ Е ДИН ОТ БОЛНИЦАТА

Видно е, че насилственото членство на България в ЕС и НАТО не е подходящо. Само бързото напускане на еврейските сборища ще е добро за България.

Защо ми изтрихте коментара? Човека се оплака, че са го насилвали и то многократно... и аз само го попитах да ли го боли..., само това...

барозу бързаи че като доиде фараж и люпен ще ти се види тясна администартивната ти власт

енергийната сигурност на Украйна - страна не членка, а например да не е приоритет енергийната сигурност на България, която изцяло зависи от руския газ?! И след като не е приоритет на ЕС, е редно да стане приоритет на българското правителство!!! И то си действа по този приоритет!

ГЛУПОСТИ

Тоя педал ня снимката му остават още 2 седмици. Крайно време е да му се открие истинска наказателна процедура за далаверите дето ги въртеше с оня шмекер царския зоенен министър. Някога хамериканците го натресоха за председател на еврокомисията и сега до пследно се опитва да си отработи. Изключително отровна личност. Проблемът е че в Европа няма лидери, настоящите помияри са по послушни от познатите ни комунистически помияри. Надявам се в новия европарламент нещата да са различни. И всички да внимават с Мечока.

Не беше ли му един пръв приятел от БГ (б.б. :-)