Борисов обсъди с Ердоган по телефона газовите връзки

Премиерът Бойко Борисов проведе телефонен разговор с президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган, съобщиха от правителствената информационна служба.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обсъди с Ердоган по телефона газовите връзки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да е бил някакъв видеотелефон.

ердоган İграе за ес ,а борİсов за балканİте там е разлİката.браво.

Ще се чуе какви заповеди му е дал падишаха. Бойко - дай ми гюленистите и Бойко му ги дава, Бойко режи ракети и Бойко ги реже даже и граничарите ни хващат избягали нарушители и отсреща жално мяукане нещо от рода - е щом е станало значи така е трябвало. Велик е падишахът и Бойко е негово вярно кученце

Като улично куче, ходихте да въртите опашки на много врати, но не и на тази от която щеше да дойде газта. Сега от ДОСТАВЧИК се превръщаме в КРАЕН ПОТРЕБИТЕЛ на руска газ. Казано простичко - ВМЕСТО НА НАС ДА ПЛАЩАТ ТРАНЗИТНИ ТАКСИ , НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ И ТО НЕ САМО НА ТУРЦИЯ , НО И НА ГЪРЦИЯ и то ако руснаците пуснат втора тръба за Турски поток. Защото ако не пуснат ще се топлим с лайната с които щ пълните тръбите на газовия ви хъб.

Улични кучета не но вярни кучета и мастии на Кремъл от БСП и ДПС се тюхкат за пропадането на заробващият България Южен Поток!Както се видя и Северен поток 2 няма да има,а по гозовите връзки с Турция може да тече и руски и азерски и ирански газ!И Путингазпром ке трябва да спазва правилата и да продава на България не най скъпият а най евтиният газ!

"Ние бяхме най-лоялният член на ЕС, дори на моменти до глупост в лоялността си" КАЖИ ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ГЛУПОСТА ЗА ЛОЯЛНОСТТА довела до идиотизма вместо ние , ТУРЦИЯ да се превърне в доставчик на ЕВРОПА за газ. НЯМА ДА ПИТАМ ЗА ХЪБА наречен "БОЙКО" и за това какво извадиха от морето тези на които платихме стотици милиони долари. МОЖЕ БИ БОРИСОВ, ЩЕ НИ КАЖЕ. МОЖЕ И СТОЙНЕВ, КОЙТО УПЪЛНОМОЩИ НЕМЕЦА ЙОТИНГЕР ДА ПРЕГОВАРЯ ОТ НАШЕ ИМЕ С ГАЗПРОМ. ЙОТИНГЕР направи така, че да има СЕВЕРЕН , но да няма ЮЖЕН ПОТОК. Какво да се прави, като живеем в държава с 80 % дебили, които избират подобни на тях.

Борисов обсъждал с Ердоган доставки на руски газ от Турски поток. А можеше Ердоган да обсъжда с Борисов доставките на газ от Южен поток. Борисовите абсурди нямат край.

Какво нещо е пропагандата! Като го слушах ББ вчера и видях, че той не е в състояние да говори за нищо сериозно. Дори не беше адекватен да обвинява за столична община комунистите вместо ОДС. Понеже ОДС са мъртви и хоп комунистите били окрали общината?! Рядко неадекватна клевета. И как такъв ще говори с Ердоган?? То с Ердоган не може също да се говори, та си представете що за диалог е това? Нито единия разбира от газови връзки и международно право, но бълват ли бълват проекти, на които друг ще им плаща сметките.

За Протокола : Само за Тази неделя: - конгрес+Таип+къмУнгария. ... Нещо Иде.

Ей продаде ни за жълти стотинки на този турчин. Да говорим ли за южен поток и това, че ние щяхме да продаваме на Турция, а не те на нас. Вие с вашето пропаднало ГЕРБ и ЕНП прецакахте интересите на България. За вас знаем, че не сте се прецакали.

...като Все ми се струва че ТроянскоКонието на Вси"наште" просто Продължава.

В договора за Турски поток ясно е казано че се прави за да заобиколи България И само Боко не знае и ни лъже Турция няма да излъже Русия заради нас нито пък Путин ще разреши да внасяме от Турция

"Борисов обсъди с Ердоган по телефона..." Вероятно на "парле ву франсе"?

Боко е оправен.

Оправя ни Цените постоянно растат а заплатите не

искаше да кажеш опрАвен ли?

Бойко продължава да се суети за хъб.

Нищо не може да се направи Путин и Ердоган са се разбрали че Турция няма да дава газ на България Ние ще взимаме газ от Гърция Борисов чудесно знае всичко това но ни разказва приказки за малки деца

За каква независимост се говори като сега зависим от Турция, която изнудва цяла Европа.

Обратна "независимост", или тройна зависимост. Вместо само от Русия, зависим и от Турция, и от еврогадовете.

Геополитика. Е, Украйна и без да транзитира се откъсна от руската орбита трайно. Където и да насочват руснаците патоците, монопол няма да имат и цените ще падат. За ужас на самите тях и техните петопоклонници.

Енергийна независимост?Пак руска газ,а кранчето у Турция.Анатема у идиотите.

Боко не дебил за това не е забравил за хъбчето край Варна. С пръдня ще го пълни, но няма да зареже бляна си.

на газът от Русия как стои..и секторът за заобикаляне на ЕС-санкциите към Русия.. Ще им слагаме ли турски етикети..

Точно Ердоган ще му го начука на Борисов, когато най малко очаква.

ГАЗА ПРЕЗ УКРАЙНА СПИРА И ЩЕ ВНАСЯТЕ ГАЗ ОТ МАЙКА ВИ ТУРЦИЯ , А БОЧКО БОРЧЕТО СЕ Е УРЕДИЛ КОМИСИОННАТА - НЕГО НЕ ГО МИСЛЕТЕ :))

Те имат министър по европейските въпроси?!

ВМЕСТО "БЪЛГАРСКИ ПОТОК" ЩЕ ЯДЕТЕ "ТУРСКИ ПАТОК":)) .... ЗАРАДИ ПРОСТАТА МУТРА СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА :))

ама вие -да.

ли ша си гарантираме независимостта? Я си припомнете ЛИЛИТО ОТЛИЧНИЧКАТА, ТАЛПАТА, ВИНЕТКАТА на какъв диаметър тръба за ЮП си постави автографа в АНАПА..

Двамата диктатори си въртят далаверките, хората си страдат, и те така...

Сега нали транзитираме за Турция?

Транзит през Украйна - ЙОК.. И сме на БАЙПАСА.. Транзитни такси за Турция - ЙОК.. ША СИ ПЛАЩАМЕ вече, вместо да получаваме.. А само преди дни Украйна се пофали - Тази година имаме РЕКОРДЕН ТРАНЗИТ НА РУСКИ ГАЗ ЗА ЕВРОПА..

Бойко се грижи за ХЪБ-чето си :)

" Коментиран беше ходът на изграждането на интерконекторните връзки на България с Турция и Гърция, които да гарантират енергийна независимост на страната ни. " Да ви припомня, че преди десетина дни ТЕМЕНУЖКАТА МУ ви каза: "Без руски газ хъб Балкан е НЕВЪЗМОЖЕН!".. И нейното тълкувание за НЕЗАВИСИМОСТТА НИ:

Водещ: -А от Гърция какъв газ ще идва? Теменужка :-От Гърция..аааммм..там предстои да изградим интерконекторна връзка.. Водещ: -Като се свържем с Гърция, оттам какъв газ ще идва, откъде? Теменужка: -Ами отново от Русия. В. -И каква е разликата? Т. -Разликата е, че ще имаме независимост. В. -Нали все от Русия е този газ? Т. -Да, но доставчикът ще бъде друг. В. -Това не е ли същото, че ако ни спре водата в кухнята, ние да проверим в банята дали няма вода от друг доставчик?

По бързо, че укрите вече няма да са транзит.

"Премиерът Бойко Борисов проведе телефонен разговор с президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган" Разговаряха на "парле ву франсе" ;-)

Бойко, Бойкоооо, сега вече ще се навеждаме на Ердоган за газ! Благодарим ти!!!!