Над 2 милиона туристи са били в България за първите 5 месеца

За първите пет месеца на годината България е посетена от 2 милиона и 26 хиляди туристи, с близо 14% повече, отколкото в период на 2015-а, предаде снощи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Над 2 милиона туристи са били в България за първите 5 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега нали е ясно как НАТО "ще окаже съдействие" на Черноморските курорти за сметка на Средиземноморските?! Всичко е толкова плоско и тъпо като недоумението "кой увреди тракийските домати?" А какви да са последствията от "Тракийски орел"?! И това е най-малкото!!!

И каква ни е ползата щом пенсиите са най-ниските в Европа и не може да се каже, че някаква част от населението се издържа с туризъм.

Даа и приходите за държавата са цели 2 милиона. Ще преизпълним плана с 200%

Добре, че са руските туристи да помогнат икономически на България. Иначе българското черноморие е жив зян- запада не го бръсне за слива.

Да ,ама НЕ. По заповед а императора мужики ушли в Турции!! От 10 дена вече Путин и Ердоган са приятели. Интереса клати феса!!На Русия е нужен нов поток, на Турция долари от туризъм. Оказа се сега ,че самолета който бил свален бил стар, било клевета ,че сина на Ердоган е печелил от бизнес с ИДИЛ. Турските пък домати били много по-хубави и вкусни от европейските, а пък частите за автомобили (с които се "сглабя "Лада Веста и Калина) произведени в Турция били много по добри от немските, френските и английските. Всичко е пари-точно казано краварски долари .И двамата азиатски вождове обичат най-силно на света ДОЛАРИТЕ.И косвено подкрепят Федералния Резерв на САЩ:-)))

КАЖИ КОЛКО СА ТУРИСТИТЕ ОТ АМЕРИКА МА ! ... НЕ НИ БРОЯТ ВЕЧЕ ЗА ХОРА В БЪЛГАРИЯ ;)))

Що бе, те гледат човекоподобните само през крив макарон и от палубите на корабите си. Правят само инспекция на колонизираните си държави. То не е Татово време та да дойдат и французи и германци.

, обичат да се къпят във водата изливаща се от канализацията..ха.ха (Най-много - с 30 на сто е нараснал притокът на туристи от Русия.)

Е, да де, ама е по- добре да си руско прасе отколкото българска свиня.