България осъди остро нападението над френското списание

Росен Плевнелиев и Бойко Борисов осъдиха атентата във френското сатирично списание "Шарли ебдо".

Обратно в новината

Коментари - България осъди остро нападението над френското списание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз осъждам остро всички прояви на насилие по цял свят, мир на праха на жертвите, сили на семействата им :(

""Новината за престрелката в редакцията на френския сатиричен вестник "Шарли ебдо", довела..." другари, кога ще се научите да не подправяте истината с такива шармантни изказвания. ами, джанъм, по този начин утре вие ще изкарате журналистите от "ш. ебдо" и герои от партизанския епос, които разхождайки се въоръжени из завоеваните със сила от тях помещения - са загинали при престрелка от засада. действието се нарича разстрел. начи: новината за разстрела на част от редакцията..." и etc...

що за анкета има под тази новина, та България е една от първите христянски държави пострадали от ислямисти - Буново, Пловдив и др. Друг е въпросът, че въпросните ислямисти днес са в парламента, Меди Доганов е чрез GSM, но Местан ???

Тук има едни новодошли и още не са се настанили в казана и почнаха да правят карикатури на Главния надзирател!

мри бе резняк, заради тези 12 французи, легионът ще накаже 12000 докато бият глава в килимчето.

РОСКО КОМСОМОЛСКИ, ПО-ТИХО ВИКАЙ - ДА НЕ ТЕ ЧУЯТ ОТ ИД И ДА ТИ СПРЕТНАТ НЕЩО- ТОГАВА БИХА НИ НАПРАВИЛИ ДОБРО...ДЕ((((((((((((((((!

Управници да не приказват само, а да помислят за България и вземат необходимите превантивни мерки.

РОСКО КОМСОМОЛСКИ - ПАК СИ ПРЪВ, ХА ТАКА, А ПОСЛЕ БЯГАЙ ПРИ ПРАВИ СЕКТОР - ХАКЕРИ СЕ ЗАДАВАТ ОТТАМ !!!!!

Popa

Пак Русия, пак руското оръжие! "Нападателите в Париж са използвали руските автомати "Калашников"! Това се казва руски хакери! Путин добре ги е обучил!

Абе тъп, боклук! Що като нямаш мозък - плямпаш!? Знаеш ли колко държави произвеждат АК47, бе тъпако? И колко пък го търгуват? Аман от тъпаци в тая държава!!!

След като ''осъди'' нападението ,Бг-управници определиха и среща с Местан ,този път на Лъвов мост ,за целувки и лИБОФ!

Ей държавните глави ли сте тикви ли, само с приказки не става.Осъждали били.Кого осъждате? хора дето не признават нито закони нито ценности.За тях човешкият живот е нищо,а убийството героизъм. Господа политици, чакаме от вас не думи а дела.Приказки куршуми не спират.Вие сте на сигурно във вашите добре охранявани от добре охранени охранители,резиденции.Обикновените хора нямат друго освен кожата си,а тя не е бронирана.А и още нещо.време е да се каже открито кой стои на дъното на цялата тази каша и да бъде съден така както някога съдиха нациските военнопрестъпници.Не Приказки,ДЕЛА.

И аз осъждам атаката, НО...тъпо!!!?

Роско забрави да спомене, че зад атентата стои агресора Путин....

Ние сме си добре, Боку Ага каза още преди 5 години - че дюнера на всеки ъгъл в София ни пази !!

депесето баламосват говедата с малоумната си позиция но в същото време точно тези ченгесарски циреи проповядват расовата омраза в етническата си секта

Осъдихте ги и какво следва.

Нелек е контактът между едната и другата изява. Ето това е предизвикателството на диалога между различните религии и култури в 21 век", се казва в позиция на ДПС, която осъди атентата. "Екзактните" ПОСЛАНИЯ на Местан и ДПС нямат край. Дано френската страна да разгадае какво са казали от ДПС.

ЕКЗАКТНО ++++ ... и АКУРАТНО!

Екстрадиране на всички араби в Дубай ,Кувейт ....те имат пари и като техни братя ще ги огрижват ..!!!!

И как ще стане те най-радикалните са си родени във франция, англия и другите соросоидни държавици....

На тези бащите и дядовците са избягали от дивотията, а внуците отгледани в Европа са диви ислямисти. Търси се нов Шекспир.

Стига социалистически лозунги,ами стягайте системата,защото положението ще стане повече от сериозно.

"България и Франция работят заедно за отпор на новите заплахи пред сигурността и мира" Какво работите бе, ще изпратите във Франция: Цецо, КомецО, и авера му Цацо-ров ??? Баси Булгаристанския манталитет, на гол тумбак чифте пищови, баш Петко с мъжете .... Ей прост народ !

СЪД ЗА ТИЯ!

президента да не се ослушва а да праща армията на южната граница докато не се построи стена която да не пропуска и животни да преминават ...

Осъдили остро - звучи невероятно тъпо

И във Франция стана като в Русия.

Абе ЧЕРВЕН СОРОСОИД, къде си тръгнал бе !! Русия е поне колкото 50 ФРАНЦИИ ГОЛЯМА с много народи и ислям също, ама ги държи из късо и спряха да шават малко по-малко !!!

Имам в предвид това.Ако направят карикатура на божеството Путлер ги очаква съдбата на Ана Политковская.

А местан и той ли го осъди или ще праща писмо да иска право на изявление и във това списание, защото се чувства обиден?

Но то точно за това е различие и то точно това различие не му пука вие какво мислите,празни,кухи фрази.Трябва да се разбере, че тези,емигранти или бежанци както и да ги наричате съвсем не мислят като вас,принадлежат на друга култура,несъвместима с европейската и ако не беше така нямаше да дерат живи хора виж Авганистан-одирали са руски войници живи.

Е , и какво ? Онези си убиват ,режат глави и не им пука и назидателно ни казват ,че трябва да се съобразяваме с тях ! Един такъв с 4 жени на границата ,каза ,че трябва да си променим законите и да го приемем ....!!!! ЕЕЕЕЕЕ страхливи ибезочливи политици ...?

Ифтар Офшорков Комсомолски бил осъдил нещо си "остро и смело". Хубава шегичка.

Аз

Росица Плевнелиева осъдила остро... Божкеее... смех...