Рогозин: България готвеше прехващачи срещу самолета ми

Руският вицепремиер Дмитрий Рогозин написа в "Туитър", че България се е подготвяла да изпрати изтребители срещу самолета, с който е преминавал над страната ни.

Обратно в новината

Коментари - Рогозин: България готвеше прехващачи срещу самолета ми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пияндетата така и не разбраха какво е фашизъм!!! Национал-социализма на Хитлер не е фашизъм!!! ето чърчил за фашизма: "фашизмът на Бенито Мусолини е направил услуга на целия свят, показвайки начин за справяне с подривните сили тоест, той счита режима му за средство срещу заплахата от комунистическа революция. По едно време Чърчил стига дотам, че нарича Мусолини Римският гений най-великият законодател сред хората.[67]" МОЖЕ БИ ЗАЩОТО МУСОЛИНИ Е КАЗАЛ, ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СЕ ВЪЗПОЛЗУВАТ ОТ НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА НА КАПИТАЛИЗМА И МАМЯТ НАРОДА го прави по-опасен и от Национал-социализма на Хитлер!!!

И защо не го свалиха нашите прихващачи? Казано ли им е кой е пътника? Щом е в забранителен списък, ще действаме като членове на ЕС. На който не му харесва, да емигрира при Путин.

Веднъж действахте като членове на Оста Рим-Берлин-Токио и докарахте България до национална катастрофа...Колко пъти човек трябва да се опари от огъня, за да разбере, че огънят изгаря.../за кретени, идиоти и др.подобни уроците на историята не значат нищо, те й не си правят труда да научат историятае/

КОИ НАШИ ПРЕХВАЩАЧИ??? червените ли??? така сме черни и за Русия и за САЩ - за руснаците забраняваме, а за американците - не изпълняваме. ЗАЩОТО СЛАГАМЕ ТЪПАЦИ НА ВЛАСТ!

Абе, ненормални русофобски тролове, да бяхте погледали поне един-два документални фирма от ВСВ, за видите как прпедшествениците на днешните фашизоиди в Украина, избиваха и изравняваха със земята Русия! Путин бил диктатор! Да бе, де такива диктатори и у нас, та да си отворим очите малко! А защитаваните от вас украински бандеровци са вършили такива зверства през война, че и канибалите в някогашна Нова Гвинея бледнеят пред тях! Само един случай: преоблечени като руски войници, бандеровци влизат в едно полско село, където ги посрещат като освободители, гощават ги и после...тези зверови започват да избиват наред цялото населени, ама не "хуманно", дерат кожи, набиват на щикове, порят кореми...Когато съветскитите части навлизат в селото, не заварват нито един жив и най-ужасяващото е било едно пеленаче забодено със щик за масата и с паченце кисела краставичка в устата!!!!! А тези тук сега са техните потомци, които са същите не ми се отваря устата да ги нарека дори зверове, защото 0варят убива, само за да, а садистите избиват и изтезават за удоволствие. Десетки и стотици тградове и села изравнени със земята. Тази ли Русия сега иска война или военнопромишленият комплекс на любимата ви Америка???Та да си пласира стоката! Колко диктатори насадиха на власт американците!Колко държави съсипаха. Какво ни дадоха??? Ама вас това не ви интересува, повтаряте едни и същи клишета като латерни!

поредния пример за отношението на управляващите ни към справедливата кауза на Русия в Украйна. Все пак в последния момент са се осъзнали, нали идват избори.

Поклон пред жертвите на Русия за свободана на Европа и за нашата свобода от турско робство! Това, че политиците ни имат намерение да изпратят изстребители-прихващачи в граждански самолет с руски пътник със санкции от европейските льольовци само говори за (политическата и икономическата) трагедията в България на настоящия етап

Добре де! Рогозин не обяснява ли - щом като са били готови за излитане, какво е спряло перехватчиките да не излетят и да го прихванат? Едно е диспечерите да питат за пътниците, друго е да се вдигне прихващач! И ще питат, защото се броим за територия от ЕС, затова!

Ако имахме гориво за нашите изтребители, щяхме да ги изпратим. Но пък със заплахата си все пак недвусмислено показахме на кого правим свирки.

Днес поставяха цветя на един фетиш ! И така са се хванали за него че не може да ги мръднем! ужас! Никой няма погребан под него! А те се кланят ,а Геят е разнежен!Антихрист!В библията пише за тия дето се кланят на езически символи какво ще се случи!Ама те са Комунисти безбожници!Няма прошка за тях!

преди около две седмици писах,че е ред на Mолдова и хоп...визитаааа!!! ха сега проруски настроените отговорете: кой разпали огънят в Yкрайна и кой продължава да налива масло в същия??? спестете си коментарите ,че американци и европейци са подпалвачите!!! за голямо съжаление,путин се оказа съвременникът на хитлер,оправдавайки се със същите аргументи като предшественикът си!!! на всичкото отгоре приеха закон срещу националистически настроените,а представителят на путин(рогозин) в Mолдова е точно такъв индивид!!! на кого да вярвам - на путин или на очите си???

Бате, добре е да вярваш на очите си, но ако ги държиш широко отворени. Тогава ще видиш Панама, Чили, Гренада, Корея, Южен Виетнам, Ирак, Афганистан, Сирия, Либия... и още 30 военни агресии по ЦЕЛИЯ СВЯТ (а не само до границата на САЩ). САЩ имат 600 военни бази в ЧУЖДИ държави. Поотвориха ли ти се малко очите, а???

Я да провериш из нета кога се обявява за независима Приднестровската молдовска република и не пиши глупости!

Светът става опасен. Параноик - вицепремиер на ядрена държава.

Е този вече го признавам за патологичен лъжец или за фантазьор:-))) Какви прехващачи,какви 5 лева.Българските ВВС имат един годен за полет МИГ-29(който не е прехващач)и 3-4 годни да летят изтребителя МИГ-21 на около 30 години. Колкото е истина ,че ще ходи в окопите на Донецк и ще напусне службата си,толкова е истина ,че БГ е готвила ВВС ,за да го посрещне!!! Колосален фантазьор ,руски Барон фон Мюлхауен

Атакиста го е чакал на земята да го свалят нищо че е болен и дребнав и немощен като мъж -за Сидеров говоря! А тоя не го щем тук -много е миризлив и руки говорящ!ВЪН РУСНАЦИТЕ -ПУТКИНИСТИ ДАСИ ХОДЯТ ПР ПУТКИН!

Pesh0

Лъже .... няма как да са подготвяли да го прехванат. Цял свят разбра , че в лошо време не летим ... този хумурески разказва . При тези бури .... какви самолети какво прихващане

има фаяизъм днес ш Ешропа то е на изток в Москва -диктатор от КГБ с хунта около него . Никой вече не им вярва освен банда подкупени лицемери в някой от бившите губернии на СССР.

мммда значи избрания от народа си путин представлява глава на хунта какво ли е правителство от баптист и сцеентолог избрани от порламент накоито в пленарна зала гласуваше поддулата наавтомати в ръцетенакриминали

Руснаците са виновни! Ако ни бяха ремонтирали самолетите... такива стяхме да ги вдигнем , че шеше да види зор в небето ... !

Сельо, сельо колко си прост само.

Рогозин се шегува. Какви български изтребители - прехващачи може да се вдигнат във въздуха ??? Такива има само в нездравото съзнание на Офшорко. Пък и валеше дъжд и времето беше мрачно ...

Да, ще ли да вдигнат детски хвърчила и да го замерят с прашки!

Някой плаче ли???.... Когато руснаците анексираха Крим, им беше забавно..... Еееее, сега ще платят сметката......

Pesh0

Каква сметка ще плащат на България , нито имаме свестни самолети , нито самолетно гориво можем да произведем :)

Сметката не кьм Бьлгария, разбира се.... :-) :-) Те руснаците вече я плащат сметката-за година рублата загуби 20% спрямо долара..... и това при все още хипотетични санкции от ЕС и САЩ......

Много ни ласкаеш, Дмитрий!! Ние на Софето не можахме да префърчим, чак пък граждански аероплан ще гоним!? Ми ако го объркаме!?? Там няма СРО няма Парола!!

Че Европа си затваря очите пред подема на фашизма алармира и руският външен министър Сергей Лавров.,,Подем има г-н Лавров,когато има условия,а условията ги създадохте управляващите-много крадете.

8901

Ами хляб и сол щеше да ви донесе.

какъв фашизъм,каква цигулка,какви пет лева бе ?

Прави впечатление приликите в изказванията на руските управляващи и отговорните функционери от БСП - и едните и другите непрекъснато говорят за врага. Истината е една. Комунистите без враг не могат. Ако не си намерят такъв, то търсят врага с партиен билет. Комунист без враг не е комунист.

май този живял в ЕС повече от нас. Нищо лично, само факти.

няма да воюват с Украина. Всяко второ семейство в Русия има брат, сестра, майка, баща в Украина, и как си представите таз война, стига вече с американска пропаганда. А от там нататък нещата стават както и в България. 20 години преход, със същият успех и олигархия която по-голямa от българска.

не са агресивен народ и няма да започнат война с Украйна.. Но малодушието на украинците да дадат отпор на САЩ може да доведе до беля.

За Чечня ли говориш?

Oт както не воюват, що народ загина, що територии превзеха, зелените човечета. Говорели на руски, казват.

И аз мога на руски. И на матерен мога, ако се напъна. И ставам зелено човече като чета повечето коментарии..Особено като се заприказва за територии, които СССР здаде без бой.

Найденов: Руските военни самолети край България - провокация Рогозин над България-Провокация!

Вашето мнение за България е неофициално нали?Самолети не са излетели!Каквото и да говорите вие не сте заплаха за страната ни!Ако бяхте службите ни щяха да реагират!Честит Ден на Победата!Ние българите също допринесохме за нея!

Русия използва за вековните си действия-разширение на териториите си предлога за "борба с фашистите". Интересно е, че докато президент на Украйна бе проруски руснак, нямаше фашисти. На времето когато са завзимали Сибир,Аляска,средноазиатския регион,части от Румъния,Финландия, не са се чувствали задължени за обяснения-просто, те са си Русия, водеща "справедлива мирна" политика.

Готвехме ти? И какво, проблем?

Господин Рогожин, Поостерегиотес обвинят Болгарию, что она готовилась послять перехватчики. Благодарите Болгарию, что она не послала их. После тово как въ господа, товатищи просрали СЕВ и чуть не просрали Росию начинат с обвинений к странам как Болгария или Молдова плохой тон. Никто за вас костми не собираетса ложитса. Пока не многим ясно ис какой въ породъ. И Михаил Срергеич говорил по руски и всем желал добра. И что из етого получилось? Посмотрим господин хороший как въ справитес с Украиной а потом как договоритесь с Европой. И помните русофилам не обезательно любит вас или Путина. Ето для вас любов к ново русам покръваетса с любовю к Росии. Я рад что до перехватчиков не дошло. Занимайтесь своим делом и не мутите людям головъ по интернету. Болгарски русофил

Г-н менте русофил, защо се опитваш да напишеш нещо на руски език като хал-хабер си нямаш от него.Напомняш ми на завалията Георги Коритаров, който дори в ефир си чупи езика да говори нещо на руски,макар че личи от устата му всеки момент може да потече отрова.

Не усещаш ли езика на Булгаков? Питерски диалект.

знаели и български, и руски, и английски много по- добре, а сега май няма такива.

Вашият руски е отврат!

Перфектен руски вади човекът! Ама клавиатурата му е българска.

АБЕ ЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА ПОРАБОТИТЕ НЕЩО,НЕ Е ВАША РАБОТА ПОЛИТИКАТА,НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА УКРАЙНА,ИМА ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКА ПОМИЯ НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ И ПОДЛОГИТЕ ЕС ЕС.

Абе кви прехващачи ще дигаме я погледнете какво е времето па тогава говорете

Прав си братко. Я да ходим да ровим гъсеници и жълъди...

Тези частушки имат ефект пред много добре подбрана нискоинтелигентна публика с подходяща промивка на мозъците. На нормален европеец не правят впечатление, даже досаждат.

А ти,демек,си е велик европеец.Т.е. сър-бълканглупец!Та ти не си заслужаващ и 9гр в главата!

Велик - не. Само достатъчно образован, успял и признат от обществото.

Не е кой знае какъв устрем да си изпълняваш задълженията по подписани договори - това само за такива мърлячи, като тебе, е подвиг. За нормалните хора в Европа задълженията са си просто задължения.

Руските политици съвсем са се откъснали от действителността. Самите руснаци се препъват да бягат в САЩ и ЕС за подобър живот, а техните политици си бълнуват фашизъм, та фашизъм... Въобще руските власти влагат ли някакъв смисъл в тази дума? Или описват диктатурата в Русия и смените Путин-Медведев? Или просто руските политици още живеят в Август 1944?

Е това е то. Пропагандата на комунистическата чума. А като чуя съсела да съска за статукво и ми се доповраща!!!

от къде такава инфо? Дойче велле?

Червените Фенери !

а бе който бега бега, но който остава е истински Руснак,..както е и в Б-я.

Руснаците свалиха пътнически самолет, който погрешно е влязъл в тяхното пространство, сега този реве като...

пътнически самолет, с много пасажери, и то стреляли в присъствие на натовските офицери.

Моля дата, ден, час, полет номер от - до и принадлежност на сваления от украинците пътнически самолет. Иначе написаното се приема за инструкция от руското посолство. Без конкретни факти, минусите се приемат за признание в лъжа и опит за манипулация.

написа някаква бележка в твиттер на два реда, а дираджиите ревът да се късат.

Рогозин, когато нарича някой друг фашист, нека да погледне себе си първо, защото, за целия нормален свят, режима в Москва не е демократичен а сега с тази агресия е повече от опасен, за световният мир. Направо, казано Русия си е фашистка страна дори са по зле нещата. Жалко е но са толкова заблудени, че няма никаква надежда, да се освестят.

Дефинирай "демокрация", да видим колко от западните режими са демократични в действителност. Например сащ. Има ли демокрация в сащ?

Има тъпако, със сложен ник за проумяване !тИ от къде си!в КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕШ?Та ,Напиши колко президенти са станали министър председатели и от ново президенти след манипулирани избори, на запад? Кафявата чума в момента вилнее в Русия!кАФЯВА ЧУМА! ТАКЪВ И И ЦЕВТА НА МОЗЪКА ТИ А И ПРЕДПОЛАГАМ МИРИСА МУ !ЧЕРВЕН НЕЩАСТЕН ТРОЛ!

Другарю Рогозин, не е БЪЛГАРИЯ, а марионетното фашистко-натовско правителство!!!

Рогозин, ако те свалят украинците, няма да плача И без това сте във война

не е независима и никога не е била, и второ тя не е във война с Русия, колкото и се иска на америкоси за това.

Но ще стане, дори да не ти харесва. И Русия трябва да се демократизира, но това е за друг пост.

Тея наще кво се перчат с двата изтребителя ето ги имаме. Само се правят на интересни трупайки актив пред НАТО. Макар че ако НАТО имаше интерес и мислеше за България до сега да беше изпратила за тяхна сметка една ескадрила съвременни изтребители за да се патрулира с тях а не с овехтелите 2-3 мига да ставаме за посмешище.

Там където двама си ги мерят не си пъхай гъза. Не знам защо нашите управници вървят все с гъза напред.

сме за НАТО, нито за ЕС. Европа ни презира и малтретира, дори не сме в Шенген. А в ситуация когато Украина не разреши полет а след това отрече това, било най-разумно да завърши полета човек по най-безопасна траектория.

iq oosh

тръдно се влиза в шенген с това нашето поведение, исторически на нас наистина са гледали като на различни от тях - през турско първо не им е пукало за нас защото сме ортодоксални, а и тогава по-принцип доста воини са се водили между народите - вероятно много не са ни свързвали с христянството. после след много кратко време станахме комунисти и бяхме врага, а сега е показваме никаква положителна промяна в поведението - както мног не харесват циганите и различните обяснимо е така да ни гледат и мнго хора на запад - ортодокси, комунисти, ксенофоби и оплакващи се.

Какви прихващачи бе Рогозин :) То имаме един от втората световна и не лети когато времето е облачно и при влажност над 50 % :)

Здравей лумпен, здравейте лумпените натиснали плюса. Не изтребителите!!! Хеликоптерите не летят и не защото нашитешите са български а защото е опасно и ако бяха излетяли и срутили??? Ей така за да си начешате крастата и егото.

В БГ няма такива редки. Никой няма да посмее. БГ народа е 90 % русофили.

iq oosh

и аз съм русофил но харесвам народа не управляващата каста и стила на управление. какато и българия - прекрасна страна и калпава дърява на абсурдите, а се подигравахме на албанците, румънците и поляците и се смятахме за едни от наи интелегентните на света

фашисти като този не трябва да бъдат допускани да летят над демократични страни

НЕ, не е възможно, няма историческа правда в това американските евреи и германските реваншисти, българските фашисти и европейските лумпени от рода на Борисов, да се възродят. Да изправят на крака нацизма и отново да има трупове, милиони трупове. Вече убиват - нощем в Киев, като глутница в Одеса, стрелят по деца в Маиупол. Днес Украйна, утре - целия свят... Тъпотата на десните вкара Европа в десегодишна невиждана криза, докара мизерията и безработицата и повтори точ в точ 1933 година. Бакалите, еснафите, мутрите и цялата паплач са на крак и точат ножове. Очертава се кървав сблъсък и милиони нови жертви, нова война и нов 9 май 1945г. Но този път и САЩ ще си платят за безобразията и нещастията на човечеството.

iq oosh

всъщност трябва да си гласуваме независимст