На челно място в света сме по миролюбивост

България отново е сред най-миролюбивите страни в света. И продължава да се изкачва нагоре в класацията.

Обратно в новината

Коментари - На челно място в света сме по миролюбивост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОРЕДНАТА СЪТВОРЕНА ЗАБЛУДА НА ОБЩЕСТВАТА!!!

Значи Сирия на последно място, а Америка на 118? Американците подпалиха чергата на сирийците и сега излизат по-миролюбиви? Странни критерии!

ЗВУЧИ ПО СЛЕДНИЯТ НАЧИН: БГ-КОЛОНИЯТА НА ФАЩ И НА ЕС,ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА,КРОТКО ВЕГЕТИРА ПОД ТЯХНАТА ОКУПАЦИЯ!!! А ИНАЧЕ-МИРОЛЮБИВИ СМЕ,ВЯРНО Е,А ТЕЗИ,В КОИТО НЯМА МИР,ПРОСТО СА ЯДОСАЛИ ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ!

Миролюбивост или овчедушие ?

Нека не бъркаме миролюбивост с кретенизъм. Може ли народ от селски дебили, който се избива в кръчмите и по пътищата, да бъде наречен миролюбив?

Е как да не е миролюбив българина като е вързан на каишка. Мутрите си узакониха и формализираха 'бизнеса', рушветчетата си вървят. И още по-миролюбиви ще станем. Съгласни сме да ни яхат като магарета.

На първо място сме по кастрираност на национално съзнание и либерална дебилност. Това нямаше да е проблем ако сме островна държава на 2000 км от най-близката земя. Там е работата обаче, че живеем на кръстопътя на народите. Неудобни сме и се работи по заличаването ни.

Това за ради най големите пацифисти ромите

На челно място в света сме по миролюбивост и преклонение пред чужди интереси в разрез с националните ни.

за тъпаците, които плюят как може да сме сред първите места, ще пуснем новината по друг начин - последни сме по войнственост. Е тогава всичко си идва на мястото - вечно сме на последно място и тъпаците ще са доволни.

Защо се ядосваш--ние всички сме били напрегнати на работа и тук се отпускаме.Не мисля,че трябва да се обиждаш и да мислиш,че труда ви е отишъл на вятъра.Те просто разпускат-от шефа,от жените и децата си и от тъпото ежедневие.А сега ,като културен човек ще се извиниш на всички,че ни нарече "глупаци".Много навътре го вземаш-аз,като ме ядоса жената--пия уиски с лед и цигара на терасата--защо не пробваш.

да сме прекалено питомни не е много добре, някакви здравословни нива на национализъм все пак е добре да имаме, но тия в парламента изкачиха стълбата ..

Ало, къде са пъдарите на фалшивите новини ? Не е ли това една от тях ?!

Ivan

Малък и изключително ПРОСТ народ! ОВЦЕ!

тъпако, исландците (на 1-во място в класацията) и те ли са "малък и изключително ПРОСТ народ" ????

Миролюбци не зная,но сме в челната класация на БУДАЛИ!

Явно този, който е писал тази класация никога, ама никога не е бил в България!

Марш да си миете краката, новобранци кирливи !

Сичкото боклук да идва тука. Пуснете и реклама

Вие пенсионираните фатмаци живеете в перманентен когнитивен дисонанс.

В състояние на клинична смърт и г.... не може си избършеш.

така си е. сигурно статистиката са я правили на база "брой осъдени" за престъпления срещу личността. Ми то осъдени тука почти няма!

Струва ми се,че изследователите са пропуснали да изследват и миролюбието в животинския свят!Ако го бяха направили щяха да установят,че овцата е най-миролюбивото животно!

Циганите на кое място са ???

Блажени миротворците, защото те ще се нарекат Божии чада. Матей 5:9

"България отново е сред най-миролюбивите страни в света. И продължава да се изкачва нагоре в класацията." Докато се стопим сред циганите и изчезнем като нация... Просто сме безотговорни към поколенията си тъпаци...

Ебах ти глупостите! Мутри пребиват семейстма по пътищата с прътове, други мутри пребиват г аждани щото им направили забележка да не клаксонират, но сме най миролюбиви. А забравих издевателствата на мангалите...виж за това сме най миролюбивите путки.

срещу няколко хиляди се откупват всякакви грехове. И после настава тишина. Истинските поражения се коментират всеки ден, но почти никога не са осъдени и не влизат в официална статистика. С този темп дори Сирия има по-голям шанс в бъдеще, защото не спира да се бори срещу всякакви агресори и световни лапачи. Ние нашите не можем да контролираме!

Точно това ни е проблема - другите народи воюват за ценностите си, било то духовни или материални, а ние сме дресирани на чалга и мизерия. Мизерията ни е втълпена като природна даденост, а чалгата като духовна утеха. СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО, НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ НА КАКВИ ОТРЕПКИ РОБУВАШ !!!

Така да се каже -страната на кротките глупаци които допуснаха шепа престъпници представяйки се за реформатори да ограбят и разорят страната им ,послушно да изпълнят съкровенните желания на враговете на страната си да унищожат нейната армия и да я заменят с балетна формация. Яростно да се съпротивляват не само против въстановяване на наборната военна служба и Трудови воски но и веейки поли вместо знамена да не допущат дори едно нормално военно обучение на децата си в училище.Списъка на очедушните грехове на народа ни е дълъг но за това е виновен не той а тези които го приспиват с лъжи и обещания докато отчаян да чака или напусне страната или отиде в гроба си.

Мекушав и миролюбив нее едно и също.

Държави като България с унищожени армии и икономики не трябва да бъдат включвани в изследването. Иначе класацията става безсмислена.

Така е. България е на първо място и по милостивост към убийци, педофили и изнасилвачи.

и крадци..........

Когато европейците пристигат в Южна Африка, там има два големи народа миролюбивите Койсан и военнолюбците Зулу. Вторите са още там и владеят страната , а първите отдавна вече са история.

Как ги увъртате пак нещата. Новината е че сме на последните места по войнственост.

Като се тъпи българите дето ги бият циганите и едни 500, 111 и прочие колко ли още години робство... как няма да са миролюбиви?

Всъщност - е СвръхПростичко Просташко, Колега ! - Йощ от 1944та та И до ДенДнешен - Ни 'управляват' ВсеСъщите 'наште' ! ...било Ургинауи, било Енто коляно Изодродья.

Това, че ти си тъпа надупена к*рва, не значи, че другите сме като тебе. Тези фаталистични полемики, дето на такива като тебе и "Реалист" ви плащат да ги разпръсквате си ги вземете и си ги наврете отзад!

Тези класации е направо подигравка над нормални хора. Европа миролюбив регион? Нима? Той кърваво е прекроен и раздробен, появили се няколко нови държавици, където цари нестабилност, етническа и верска неприязън. Превидно спокойствие е на кантар. Югославия чрез варварски бомбардировки на НАТО е унищожена както и християнските й светини .Образовано бандитско Косово.Няма що - бил миролюбив регион. Тези класации е издевателство. Русия излиза по-агресивна от САЩ, които не спират да водят войни и унищожават цели държави.Живеем във времена, когато не можеш да вярваш на никой. Медиите се прераждат в низкопробни листовки.

Бих предположил че Е подигравка наистина, Колега ! Да ! - към 'наште' отн. Реалността у Нас. ----- Предлагам да Сурнете ВеднъжЗавинаги опитите-Ви за тинтириминтирисване по оста РФ-САЩ...пък Ако И признаете че Всички новосформирани в Европа (Чехия-Словакия, ЧернаГора, Македония, Хърватия) Си вървят Напред - НайДобре. ...колкото до Косово - Да !, Е сложно...но Обещаващо.

Така е всички путлерасти нагло лъжат. 10 години Сърбия води войни със Словения, Хърватска, Босна, Косово, а и Македония се готвеха да нападат. Малко бомби и вече години има мир. Путлеристан нападна Молдова, Грузия, Украйна. Чудя се защо е пред Сирия тази империя на злото

Е то затова всеки ще ни бие и е.е, както си иска, докато ни затрият от Земята. Казано си е от древността: Si vis pacem, para bellum, сиреч: Ако искаш мир, готви се за война. Само че днешните български маимни синчета "водят войни" само на компютърния дисплей, а сред властимащите войнита са за по-голямото парче от баницата, така че миролюбивата България я пишете бегала...

...освен ако Си вземем Нещата във ВоистинеНаши ръце&Умове, Колега !

Най съм съгласен с 0086-просто форумите включително този са фрашкани с комплексари-хейтъри,най-вече "новодемократи" и антикомунисти.Интересно как мразят нещо което вече не съществува. Злобата и омразата са киселини които разяждат повече съда в който се намират отколкото това върху което се изливат!/древна китайска поговорка/

Ако позволите, Колега : - 'забравяте' 'наште' ...от Тукашните та до парла-ментата - 'забравяте' Алфа, Скат, Блиц, Пик, БългарианТаймс ...а Киселина - Се затваря Задължително в Стъкло - което е СъщоТолкова Крехко&Чупливо като Търпението-Ни.

Това кой го казва? Този дето мрази фашизма и фашистите ли?

Мммм... - няма престъпници или просто Няма Осъдени престъпници ?! - няма насилие или просто Няма Признаване на Насилието ?! ...а пък Фактът за де-факто ЦелевоПринуденият Exodus на близо 45% ( Четиридесет И Пет.) от Нас-Всички - Башка.

Докато генерал Бойко Пиночет не се изтреби до корен злокобното семе на червените дегенерати ,паразити,терористи ,подпалвачи и подлоги на московското злато ,не може да има благодат за народа в мирна и китна ,европейска България!

Въх ! - Очаквате 'наш' банкянскио Д'Съ СамоТакова кат НайТакъв ли ?!

глупости. прочетете форумите, толкова омраза няма никъде. ама българското шубе си е шубе, не е миролюбие.

Предлагам да занулим изцяло армията за да се изкачим в класацията.

Ами ГАЩ, тия са извън класацията. Защо изобщо ги споменават?

ФР - Фашистка Русия е на 159 място, САЩ на 117 пише си го в статията

Сменете само думата "миролюбие" с "овчедушие" и всичко ще си дойде на мястото.

една страна която от всички страни граничи сьс себе си ако е и много миролюбива за жалост е точно така

Наведена глава сабя не я сече- това е българската миролюбивост

Има ли друг НАРОД с такава РОБСКА МЪДРОСТ?

Тия народи дето останаха или не са клани или са си навеждали главата. Нямаш си представа колко народи са затрити в човешката история.

И аз вярвам, че сме в по-голямата си част добри и миролюбиви хора. Може още по-добри хора!

Дано, Отче ! (И ! - да Внимаавваамммеее ! ;-)

Не по миролюбивост,а по овчедушие. Това са различни неща.

Даже сме и най-богатата и най НЕКОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА .

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Не може да бъде. Помня коментари на соросчета, как жадували Русия да бъде превърната в ядрена пустиня. Но като знаем, че те представляват 0,00001% от населението ни, статистиката може и да е вярна. А щом сме оставили и циганите да се катерят по главите ни - да, миролюбиви сме.

Прав се, че "соросчетата" са 0,00001% от българите. Може би не знаеш, че незаинтересованите от всичко люде са около 30%. Останалите желаят да живеят нормален човешки живот, далеч от БКП/КПСС, да работят, да пътуват, да се радват на живота. Колкото пж-малко псевдорусофили в България, толкова по-спокоен и осигурен живот! Това е! Останалото е безмислено политиканстване.

Аз пък помня как путлерастката сган искаше да направи САЩ, Турция и ЕС в ядрена пустиня. Ама сте много нагли боклуци бе. добре че сте 200000000000 пъти по-малко от соросчетата. И пак заради вас сме поне 5 места назад

те миролюбивите изчезвали хортуват статистиките...