Двама от ПКК били хванати на българо-турската граница

Членове на Кюрдската работническа партия (ПКК) са били заловени на турско-българската граница, съобщи БНР. Може би те са били задържани на българска територия.

Обратно в новината

Коментари - Двама от ПКК били хванати на българо-турската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Току-що прочетох, че събираме помощи и средства за бежанците в България . Какви бежанци бе хорааааааа.. толкова бедно и гладни българи има ... НАХРАНЕТЕ И ОБЛЕЧЕТЕ ТЯХ като имате желание и стедства !!!!!!!!!!!!!!!

Значи пкк е терористична защото се бори за правата си а умерената опозиция в сирия е демократична защото също се борила за правата си ама снабдена с оръжие и мангизи от сащ???Нещо вече не разбирам как едни и същи искания са хвм ''терористични'' хем ''демократични''.. На българо турската граница ще рече че са искали да избягат от ''независима и правова'' България

Предвид събитията в ислямизираща се Турция като терористична може да се определи по-скоро властта на Ердо, а не тези кюрди, които в случая са фактически бежанци от масовите убийства и гражданската война, която води чалмалията срещу собствените си граждани, а нашите хамерикано-ислямски слугувници приемат за бежанци и харчат пари да обслужват дори афганистанските талибани, но не и тези хора, които бягат от ислямистките главорези на Ердо. Няма що, демокрация и хамерикански ценности!

хубаво де, турция се ислямизира, и ти си възмутен!и с право, навярно. а защо русия като се християнизира, не се възмущаваш??

Щото ислямизацията означава терор и убийства, а аз съм християнин бе, рязан!

Вече съвсем официално пак сме Булгаристан, щом се подчиняваме на султана и предаваме безпрекословно враговете му- борци за свобода. И няма значение дали ще е текущия ББ или някой друг Кириак Стефчов- у нас май все управляват национални предатели.

вие, комунягите, когато бяхте на власт, ги застрелвахте на границата, щото им викахте диверсанти! а по закон трябва да се връщат в държавата чиито граждани са! или не помниш??

Когато комунягите са били на власт са пазили границата и суверенитета на България, дето вече ги няма!

комунист

Тези от ПКК не ги застрелвахме на границата, готин- тях ги разглеждахме като борците на един поробен народ. Толкова сте зле, че слагате терористите на СА и Турция заедно с противниците на същите тези терористи под един знаменател. Или май не сте зле ментално, а зле финансово и заработвате, а;-)?

русолюбци, не забравяйте ,че путин и ердоган отново са братя! приятелите на нашите приятели са и наши приятели, нали?!

Това че може би ще подновят алъш-вериша съвсем не означава приятелство бе, трол соросоиден! Путин е политик и си върши работата така добре, щото Ердо да няма накъде да шава и му кацна на дедовеца точно по план!

вярно си лумпен!

Кюрдите не са обявени от ООН за терористична организация. Предаването на бежанци от политически гонения на преследвачите им, е поставяне на желанията турската власт над международното право и приближава към присъединяването на България административно към Турция!

??????

Ще дойде отново онова старо време, когато отново ще се молим на Русия да ни освобождава...историята винаги се повтаря, защото не взимаме поука от нея!

Боцко е полегнал на турците, но как ще полегне на ПКК, като започнат да залагат взривни устройства и в БГ защото сме васали на комшиите!?

"То не посочва как, ако информацията е вярна, кюрдите са били предадени на властите в Турция." - не е имало нужда, турските военни сами са влезли в България и някъде, къде Пловдив са си ги хванали и са си ги върнали в Турция. Изобщо не са и помислили да питат за разрешение васалът на Едрдоган - боко.

Какви русофили, какви американофили бе!!! Тук става въпрос за мъжка дума, ясна позиция и честност!!! Става въпрос дали България е почтенна или е селска пръчка! ГЕРБ и Бойко продадоха на Турция гюлениста, сега тези кюрди... това е срамнно! ЗАЩО САЩ, не предадат на Турция Гюлен? Нима в САЩ живеят русофили? или в САЩ съдебната система е тази която решава??? ЗАЩА Гърция не предадат пилотите на Турция? Нима Гърция станаха Русофили и те? ДА ВИ КАЖА БОЙКО СТАНА ПОДЛОГА НА ЕРДОГАН и унижава България постоянно с наведената си позиция!

Да де ще кажете ама те САЩ са на 5000 км от Турция и нямат обща граница. НАЛИ??? А Гърция като Александрополис(Дедеагач) е на 90 км от Одрин? Защо гърците не предадат пилотите??? ААААААА Гърция имала армия? Ама нали Гърците били фалирали според Бойко откъде имат армия????? Бойко реално управлява 8 години за 8 години ако искаш можеш да обнови армията, може да я направи 50 000 човека с добра техника нова не втора употреба и да сме спокойни... а Бойко само оправдания ама тези преди мен... а реално той управлява от 8 години!

Откак Ердоган почна братски да се прегръща с брат си Путя, путинофилите нямате избор: станахте борци за правата на ислямисти и емигранти

Каква дедуктивна мисъл. И пак ме сви корема...