Одобриха трета поредна година с дефицит

След повече от 14 часа дебати в пленарна зала парламентът прие на второ четене бюджета на Република България за 2011 г.

Обратно в новината

Коментари - Одобриха трета поредна година с дефицит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като говорят за ненамаляване на заплатите имат предвид своите и на близки и приятели. Иначе в БДЖ, БАН и други пускат неплатени отпуски с цел закърпване на орязания от Дянков бюджет.

Кои го одобриха - поименно за да се знае кой ни вкарва в по-голяма каша и кой иска да надминем външните заеми по времето на ТЖ. Тези хора трябва да отговярат лично пред майките, пенсионврите, лекарите, и т.н. но най-вече пред ДЕЦАТА НИ КОИТО ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ ЗА ГЛУПОСТА, НЕКАДЪРНОСТТА И ПРОДАЖНОСТТА ИМ.

ОТКАЗА НА ОПЕРАТОРА ДА ПУБЛИКУВА МНЕНИЕТО МИ ПОКАЗВА, ЧЕ ДЪРЖАВАТА НИ Е ВЛЕЗНАЛА В РЕЖИМ НА ПЪЛЕН КОНТРОЛ И ОТКАЗ ОТ ПОБЛИКУВАНЕТО НА ФАКТИ ПОСТАВЯЩИ ПОДВЪПРОС ПОВЕДЕНИЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО !!! Твърдението ме , че бюджет 2010 завършва с ИЗЛИШЪК , а не с ДЕФИЦИТ е подкрепено с факта, че до този момент правителството не е задействало процедурата по набавяне на предвиденото в Закона за Бюджет 2010 финансиране от 3,684 милиарда лева!!!!!!!!!! Не са предприети никакви действия както за външно (1,994 млрд. лв) или пък за вътрешно (1,485 млрд. лв.) финансиране. сам по себе си този факт показва, че правителството не се нуждае от запълването на бюджетна дупка която предвидена по закон е 3,684 млрд. лв. !!!!!!! ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ Е НАЛИЦЕ ФОРМИРАНЕТО НА БЮДЖЕТЕН ИЗЛИШЪК. Въпроса: кой и как печели от надвзетите от данъкоплатците средства има своя отговор. Необходима е срочна ревизия на управляваните от СИБанк бюджетни и осигурителни постъпления. Завършвайки ще попитам: защо оператора е възприел този мой коментар като "призиви за нарушаване на законите" . ЗАКОНА ЗА БЮДЖЕТ 2010 Е НАПИСАН ЗА ДА СЕ СПАЗВА, А НЕ С НЕГО ДА СЕ ПРАВЯТ ФИНАНСОВИ ЕКВИЛИБРИСТИКИ. !!!!!

Явно управлението на ГЕРБ ще мине в източване на какво има като резерв, оставен от "крадливата" тройна коалиция. Явно Докато ГЕРБ е на власт тази държава просто отива надолу. няма как да не се чудя, защо след като виждат, че са некадърни държат на всяка цена да са на власт? Някаква мания за величие ли? То обаче историята помни! Накрая явно ще стане като '97, защото то ще стане да не се търпи вече.

Дянков, за какво намаляване на пенсии и заплати говорите. Те са толкова ниски, че трябва да ви е срам да говорите, а вие се хвалите, цхе не са намалени. Не ви е срам. Бог ще ви търси сметка за отношението към по-старите хора. Засрамете се.

Страната ни е и една от малкото, която не увеличи данъците и не намали пенсиите и заплатите- защо ли това ми звучи толкова цинично! Нещо като - НЯМА ДА СВАЛИМ НА БОСИЯ ЦЪРВУЛИТЕ! Да благодарим на народните ни избранници за тази добра новина. Всеки носи в джоба си мобилен телефон на стойност ТРИ ГОДИШНИ СРЕДНИ ПЕНСИИ ЗА СТРАНАТА! Нямаме притеснения - ще има и реформа в тази система - ще се увеличи изискването за възраст и стаж! На печелившите - ЧЕСТИТО!

Над 200 милиона повече за МВР спрямо 2010г. За какво ли се готвят??? Може би за народната любов?

За техните джобове. А не да лови престъпници

Данъците не се вдигат, особенно данък сгради в София.

Искам тройната коалиция да се върне. Даже може и царя и Костов. Най-вече бай Тошо. Всяко управление е прекрасно в сравнение със сегашните малоумници и нагли крадци!

скакалци

Ех Слави,Слави ти имаш трибуна и нищо не правиш,а живота само един пат го живеем...............

България ще бъде една от четирите държави в Европейския съюз, която ще изпълни Маастрихтските критерии за бюджетен дефицит, подчерта финансовият министър в парламента, цитиран от БТА. - което за балъците се превежда така - вие имате два лева и с те стабилни - аз имам 2000 ама хич не съм....тъпоъгълник пенсилвански етоя Шломо

Егати и държавата, щом аз съм първия, който пише по тази най-важна новина за деня. А сега по темата. Да ни е честит новия балансиран бюджет 2011. Тази година балансиран. Догодина още по - балансиран. И така до края на света - 2012 г. Амин!!!