Средствата за ”Отбрана и сигурност” скачат рекордно догодина

Сектор "Отбрана и сигурност" ще получи рекордно увеличение на средствата в бюджета за 2017 година, съобщава в подробна разработка "Сега".

Обратно в новината

Коментари - Средствата за ”Отбрана и сигурност” скачат рекордно догодина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФЕОДАЛА БОРИСОВ,ТРЯБВА ДА ЗАДЕЛИ НАРОДНИ ПАРИ ЗА ДА ИЗКУПИМ СКРАПА НА САЩ НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОКА ЦЕНА!!!ЕДНО СЕ ГОВОРИ,НО ДРУГО СЕ ВЪРШИ!!!НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ,СРЕЩУ КОИТО АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА ЩЕШЕ ДА СЕ БОРИ,АКО БЕШЕ ЖИВ!!!

Е ми, то винаги си е било така. Най-големите пари за тях.

ЧОРБАДЖИИТЕ И БЕЙОВЕТЕ ХРАНЯТ ЗАПТИЕТАТА И БАШИБОЗУКА :))

Проблемите в МВР иват от там, че в МВР всичко е червено-руско-комунистическа измет!! Държат всички за кайсиите и извиват здраво. Трябва да бъдат унищожени русофилите там и всичко ще се нареди!! РУсофилията е болест, особено в днешните времена!!!

за какво ни е НАТО???ЗА какво ни е този окупационен режим ???НАТО ни тероризира и използва.Не сачо че ни наредиха да похарчим сумати пари да се самовъоръжаваме зарад михале ами и ни струват огромни милиарди за това че са се натресли и окупирали държавата.Който не храни своя армия храни чужда.Ние храним и нашата и тяхната като тяхната ни излиза още по скъпо.

За каквото ти е нужен "мозък", за това ни е нужно НАТО!! Без него в бъдеще, ще е това- както си ти сега, без мозък!!! Добре ли ти е?

Като добавим и частните охранители, ние сме най-охраняваната държава, но резултатите са смешни.

Аз искам да знам кога: - държавните служители ще започнат да си плащат сами осигуровките, както всички работещи в частния сектор, които междевременно освен осигуровките им плащаме и заплатите им - кога ще има съкращения в публичния сектор, тъй като не може винаги всичко да се поема от нас в частния - кога полицаи, военни, данс ще започнат да работят колкото нас, изхранващите ги и защо ние трябва да работим по 43 години за да могат те да работят по 30? - защо същите паразити получават по 20 заплати като се пенсионират на по 52 год? - защо на същите пенсиите са по-високи от тези на работилите 43 години и плащалите пенсионните си осигуровки? - защо те и техните семейства имат право да ползват специални здравни грижи в правителствени, МВР, военни болници, след като не пращат здравни осигуровки? - кога ще им орежат парите за дрехи? - до кога ще се държат така все едно ние сме им длъжни да им осигуряваме всички тези привилегии? - и т.н. и т.н.

Ами докато престанат да бъдат "ОСНОВЕН ФАКТОР ВЪВ ВСИЧКИ ВИДОВЕ ИЗБОРИ". Тогава даже може да останат и с ШЕСТ ЗАПЛАТИ при пенсиониране, както и НАРКОДИЛЪРИТЕ ще останат без покровители!

На мен пък ми се струва, че ако закрият МВР, Организираната престъпност рязко ще намалее... Другото ще си е като в момента - всеки се оправя по единично.

В милиционерската държава, с милиционерско правителство, естествено ще има най-много пари за милицията. Реформа няма да има, Тиквата няма топки за това, а и ченгетата са гаранция за властта му. Както е всеизвестно, ченгета произлизат от най-неспособната прослойка в държавата, защото в противен случай те просто няма къде да се реализират.

на какво отгоре ще увеличават парите на МВР ?да спят по градинките и да дебелеят ли. Кога за последно видяхте патрулиращи полицай ПЕША в квартала ви. Кога глобиха за неправилно пресичане, и кога реагират навреме изобщо. Мързели с некадърница за началник. Абе журналисти в България няма ли да задават въпроси ? Или те само обслужват ?

Най-после се изясни съдържанието българската държава - полицейска/военна диктатура. Процесът, започнал през 2003 година, достигна своя апогей. Демокрация ли .....? Да живее бългаския Фуше!!! Кога ще ни разпознаят от ЕС и ще ни резнат клончето или това е съвместен сценарий?!

Е ,то образованието било приоритет ама ...... друг път !! Нищо , че всяка война се печелела в класната стая (Бисмарк ) !!!!!

Армиите и полициите на съвременните държави са се извратили и са се насочили към собственото население да го държат в робство и страх, да пазят властимащите от народите, отколкото да се борят с реален враг!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

"Като сума най-впечатляващо е увеличението при МВР - с над 106 милиона лева." Странно впечатление! Общо за сектора давате 4,167-3,34=0,827 милиарда в повече за догодина. МВР впечатляващо гълта 0.106 милиарда. Що ли си мисля, МО невпечатляващо гълта....мммм 0,827-0,196=0,721 милиарда! Неее това не впечатлява никого! Какво значат някакви си 700 милиона? То Бате дава 30 милиона само да изправи един крив завой! Журналята мълчат. И никой не му потърси сметка. Ще берете още ядове, като имате "независими медии"!

Петре, Петре.....добър си с математиката, но сектор "Сигурност и отбрана" не включва само МВР и МО

ЗАЩОТО АМЕРИКАНЦИТЕ КАЗАХА- ТРЯБВА ДА ИМ КУПУВАМЕ ИЗХВЪРЛЕНИТЕ ОТ УПОТРЕБА САМОЛЕТИ ,ДА ПАЗИМ ГРАНИЦАТА ОТ МАНГАЛИТЕ ЗА ДА НЕ СТИГАТ ДО ЕВРОПАТА И ДА ХРАЧИМ РУСИЯ...

Цв.Цв.,кръчмарова и Боци да ги не махнат предсрочно и да копат картофи в Белене заедно с деформаторите.Та и Цацаратурата ще блажи няма начин

Стига сте плюли по военните! Засрамете се вече! Навсякъде в цивилизования свят, военните са авторитет. Всяка страна, уважаваща себе си, си гледа военните, защото те са нейната сигурност и сигурността на народа. Когато бяха наводненията кой помагаше на хората и разчистваше? По границата на кой трябва да разчитаме? Засилват се мерките срещу бежанците - на кого отново ще трябва да разчитаме? Все са ви трън в очите техните пари и техния бюджет. Гледайте себе си, не в канчето на другия!!!

Точно така е! Държава без военни е като разграден двор

то се вижда лесно. Дори даването на тези пари е безсмислено без реформи

По света са авторитети, но в България са символ на корупцията, както висшите чиновници, МВР и т.н. Когато се върнат обратно като авторитети, ще ги подкрепим, но сега не вижда за какво

Ще увеличават я... Вие какво искате?... Нали без пари за "гавазите" пазещи шайката на БОКо-ХАРЕМ, и те ще застанат редом с лошия мат'риал срещу Организираните в Престъпна Група"герб"...!!! Така де...!!!

Гове.а сте вие не управляващи.Мачкате и крадете народа вече 27г. и от нищо не ви пука.Пак за полицаите престъпници ,връзкари,нищо неработещи давате като вземате от нас малко останалите работещи и все още дишащи,за да си осигурите избиратели,но скоро това ще свърши.гроб ,метастаза на бкп ще остане в историята като унищожител на един цял народ.Никой няма да остане тука ,преставете си 460мин.заплата им се вижда много на т.н."работодатели",а не им се вижда много като плащат на мвр-то за нищо несвършено.

ще увеличават парите на МВР ?да спят по градинките и да дебелеят ли. Кога за последно видяхте патрулиращи полицай ПЕША в квартала ви. Кога глобиха за неправилно пресичане, и кога реагират навреме изобщо. Мързели с некадърница за началник

Това се нарича реформа в МВР. Дали не са увеличили парите и на съдебната система? Те също съдействат за просперитета на България

ми да, нали ще трябва да пазят барикадата пред събранието трябва да им се плати на хората.... те слу(ш)жат

народът да вземе наи сетне пример от германци и французи,да търси и иска по тясно струдничество за решаване на проблемите си и да отсече въздеисвтвието и влиянието на хората със лош имидж и сенчест бизнес!

Държавният дълг ще е около 25,8 млрд. лв. в края на 2016 г. Идете и гласувайте за Цецка - като майка ще ви утеши, че някой ден в бъдещето ще ви купи сладолед

Даваме най-много на тези, които работят най-малко. Справка войната по пътищата. Огромното количество охранители, които са необходими, т.к. МВР не си върши работата. Така над 10 % от годишния продукт, а може би иповече отиват за безмислени дейности, вместо за образоване, здравеопазване и производство - истинските дейности за изваждане на България от блатото. Крайно време да им кажем на политиците - стига толкова сте ни крали! Идете си при децата в чужбина и ни оставете да оправим България, която съсипахте.

Усещате ли защо се прави това? Управляващите очакват народно недоволство и затова ще ухажват военни и полицаи! Така се е правело и преди 9-ти септември 1944 г. , за военни и полицаи винаги е имало пари, а те са мачкали народа здраво! Управлението си е направо фашистко, само е в по-модерни дрехи и коли.

ако сте умни,включете и всички охранителни фирми в сектор сигурност.да имат задачи капацитетите от залите.

ето какво е сто процента реално- преди избори както в след избори! бкп и дс си е бкп и дс неазвивино във какъв цвят са,трябва да се примирите със фактите! със кражби и измами във европа искат да са равностоини на другите бизнеси!

Да, защо в бюджета няма отчетени приходи от продажба на газ от находището ХАН АСПАРУХ Нека Борисов и Горанов да обяснят, моля?!

Разбирате ли вече другари грозни и хиляди пъти прости ефекта на финикийските знаци на така наречената демокрация. То така е и в братска америка, който е роден в бедно семейство знае че цял живот си остава беден и си стои там в гетото а не както тук всички граждани. Лошото на цялата тази патаклама е че и тези дето избягаха подлъгани от рекламата за демокрация няма да могат да се върнат защото и пътя не е един и два лева а и държавата ни вече я разрушихте и само ще си ги спомняме като тези от Титаник.

В БЪЛГАРИЯ,ОТ 1944Г.09.09.СЕ ДАВАТ ПАРИ НА НАЙ-МЪРЗЕЛИВИТЕ И ТЪРТЕИТЕ.ЗАТОВА НИКОГА АМА НИКОГА НЯМА ДА СТИГНЕМ ЕВРОПА!СЪЩО ТАКА И НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПЕНСИИ СЕ ДАВАТ НА ХОРА,КОИТО ПРЕЗ ЖИВОТА СИ НЕ СА СВЪРШИЛИ РАБОТА ЗА ПЕТ ПАРИ,НО СА ГЛАШАТАИ НА КРАДЦИТЕ И МУТРИТЕ,КОИТО КРАДАТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ!ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ!?!?!?!?!?

Айде бе

Трябва да се защитават интересите на българските поробители- САЩ и ЕС и техните местни подлоги!

Господата Борисов и най-вече Цветанов си напазаруваха пак МВР-то. Че изборите са след седмица и верните синьодрешковци трябва да гласуват правилно и ако се наложи да си затворят очите тук там когато се транспортират протоколите.

Ами то тук скоро ще останат само милиционери и военни и назначаващите ги.Вървите по пътя на Гърция,но никой няма да ви отпусне пари да ви спасява крадци долни.Кой ще заработва тези милиарди за нищо неработещото и нереформирано МВР?Кой ще им заработва осигуровките и 20заплати и пенсиите.Туй ни...ство бб от нищо не разбира само от заробващи кредите.Нищо човешко няма в него.Унищожи цяла държава.циклотрони копува ,ами как не като сме първи по онкологични заболявание от как той ни "управлява"Как пък един от тези га..ве не се разболя.

Супер, фуражките ще могат да ни четат пощите, да ни слухтят телефоните и да си клатят краката, когато циганите ни крадат, колите мачкат....

И нашествениците ще завземат територията ни.

"Браво", на управляващите ни "експерти"!Явно за тях реформата в сектор МВР вече завърши и сега спокойно може да наливаме пари там, които отново ще потънат като вода в пясък! До кога ще издевателствате над българския данъкоплатец по този безобразен начин???

Прочетете цялата статия във в. Сега - там има доста многозначителни подробности. Например: " За персонала ( на МВР) догодина ще се дадат 1 106 763 000 лева..." Персоналът на МВР е под 50 000 човека. Смятайте! А темата за ефективността на милиционерите в осигуряване на спокойствието и сигурността на гражданите не е засегната! Нямам коментар, но държава която отделя повече пари за 50 000 милиционери отколкото за здравето и образованието на гражданите си, пиши я бегала!

Средно 1850 лв на месец за всеки един бездарен калъф станал полицайче. И какво излиза, аз съм с няколко години опит финансист, с магистратура по икономика и взимам колкото един тъп дебел чичо седящ в патрулка. Свежо.

Така е - у БГ всичко е наопаки - гражданите трябва да работим яко, за да осигуряваме спокойствието и сигурността на милиционерите!;)

Заложена е цена на нефта от 50 долара.. Демек, по-скъпи бензин и нафта!! Ма КЗК нъл са напна картел да доказва.. За n+1 път.. Ма той ша разгони фамилията на ШЕЛ, ОМВ, Лукойл и т.н... И те бензин и нафта ша почнат да ни подаряват.. Само и само да ползуваме магистралите МУ.. А Горанчо с некаква си цена на нефта само са оправдава.. Пък и Магарешки за прецедентин са цани.. И кат спИчели изборите и той - що митнически складове в Петрич, Сандански и Разлог ша си направи.. Още стотинки ша смъква от цената.. Щот за по-направо от Бургас за Варна му било оттам да минава.. Такваз идилия с бюджета са задава, а Горанчо са мъчи СЛЪНЦЕТО НИ да затъмнява.. Тъй са получава.. П.С. И приходите ни от продажба на гЪз от Хан Аспарух не са отчетени..

идилия с бюджета са задава, а Горанчо са мъчи СЛЪНЦЕТО НИ да затъмнява.. Тъй са получава.. П.С. И приходите ни от продажба на гЪз от Хан Аспарух не са отчетени..

питанка-може ли българинът да си изчисти кърлежите по тялото си от 09.09.1944-1989-до днешна дата-2016?

Кога ще спрете да давате пари там, където никой не работи. Корупция и безхаберие се шири в редиците на МВР, шляене по цял ден да мине смяната и да си вземат паричките. Привилегиите им никъде по света ги няма. Що за идиотщина е това. Парите които им се отпускат отиват единствено и само за заплати. Нямат пари да си поддържат техниката с която работят, просят за изхвърлена стара техника - компютри от ведомства които ги подновяват. Колите им са изпотрошени, защото ги карат без да им пука и никой не им държи сметка, но пари за тях няма. Всичко за заплатките на тези некадърници. До кога ще се толерират връзкарчетата които са отишли да се правят на мутри там. Ведомствата които събират парите не ги чух да са в списъка за увеличение на заплатите. Ха сега да видим накъде отиват нещата.

МВР не е само полиция, приятелю! :) В МВР е и жандармерия, и гранични войски, и др. разни.

Минусите за какво са? Заради портретчето на любимият ви Пут Син Ин ли или заради това, че написаното не е вярно? Хи-ха-хо-хаа! Кретенизъм, та кърти!! :)))

НЯМА НУЖДА ОТ ТОЛКОЗ ПАРИ ЗА ВЪОРЪЖЕНИЕ СРЕЩУ РУБЛАДЖИЙСКАТА ЧУМА,СТИГАТ 2 ТУБИ БЕНЗИН,2 БАЛИ СЛАМА И 1 КИБРИТ ЗА БОРДЕИТЕ НА ПОЗИТАНО И ВРАБЧА, А ЗА КОПРИНКА И БУЗЛУДЖА СТИГА И ЕДНА ФАДРОМА!

КОГАТО В КРАТУНАТА НЯМА МОЗЪК-ИСКАЗЪТ Е ПРОСТ И КРАТЪК...

Народът отдавна го е казал за такива случаи-" На гол тумбак, чифте пищови!"

ЗАЕМ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ТЕГЛИ , НАЛИ ?

ЯВНО НЕЩО НЕ ГИ БИВА ТЕЗИ ДЕТО ХАРЧАТ ПАРИТЕ НА ХОРАТА /УВЕЛИЧАВАЩИ СЕ ВСЯКА ГОДИНА/ ЗАЩОТО НЯМА ВИДИМИ /А МОЖЕ БИ И НЕВИДИМИ/ РЕЗУЛТАТИ ЗА ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ!

Когато се заговори за увеличение на доктори и учители - това е отклоняващ вниманието ход, за да се вдигнат заплатите на бюроксратичния апрат сигурност.

престъпността е основно от нас самите -българите,трябва да си сляп,наивен или прост,от космоса вече се вижда !

Най - накрая ще се отделят средства за борба с мурзилките, рубладжиите и путлеристките петоколонници и надявам се да бъдат поставени на правилното място и да отговарят за национално предателство и заплаха за устоите на демокрацията. Както правилно отбеляза словашкия премиер демокрацията и капитализмът трябва да достигнат до всеки компютър, до всеки смартфон и до всеки таблет, за да блокират тъмното действие на руските агенти и да се парират посегателствата им към евроатлантическите ценности и постиженията на либералната демокрация.

1.Не го е казал словашкият,а чешкият! 2.Не го е казал премиера,а един друг министър на нещо си....не помня точно 3.Наистина си реформатор - от 1000 км. си личи.....Няма нужда да го пишеш в заглавието...

Престъпността е в пика си, а през границите ни минават хиляди хора без какъвто и да било контрол. Решението - да отпуснем още пари на тези, които доказаха че не мога да направят нищо по въпроса.

ами ,то не за чудене,дори във шоуто на бати енчо всички деца мечтаят да станат пoлицаи или военни!

Чудя се, как ли може да бъде наречена държава, в която парите на данъкоплатците не отиват за образование, култура и здравеопазване , а за военни и полиция!?.....Наливат се пари в системи, от които няма никаква полза за народа! нито ни пазят, нито могат да противодействат, ако някой реши да ни нападне. Ще преминат през нас, като през изтривалка пред врата....Пък после давайте милиарди да изкупуваме 100-годишно оборудване, излязло от употреба и излишно на други страни!