Горанов оттегля ревизията на бюджета, прави нова

Правителството ще предложи нов вариант за актуализация на бюджета. Внесеният от служебния кабинет проект ще бъде оттеглен.

Обратно в новината

Коментари - Горанов оттегля ревизията на бюджета, прави нова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Решението е да пенсионират всички за пенсия!!!

Каквато и да я свършат нашите управници, все са грешни! Модераторите, защо сеете семето на омразата! Дир.бг - какъв спам имаше в написаното, та ми го изтрихте. Ще ви изчакам, като легнете да спите, ще го напиша пак. Все ще го прочете някой.Анадъму!

Поправям се "шеф", пише се с "Ф"

откъдето и да го погледнеш, е герберастка калинка, която може само да краде.

Задължителният данък (и "осигуровки", но при определени заробващи НАЛОЖЕНИ от ДРУГ върху теб неизпълними "условия") върху доходите е 36.5%. Задължителният за теб данък ДДС е 20%. Задължителният за теб данък акциз горива (всички стоки и услуги участват горива, данък акциз горива е над 50%, данък ДДС горива е 20%, общо данък горива е над 70%) е над 15%. Общо задължителните ВЗИМАНИЯ "данъци" НАЛОЖЕНИ върху всеки СЕГА са над 71.5%. На ВСЕКИ 100 ваши лева представителните политици Ви НАЛАГАТ "данък" безусловно ВЗИМАНЕ над 70 лева СЕГА, но те НЕ отиват в държавния бюджет и лични осигуровки за теб, а над половината от ТЕЗИ "данъци" ВЗИМАНИЯ се заграбват от шепа хора СЕГА, утре за теб няма да има НИЩО, то е заграбено СЕГА. Представителните политици ПРОДЪЛЖАВАТ да твърдят, че НЯМА пари СЕГА и ТРЯБВА да се взимат ОТНОВО заеми (да източват парите СЕГА, а друг да плаща утре). Задължителните ВЗИМАНИЯ "данъци" НАЛОЖЕНИ на всеки са над 70% и няма пари СЕГА за пенсии, здравеопазване и т.н., а трябват НОВИ заеми и трябват НОВИ данъци. Ето това е ДОКАЗАН бандитизъм и паразитизъм НАЛОЖЕН върху теб СЕГА и УТРЕ от неподлежащи на контрол от гражданите представителни политици. Докато има частна държава в държавата, цялото безумие НАЛОЖЕНО върху теб ще се ПОВТАРЯ отново и отново.

Да, МВР е в преразход, защото се занимава само с пазенето на властниците. Иначе не остана необран, нерекетиран, неунижен. Да не говорим за контрабанда, нелегална емиграция и тоталния грабеж. И всичко това в условията на пълна безнаказаност.

Горанов, Горанов , заради такива като теб горите в Балкана ще се напълнят с шумкари момко и то още напролет!Недей да мислиш как да осигуриш пачки, милиарди външен дълг за комисионни на началниците от ГЕРБ и то за магистралки и спортни зали за младежта , която избяга вече, а помисли за нови инвестиции , за милионите безработни !Защото момко гнева на гладния е СТРАШЕН!!!

До кога ще плачите,че сте гладни? Тук имаме един,който всеки ден реве,че умира от глад,а литър ракия не му стига...да го оплачеш горкия/те/ Пък и не е полезно да се яде много...По малко да ядем и тънко да растем и по -здрави ще бъдем!

Тоя образ не знам на какво ви прилича, но на мен не ми прилича на човек достоен за поста си. Няма да плюя нито шефа му, нито 4-та крадци дето наричат бандата си правителство. Ще оставя времето да ви убеди. Дано не съм прав. В Украйна е война, на гърба на Турция е война, у нас е адска беднотия и просто с такива образи се прави само едно - затрива се третата БГ. Днес честваме 25 години - КАКВО? За 25 години пада БГ под турско робство - Черномен - Видин 1371-1396 доколкото помня. Болно ми е, но няма накъде - простаците, мутрите, ченгесарите , мангалите и келепирджиите взеха живота на БГ-3.

в недостига на МВР влизат ли и разходите по възстановяване на слушалките и микрофончетата? И оня диск, дето го изтриха погрешка?

Горанов искал актуализация защото не харесвал размера на Коледните премии на лапачите. Другите цифри се запазвали.

Нима очакват новите богаташи на България, в т.ч. и политици, ние обикновените бедняци да ги уважаваме и едва ли не подкрепяме? Ясно е, че работят за своите си интереси и въобще не им пука за тегобите народни.

Господин Недялко - каква ирония само! След като сте бедняк - то на вас самия не ви пука за благоденствието ви - защо искате на разни политици да им пука? ;) Или държавата трябва да ви даде?

Винаги съм се чудила защо толкова се обръща внимание на образованието и културата в една толкова бедна страна. А, ето на , точно в тази публикация видях истината. Много хора не са наясно, че независимо че се говори и пише постоянно за пазарна икономика, за частна собственост, държавата играе основната роля в съдбините на хората . поданиците си, тъй като тя посредством своите министри и управление определя начините и дава възможности за развитието на едни или други и за подтискането и нехайството на едни или други. Държавата посредством своите органи за управление може да стимулира едни процеси, може да ги затрудни, може дори да ги отмени. Така, че когато се изказвате неподготвени, това не значи че е вярно. Не напразно напоследък се говори за лобистки закони. това значи закони, които облагодетелстват дадена прослойка в държавата, като например нотариуси, адвокати и др.

който напусна Парламента преди няколко месеца, защото щял по-добре да се реализира в частния бизнес? Или се е "нареализирал" достатъчно или нищо не става от него, едно от двете, та го върнаха за министър!!!

стана сега? Нали приходите в бюджета нямаше да се изпълнят с едни 3-4 милиарда преди 3 месеца, сега останал един милиард! Ами да вземат от резерва, нали там има около 9 мларда? Имат опит!

Модераторчетата, създавате впечатление, че в тая държава всички недоволстват и раздават акъл, но като гледам, са малко тия, които се ангажират и поемат отговорност за да свършат нещо. По е добре да гледате вашата си работа и да се спасявате поединично. В противен случай чакам да си направите партия, да спечелите избори, да станете министър и да заживеем добре.

36 милиона за помощи за домакинствата, програми за заетост, гарантиране и изплащане на социални помощи в системата на социалното подпомагане И 125 милиона и 700 хиляди лева, от които 110 милиона за разходи за персонал за МВР ????

За да успее Горанов трябва да привлече като консултант Пеевски. Те така и така се знаят от години, все ще намерят общ език...

Социалното неравенство е най- сериозния проблем Горанов. Не алабалистиките които ни представяш. Запознай се с историята , напр. на comp. Augusto José Ramón PinochetUgarte .

Започна се!!! "Тука има, тука нема!" - любимата игра на Бойко Борисов. А пък правителството е едва на 4 дена (барабар с почивните дни). Какво ли ни очаква по-нататък?!

Съкратете 100 милиона за послушване на ушевите и сте вързали бюджета.

И при Татко беше Владко и сега е Владко, но при Дядко.

До три пъти не се става...

ГУРЕЛЧО СПИРАЙ ПЛАЩАНИЯТА ПО НЗОК И СПИРАЙ ПЕНСИИТЕ И ГОТОВО БЕ , ДЖАНЪМ.

Из тефтера на В. Г.: "Да се отделят достатъчно средства за построяване на манастир в Банкя. Шефа го мързи да ходи до Рилския манастир. Зад къщичките на Масако Оая имало достаточно място. А така ще има и къде да му се кланят."

110 милиона за милиционери до края на годината - мда, това е задължително, че те са последната стража на правителството..... И естествено, че няма как да се оптимизират, няма да ги уволняваме момчетата я? И един въпрос - кога за последно видяхте милиционер на улицата (ама не по време на футболен мач и не в паяк)? А?

ЕдинственияТ проблем е бедността ! Според теорията на Маркс, капиталистическата система неизбежно ще доведе до обедняване на масите, тъй като световното богатство ще се концентрира в ръцете на един ограничен и алчен елит. Това, от своя страна, ще предизвика икономически кризи и изостряне на конфликта между богаташите и работническата класа. "Акумулирането на богатства на единия полюс означава същевременно акумулиране на мизерия, агония, робство, невежество, жестокост и умствена деградация на другия полюс," пише Маркс. Другарю Горанов , нима ще отречете гореизложеното.

Много добър сте по политикономия, но историята Ви куца определено. Я си представете какво би написал Маркс, ако беше жив през 20 или 21 век, за 19 век знаем, че е много добър. Щеше да напише абсолютно същото, само че с обратен знак - при социализма и комунизма капиталът се концентрира в ръцете на шепа неуки представители на една партия, които по партиен и роднински принцип са се сдобили с власт и с тази власт са обсебили всичко, което е на народа. И още нещо - държавата по време на социализма е много лош стопанин, нашата държава го доказа. Получи много от братската социалистическа страна СССР, но го изпи, пропиля, проигра и пр. И най-лошото, иска да продължи по същия начин и при този "лош" капитализъм. Като извод - не споменавайте Маркс и неговите теории през 20 и 21 век, защото, ако види какво е днес със сигурност друго щеше да напише.

Сега само за пари ще си говорим. Все едно няма какво друго да се прави в държавата. Ами разкарайте валутния борд и си отпечатайте, ако това е проблема. Ама нямате акъл и само ревете. Чакате наготово някой да ви напълни хазната, я от Европа, я от икономиката където я няма. И после юруш, харчене до дупка.

Почна се с гробарските изцепки. Що не се консултират с манго Джери нали са в една коалиционна лодка вече?

Верният ученик и последовател на евреина Дянков . Владислав Горанов- продължи линията на ГЕРБ, довела го до подане от власт през първия мандат. Повтаря глупостите на герберите точ в точ. Започва се с нов бюджет, в който има милионни бонуси за чиновниците на ГЕРБ. За пенсионерите отново няма пари - както беше цели 4 години при Дянков - това светило на посредствеността и измекярството.Очевидно двата месеца от падането на това парцаливо правителство започнаха да текат.

Пенсионерите получават това, което съвременното работещо население им осигурява като плаща данъци. Я всеки да види какво плаща като данък в осигурителната система и колко крие като данъци. Не плащате данъци -няма пари за пенсионерите. От друга страна - голяма част от пенсионерите са с начално и основно образование, работили на ниски заплати, голяма част работили безвъзмездно като робите в Египет на големите стратегически обекти. Огромна част от пенсионерите са от малцинствата - турци, цигани, помаци - хора без образование ,цял живот трудили се на полето, без заплата, без осигуровки и сега на опашката за големи пенсии. Няма как да стане просто, такава ни е пенсионната система !

Успя да финтираш наивните глупаци, че нямаш нищо общо с Пеевски. Ама съвсем нищо. Само дето "шефа" ти е звъннал и ти е казал "виж се там с един човек и го оправи каквото иска че съм поел ангажимент пред Доган".

Двама успели "самостоятелно" посещаващи заведения - още "по-самостоятено" и с кариерно развитие единствено и на база "самостоятелно" израстване, образование и квалификация. Шшшш, ни дума за родителите на Горанов - достатъчно знаем за "самостоятелния" Пеевски.

Кой тоз Гуранов, дет го пишите уа? Дет го чакаа да завърши свищовското, че да го земат за директор ле? А, то той тоз от наште! Квот ви каже - се е вярно! Оххх, отивам да повръщам........

Горанов, Горанов по-добре хвани гората, за да направиш добро на България.

1.Горанов напусна Парламента, защото в частния бизнес му предлагали повече пари, а сега напуска частния бизнес за заплата на министър, която не е никак драматично по-висока от депутатската.2. Горанов твърди, че случайно е попаднал в заведение сам, където също случайно сам е и Делян Пеевски. Още по-случайно се поздравили и седнали на една маса. Дори охранителите на Пеевски случайно липсват до него.

Предвид новата конюнктура, нека в актуализацията на бюджета залегне достатъчна сума, която да се усвои за промяна на паметника пред Народното събрание. Да се махне този на цар Освободител и се сложи такъв на Винету яхнал мустанг. Все пак трябва да сме в крак с времето!

4 милиарда стигат ли? Толкова искаше Вожда !

Боли ли?

Ей, мазохист, границата между удоволствието и болката е много тънка? Да не ревнеш ти първи?

По-добре ще стои композиция от предишните управляващи.Среж и Местан-уста в уста,Сидеров и Пеевски край тях в героични пози.По случай ТРЕТИ, юбилеен ФАЛИТ,героите трябва да бъдат увековечени

Така и трябва, нали ще трябват още много парици за всички, наредили се на гербаджийската софра! Дерзай, също като бившият си началник, боклук до боклука сте, дано някога има съд за вас, родоотстъпници!!!

Предчувствувам че идва лошо време за България, и най вече за бедните българи. Скоро ще настъпи такава инфлация която ще изяде и последните стотинки на бедният народ. Всичко това е програмирано, "артистите" са намерени, остава само залпа. Българи, мъка идва. Не напразно фалира КТБ - златната ябълка за българските "управници" които отново разчитат на робският нрав на българите. Събуди се българино

Министерството да провери чрез НАП кои " инвалиди " са работили ,декларирали приходи над 150 лева месечно ,получавали са пенсии ,защо като са работоспособни са освободени от данъци ,имали са вноски в банки и са ги изтеглили в последната година ,не получават лекарства -лесно се установява по Рецептурната книжка ,свързана с НЗОК.В същото истински инвалиди изнемогват .

На всеки, който фискална консолидация не говори нищо, искам да поясня, че това е съотношението между държавния дълг и брутния вътрешен продукт. Увеличаването на фискалната консолидация означава единствено нови заеми. Що се отнася за специален закон за КТБ и допълнителни 125 милиона разходи за персонала на МВР, при положение, че той беше намален , това са чисти пладнешки обири, облечени в законова форма!

Кой ще плаща на стотиците хиляди милиони пенсионирани служители от МВР, МО и МП, които НЕ са работели РЕАЛНО в условията на ПЪРВА категория труд. Кой ще плаща и защо?! България е около седем милиона. Реално работещи са само засега 1,3 милиона. Към бюджетният сектор са закачени около 800 хиляди. Общо стават около два милиона. Над два милиона са пенсионерите. Над половината от пенсионерите НЯМАТ навършени години и трудов стаж за ТРЕТА категория труд.

има едно нечисто и користно излъчване, ама бате си го избра /не за първи път/

така де, първо трябва да съгласува всичко с Пеевски!

Нали ДПС си партнират полово с БСП и Атака

Не било така! Сидеров ги ръководел, а те се подчинявали от страх и ужас. Не гледате правилните телевизии на Истината ;)