Държавата се отказа от ”златната акция” в БТК

Министерски съвет взе решение за освобождаване на преференциалната акция в БТК, обяви министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов.

Обратно в новината

Коментари - Държавата се отказа от ”златната акция” в БТК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой стои зад тази КТБ на мургавелкото Цецо Василев ?? Основен акционер е фирмата "Бромак", която е собственик на Василев !!!! Оказва се, че "Бромак" е дъщерна фирма на създадената от МАКСИМ ДИМОВ И КРАСИМИР ИЛИЕВ фирма "Макхолд" ООД която чрез свързани фирми държеше 51% от акциите на БАНКА СЛАВЯНИ !!!! Историята на банка Славяни е тясно свързана с мъглявината КТБ !!!

Продължава разграбването на държавата и от новите властници и това разбира се не трябва да учудва никой,защото тези хора са навързани,като свински черва!Те не са нови властници,а са едни и същи и през времето на тройната коалиция,и през управлението на Герб,че и сега от тази комунистическа пасмина!Тези гадове продадоха и ошушкаха ,обезкостиха държавата ни и за тези се полага разстрел!Най добрият комунист е мъртвия комунист!

Ами ти върви на майната си,ако искаш,но тука трябва да останат хора,които да се борят против тази гмеж и да им се противопоставят и им противодействат!Не може да става дума за примиренчество и подминаване с лека ръка на действията на определена група мръсници,които доведоха държавата ни до колапс!И тройната коалиция,и Герб,а да не говорим за настоящите управленци,всички тези са за разстрел,защото затвора им е малко!Трябва да се реагира навреме и да се направи отпор!

Тези от БТК много бързо се ракешиха. Няма никави други разумни аргументи за това решение. Орешарски отново показва своята пълна несъстоятелност и трябва бързо да се махне.

С това Станишев гушна поредния поне половин милион на джоб! След като жена му загуби парите си в Кипър (12 милиона, спечелени самоот бизнеес с държавата и уреден от горепосочения събект), украинецът Дмитриевич е готов да продаде цялата държава на който може да му плати. Пеевски беше най-добрият платец за ДАНС например. Станишев се държи като длъжник, въши политиката на България в паника от това. Той е опасен за бъднините на България! Всеки умен българин трябва да се надигне, за да защити бащинията си! Комунистът майка си продава за власт... В случая Бългаиря.

Айде сега, постигнехте целта на управленинето си - угодихте на мустакатия банкер, така че, Орешарски и компания, вече може да си ходите.

Златна далавераь майна! Малкият Капут мушна в джоба си поне 240 милиона рушвет от престъпната сделка за БТК. При нормална продажва цена 1,2 милиарда лева, какво са 240 милиона в лична сметка? Ето ви демокрация, ето ви десница, енто ви морал на бандити!

В момента Булгаристан е единствената държава в ЕС без собственост върху стратегическите и опорни комуникационни съоръжения и мрежа. Трескаво се изгражда нова, но пари няма и скоро пълноценна нова няма да има. КОНКУРЕНЦИЯ НЯМА - всичките напъни са чист фарс. "Телекомите" в булгаристан са се разбрали - извършват безкрайни грабежи най-вече над възрастни хора, БТК (с търговско име Виваком) продава като разпрани сгради, вадят кабели от съсществуващата мрежа и подобно на ромски банди ги издават за скрап ( в момента унищожават кабелната мрежа) и са готови всеки момент да обявят фалит и да върнат БГ в пещерната епоха. Само съд и екзекуция на стадиона за царските копе*ета Милен Велчов, Никито Василчов, синчето на Коста Цонев, Цветелина Бориславова и разбира се "царският" гном заедно със всичките му отрочета.

Бандитите на Орешарски продават БТК на руските интереси. Това са национални предатели.

ОТ ДИР-а : "БТК се е съгласила да заплати на държавата около 150 млн. лв. срещу това държавата да се откаже от воденето на съдебни дела, златната акция, както и да ВДИГНЕ ИПОТЕКИТЕ които е наложила върху стотици имоти на БТК." При измамата наречена "ПРОДАЖБА НА БТК" купувачът Вива венчърс холдингполучи 705 имота !!!!!!!!! Креди Суис фърст Бостън оценява имотите на €1.5 млрд. ЕВРА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЕГА ЗА ТЕЗИ 705 ИМОТА ДЪРЖАВАТА МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ ОТ СОБСТВЕНИКА НА БТК БАНКАТА НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ 150 МИЛ. ЛЕВА !!!!! Ще ги получи като чисто технически КТБ премескти от едната сметка на държавата (ДЕПОЗИТИТЕ Й) в другата сметка (РЕЗЕРВИТЕ Й) 150 мил. лв. !!!!!!! БРАВО ОРЕШАРСКИ , БРАВО !!!! ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА БЪДЕТЕ ИЗБЕСЕНИ !!!

ПРЕДЛАГАМ ВИ ДА ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА : ""Приватизатори" сринаха БТК" !!!!!!! ПРОДАЖБАТА НА БТК БЕ "определена от медиите като Далаверата на века. !!!!!!!! ЖАЛАЯ ВИ ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ !!!!!!

Сделката за БТК е престъпна- отбеляза авторитения немски вeстник Welt am Sonntag. !!!!!!!!!! КАКВИ ГИ НАДРОБИХА Вива венчърс холдинг което е дъщерно предприятие на американския инвестиционен фонд Адвент Интернешънъл и в частност парньора на Цветелина Бориславова исландеца ТОР е въпрос който има един отговор : "ПРОДАДОХА" НЕЩО ВЪРХУ КОЕТО НЯМАХА ПРАВА НА СОБСТВЕНИЦИ, А КРАЙНИТЕ КУПУВАЧИ НАРЕЧЕНИ КРЕДИТОРИ ВМЕСТО ДА БЪДАТ ВЪЗМЕЗДЕНИ ОТ ТАЗИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НАЧЕЛО С НИКИТО ВАСИЛЕВ , ПОЛУЧИХА СРЕДСТВАТА СИ ОТ БЪЛГАРСКАТА ХАЗНА !!!! ТАКА СТОЯТ НЕЩАТА УВАЖАЕМИ ЗРИТЕЛИ !!! СПИТЕ ЛИ ??? СПЕТЕ СПЕТЕ !!! НИКИТО ВАСИЛЕВ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ ГЪБАРИ ЧРЕЗ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ СИ И В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО !!!! НАЛИ НЯМА ДА МЕ ПИТАТЕ КОИ СА ТЕ ?? Ако не знаете попитайте Моника Станишкова Тя съссигурност ще ви посочи кои от това правителство са работили в ЧАСТНАТА фирма на НИКИТО ВАСИЛЕВ

и такаа ,бтк стана изцяло руска, още някои да пита -кои?

Сте всички , които сте във властта вече толкова години. На път сме да загубим дърагжават, а ви си играете на шменти-капели.

Я! Колко интересно. БТК - КТБ (т.е. ДПС) ще си откупят телекома, през чиято преносна мрежа минават 100% от всички мобилни и интернет комуникации на всички оператоти, включая и кабеларките. Странно! Какво ли ще правят? Според мен се готвят за яко подслушване и тотален контрол на всичко... а?

Цветанооооооов, къде си Цветанооооов? Включвай пеленгаторите, че вече те засенчват... Има бая да учиш ка се правят подслушванията... аха!

Не се бъркайте в туй що не е вече ваше - и главна буква на / ваше / не заслужавате - смешници ----- Скачайте за и против Пеевски - и ще ми духате, и плащате, и даже ще ви е кеффффф ------ боклуци смотани български ------ преебах ли ви --- ///// Каза Доган на Станишев, а Бойко дълбокомислено успя да поклати глава - замечтан за Тато и Цв. Бр-ва -------- ------------------ , добре че Софиянски направи - дуХАЛИТЕ та да има на какво да духаме преди да влезем в джамията отсреща за завтаряне - - - - - - - ВСИЧКО ОТ ТОВА КОЕТО НИ СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА СМЕ СИ ГО ЗАСЛУЖИЛИ --- СИРИЯ - КАЛАШНИЦИ - ТУКА КАЛАШНИЦИ НЯМАМЕ ЛИ БЕ ?????????????

Вие луди ли сте бе, да е*а и държавата и управляващите

Не са луди, а кукли на конци и обикновени рушветчии. Корпоративна търговска банка купи БТК и сега ще може да продава всички имоти. Същите клоуни по същата схема поискаха да поставят Пеевски в ДАНС.

Гнусно и престъпно другари...послужихте като продължение на крадлив дедо и други клептократи...тъпо.

Ето това е реално действие на Правителството Олигарски. Далавери с Цветан Василев, зад който се подава Доган

БТК-Виваком е собственост на мустакатият мангал Цветан Василев- Корпоративна Банка! Парламента и правителството работи в интерес на държавата и хората хахаха...

БОРИСОВ, СТАНИШЕВ , ДОГАН, ДРАГУНОВ И ПАКЕТЧЕ ДЪВКА... БОРИСОВ, СТАНИШЕВ , ДОГАН, ДРАГУНОВ И ПАКЕТЧЕ ДЪВКА... БОРИСОВ, СТАНИШЕВ , ДОГАН, ДРАГУНОВ И ПАКЕТЧЕ ДЪВКА... БОРИСОВ, СТАНИШЕВ , ДОГАН, ДРАГУНОВ И ПАКЕТЧЕ ДЪВКА...

Редът е обратен, но няма значение... на прав път си! А ако включиш и Сидер ага и Наместан ефенди, ще спечелиш овациите на целия народ... м-да!

Поредното доказателство за това, че няма български политик, който да не заслужава да бъде разстрелян за измяна на Родината!

Проблемът,наистина е жизнено важен,но бихте ли ми припомнили кой управляваше през месец АПРИЛ?

Има ли още идиоти, които мислят, че БСП е лява партия?

деер

А има ли идиоти , които си мислят че в парламента има по-малко от 240 проститутки?

Болене къде си бе- измет корумпирана- защо не се обадиш сега.Не виждаш ли как крадат от държавата?

eh kak ne moga da ti nacukam 10 plusa :-)

Направи ли впечатление на някой, че Борисов продаде повторно БТК и Виваком по една публично неизвестна спема на КТБ !!!!!! ЗАЩО ЗА ВТОРИ ПЪТ ?????????????? Защото първата продажба бе бандитска схема на приватизация на тези две държавни дружества при която без да е ОСЪЩЕСТВЕНА ПРОЦЕДУРАТА НА ПРИВАТИЗАЦИЯ бяхя листвани и продедини ИЗДАДЕНИТЕ от Тор Бьорголфсон акции!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Съдружника на Цветелина Бориславова лицето ТОР извърши документна измама като ПРОДАДЕ НА БОРСАТА НЕЩО КОЕТО ДЕ ЮРЕ НЕ ПРИТЕЖАВА !!!!! Когато това престъпление бе разкрито не ТОР , А БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ ПЛАТИ НА ОЩЕТЕНИТЕ ОТ СДЕЛКАТА ИНВЕСТИТОРИ ОТ ОСТРОВА И ИСЛАНДИЯ !!!!! ЗАЩО БОРИСОВ СТАНИШЕВ И ДОГАН МЪЛЧАТ ЗА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!!!!!!!!!!!!! ЗА ДА ПРЕКРИЯТ ПРЕСТЪПНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА БОЙКОВИЯ ЦАР ПО ЧИЕТО ВРЕМЕ БЕ ОСЪЩЕСТВЕНА "СДЕЛКАТА" ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ СЕ СЪГЛАСИ ДА ИЗПЛАТИМ НА УЖИЛЕНИТЕ АКЦИОНЕРИ 1, 6 МЛРД. ЕВРО !!!!!! ПОДОБНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НЕ СТАВАТ И В БАНАНОВИТЕ РЕПУБЛИКИ !!!!

А КАК СТОИ ВЪПРОСА С АКТИВИТЕ НА ФАРМАЦЕФТИЧНИТЕ ЗАВОДИ КОИТО СЪЩИЯТ ТОЗИ ТОР "ПРИВАТИЗИРА" ПО ВРЕМЕТО НА "ЦАРЯ" ??!!!!

Дай линк, от къде черпиш тази информация. Ако няма напиши в Бивол или википедия.

Кой смяташ възмезди УЖИЛЕНИТЕ от Тор кредитори на БТК ?? Кой ги възмезди с тези 1,6 млрд. евро които те платиха на партньора на Цветелина Бориславова - исландеца ТОР ??!!! Отговора ще го откриеш във ВТОРАТА ИЗВЪРШЕНА ОТ БОРИСОВ продажба на БТК на Цветан Василевата КТБ и КИПЪРСКАТА ОФШОРАКА носеща абвиатурата на РУСКАТА ВЪНШНОТЪРГОВСКА БАНКА , но нямаща нищо общо с нея !!! Сделката за БТК е престъпна- отбеляза авторитения немски вeстник Welt am Sonntag. !!!!!!!!!! КОЙ ДА ОТКРИЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО НАРЕЧЕНО "БТК" - масона Цацаров ли който за да увеличи апортната вноска на Гергов в общинската собственост НАДУФАШЕ ДЕСЕТОКРАТНО ЕКСПЕРТНАТА ОЦЕНКА на собствеността на СВИНАРЯ ???

Не е ли разумно по различните престъпни стъпки и схеми за ограбване да се самоииницират групи за реагиране и да бъдат принудени съдебните органи да реагират адекватно?

принудени съдебните органи да реагират адекватно? Ima6e edna poslovica za GARVANA I OKOTO??? V takav slu4ai pravosadieto triabva da se namesva samostoiatelno bez da se 4aka signal!!!Ako ima takova???

Тотални глупости. Просто съм шокиран какви глупости се измислят от какви ли не кретени. Няма как държавата да е изплатила 1,6 млрд евро. Освен това да те светна малоумнико ВИВАКОМ не съществуваше при приватизацията. Беше приватизирана единствено БТК и после и беше продаден честотен диапазон за GSM за 50 млн. В момента Виваком Е БТК и това не са отделни дружества, а ЕДНО и СЪЩО. Вярно е, че самата приватизация на БТК беше бандитска, защото я продадоха на цената на печалбата й за година и половина, като дори оставиха годишната печалба на купувача. А доколкото си спомняп ТОР я купи в последствие.

КОЛКО СИ ТЪПА. ЗАЩО НЕ УЧАСТВАШ ВЪВ ФОРУМИ КАСАЕЩИ ШЕФ И КРОЙКА? Наясно ли си проста жено защо китайския милиардер Ричард Ли отказа да купи БТК ?? Можеш да прочетеш статията на в. СТАНДАРТ - "Кредитори на БТК горят с €800 млн." !!!! ЩЕ ТИ ЦИТИРАМ САМО ЧАСТ ОТ СТАТИЯТА КАСАЕЩА ИЗМАМАТА : "Фондът ( "Eй Ай Джи кепитъл партнърс") купи БТК от исландеца Тор Бьорголфсон за 1,1 млрд. евро. Точно след сделката фондът взе 1,6 млрд. евро заем, за да финансира покупката и да направи вложения в телекома. ВРЪЩАНЕТО на точно тази сума сега е ябълката на раздора между новия мераклия за собственик на БТК Ричард Ли и кредиторите." КАК ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ РАЗРЕШИ ВЪПРОСА СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЕТО НА "ПРОДАДЕНОТО" ОТ ТОР БТК НА ЧЕЖДИ КРЕДИТОРИ Е ВЪПРОС КОЙТО ПРОКУРАТУРАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА РАЗГЛЕДА. ТОР продаде нещо което не притежаваше , а българската държава пое ангажимента да плати неговото престъпление !! Виж и подзаглавието на статията проста жено: "Българската власт да защити инвеститорите, зоват ужилени фондове и банки" !!!!!! Е ЗАЩИТИХМЕ "УЖИЛЕНИТЕ" ИНВЕСТИТОРИ ПЛАТИХМЕ НИЕ , А НЕ ТОР П- ТКО ПРОСТА !!!!!!!!

Няма лошо. Като се има предвид, че Теленор e 54% на Норвегия, а те купиха Глобул. Все пак по добре на българския пазар да има фирми собственост на норвежката държава, от колкото фирми собственост на българската, която както знаем се управлява от бат сали, бея, гея и злодея, а тяхна единствена алтернатива са батман и цвцв.

А кога ще има осъдени за продажбната на безценица на БТК?

Никога. Все пак има конкуренция на пазара 4 фирми с различни собственици включително Глобул собственост 54% на Норвегия. Нещата са добре.

Нещата нещастнико глупав-десняшки не могат да бъдат по-лоши: В момента Булгаристан е единствената държава в ЕС без собственост върху стратегическите и опорни комуникационни съоръжения и мрежа. Трескаво се изгражда нова, но пари няма и скоро пълноценна нова няма да има. КОНКУРЕНЦИЯ НЯМА - всичките напъни са чист фарс. "Телекомите" в булгаристан са се разбрали - извършват безкрайни грабежи най-вече над възрастни хора, БТК (с търговско име Виваком) продава като разпрани сгради, вадят кабели от съсществуващата мрежа и подобно на ромски банди ги издават за скрап ( в момента унищожават кабелната мрежа) и са готови всеки момент да обявят фалит и да върнат БГ в пещерната епоха. Само съд и екзекуция на стадиона за царските копе*ета Милен Велчов, Никито Василчов, синчето на Коста Цонев, Цветелина Бориславова и разбира се "царският" гном заедно със всичките му отрочета.

Антидържавна и антибългарска политика. Разстрел.

Антидържавната политика не е непременно лоша като се има предвид кой управлява държавата. Все пак като има 4 фирми на пазара формиращи свободен пазар една от тях да е собственост на държавата е излишно.

Ха така, защо пък да е излишно? Ако фирмата е печеливша, какво пречи държавата да има дял, ако не е изцяло нейна собственост? Нима дивидентите ще са излишно постъпления в държавния бюджет? Или пък бюджета "прелива" от постъпления? Въобще, става нещо като във вица: "Т-п-р-у-у-у, недей с рога!"

Протурската КТБ на Цецо Василев пак спечели !!! Бе вдигната ВЪЗБРАНАТА наложена по Закона за приватизация и следприватизационен контрол върху имоти чийто размер е за над 1,2 МИЛИАРДА лева !!! Как възбранени активи за МИЛИАРДИ се освобождават за някакви си 150 МИЛИОНА лева е въпрос който и ОПОЗИЦИЯТА не си прави труда да зададе !!!! ДРУГ Е ВЪПРОСА ДАЛИ ИЗОБЩО КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА ЩЕ ПРИВЕДЕ ВЪВ ФИСКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ТЕЗИ ПАРИ !!!!!!!!!!!!! ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ВМЕСТО БНБ , банката на Цецо Василев УПРАВЛЯВА Фискалния резерв в който влизат и резервите на НОИ и НЗОК !!!! ПОДОБЕН ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ СЕ ИЗВЪРШВА НЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ ОТ БАНКАТА НА ТОЗИ КОЙТО РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА !!!!! Защо Ахмед Демир Доган да не лапа милиарди щом неговият аркадаш ОРЕШАРСКИ в този престъпен бизнес се издигна от министър на финансите до премиер !!!!!!!!!!!!!!!!! Какво прави и онова пухкаво очелато министърче на финансите !!!!! АМИ ЦЯЛАТА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ПАСМИНА Е ЗА ЗАТВОРА !!!!!!!!

Нямало да има опити за диктат от руската държава, която е мажоритарен собственик на банката, нито опити за използване на българското подразделение за диктуване на сделки и натиск върху държавната политика, заяви Велчев в интервю за ТВ7" Как само се нареждат нещата за КТБ и ВТБ, както и за сметките на техните управители.......

Във всяка новина където е споменато "КТБ" -заменяйте го с ВТБ или РУСИЯ. Навсякъде където четете Ц.Василев-заменяйте с М.Велчев или Путин!!!

Само не ми стана ясно как пък сложи наш беден Миленчо редом с гигант (в смисъл мултимилиардер) като Путин?

А от "златната акция" в ЛУКойл кога ще се откажете, безродници и комисионери гнусни?!

не съм съгласен! не стиг, че бтк-то им е подарено, ами сега искат и "златната акция" - къде е сидеров поне пушилка да вдигне! съгласен съм с предишния коментар! айде, протестирай народе!ама тия дето дават по 30лв. искат тая златна акция и няма кой да организира протест

Сидеров е зает да си брои парите, които взе за подкрепата на тази гнуисотия, която ни управлява.

"По непотвърдена информация БТК се е съгласила да заплати на държавата около 150 млн. лв. срещу това държавата да се откаже от воденето на съдебни дела, златната акция, както и да вдигне ипотеките, които е наложила върху стотици имоти на БТК. Министърът не уточни дали точно тези пари са постъпили в бюджета. " И така: Милен Велчев затвори "цикъла" БТК като перфектно си го прибра за без пари! През 2004 БТК е приватизирана за смешните 208 млн., за да бъде препродадена само една година по-късно за 1,2 милиарда! Следват няколко смени на собствеността, докато Милен Велчев, вече като шеф във ВТБ на Русия, в комбина с КТБ и небезизвестния Цветан Василев ( с който нашите политици ту се познават, ту не - според политическия момент) се сдоби пак с БТК - сега вече е собственик, а не комисионер! А по-горе в кавичките е описано какво губи държавата, респективно и ние... Честито на печелившите така да се каже;о(

...БТК е най-гнусната сделка извършена през ,,прехода,, от правителството на Сакскобурготски с мълчаливото съгласие на всички партии,бившия президент Първанов. Достойна е за ,,Гинес,, по мащаб на кражбата и ограбването на българската държава и народ. Според юристи все още не е късно да се заведе дело за безстопанственост срещу Сакскобурготски. Срам и позор за него и цялата т.нар. политическа класа!

Заслужаваш 100 плюса.Ако можеше да го направя.