Цветан Василев: Аз съм всичко друго, но не и крадец

Бившият шеф на КТБ Цветан Василев, който още е в Сърбия в очакване да бъде решено дали ще го екстрадират в България, даде за първи път интервю за сръбска медия.

Обратно в новината

Коментари - Цветан Василев: Аз съм всичко друго, но не и крадец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО НЕ КАЖЕШ ЦЕЦО НЕЩО ЗА НОВИЯТ СОБСТВЕНИК НА ВИВАКОМ - царския приятел СПАС РУСЕВ?! НЕ ТЕ ЛИ ВПЕЧАТЛИ КАК ЕДИНИ ВЪЗБРАНЕНИ АКЦИИ КАКВИТО СА ТЕЗИ НА ВИВАКОМ ПОПАДНАХА В РЪЦЕТЕ НА СПАС СЛЕД ЕДНА ДОКУМЕНТНА ИЗМАМА ЗА МИЛИАРДИ ЕВРА ОСЪЩЕСТВЕНА ОТ ЦАРСКИТЕ ЮПИТА - братята МИЛЕН и ГЕОРГИ ВЕЛЧЕВИ? КОЙ СТОИ ЗАД БОЙКОВИЯ ЦАР, ЗАД МИЛЕН И ГЕОРГИ ВЕЛЧЕВИ Е ЯСНО КАТО, ЧЕ ЩЕ СЪМНЕ. ЗАМЕСТНИКА НА ОГНЯН ДОЙНОВ , ЛИЦЕТО Стоян Марков е човека който е тъст на Георги Велчев. Същият този Стоян Марков по времето на дядо Тодор имаше личен шофьор работещ към УБО който се наричаше СПАС РУСЕВ СЪЩИЯТ ТОЗИ СПАС КОЙТО СЕГА Е ПРИЯТЕЛ НА ЦАРЯ НА ВЪПРОСА КОЙ Е ДИЛЯН ПЕЕВСКИ И КОЙ СТОИ ЗАД НЕГО, ТРЯБВА ДА ПОПИТАШ ЦАРСКИЯ МИНИСТЪР ЛУЧИЯНО НА КОГОТО ТОВА ПРАСЕ РАЗКАРВАШЕ МОЩИТЕ. НАЛИ ВИЖДАТЕ КАК ВСИЧКО СЕ ВЪРТИ ОКОЛО БОЙКОВИЯ ЦАР! ТА НАЛИ САМИЯТ БОРИСОВ БЕ ИЗБРАН ЗА ДЕПУТАТ ОТ НДСВ!!

Защо не се замислите,че Пеевски забърка цялята далавера. То е ясно, че е искал много пари,затова избяга Василев. Чакаше го убииство или затвор,защото цялята машина се държи от Боко и Пеевски. Искат всичко да му припишат на Василев,а къде е вината на Искров, нещо да му търсиха отговорност. На власт е мафията,затова да изберем за президент един достоен генерал Радев

Хахаха, айде нЕма нужда от повече "генерали".

Познавам един човек - Иваело Зартов. Той е осъден за злоупотреба с финанси на фирма след, като открива механизмите по които руските олигарси насочват българската политика. Осъден е без финансова проверка, без доказателства по закона за криминалното право за деяние, което е подсъдно само по закона за финансовото и административно право. Осъден е на девет години и е единственият осъден в България за злоупотреби. За всичко това е написал книга под заглавие "Нож". Когато статуквото иска да пъхне някой в затвора и кристално честен човек да е (а Иво е такъв) ще лежи без право на помилване. Иво и семейството му едвам връзват двата края, но съдиите непрекъснато му отказват ранно освобождаване. Опасен престъпник е Иво очевидно. Виж Цветан Василев със всичките му имоти, заводи, сметки къде ли не, извършил очевидна за всички измама в особенно големи размери никога няма да влезе в затвора. Знаете ли защо? Защото гарван гарвану око не вади. Банкерът е все още част от статуквото и му служи. Банкерът е продал душата си на дявола.

"Според него за руското посолство той бил американски човек, а за американското - руски, но после всичко така се разбъркало, че по думите му той останал без ничия подкрепа" Да бе, то па някой ще ти повярва! И децата знаят, че си руско мекере, та чак дрънчиш! Наглец долен!

Ако имахме истинска съдебна система и бяхме нормална държава, сега щеше да му предложи помилване срещу съответните свидетелски показания и много бързо ще бъдат орязани пипалата на октопода... Но се надявам, че дори и в разградена територия, като нашата, иде Видов ден. И Коледа.

Цветурко, нали знаеш, че "с какъвто се събереш, такъв ставаш";) Та да те питам така, значи - какви са Пеевски и другите ти бивши другари, с които дълго време си бил "събран"?! Като ми дадеш определение за тях, ще разбера и ти какъв си! Ха със здраве!

Къде са парите на вложителите бе таран коло,някой извънземен ли ги открадна.Все не сте виновни и въпреки това хората изгоряха,кажи тогава кой ограби вложетелите като не се ти.Естествено че не си ,докато не те осъдят все поразии ще правиш и все няма да си ти.

Еееех, наивитет, естествено, че не е той, сам не би могъл да го направи, ако ще каквото ще да прави. Естествено, че от много високо са му "помогнали" и натопили в последствие, така че, той е най-малко виновен.

Решението за закриването на банката го взе ГЕРБ!!!

Ще е забавно решението на съда и как тогава някои ще плаща и от къде парите ?!

Къде е господин Орешарски да ни просветли какви ги забърка в държавата и защо не подаде оставка още след скандала- ''Пеевски шеф на ДАНС''. Къде е Станишев да каже, защо избяга из Европата, а не остана да обясни какви ги е вършел с Лютви Местан! БСП е крайно безотговорна партия. И историята с КТБ го доказва.

А ГЕРБ е крайно отговорна партия? Или как?

Абе Васка...ти още ли си жив бе батка?! Как не те намери некой килър по поръчка на Доганя и Мутрата?!

Според мен, човек които има милиони, които всяко ново предприятие е успял да наложи успешен модел на управление защо му е да краде? Защо човек които е помогнал с милиони на хора в беда да краде себе си? Нима модела на Пеевски не бе приложен и към друго лице? Защо Пеевски напусна страната заедно с бизнеса си? Защо умишлено фалираха една банка, която имаше своите активите да покрие задълженията си?

Се бият две кози ностри.

а международен мошеник.. и това върви.

Цв. Василев освен че е крадец и мошеник, е още и мръсник. Такова имане, тези вили в Швейцария и стотици милиони по десетки банкови с/ки с честен труд не стават. Не и в България, не и за едва няколко години. Да ходи да намери някъде по-прости хора, в Руанда например, може да хванат декиш.

Хайде спрете да четете вестниците и да слушате какво ви казват по телевизиите, принадлежащи на Пеевски. Василев може да е всичко, както казва сам, но сам това, което се случи не може да го направи, а и няма интерес. Тъй че, стига наивност или глупост.

Ясно е едно - бил е част от Играта , използвали са го и сега ще бъде превърнат в изкупителна жертва. Не е невинен, но и цялата вина не е в нето!

Това което е сигурно е, че Василев е много опасен, ако "отвори уста" ... може да разклати цялата Машина ...

Василев сигурно си е написал завещанието и ако, не дай Боже, го ликвидират то ще стигне до Страсбург.

Колкото повече време минава, толкова повече се замитат следите и не мож' разбра кой крив, кой прав!!! А ми е чудно как бспдпс не атакуват постоянно герб за драмата с ктб, явно и те имат пръст в тази гнила история?! С лека ръка някой открадна 5млрд лева от Българския народ и НИКОЙ НИЩО НЕ ПРАВИ, това не е ли парадокс???!!!

Парадокс е, че питаш елементарни и всеизвестни неща, които всички знаят без теб.....

Dobromir Dimitrow

Парадокс е, че не знаете нищо за "риторичните въпроси"!!!

поредната серия от сапунката

...."За крадец не ставаш сине... ти си ...будалаааа..." не знам ,ама като му гледам мутрата ,много ми мяза на еленски циганин ,въпреки ,че се е пръкнал в маала с звучното и недвусмислено име ..."Гъзурника" в Габрово ...конекрадци и апаши по рождение ...

Крадеца вика, че не е крадец :D

Ти си нищо друго освен един голям крадец..ако не тека,ела тук в БГ и го докажи,а не се крий като някой мишок...

Каквото ще да казва, всички знаем, че не му е чиста работата.

Българските политици са всичко друго , но не и честни хора.

Нека каже къде са 3 млрд. лв. липси в КТБ. И "как без негово знание" са отпускани необезпечени кредити, на свързани с него компаниии като БТК, Мултиплкса и т.н. Нека покаже официалните отчетите от работата на фабриката му в Сърбия. И колко време ще е нужно да се изплати инвестираната сума, ако въобще фабриката там е напечалба. Да обясни как изчезват безследно 3 млрд, което е половината от 6 млрд. лв. Нека каже кой дава над 10% годишна лихва, това пирамида ли е или е банка. Нека каже дали са го изнудвали ли са го или е подкупвал хора в БНБ. Да каже дали е мошенник и дали е спекулирал с чужди пари?

да каже , кой го избира за банкер на няколко години и защо ??? и къде е била държавата ...заета с усвояването ли ?ктб е производство на мафията , която си измива ръцете с него !тук се води война между мафията и цветан василев и поради тази причина той вярва , че може да спечели в страсбург !

ти си социопат.

цветан василев от еврейски произход ли е ?

Не, по лошо: Габровец.....

То се вижда, че 90% от медиите са манипулирани, но защо не каже от кого ? На кого принадлежат, кой ги манипулира и защо ?

пише го : кръга на монтерей !

Тоя в един багажник и го карайте тука.

Не е крадец човекът, така е! Трябва да се научим, че има голяма разлика между мошеник и крадец. Както и самият той казва, той не е крадец, но е всички друго...

МУТРЕНСКИ ОТРЯД СИК И ТУРСКА ЧЕТА ДПС :))))

Назад, назад моме Калино...

Прочете ли цялата статия? Банкерът Цветан Василев: След 2009 г. в България има мафия на власт, която се опитва да печели от всичко

Според Ц.В. всички големи крадци са патриоти. В България всички партии са на патриоти. Май е прав човекът.

Съгласен съм с теб , пич ! Парите се значт къде са , но истинските крадци вече са ги присвоили ! Истинските крадци са политиците в България !

че кой крадец си е признал досега?! а жена ти с кви пари купи палатчета за 20 милиона в Швейцария - от закуски ли ги събрахте?!

Някои се карат а ние плащаме. Всекиму според способностите.

нищо друго освен крадец и си само за панджара. Като не си крадец,защо не вземеш да се прибереш и защитиш достойно ,ами само квакаш от Сърия?

Щом не си крадец, а патриот разкажи всичко, което знаеш сега от Белград. Какво има да чакаш от Страсбург ?

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

За повечето неща е прав, а за КТБ ще видим решението в Страсбург. Най-вероятно той ще е поредния осъдил държавата ни поради некомпетнцията и тенденциозност на управляващите я. И за това, че живеем по-зле от сърбите и за това, че ни управлява мафия, сме си виновни ние самите

Аз съм всичко друго, но не и крадец. Например аз съм гей, убиец, изнасилвач, измамник, канибал. Само крадец не съм, това е важното.

изпи бирата, кой изпи бирата ? Българския народ изпи студената вода, а биричката си я пие Василев на спокойствие в Белград.

Какви са тези договори? Оттам са откраднати минимум 100 млн. лв. по времето на Станишев и първото правителство на Борисов. Стойността на ремонтните дейности в петролните и зърнените бази на Държавен резерв е завишена в пъти. Не казвам конкретни числа, за да не ме обвини някой в неточност. От времето на Емел Етем до ден-днешен Пеевски винаги е контролирал държавния резерв. Друга грандиозна кражба обмяната на нефтените продукти. Борисов какво получава от това? Не знам какво получава, но със сигурност знае. А и той не е от тия, които не си искат. Как си иска? Как си иска Последните години обмяната на горивата на държавния резерв става с активното участие на Лукойл. Лукойл е един от външните държатели на горивото за резерва. Тоест горивото въобще не се и мести. Само че то задължително се продава на ниски цени от държавния резерв и след това се купува обратно на високи. Като правило цените задължително порастват на международните пазари, когато държавният резерв трябва да купи новото гориво. Каква част отива за комисиони? А, не мога да кажа. Но там със сигурност Пеевски участва. Там до края на 2014 г. беше Емил Колев човек, назначен от Пеевски още по времето на Емел Етем.

то и ние де юре, както и Югославия - Сърбрия не е била РУСКА ТЕРИТОРИЯ. Така е когато младите не знаят - историята на Първанов замазва всичко. Помня на манифистации викахме до скъсване "СТАЛИН - ТИТО - ДИМИТРОВ" нО ПОСЛЕ СЕ РАЗСМЪРДЯ - МАЛЪК БЯХ - КАЗВА ЛИ ТИ НЯКОИ ЗАЩО И ТОГАВА ПО МАНИФИСТАЦИИ РИСУВАХА НА ОГРОМНИ ПЛАКАТИ ТИТО КАТО ДЕБЕЛ КАСАПИН, ДЪРЖАЩ СЕКИРЧЕ ОТ КОЕТО КАПЕШЕ КРЪВ. тЕ ТОВА Е КОМУНИЗЪМЪТ - ВСИЧКО ИЗОПАЧАВА.

може ли да посочиш, някъде да е стигнато до управление и социален ред, който да съвпада с определението за комунизъм?

Какво искаха политиците от Вас, за да можете да развивате бизнеса си в този момент? Аз казвам, че ако някой твърди, че е правил едър бизнес в България, без да му е налагано да се отчита по някакъв начин, нека да седне на детектор на лъжата и да си признае. Българският политически елит изисква от бизнеса да го корумпира, защото в противен случай мобилизира лостовете на държавната машина.

Еи гледай го ти патриота който само от заплатата си успя да закупи най-различни имоти и фирми на стойност милиони.И въпреки че е със запорирани сметки и имоти пак има пари да купи фирма в Сърбия. "В интервюто си той не пропусна да похвали Сърбия и каза, че много би искал тя да успее, че се възхищава на гордостта и достойнството на сръбския народ" Как няма да им се възхищаваш и да ги хвалиш като толкова те пазят от екстрадиция.

Колкото и да се мъчат да изкривят истината родните "непослушни"медии точно Пеевски и Борисов окрадоха банката, а Василев е виновен, че е наивник и всичко му преписаха, за да го очернят още повече.... Абе на тъп народ какво да обясняваш беден и злобен.......

всеки комунист е крадец, а ти извърши най-голямата кражба в света с помощта на ДС

А какви пари от КТБ са получили бившите собственици на БТК и самата БТК и защо държавата позволи продажба, а не блокира активите за невърнати милионни заеми? В коя друга държава от ЕС подобни грабежи и корупционно-крадливи схеми са възможни и безнаказани? Това, което последните 20 години се случи с БТК е достатъчен повод поне още 20 да не ни приемат в Шенген заради корупция и проблеми с вътрешен ред и сигурност.

Да, Василев не е крадец. Василев е мегакрадец! Царят на крадците!