Депутатите преизбраха Максим Минчев за шеф на БТА

Парламентът преизбра за генерален директор на БТА Максим Минчев. Той получи пълна подкрепа от 141 гласа "за".

Обратно в новината

Коментари - Депутатите преизбраха Максим Минчев за шеф на БТА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям еврейски празник в България ....само евреи като .... Максим Минчев. Назначението на Максим Минчев става възможно с личната подкрепа на неговия близък приятел Соломон Паси. Монката е псевдо евреин. Баща му Исак Соломон Паси е евреин, но не и майка му Лили е християнка.... от Родопите. Соломон Паси е помак, а не евреин. Максим Минчев е с награда Шофар на организацията на евреите в България Шалом.

Може ли да си политически офицер,десар или КГБ или ГРУ,и след това да си "атлантик",да изповядваш евроатлантическите ценности-ненавиждам я тази куха фраза.И да те изберат уж десни правителства,уж не знам си какви депутати от управляваща партия,която се кълне в пустите ценности .За всички да се отнася възрастта за пенсия,а за този -не.Тоя чии интреси защитава,коя "сигурност"Бедна,бедна обрулена България,в ръцене на неориентирани"кадри"

Кво се правиш на луд бе.Ти не разбра ли че боко тиквата е ЛИЧНАТА МУТРА НА свинара от правец а?И че той сега е такъв щото свинара от правец така е наредил.Това вие БГ наистина сте най-тъпите говеда на света.Как точно си я педставлявате таа:да имаш всичката власт на света-безкрайна,неоспорима,необозрима, неконтролируема...и когато през 1980 русия се срина и се разбра че мандрата свършва,и тогава да оставиш нещата на самотек,да оставиш нещата на гашниците като вас и да не се погрижиш да не загубиш всичко това.И свинара от правец и къмпани това са направили.Създадоха си "демократична опозиция" КОНТРОЛИРАНА ,от ТЪПИ селяндури провансали които за кинти са готови да продадат и майка си,та кво остава за вас...Хаха...Наистина тва БГ сте най-простите същества некога живели на таа земя... Мърши с фасони е тва сте БГ.

да му е честито директорското място! И той като покойния си вече колега Милен Вълчев - бивш шеф на СБЖ, е завършил военната журналистика в Лвов! Милен обаче, лека му пръст, не беше пожален и му извадиха на бял свят и публикуваха личното дело на офицер от РУМНО!

за грешката - Милен Вълков

Беше май или юни на 1972.Максо напусна шзо-то и замина за ленинград за да "следва" военна журналистика.За него и такивата като него дето са били на "обучение" в русия имама въпрос:Как кгб ГО Е ПРОПУСНАЛО и НЕ ГО Е ПРИЛАПАЛО.Щото ако НЕ ГО Е ПРОПУСНАЛО ЗНАЧИ ЧЕ ТОА ХУБАВЕЦ Е АГЕНТ НА кгб.Това се отнаса и за тези дето са били във военни академии на "освободителите" и ДНЕС СА В ФИРМИ СВЪРЗАНИ С военните.И имат достъп до поверителна инфо.Момчета от цру, кьорави ли сте или сте малоумни.Или вие кретени сте над теа неща.

Ми да, този е "наш човек" - от всякъде. Завършил военно-политическо училище в СССР. Бивш политически офицер в БНА преди 1989 г., "разгромявал" идейните врагове на БКП и инакомислещите - особено в армията, а и по вестници, списания...Незабавно след 1989 г. - виден атлантик и яростен про-НАТО... И естествено - Максимчо превърна БТА в инструмент за партийна пропаганда, за информационна война срещу българите, в нещо, на което руснаците викат мръсна "половая трябка".

тъжна история...дали БТА някога ще престане да цитира ТАСС през 5 минути?!

Евреин,агент и на българските и на израелските служби.В колония като БГ ,това е положението.

Не мога да разбера каква е матрицата ? Ако някой е българин и го споменеш в положителен контекст - това е абсолютно забранено, няма да го видите. Ако кажеш, че някой е циганин - това е абсолютно забранено. Ако кажеш, че е ром и го споменеш в негативен контекст - това е расизъм. Ако кажеш, че някой е евреин, независимо в какъв контекст - това е антисемитизъм. За какво изобщо е разрешено да говорим в тази "демократична" страна ?

Няма ли млади и кадърни интелигентни за тази длъжност.Този есар,дърт пергиш,какво още можае да допринесе.Не ги срам тъпите депутати.Като им гледам фейсовете на мнозинството от тях,се чудя имат ли капка IQ.В БНТ,БТА,БНР все кастрати,имам предвид от към реформаторски и управленски способности.Нищо,нищо,нищо.От пусто в празно.Този е от школата в Лвов.Кто мнозина,така наречени "журналисти"-политически офицери.Знам ги до един.Полически офицер?,при това е на пенсионна възраст.Искате кадри,нямало кадри.Е докато тези динозаври продължават да се хилят на отговорни места,циганите ще ви управляват.

Я, Батето.

Може ли да се провери дали някога е имало 240 депутати при гласуване в парламента? Като чета напоследък новините спокойно могат да се намалят поне с 80 броя.

Това същия продажник ли е дето написа хвалебствената книга за Соломон Паша? Всеки гласувал за тоя долен предател е същия национален предател като него! В БТА нямало фалшиви новини - хахахахха! Ами то само фалшиви новини в БТА бе, идиоти!