БСП поиска Борисов да легитимира правителството си

Парламентарната група на "БСП лява България" ще търси подкрепа за вот на недоверие в различните секторни политики.

Обратно в новината

Коментари - БСП поиска Борисов да легитимира правителството си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лилето е най тъпият министър на МРРБ за всички времена!

вие докарахте наи голямото зло на страната турска партия и управлявахте с нея два мандата като си затворихте очите за турцизирането на половин българия наи малко за това трябва никога повече да бъдете на власт

Много са добри, когато са в опозиция, винаги точни и абсолютно прави. Обаче, когато са на власт, не са същите, тогава някак забравят собствените си критики към другите и правят същите грешки и дават същите безумни обяснения ... Това, всичко, важи за абсолютно всяка партия ...

не и ли резнаха главата?

Дружинната ръководителка от снимката с коя,да я сравним?

последни издихания на стара госпожа - сега идва ред на новата номенклатура мутри и криминални елементи получили образоване в чужбина и закърмени с разказите на майки и бащи за дядо Иван

наследничка на БКП. С какви разкази е закърмена!

Късно е вече да се легитимира.

До Красная Кухая Лейка, Не си права за 70-те години! В последните 26 години БСП е била на власт: 1. Жан Виденов - 2 години 1 месец 2. Сергей Станишев и сие - 4 години 3. Пламен Орешарски(бивш СДС) с мандата на БСП, ДПС и златния пръст на Атака - 1 година и 2 месеца. Каква е сметката? 7 години и 3 месеца от 26 години са по малко и от половината! А останалите 18 г и 9 месеца са демократи и други присламчили се тарикати, НАЛИ?

партия като БСП и подобните и са в състояние да вкарат Руската армия и за един ден на власт - за повече видяхме какво става тези друзя в списъка ти би трябвало да бъдат съдени както арабелите съдят блудници

А Плужека-Цар с кого управлява два мандата,моля?

Кабинетът, оглавен от Симеон Сакскобургготски, е образуван от политически дейци на Национално движение Симеон Втори, Движението за права и свободи и 2 независими експерти - Костадин Паскалев и Димитър Калчев(БСП) Разпределението на министрите 12 НДСВ, 2 ДПС, 2 БСП

Статистиката за БСП, като отявлена наследничка на БКП е вярно, но защо изключвате ГЕРБ от групата, та нали ББ е още с партийта книжка, моля направете сметката отново, като сложите равенство между ГЕРБ и БСП, те са си едно цяло, една майка ги е създавала и името й е Българска комунистическа партия.

Атанас Мерджанов,както и партията която представлява са отживелица.Те са проводници и защитници на чужди интереси_РУСКИ!Подобре една промяна на конституцията да подготви закон за Лустрация ,нищо че е молко закъснял.Но и късно пак би свършил работа!

https://link/BerkovicaBEZCenzura/posts/161847500653368

ХЛЯБЪТ е нещо СВЕЩЕННО за човека! Човек не може без хляб!!! Моля, ако някой знае магазин, в който да дават хляб, който аз не желая да заплатя - нека да ми се обади възможно най-бързо...

точно си искал да кажеш? Май си прекалил с ментета!

В магазините на БСП дават хляб безплатно

БСПто, Радан ще ги изрита и от опозицията. Остава да хващат гората за малко катарзис. По - буйните да отиват доброволци в ИД.

Значи така , на лилето дядо ли баща и бил " номенклатурчин " .

Който няма винетка ще му я плати Мерджанов от БСП

БСП, може и така да е, но вината да се стигне до тук е до голяма степен ваша! Отблъснахте обикновените хора от вас, отстранихте по-свестните и си живеете в секта, в която всичко се казва и нарежда отгоре, от "великото", "несменяемо" ръководство, което, ако продължава така, скоро ще ви докара до 4-5 %.

Само Бай Ставри от ЦСЗ копнее да Ви уважи, с подобаващи ласки.

Червените видяха в лицето на Р.Кънев съмишленик и веднага им присветна че могат да съборят правителството с вот на недоверие.И като го съборят ще имаме поне три месеца безвластие загуба на пари от ЕС и нищо чудно ако те дойдат на власт пак да ни спрат парите заради съмнения за корупция.И кой ще спечели от това-разбира се те,а народа пак ще духа супата.

Провалът на икономически и политически господстващата сила е повече виртуален, отколкото реален. Тази политическа сила има икономически лица- Борисов, Пеевски, Цветан Василев, а с тях ДПС, РБ, БСП, ГЕРБ. Има нова политическа ситуация и правителството на ГЕРБ изразява политическите интереси на червената олигархия. Фалишвата опозиция в лицето на ДСБ, ДПС и БСП не е нищо друго освен втория отбор на същата тази олигархия. Пример: Христо Ковачки, Петър Курумбашев, Героги Кадиев, румен Овчаров.. Айде стига бе! долни мошеници, на които да им плащаме луксозния живот и да се побъркваме как да им плащаме тока! Запомнете, иде огромен скандал с тока и парното и всички те са замесени. Няма невинни.

Седем-осми от хората не знаят коя е Мария Антоанета, какво е казала и по какъв повод го е казала, ти си седнал сравнения да правиш!Със сегашния електорат се разговаря просто и ясно! Или ясно и просто, все тая!Като, например:"Аз направих това, а другото не го направих, защото предните са виновни!" Точка!И се усмихваш на репортерките...

Като не искате да ядете "пасти", тогава ГИЛОТИНАТА на либерализираният електрически ток през 2016 година ще Ви изяде главата (тиквата, чугунената отливка).

тъпите болшевики правят тъпи сравнения , ако е някакъв партизански вариант (лили павлова е от тежко комунистическо семейство , дядо шумкар , баща номенклатурчик ), нали трябва накрая да мине през гилотината!

у нас няма нищо истинско ....освен фашдиктата и мизерията ! дали защото някой ни превърна в суперегоисти ?

Ние в Пресцентъра на Партията нямаме претенции единствено към съдебната реформа. Всичко друго е тотален провал, а ние не искаме да се случи нищо лошо нито на Партията, нито на българия.

"Лиляна Павлова обясни, че който няма пари за винетка, просто може да не пътува" ПАРИ НЯМА, НО ЛИЛЕТО СПРЕТНА ЕГАТИ КУПОН В ШЕРАТОН ЗА СВОИТЕ ХОРА ОТ МИНИСТЕРСТВОТО. МАШАЛА!

Ми те за това и требат пари. ЗА МАНДЖА, ДА СИ НАПЪЛНИ ДЕБЕЛИЯ Г...

Лаладжии! Чудят се какво да измислят! За Гинес рекорд ли се борят за брой на загубен вот на доверие?

ЛИЛИ ВИНЕТКАТА Е ЩЕРКА НА ДР.ПАВЛОВ,РАЗДАЛ ДИПЛОМИ НА ХОРА ОТ ДПС ВЪВ ГРАД ВАРНА!ТАКА,ЧЕ ДРУЖБАТА МЕЖДУ ГЕРБ И ДПС Е ТОЛКОВА ЗДРАВА,КАКТО МЕЖДУ ДПС И БСП!!!А СЕГА НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ,ЧЕ НЕ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО БКП.Д.С.???

Но за Мария не е сигурно, че е казала наистина това, в което я обвиняват повече от 200 години. То за пухкавото Лиле няма съмнение,че се изрази така цинично. Само да припомня,какво каза кмета на Киев ,Кличко : ,,Като ви е скъпо метрото, ходете пеша" Интересно, къде ги учат да говорят така еднакво?

Във ФАЩ по-известна като Марихуания и Кравария...

Майсторите на фалитите, заменките и хиперинфлацията имат група в НС, че и кусури намират...Това само в България може да се случи

брътвежите на "проф." ханке може да се котират пред антуража на тиквата проста и неграмотна, но реалността е различна. паричният съвет се компрометира още с необоснованото показване на ценовото ниво през първите години след въвеждането си. той също така е и спирачка пред макроикономическото развитие. излиза, че всички цени могат да скачат под давлението на СБ и МВФ, само, сакън, цената на труда трябва да бъде 10 пъти по-ниска от тази в развитите икономики. как ще разтълкува авторът на ВБ ръста на винетните стикери с 50% например, напълно нелогичен и антипазарен. много други артукили също.

ПО КУРВАЛЪК ЛИ !!! О ТЯ ЗА НИЩО НЕ СТАВА КАТО ВЪВ ОНЯ ВИЦ ДЕТО В ЕДНО КАФЕНЕ ПРИ ВСЯКО ВЛИЗАНЕ КАФЕДЖИЯТА ПИТАРЛ:КАВЕ ЛИ КЕ ПИЕШ ИЛИ КЕ ЕБЕШ?И ЕДИН ДЕН НА ВРАТАТА ЗАСТАНАЛА ЕДНА КАТО ЛИЛЯНА ДЕБЕЛА И ГРАЗНА И КАФЕДЖИЯТА ПОПИТАЛ ПО ИНЕРЦИЯ КАВЕ ЛИ КЕ ПИЕШ ИЛИ КЕ ЕБЕШ? И ОТГОВОРА БИЛ КЕ МЕ ЕБАТ!ОБЪРНАЛ СЕ КАФЕДЖИЯТА И КАТО ВИДЯЛ ТАЯ ДЕБЕЛА ГРОЗОТИЯ ОТСЯКАЛ: КОЙ КЕ ТЕ ЕБЕ МА Я ОДИ ПИЙ КАВЕ..............ТА НАШТА БИЛА МАРИЯ АНТОАНЕТА Я ДА ОДИ ДА ПИЕ КАВЕ...............

Фактът, че 90% коментирате не какво е казано, а кой го е казал, значи, че ще търпите да ви го начукват още дълги години.

Ще пукна от смях! Да сравняваш кравата Лилка с Мария Антоанета! И все пак прилики има- еднакво сосни, с еднакво несресани и палави катерички, хитри и властолюбиви и когото приклещят между четалите си умира от задушаване! Разликата е само една - Мария Антоанета е управлявала империя, а кравата Лилка управлява кучкарника на Боци!

Да живее бкп!Като падне герп съм ваш кадър.

Тя е от вашето червено кутило. Партията на плоския данък и заменките на имоти по морето.

АБЕ ПРОСТАЦИ КАКВО СТЕ СЕ ХВАНАЛИ ЗА БСП ДА НЕ БИ ДА СЕ ЖЕНИТЕ ЗА НЕГО ОТВОРЕТЕ СИ ПРОСТИТЕ ЗЪРКЕЛИ МИ ТЯ ЛИЛЯНА НА ВАС ГО ВКАРВА ДВА КАТА КАТО ИСКАТЕ ПРЛАЩАЙТЕ ВИНЕТКИ И МЪЛЧЕТЕ .КВО РЕВЕТЕ ТУК ВЪПРОСА НЕ Е БСП А ЛИЛЯНА СЪС ЗАПЛАТА ДЕТО НЕ СТЕ Я СЪНУВАЛИ И ЗА НЕЯ ВИНЕТКАТА Е МУХА ГИ ОХАПАЛА ТЕЗИ БЪЛГАРИ... МЕСТО ДА СТЕ ДОВОЛНИ ЧЕ НЯКОЙ ВЪОБЩЕ РЕАГИРА .ПЛАЩАЙТЕ КАТО СТРОШЕНИ БАНКОМАТИ И СИ Е....Е МАЙКАТА.............

За 30 лева оревахте махалата. За 4 милиарда гьола Белене нито дума. За фалита на КТБ пак от БСП - и там мълчахте. Кебапче ли дъвчехте?

Ох, то само КТБ и Белене да бяха на сметката на БСП - щях първа да подам молба за членство! Договорите с Мариците, ВЕИ-тата, фалита на банките 97-ма, далаверите с газовите посредници.. И това е само малка част! Тези не са излизали от властта над 70 години и от хубаво та по-хубаво става!

Като подмиваш властта, не забравяй, че "мариците" и ВЕИ-тата са на едни други..Пък и фалита на КТБ май вече се видя кой го произведе!

Явно господарите на Тиквата му готвят преврат...Ще го сменят с деформатори или с друга по-долна и продажна измет...

Че то има ли по-продажна измет от тиквата?

НЕ ТАКА ДРУГАРИ. Лилянчето от вашата черга- дядо член на ЦК на БКП, майка съветска гражданка. НЕ ТАКА ПО СВОИТЕ.

Те не са комунисти,а червени капиталисти и деца на КОМУНИСТИ!

По-мъдри ръководители на България от Партията в опозиция няма! То са идеи, то е чудо! ..ама какво им става като вземат властта, не знам..!

Е то и едните и другите са маскари .герп са подлоги на дпс,а бкп/бсп/ ги вкара във властта.И да падне герп,няма за кой да се гласува.Може ако със закон се забрани на тези които са били да участват.Макар и тогава едва ли ще има читави хора.Много им се ослажда тази власт и грабят ли грабят.

Да живее БСП лява България. Смърт на фашизмар свобода на народа.

Това добре звучи на думи.Жалко че само на думи ще си бъде

Коя беше тази партийка БСП?

бсп трябва да обяснят на хората, защо КЛЕКНАХА пред тримата американски сенаторчета, и разпоредиха на олигарски да спре проект за газопровод готов на 95 %? Още няколко разрешителни и вече Южен Поток можеше да се строи, а досега щеще да е почти готов! Руснаците бяха докарали тръбите и корабите за полагането им в морето, а по сухоземното трасе почти всички земи бяха очуждвни.

В едно далечно време и царя беше заплашен от Хитлер и прие едни пари които покриха кредите му към германия но при Орешарски директно Маккейни му е казал да си пусне филма сбомбите над националната телевизия на Югославия.За пари не съм сигурен дали са му предлагани и не ме интерисува , защото БСП си имат голям грях сподкрепата на руските санкции и онзи все министерстващия - Калфин от тяхното котило.

ГЕРБ Е!!! .................................... ГЕРБ Е ПАРТИЯТА НА МАФИЯТА В БГ!!! ТЕЗИ ЛИ СМЕШНИЦИ ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ КАК СМЕ УПРАВЛЯВАНИ???? ГЕРБ СА ПОДЛОГИ НА ДПС....

Правилно е казано от БСП за дебелата , лилетката !

Подлогите от БСП кого представляват???

БСП Е ПАРТИЯТА НА МАФИЯТА В БГ!!! ТЕЗИ ЛИ СМЕШНИЦИ ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ КАК СМЕ УПРАВЛЯВАНИ???? БСП СА ПОДЛОГИ НА ДПС....

До кога ще търпим всякакви издевателства ? На мен например ми се иска Павлова да получава 0 лв. заплата. Това е пълно безумие !

Тея не разбраха ли вече, че умрял КОН не рита .

Парламентарната група на "БСП лява България" ще търси подкрепа за вот на недоверие в различните секторни политики. Абе , тези от БСП били "живи", все още "мърдат".

НАЙ ДОБРЕ Е, ДА ТЪРСЯТ ПОДКРЕПА ОТ СВЕТИЯ СИНОД НА БУРКИНА ФАСО !!!

а БСП-то мяза на ордена на йезуитите