Коментари - Данаилов: С БСП напускаме ЕС? Глупости, дрън-дрън, та пляс! | Днес.dir.bg

Данаилов: С БСП напускаме ЕС? Глупости, дрън-дрън, та пляс!

Актьорът Стефан Данаилов, който оглави две от изборните листи на БСП в София, прогнозира, че партията пак ще победи и отрече, че ще води курс срещу ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Данаилов: С БСП напускаме ЕС? Глупости, дрън-дрън, та пляс! | Днес.dir.bg

Коментари

Стефчо,на една възраст сме.Стой си мирно бе човек да те запомним с хубавите роли които изигра и остави.Хайде,каквото си направил ,направил.Болното е че са крадци!И търсят някой като тебе да ги представя.Маскари са и ти го знаеш.

П ф се обявиха за излизане от Нато и Е С, те са последната надежда, да се измъкнем от трансформацията на аборигените от 3 - свят в нови Българи! Въпросът е не, кой да краде, а да съхраним Българите, които в следващите 20 години са под заплахата да изчезнем!

Бсп са същите лумпени, като Герб, разликата е самов имената на хората в партиите

Ще гласувам за партия, която ще поиска България да напусне ЕС.

връзкарско артистче, да не си и помислял дасе явиш на сцена в театър оттук натам - ще бъдеш освиркан като голия охлюв, освиркан в Арена.

Соросоидите са винаги на своя пост.

то докато остановим парламент който няма да си подаде оставката или бъде свален от власт, ЕС ще се разпадне.

Европейският съюз няма да се разпадне, колкото и да им се иска на някои хора.

Орлин Данев

Напротив,ще се разпадне Еврогейският Халифатски Катун и то много скоро. Смачкан в желязно менгеме между Русия на Путин и САЩ на Тръмп!Кеф!

При ядрен синтез, всичко се разпада брато.

Ще бъде много жалко, ако някои политици искат България да напусне Европейския съюз.

Напротив, ЕвроГейският Халифатски Катун трябва да бъде напълно сринат и смазан от Русия на Путин и САЩ на Тръмп!

а бе до някъде е прав другаря данаилов! с бсп няма да напускаме ес! с бсп ще ни изгонят от ес!

Де такова щастие...да ни изгонят1 У-у ха!

Всички които плюете с охота Данаилов може да попитате неговите студенти за да престанете да пишете простотии...нещастни червеи които се мотаят в краката на големия актьор.

неговите студенти са зависими от него.Какво да ги питаме?

Бившите му студенти са независими, да питаме тях!

Малки корекции- да не е казал че ЕС ще ни напусне докато не се е разпаднал хептен, от какъв зор ни приеха- да имат граница със Турция и да ни отлъчат от Русия. Другото са празни приказки за пазаря и митингите. Май пак ще стане - вшнаги с Германия никога против Русия.

За Протокола (въпрос) : - Стефчо се Е оалцехаймир/о'розил' ?

Започна ,да лъже на едро!...

СТЕФЧО, ЕДНО ВРЕМЕ СИ ЖИВЯЛ ЦАРСКИ ПРИ ПАРТИЯТА. ПРАВИЛ СИ НЕЗАКОННИ ДЕЦА НА МЛАДИ АКТРИСИ И СИ ПИЛ И ЯЛ НА АВАНТА. АМА Я ХВАНИ ВИЖ ИНТЕРВЮТАТА НА ВОДАЧА ВИ НА ЛИСТА ПРОФ. ИВО ХРИСТОВ. ТОЙ ПРО-ЕВРОПЕЙСКИ ЛИ Е, ИЛИ НЕ.

игнорирай. именно заради старчоци няма да гласуват за вас. това да ви е ясно като бял ден. нямате насита на пари. и през бай тошово време и сега само те трябва да ядат, а останалите ... прокудиха де що има склерози `старчоци били били нима ние не сме билилии

ЗБОГОМ МАРИЯ, ПАРДОН, ЗБОГОМ М-Р ДЕЯНОВ...ВЕЧЕ НЕ СИ ЗА ПОКАЗВАНЕ...

TIREX

данаилов е невероятно тъпо парче заради такива всики у киреча.

Изкукала работа и ни мислят, че и ние сме на това ниво ?

....тиквунчета и соросогейчетта ,напразно се морите не се гаси туй що не гасне!

гаси се, гаси се. Я си спомни 1989-та, Румъния.

ЩЕ НАПРАВИТЕ ЕДИН ТЕАТЪР С АРТИСТИ,ПЕВЦИ,СТРЕЛЦИ И вся остальная сволочь - КАКТО ГО УМЕЕТЕ...НО ИЗБОРИ НЯМА ДА СПЕЧЕЛИТЕ!

Комунист срам няма! ПО БЕЗСРАМИЕТО ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ! Независимо как са се предрешили...

E, това са глупости. Еврофондове- това, онова. БСП-то не ще се откаже от тях. За народа - илюзиите, за властта- придобивките- това им е девиза. Никой не вярва, че властта ще се откаже от еврофондовете.

ОСВЕН,ЧЕ ДАНАИЛОВ Е ЕДИН БЛЕСТЯЩ АКТЪОР,ТОЙ Е ЕДИН ОТ МАЛКОТО КУЛТУРНИ ДЕЙЦИ,КОИТО ОСТАНАХА ВЕРНИ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ!!!НЕ СЕ ИЗВЪРТЯ КАТО ПОВЕЧЕТО ПОЛУЧАВАЩИ ОБЛАГИ ОТ ЖИВКОВОТО УПРАВЛЕНИЕ!!!ТОВА Е ДОСТОЙНО ЗА УВАЖЕНИЕ!!!

ЗАЩО СЕ КЛАНЯШ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ БЕ ЛУМПЕНЕ? Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към ПРЕДАТЕЛСТВО и НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите". Димитър Благоев: Из "Принос към историята на социализма в България", С. 1976

Какъв българофил си, като не можеш да четеш??? Кой ти говори за русофилство? Просто РУСОФОБ, обслужващ идеите на Сорос.

За Данаилов вярната думичка е БЕШЕ!

НО ХРАНАТА И СЕГА СИ Е СИЛНА!!!

" Малееее, тия само да не ме накарат да коментирам събитията в Румъния. Какви ли ще трябва да ги съчинявам..."

Дядо Ламбо, поучи се от думите на набора ти Димитър Благоев- основоположника на социалистичелкото движение в България! Бащата на БСП! "Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към ПРЕДАТЕЛСТВО и НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите". Димитър Благоев: Из "Принос към историята на социализма в България", С. 1976 Да си СОЦИАЛИСТ НЕ значи ДА СИ РУСКО МЕКЕРЕ и СЛУГА НА КРЕМЪЛ, кактиво сте вие от БСП! ТЪКМО ОБРАТНОТО! ВРАЗУМЕТЕ СЕ! Прочетете поне 3 изречения в живота си!

прост , нахален и неграмотен, разглезен стар комунист, партията го храни и лекува и гевези толкова години на наш гръб с нашите данъци

Данаилов, търсят те по телефона. Обаждал се Миков. Да си тръгнел за ти знаеш къде... Бил на четвърта вече, по пътя да си вземел още от същото. Ти си знаел от кое.

самодоволните и надменни дърти комунистици съвсем са изкуфяли или са се пропили. тези надути червени кърлежи са пълна трагедия.

Хора! Помислете! Не се поддавайте на манипулации и пропаганда! Западна Европа винаги ще бъде обединена в някакъв политически, икономически и военнен съюз! Независимо дали той ще се казва ЕС, НАТО или не, независимо дали България ще е член или не! Какво ще спечели България ако излезе от ЕС и НАТО? НИЩО! 1. Агрумента на комунистите за напускане на ЕС е че трябва да си върнем руския пазар! Европейския Вътрешен пазар е най-големия в света с 17. 897 милиарда долара бруто вътрешен продукт! Най- важните партньори на България са Германия, Италия, Турция, Румъния и Гърция, за които България е изнесла продукция през 2015 в размер на 23 милиарда евро! Не Русия, а ЕС е важен икономически за България! ЕС има 510 милиона консумента, а Русия 142 милиона! Комунистите искат да ни убедят, че е добре за нас да напуснем гигантския ЕС пазар, за да си подсигурим по-малкия руски пазар! Искат да ни убедят, че е добре за България да прескочи куп за грош! 2. Младите, умните и образовани НЯМА да спрат да бягат на Запад! Тъкмо напротив! Липсата на переспектива ще засили емигацията! В България ще останат страрите, циганите, мързеливите и неможещите! 3. България ще изчезне, не защото е член в ЕС, а защото няма да бъде и ще се обезлюди! 4. Ще бъдат въведени ВИЗИ! Родители няма да могат толкова лесно да посетят учещите си в Европа деца! Ще се редим с дни пред посолствата на Германия да посетим децата си, на Гърция да отидем на почивка! Комунистите не ги мислете! Те ще имат дипломатически визи и ще могат винаги да излизат и да харчат рублите си в Европа! 5. В България ще се установи режум на управление, подобен на този в Русия, Беларус и Казахстан! Тази масивна антиевропейска и антинатовска пропаганда няма да навреди на Западна Европа! Целта е промяна на политическата ориентация на България с помоща на БСП и АБВ, операция която е съгласувана и координирана от руското разузнаване! Целта е връщане на България в руската орбита, както официално заяви Георги Гергов от БСП!

Мисля, мисля ама се сещам, че въпреки санкциите западните страни продължават да търгуват с Русия !!! САЩ също !!!! Пречи ли ни да сме член на ЕС и да правим като тях ???? Явно нашите политици са най-умните като загърбват руските пазари ?!?!?!

...нека ти отговоря и ти си помисли ...ама хубаво !...Bалгарiя .не спечели и никога няма dа спечели нещо от този мартвороден саюз а и от HATO !...на гореспоменатите...не им трябваме като дарjaва и като население !...на тях им трябваме като ресурси и като териториа !

ЛУМПЕНЕ РУСОФИЛИСТИЧЕН! 1. През 2014 България е внесла в касата на ЕС 0,42 милиарда евро! А знаеш ли лумпене, колко България е усвоила от ЕС? 2,28 МИЛИАРДА само през 2015 година! 2. Парите изпращани от българите зад граница постоянно се увеличават. През април 2015 преведените средства са били 72,8 млн. евро, а през март 76,1 млн. евро. През 2014 г. парите, преведени от емигрантите, достигнаха почти 1 млрд. евро. Така тази група българи трайно се нареди сред най-големите чуждестранни инвеститори в България. ТОВА Е ДРУГАТА ПРОПАГАНДНА МАНИПУЛАЦИЯ НА КОМУНИСТИТЕ-русофилистици от БКП, че България ОБЕДНЯ понеже е била член на ЕС! ДОЛНА МАНИПУЛАЦИЯ ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА НАПУСНЕМ ЕС и да СТАНЕМ РУСКА КОЛХОЗНА РЕПУБЛИКА, подобна на Татарстaн, Беларус и Северна Осетия и !

ГОВОРЯТ СЪВСЕМ ДРУГО КОМУНИСТЕ 18 Март 2016 Георги Гергов обяви курс пред БСП за излизане от НАТО по бТВ тази сутрин. "Гергов е категоричен, че БСП трябва да работи за връщане на България в руската орбита" 12 септември 2016 Русофили стъпкаха знамената на ЕС и НАТО в неделя край яз. "Копринка" Знамената на ЕС и НАТО бяха стъпкани на събора, а някои от присъстващите дори танцуваха върху тях. Кандидатът за президент от БСП ген. Румен Радев приветства 10-те хиляди души, които се бяха събрали с думите: "Вековното приятелство между руския и българския народ ще надживее всяка политическа зима". Думите му бяха посрещнати с бурни аплодисменти и викове: "БСП". 3 февруари 2017 "Георги Първанов: Да не козируваме на Брюксел, да поканим Путин" 4 юни 2014 Николай Малинов БСП "ЕС е икономически и несъстоял се политически съюз, съдбата ни е неизбежно свързана с нашия цивилизационен брат Русия" 09 май 2014 "Млади социалисти палят европейското знаме пред паметника на Съветската армия в София на събитие на БСП" 19 март 2014 Николай Малинов БСП "Депутатът от БСП Николай Малинов заяви за присъединяването на Крим към Русия, че може да се поздравим с победата в Третата кримска война и че следват Балканите" 23 август 2014 Над 3000 "червени сърца" с надписи СССР и Росия, със сърпове и чукове на партизански събор организиран от БСП на поляната в Жабокрек. 27 юни 2016 Първанов и Нинова се срещнаха на конгреса на "Единна Русия"БСП ще задълбочава междупартийните отношения с "Единна Русия"

Много е изкукал горкият!

и трябва да знаеш, че мъдрият никога не казва никога. Защото може един ден наистина да напуснете ЕС заедно с Кури, Р.Овч., Двутактовия, Гергов, Кирил Добрев, Гечев, Доган и т.н. еднопосочно към Сибир. Нали там са ви славянските братя? Аре друм към влака на дружбата, клептомани без аналог в света.

Едно време като младо момиче дори бях "влюбена "в него ...от филмите-гледайки го.Сега се отвращавам от него-спри се бе,човече ,от любим артист ,стана за посмешище на цяла БГ.Че и как си вярват че и в два района се цанил за депутат,не знам ,ще видим ,колко ще гласуват за него и това ще е показател ,колко ще върви напред България!Вразумете се хора ,този изкукуригал вече старец ,покажете му къде му е мястото вече ...не и в политиката,там трябват млади и бистри умове!

Айде ,че се възприемаш "жена" - твоя работа.Ама чак пък умна? Я прочети пак какви злобни глупости си пишеш.

Стига ви толкова крадене . Със референдума и вие заедно със партия ГРОБ ,ПФ (паричния фонд ) и другите ВЪЪЪЪН

Стефане,не всички роли можеш да играеш.В момента са ти дали ролята на глашатая,ролята на долен манипулатор,ролята на патерицата.Добре знаеш колко вина носи твоята партия,за днешното състояние на България и като честен комунист,какъвто се наричаш,не би трябвало нагло да заблуждаваш народа,който те харесваше.Никога не е късно,човек да стане за резил.

е сред най-младите, на които се дава път. Има още мляко около устата. Малко по-млад е от Велизар Енчев, друг виден разузнавач из белградските кръчми и ресторанти. Тома Томов е млад и пламенен доносник на ДС, спор няма. Браво Ламбо, браво Кънчо! Помниш ли Кънчо, дрОгарю Данаилов? Отгледан от парче свинско месо, но станал голямо говедо? Айде Збогом, че Партията вони на мърша и ми се гади от вас.

ЗБОГОМ от велик артист се превърна в ДРЪН,ДРЪН ТА ПЛЯС.Жалко.

Тоя съвсем е изперкал!!! Това ли значи "даваме път на младите"? Смешно и жалко...

Голям човек, огромен артист, чиста личност. Всуе се мъчите, соросоидчета и герберастчета.

Червеното Ламбо(рджини) Ламбо е всъщност лада, та дрънка

малки лъжи, от сорта> Tell me lies Tell me sweet little lies Oh no, no, you can't disguise (бат Серго).

Нивото на червените отрепки е много ниско и няма да разберат. На тях им дай да праскат казачоци и да слушат Кобзон и Магомаев, чат-пат Алла Палачинкова и други подобни. Бих добавил, че за БСП и електората им с пълна сила важи и: The chain Chain keep us together

Хайде ЗБОГОМ Ламбо, писна ни да ти слушаме неграмотните излияния........

Този човек, много се извинявам, е откровено прост и заиграва с простите досущ като Борисов. Но същевременно е докачлив в самомнението си на незаобиколим фактор в партията и в културата- същата тази, която явно му липсва говоримо , че и писмено ( както се видя от онова негово Збогом). Очаквал бил да го питат кой да е министър на културата в служебния кабинет на Герджиков, защото все пак не кой да е, а връх на културата на правата на бивш министър в тази област ( когато в края на 2008-ма отчиташе министерския си успех според това колко много руски артистични изяви имало в България през годината). Подкупната българска аудитория , обаче , купува този продукт на Правешката култура такъв, какъвто й го п(р)одават на медийния тезгях. И защо? Ами зарадихаризмата, казват продавачите.

А я хочу в России! Или поне в социализма да ни върнете! Га бееме млади, ехеее!

Майор Деянов съвсем е сдал багажа вече. На конгреса другарката Нинова доста го побутваше да не оглася залата с глупостите си. Като актьор беше по-сдържан комунист.

Артист бе жив, като бок.лук ще умреш.

Ламбо, свърши с твоята мафия- италианска, булгаристанска, все едно.

Докато се състезавате кой да спечели, народа измря!

Измрял бил? Вчера пак мними лекари измъкнали 10 бона от един умрял пенсионер. А спестовните влогове на народа увеличени в милиарди последните няколко години?

Все чуждите мандри гледате вие комунистите! Вас трябва да ви разстрелват! Има защо!!! Гадни и сбъркани безбожници сте! Един нормален няма от вас. Само искате на готово. Друг да ви плаща сметките...

Той се изтърва и каза нещо важно! Плащали на големия мургав комунист Цв.Кънчев да им носи гласове от факултета. На всички ли партийки от Лявата коалиция са плащали с нашите пари? 12 лева на глупак,ехааа! Слави е абсолютно прав! Големи пари се разиграват от ваше име драги гласуващи!

И Гарелов щял да се кандидатира за нещо..май за съветник на някой си? Представяте ли си, да е истина?!? Ауууу- бързо в аптеката за виногин

Грозната Столетница си крие изкривената вълча мутра зад одъртялата мутра на Ламбо, дето е минавал за големия соц плейбой. Жалка картинка.

Коментари - Данаилов: С БСП напускаме ЕС? Глупости, дрън-дрън, та пляс! | Днес.dir.bg

Данаилов: С БСП напускаме ЕС? Глупости, дрън-дрън, та пляс!

Актьорът Стефан Данаилов, който оглави две от изборните листи на БСП в София, прогнозира, че партията пак ще победи и отрече, че ще води курс срещу ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Данаилов: С БСП напускаме ЕС? Глупости, дрън-дрън, та пляс! | Днес.dir.bg

Коментари

Стефчо,на една възраст сме.Стой си мирно бе човек да те запомним с хубавите роли които изигра и остави.Хайде,каквото си направил ,направил.Болното е че са крадци!И търсят някой като тебе да ги представя.Маскари са и ти го знаеш.

П ф се обявиха за излизане от Нато и Е С, те са последната надежда, да се измъкнем от трансформацията на аборигените от 3 - свят в нови Българи! Въпросът е не, кой да краде, а да съхраним Българите, които в следващите 20 години са под заплахата да изчезнем!

Бсп са същите лумпени, като Герб, разликата е самов имената на хората в партиите

Ще гласувам за партия, която ще поиска България да напусне ЕС.

връзкарско артистче, да не си и помислял дасе явиш на сцена в театър оттук натам - ще бъдеш освиркан като голия охлюв, освиркан в Арена.

Соросоидите са винаги на своя пост.

то докато остановим парламент който няма да си подаде оставката или бъде свален от власт, ЕС ще се разпадне.

Европейският съюз няма да се разпадне, колкото и да им се иска на някои хора.

Орлин Данев

Напротив,ще се разпадне Еврогейският Халифатски Катун и то много скоро. Смачкан в желязно менгеме между Русия на Путин и САЩ на Тръмп!Кеф!

При ядрен синтез, всичко се разпада брато.

Ще бъде много жалко, ако някои политици искат България да напусне Европейския съюз.

Напротив, ЕвроГейският Халифатски Катун трябва да бъде напълно сринат и смазан от Русия на Путин и САЩ на Тръмп!

а бе до някъде е прав другаря данаилов! с бсп няма да напускаме ес! с бсп ще ни изгонят от ес!

Де такова щастие...да ни изгонят1 У-у ха!

Всички които плюете с охота Данаилов може да попитате неговите студенти за да престанете да пишете простотии...нещастни червеи които се мотаят в краката на големия актьор.

неговите студенти са зависими от него.Какво да ги питаме?

Бившите му студенти са независими, да питаме тях!

Малки корекции- да не е казал че ЕС ще ни напусне докато не се е разпаднал хептен, от какъв зор ни приеха- да имат граница със Турция и да ни отлъчат от Русия. Другото са празни приказки за пазаря и митингите. Май пак ще стане - вшнаги с Германия никога против Русия.

За Протокола (въпрос) : - Стефчо се Е оалцехаймир/о'розил' ?

Започна ,да лъже на едро!...

СТЕФЧО, ЕДНО ВРЕМЕ СИ ЖИВЯЛ ЦАРСКИ ПРИ ПАРТИЯТА. ПРАВИЛ СИ НЕЗАКОННИ ДЕЦА НА МЛАДИ АКТРИСИ И СИ ПИЛ И ЯЛ НА АВАНТА. АМА Я ХВАНИ ВИЖ ИНТЕРВЮТАТА НА ВОДАЧА ВИ НА ЛИСТА ПРОФ. ИВО ХРИСТОВ. ТОЙ ПРО-ЕВРОПЕЙСКИ ЛИ Е, ИЛИ НЕ.

игнорирай. именно заради старчоци няма да гласуват за вас. това да ви е ясно като бял ден. нямате насита на пари. и през бай тошово време и сега само те трябва да ядат, а останалите ... прокудиха де що има склерози `старчоци били били нима ние не сме билилии

ЗБОГОМ МАРИЯ, ПАРДОН, ЗБОГОМ М-Р ДЕЯНОВ...ВЕЧЕ НЕ СИ ЗА ПОКАЗВАНЕ...

TIREX

данаилов е невероятно тъпо парче заради такива всики у киреча.

Изкукала работа и ни мислят, че и ние сме на това ниво ?

....тиквунчета и соросогейчетта ,напразно се морите не се гаси туй що не гасне!

гаси се, гаси се. Я си спомни 1989-та, Румъния.

ЩЕ НАПРАВИТЕ ЕДИН ТЕАТЪР С АРТИСТИ,ПЕВЦИ,СТРЕЛЦИ И вся остальная сволочь - КАКТО ГО УМЕЕТЕ...НО ИЗБОРИ НЯМА ДА СПЕЧЕЛИТЕ!

Комунист срам няма! ПО БЕЗСРАМИЕТО ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ! Независимо как са се предрешили...

E, това са глупости. Еврофондове- това, онова. БСП-то не ще се откаже от тях. За народа - илюзиите, за властта- придобивките- това им е девиза. Никой не вярва, че властта ще се откаже от еврофондовете.

ОСВЕН,ЧЕ ДАНАИЛОВ Е ЕДИН БЛЕСТЯЩ АКТЪОР,ТОЙ Е ЕДИН ОТ МАЛКОТО КУЛТУРНИ ДЕЙЦИ,КОИТО ОСТАНАХА ВЕРНИ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ!!!НЕ СЕ ИЗВЪРТЯ КАТО ПОВЕЧЕТО ПОЛУЧАВАЩИ ОБЛАГИ ОТ ЖИВКОВОТО УПРАВЛЕНИЕ!!!ТОВА Е ДОСТОЙНО ЗА УВАЖЕНИЕ!!!

ЗАЩО СЕ КЛАНЯШ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ БЕ ЛУМПЕНЕ? Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към ПРЕДАТЕЛСТВО и НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите". Димитър Благоев: Из "Принос към историята на социализма в България", С. 1976

Какъв българофил си, като не можеш да четеш??? Кой ти говори за русофилство? Просто РУСОФОБ, обслужващ идеите на Сорос.

За Данаилов вярната думичка е БЕШЕ!

НО ХРАНАТА И СЕГА СИ Е СИЛНА!!!

" Малееее, тия само да не ме накарат да коментирам събитията в Румъния. Какви ли ще трябва да ги съчинявам..."

Дядо Ламбо, поучи се от думите на набора ти Димитър Благоев- основоположника на социалистичелкото движение в България! Бащата на БСП! "Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към ПРЕДАТЕЛСТВО и НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите". Димитър Благоев: Из "Принос към историята на социализма в България", С. 1976 Да си СОЦИАЛИСТ НЕ значи ДА СИ РУСКО МЕКЕРЕ и СЛУГА НА КРЕМЪЛ, кактиво сте вие от БСП! ТЪКМО ОБРАТНОТО! ВРАЗУМЕТЕ СЕ! Прочетете поне 3 изречения в живота си!

прост , нахален и неграмотен, разглезен стар комунист, партията го храни и лекува и гевези толкова години на наш гръб с нашите данъци

Данаилов, търсят те по телефона. Обаждал се Миков. Да си тръгнел за ти знаеш къде... Бил на четвърта вече, по пътя да си вземел още от същото. Ти си знаел от кое.

самодоволните и надменни дърти комунистици съвсем са изкуфяли или са се пропили. тези надути червени кърлежи са пълна трагедия.

Хора! Помислете! Не се поддавайте на манипулации и пропаганда! Западна Европа винаги ще бъде обединена в някакъв политически, икономически и военнен съюз! Независимо дали той ще се казва ЕС, НАТО или не, независимо дали България ще е член или не! Какво ще спечели България ако излезе от ЕС и НАТО? НИЩО! 1. Агрумента на комунистите за напускане на ЕС е че трябва да си върнем руския пазар! Европейския Вътрешен пазар е най-големия в света с 17. 897 милиарда долара бруто вътрешен продукт! Най- важните партньори на България са Германия, Италия, Турция, Румъния и Гърция, за които България е изнесла продукция през 2015 в размер на 23 милиарда евро! Не Русия, а ЕС е важен икономически за България! ЕС има 510 милиона консумента, а Русия 142 милиона! Комунистите искат да ни убедят, че е добре за нас да напуснем гигантския ЕС пазар, за да си подсигурим по-малкия руски пазар! Искат да ни убедят, че е добре за България да прескочи куп за грош! 2. Младите, умните и образовани НЯМА да спрат да бягат на Запад! Тъкмо напротив! Липсата на переспектива ще засили емигацията! В България ще останат страрите, циганите, мързеливите и неможещите! 3. България ще изчезне, не защото е член в ЕС, а защото няма да бъде и ще се обезлюди! 4. Ще бъдат въведени ВИЗИ! Родители няма да могат толкова лесно да посетят учещите си в Европа деца! Ще се редим с дни пред посолствата на Германия да посетим децата си, на Гърция да отидем на почивка! Комунистите не ги мислете! Те ще имат дипломатически визи и ще могат винаги да излизат и да харчат рублите си в Европа! 5. В България ще се установи режум на управление, подобен на този в Русия, Беларус и Казахстан! Тази масивна антиевропейска и антинатовска пропаганда няма да навреди на Западна Европа! Целта е промяна на политическата ориентация на България с помоща на БСП и АБВ, операция която е съгласувана и координирана от руското разузнаване! Целта е връщане на България в руската орбита, както официално заяви Георги Гергов от БСП!

Мисля, мисля ама се сещам, че въпреки санкциите западните страни продължават да търгуват с Русия !!! САЩ също !!!! Пречи ли ни да сме член на ЕС и да правим като тях ???? Явно нашите политици са най-умните като загърбват руските пазари ?!?!?!

...нека ти отговоря и ти си помисли ...ама хубаво !...Bалгарiя .не спечели и никога няма dа спечели нещо от този мартвороден саюз а и от HATO !...на гореспоменатите...не им трябваме като дарjaва и като население !...на тях им трябваме като ресурси и като териториа !

ЛУМПЕНЕ РУСОФИЛИСТИЧЕН! 1. През 2014 България е внесла в касата на ЕС 0,42 милиарда евро! А знаеш ли лумпене, колко България е усвоила от ЕС? 2,28 МИЛИАРДА само през 2015 година! 2. Парите изпращани от българите зад граница постоянно се увеличават. През април 2015 преведените средства са били 72,8 млн. евро, а през март 76,1 млн. евро. През 2014 г. парите, преведени от емигрантите, достигнаха почти 1 млрд. евро. Така тази група българи трайно се нареди сред най-големите чуждестранни инвеститори в България. ТОВА Е ДРУГАТА ПРОПАГАНДНА МАНИПУЛАЦИЯ НА КОМУНИСТИТЕ-русофилистици от БКП, че България ОБЕДНЯ понеже е била член на ЕС! ДОЛНА МАНИПУЛАЦИЯ ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА НАПУСНЕМ ЕС и да СТАНЕМ РУСКА КОЛХОЗНА РЕПУБЛИКА, подобна на Татарстaн, Беларус и Северна Осетия и !

ГОВОРЯТ СЪВСЕМ ДРУГО КОМУНИСТЕ 18 Март 2016 Георги Гергов обяви курс пред БСП за излизане от НАТО по бТВ тази сутрин. "Гергов е категоричен, че БСП трябва да работи за връщане на България в руската орбита" 12 септември 2016 Русофили стъпкаха знамената на ЕС и НАТО в неделя край яз. "Копринка" Знамената на ЕС и НАТО бяха стъпкани на събора, а някои от присъстващите дори танцуваха върху тях. Кандидатът за президент от БСП ген. Румен Радев приветства 10-те хиляди души, които се бяха събрали с думите: "Вековното приятелство между руския и българския народ ще надживее всяка политическа зима". Думите му бяха посрещнати с бурни аплодисменти и викове: "БСП". 3 февруари 2017 "Георги Първанов: Да не козируваме на Брюксел, да поканим Путин" 4 юни 2014 Николай Малинов БСП "ЕС е икономически и несъстоял се политически съюз, съдбата ни е неизбежно свързана с нашия цивилизационен брат Русия" 09 май 2014 "Млади социалисти палят европейското знаме пред паметника на Съветската армия в София на събитие на БСП" 19 март 2014 Николай Малинов БСП "Депутатът от БСП Николай Малинов заяви за присъединяването на Крим към Русия, че може да се поздравим с победата в Третата кримска война и че следват Балканите" 23 август 2014 Над 3000 "червени сърца" с надписи СССР и Росия, със сърпове и чукове на партизански събор организиран от БСП на поляната в Жабокрек. 27 юни 2016 Първанов и Нинова се срещнаха на конгреса на "Единна Русия"БСП ще задълбочава междупартийните отношения с "Единна Русия"

Много е изкукал горкият!

и трябва да знаеш, че мъдрият никога не казва никога. Защото може един ден наистина да напуснете ЕС заедно с Кури, Р.Овч., Двутактовия, Гергов, Кирил Добрев, Гечев, Доган и т.н. еднопосочно към Сибир. Нали там са ви славянските братя? Аре друм към влака на дружбата, клептомани без аналог в света.

Едно време като младо момиче дори бях "влюбена "в него ...от филмите-гледайки го.Сега се отвращавам от него-спри се бе,човече ,от любим артист ,стана за посмешище на цяла БГ.Че и как си вярват че и в два района се цанил за депутат,не знам ,ще видим ,колко ще гласуват за него и това ще е показател ,колко ще върви напред България!Вразумете се хора ,този изкукуригал вече старец ,покажете му къде му е мястото вече ...не и в политиката,там трябват млади и бистри умове!

Айде ,че се възприемаш "жена" - твоя работа.Ама чак пък умна? Я прочети пак какви злобни глупости си пишеш.

Стига ви толкова крадене . Със референдума и вие заедно със партия ГРОБ ,ПФ (паричния фонд ) и другите ВЪЪЪЪН

Стефане,не всички роли можеш да играеш.В момента са ти дали ролята на глашатая,ролята на долен манипулатор,ролята на патерицата.Добре знаеш колко вина носи твоята партия,за днешното състояние на България и като честен комунист,какъвто се наричаш,не би трябвало нагло да заблуждаваш народа,който те харесваше.Никога не е късно,човек да стане за резил.

е сред най-младите, на които се дава път. Има още мляко около устата. Малко по-млад е от Велизар Енчев, друг виден разузнавач из белградските кръчми и ресторанти. Тома Томов е млад и пламенен доносник на ДС, спор няма. Браво Ламбо, браво Кънчо! Помниш ли Кънчо, дрОгарю Данаилов? Отгледан от парче свинско месо, но станал голямо говедо? Айде Збогом, че Партията вони на мърша и ми се гади от вас.

ЗБОГОМ от велик артист се превърна в ДРЪН,ДРЪН ТА ПЛЯС.Жалко.

Тоя съвсем е изперкал!!! Това ли значи "даваме път на младите"? Смешно и жалко...

Голям човек, огромен артист, чиста личност. Всуе се мъчите, соросоидчета и герберастчета.

Червеното Ламбо(рджини) Ламбо е всъщност лада, та дрънка

малки лъжи, от сорта> Tell me lies Tell me sweet little lies Oh no, no, you can't disguise (бат Серго).

Нивото на червените отрепки е много ниско и няма да разберат. На тях им дай да праскат казачоци и да слушат Кобзон и Магомаев, чат-пат Алла Палачинкова и други подобни. Бих добавил, че за БСП и електората им с пълна сила важи и: The chain Chain keep us together

Хайде ЗБОГОМ Ламбо, писна ни да ти слушаме неграмотните излияния........

Този човек, много се извинявам, е откровено прост и заиграва с простите досущ като Борисов. Но същевременно е докачлив в самомнението си на незаобиколим фактор в партията и в културата- същата тази, която явно му липсва говоримо , че и писмено ( както се видя от онова негово Збогом). Очаквал бил да го питат кой да е министър на културата в служебния кабинет на Герджиков, защото все пак не кой да е, а връх на културата на правата на бивш министър в тази област ( когато в края на 2008-ма отчиташе министерския си успех според това колко много руски артистични изяви имало в България през годината). Подкупната българска аудитория , обаче , купува този продукт на Правешката култура такъв, какъвто й го п(р)одават на медийния тезгях. И защо? Ами зарадихаризмата, казват продавачите.

А я хочу в России! Или поне в социализма да ни върнете! Га бееме млади, ехеее!

Майор Деянов съвсем е сдал багажа вече. На конгреса другарката Нинова доста го побутваше да не оглася залата с глупостите си. Като актьор беше по-сдържан комунист.

Артист бе жив, като бок.лук ще умреш.

Ламбо, свърши с твоята мафия- италианска, булгаристанска, все едно.

Докато се състезавате кой да спечели, народа измря!

Измрял бил? Вчера пак мними лекари измъкнали 10 бона от един умрял пенсионер. А спестовните влогове на народа увеличени в милиарди последните няколко години?

Все чуждите мандри гледате вие комунистите! Вас трябва да ви разстрелват! Има защо!!! Гадни и сбъркани безбожници сте! Един нормален няма от вас. Само искате на готово. Друг да ви плаща сметките...

Той се изтърва и каза нещо важно! Плащали на големия мургав комунист Цв.Кънчев да им носи гласове от факултета. На всички ли партийки от Лявата коалиция са плащали с нашите пари? 12 лева на глупак,ехааа! Слави е абсолютно прав! Големи пари се разиграват от ваше име драги гласуващи!

И Гарелов щял да се кандидатира за нещо..май за съветник на някой си? Представяте ли си, да е истина?!? Ауууу- бързо в аптеката за виногин

Грозната Столетница си крие изкривената вълча мутра зад одъртялата мутра на Ламбо, дето е минавал за големия соц плейбой. Жалка картинка.