Скандалът с детската градина в Перник се разрази с нова сила

БСП съобщи, че проблемът с частната детска градина, изградена от общинска съветничка от ГЕРБ, продължава, макар тя да се отказа от нея.

Обратно в новината

Коментари - Скандалът с детската градина в Перник се разрази с нова сила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може би искат с език да почистат

Гербераст ако не краде и лъже няма как да е в опг герб...Гербераската си е взела нещата за да не остане капо след ''дарението'' нищо че след него солено ще излезне ремонтирането му..

Комундетата защо ли са все недоволни при всяка добра новина ...питам аз и отговор не чакам . Пречат им космите явно .

е това е, простите комундета от перник хем искат всичко без пари ,хем да е много ,ама много хубаво, тия в перник наистина са толкова прости и нагли колкото ги описват!

Това вече е нагло. Жената почна ремот и нададоха вой. Сега спря ремонта и пак вой. Нема угодия ей.

Абсолютно прав си , като ви изметем от властта няма да има наглост , нито ще крадете , нито ще рушите.

разбира се. нали вие ще крадете тогава.

Частникът се е погрижил да е красиво и удобно в неговата частна градина като е вложил свои пари в уредбата му. Какво крякат сега комунистите,частникът си е взел обратно вложените средства. Нека сега комунистите да се бръкнат и да направят градина за чудо и приказ! Ама трябва те да дадат пари! Комунистът винаги е живял на гърба на народа и иска друг да му плаща масрафа! Е,няма вече! Не даваме на търтеи!

Докъсно работите троли... Или сте може би нощна смяна?

Алоо, къв частник бе гьон -получила разрешение от ОС да изгради частна детска градина в половината от сградата на общинската забавачка. Кво даравя - на босия цървулите. И тая е някоя внучка на някой партиен секретар.

Ами да беше си купил место и да си построи сграда а не както е свикнал с чужда пита помен да прави т.е. срещу един кирлив наем далавери да прави..Нямало деца за градината и за това била занемарена ама за нейната намери нали гербераската крадла

Така така - никаква корупция няма при ГЕРБ... Ти сляп ли си? А как точно си намираш задника като ходиш по голяма нужда?

Обвинението е тип Цветанов- за две катерушки,особенното е ,че обвиняват същите ,който завлякоха държавата -аец белене- 4 милиарда,ктб-4 милиарда,мариците -1,2 милиарда,цанков камък - 1 милиард!Общо -над 12 миларда собствена греда в окото,но сламката виждаме в ръждясали болтове и увиснал бойлер!

Пропусна няколкото банки.

Неблагодарните родители-комуняги от Перник това заслужават.

Да са ви признателни , че ги крадете?!

Тези майки/общински съветнички от БСП/докога ще ни занимават с техните искания.След като се отказа Гьорева заяви, че дарява своята част на общината и няма да търси обезщетение за вложените средства.Сега пък съзират нещо,че от ремонта също не бе почистена, а в идния четвъртък децата трябва да тръгнат на детска градина, не знаем дали ще се справим с почистването до тогава, заявиха още от БСП. Ами вървете и почистете.Ама нали са мързели и чакат всичко наготово.

Дребни, миши душици.

ще изхвърчи, в ГЕРБ не работят с два аршина.

Мила родино! Децата са ни приоритет, ама стига да не ни се пречкат и да не се занимаваме с тях. Желателно и дори препоръчително е майките им да ги зарязват още на третия месец, за да започнат работа, ама все пак да бъдат отговорни родители и да са виновни за агресията на децата си... Браво на родното правителство! Само така! Гении!

След мен и потоп.

Щом не давате да краднем , че рушим.