Националният съвет на БСП прие промени в устава на партията

НС на БСП прие предложените промени в устава на партията, които са свързани с организационното й укрепване, каза лидерът Михаил Миков.

Обратно в новината

Коментари - Националният съвет на БСП прие промени в устава на партията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

резултати "нарушения" ли са??? Уставът на БСП трябва да се промени като всички текстове отпаднат и остане само един: БСП се разформирова като вредна за Република България и нейния народ, както и като неоправдала повече от сто години правото си на съществуване!

Видяли ли сте стара баба да РАЖДА.

Даже в най-тоталитарните времена, уставът се променяше на конгрес. Червените балкански кхмери, що си играят въобще с устав, достатъчна е една точка в него, че редът в холдинга, пардон в партията, се определя от генералният-председател...

Не е по силите на науката да присажда мозък или да направи от мъртвеца - юноша. Тези безполезни боклуци просто трябва да отидат на бунището.

Според мен ,който комуняга се е провали с възло жената му от столетницата задача трябва да си направи ритуално харакири ,.Единствено по този начин Столетницата ще се изчисти от мафиотите в собствените си редици и няма опасност едни и същи престъпници да се нареждат на яслата.

Предлагам това да важи и за ГЕРБ-ерските престъпници като Борисов, Цветанов или Фидоската и за ДПС-арските престъпници като Пеевски, Бисеров и т.н. Защо спряхте да викате "Кой", а серсеми?

Днес е почивен ден и комунистическите тролове по министерства и институции не са на работа, та за това няма нито един трол тук във форума! Иначе получават заплатка и по цял ден трещят простотии по форумите, пиейки кафенце и пушейки цигарка!

БСП в ряката. Маика кърмилница на червената буржоазия. Тези, които ги направихте олигарси сега се отвращават гнусливо и бягат от вас и ще искат да ви няма за да закрият следите си. О едно кутило с СДС, НДСВ, ДПС и ГЕРБ. Излъгахте обикновенните и честни хора.

Следващата стъпка е да се премахнат всички които не владеят руски, турски и цигански от ръководствата по места и се наложи езиковия стандарт на ръководството. както знаем, коалиционната политика и дружбата с криминалитета за някои хора са жизненоважни както слънцето, въздуха и водата и стоят над всчко.

Това ще важи ли за "полиглота" Борисов или той е само с "перфектен" инглиш с Оксфорд accent! Congratulation, folks!

Единственият спасителен изход за българските комунисти- БСП е, да сменят Атака и да заемат празната ниша на платения и произведен в Москва национализъм. те това се и опитват да правят в коментираното решение прозира тази далечна цел, защото тя ще донесе известна тоталитарност и ще концентрира повече власт в ръководството. Това ще му даде възможност да отстранява по-лесно несъгласните с подмяната на българските интереси с руски и частно - групови интереси.

Докато тази муцуна е председател на БСП няма скоро да умножите електората си! Абе дайте напред млади и интелигентни хора, стига с тези дърти пияндурници! Съсипахте тази партия от простотии!

Никой млад и интелигентен човек няма да отиде в тази комунистическа кочина. Там има само лицемерни мошеници и престарели и оглупели тъпанари.

ФАААК ОООООООФФФФФФФФФФФФ постКомунистическатаТурскоЦиганска коалиция!

Съвсем демократично и типично в тоталитарен стил, тежестта на решенията се пренася отдолу и се концентрира нагоре в централното ръководство. Това ще се използва за демократична и удобна разправа с всички неудобни на ръководството и несподелящи вижданията му за общия партиен бизнес. И също кат в онзи стар виц за любовта който казва - "Не важно кой с кого, кога и как, а важното е да се участва в обществения живот", БСП ЕОД не се интересува кой кога и как, а се вълнува дали ще текат отново пари. След като провинцията не осигурява достатъчно пари на централната орда, то местните червени феодали ще бъдат сменяни с по-послушни и приходоносящи.

другари и другарки, изобщо дали ще се намерят още откровени тЪпаци, да гласуват за вас?!?? Едва ли! Дори най-верният ви електорат - циганите вече гласуват за дпс! На следващите избори бсп (БКП) ще потъне в тотално забвение! А това може единствено да ни радва!

Решението е правилно и не виждам връзка със Станишев ...

гладки мозъка са се трудили неуморно по-долу, но това няма да ги избави от глупостта им. Забравят ,че има "хибридна война" :)))))))

заглавие " НС на БСП прие предложените промени в устава на партията " е пълна лъжа и е предназначено за гладкия мозък на Щерев. Ако някой се интересува от истината , съмнява в написаното или пък не допуска да бъде манипулиран може да направи собствено проверка на изнесената информация.

Докато НС е решавало поправката звучала ли е чалга и хвърляла ли е гюбеци млада бесепарка на масата? Защото Миков с бира ръка и в такава компания обяснява, че това иска електората.

като вземе в предвид, че на последните избори бсп беше в коалиция с 13( ТРИНАЙСЕ) партии, можем спокойно да кажем, че СПИНозната столетница УМРЯ! Най-после! ОТВЪРТАХМЕ СЕ! Честито на всички българи!

Комунистите си правили оргия. Въобще не си струва да се коментира.

В поправката трябва да се впише че председателя е пожизнен.Жалко че тази партия се пише за опозиция,пълно е с богаташи,милионери,национални предатели,алкохолици,метреси.....те представлявали народа???

Само така,другаУю ПредседатеУел и наздравУе!

Не нужна поправка антиСтанипев, нужна е АНТИ_БСП. Както каза Михов преди няколко месеца пред Кеворкян БСП е единствената оцеляла партия в бившия социалистически блок. Той го каза с гордост и патост. Това е една от основните причини да сме най-бедни и смотани в ЕС.

nacionalni prestapnici izmenici na rodinata .

Мише какво мислиш за 1евро и БТК.Не се изказа нещо?

Другарят Путин смени тактиката от България и се съсредоточи само в ЕС с агентите си Станишев и Шулц.Щом е тихо в България значи шумолят пари някъде.Сега е важно спасението на Пиер Луврие и окупиране на комуникации и оръжейни заводи.

Тия още ли се броят за партия.

РОЗОВИТЕ е крайно време да се забранят със закон - по страшни са от телефонните измамници за старците, а с алчността си са по гадни от мафията. Този хибрид от милионери и просяци е опасен за нормалното общество. Тия изроди даже комунистите не са ги искали.

Цървените тролове са се изпокрили в миши дупки. Къде е смелото соцгейче снайпер да защити сега любимата си партия? Бърше си някъде...

Троловете на Кутев ги няма, руснаците понамалиха рублите за пропаганда на БСП или смениха тактиката с друга като видяха че народа не кълве на тая въдица.

Станишев е богат, милионер с вила в северните швейцарски Алпи, където живее с Моника и децата и му дреме за някакъв си там български народ.Той и без това не е българин.

Прави ли ви впечатление, че пидалските тролчета намаляха...паричките на привършване...вече пицата постна - без бозичка

Последно ти пияница и пидалин ли си едновременно

...и как само избяга...заряза дъртаците да се чудят асфалта аджеба яде ли се или - не...и се покри във вилата си на Женевското езеро Сега се показва като лалугер от дупката си и проверява как е хавата...може ли пак да се докопа до властта...а оная крадла Йосифовата - вече от ПЕС се мъчи да цапцарапне

Гейска партия на модерни леви с меки китки. Отиде на боклука.

Пияницата замени пидалина - какъв прогрес на столетницата

Тоя в неговата Партия не го искат, специален закон приеха да се бранят от него...в ПЕС щял се кандидатира...тоя като Дудука изперкал яко

Оядените комунисти, мастити крадци на народа да не се показват.

БСП така и не се усетиха и не разбраха как се изпариха от политическия живот на България.

70г. народа се насити , нагледа и наслуша на лъжливата и крадлива , че и терористична БКП(БСП).Стига вече, нямате шанс.Омръзнахте на българина, не разбрахте ли?

Нааааааздраве Мише!Дай по още едно за поправката.

науздравеее

БСП живее във виртуална реалност и си мисли, че като има пари някой ще гласува за нея.Ако ще поправки правете ако ще каквото ще АУТ сте от политиката на България.Благодарим на Станишев , че ви закопа окончателно.

Кой го интересуват някакви мандати в някаква си БСП с доверие под 10%.

А ИСТИНАТА Е, че БСП отдавна не съществува! БСП никога не може дори и 2% да спечели на избори! БСП никога не се е явявала сама на избори, понеже знае че няма да влезе в парламента! На парламентарните избори през 2009 БСП се яви в "Коалиция за България" с още 7 (седем броя) други партии и загуби изборите! На изборите през 2013 "Коалиция за България" на БСП вече включва вече 8 (осем броя). А на изборите през 2014 "Коалиция за България" вече включва 13 (тринадесет броя) партии подкрепящи несъществуващата партия БСП и въпреки всичко загубиха катастрофално изборите! БСП сама не може дори и 2% да спечели, но иска да управлява стрната!

А така кажи ИСТИНАТА на другарите с каскети от БСП, че народа отдавна не ги брои за партия и за хора.

Най-богатата и престъпна олигархична партия БСП тръгнала да говори за социална политика,все едно хиената да говори за политика на запазване на сърните.

Комунонеандертаците от БСП са изостанали в еволюцията на човешкия род толкова,че не могат да установят контакт с хората вече. Най-богатата и престъпна олигархична партия БСП тръгнала да говори за социална политика,все едно хиената да говори за политика на запазване на сърните.

На комунистите зора им да настъпи забрава,пясък да покрие спомените,да минат години и пред новите поколения да излязат като нови неопетнени.Но не става червени престъпници,нищо не е забравено и няма да се забрави.

Крайно време е истинските социалисти да приемат поправката "антиБСП" и да се основе една истинска Европейска СоциалДемократическа Партия, с квалифицирани кадри и без никакви роднини (братя, сестри, лели, каки, внуци, братовчеди и т.н.) на комунисти от БКП/БСП и служители на ДС! В България няма социалистическа партия!

АБВ е левицата, АТАКА е русофилската партия.Що е това животно БСП никой не знае?

Атака не е русофилска , рубладжийска партия

Кой го интересува някаква си партия БПС, че чак и новина има.Промените в другите партии новина ли са, че се занимаваме с някакво си БСП.

Процесите в БСП не интересуват никой.Тя е умряла котка, спадна под 10% и ще се бори за влизане в парламента.