БСП настоява за машинно гласуване и регистър срещу "мъртви души"

В момента в избирателните списъци фигурирали повече от 6.5 млн. души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

престанете с това машинно гласуване бе!!! Броенето на бюлетините трябва да е машинно: МФУ, с OCR софтуер, който да чете бюлетините, и да печата пртокола или на защитена памет и в РИК/ЦИК.

Машинно да, електронно не. Па то си е същото като на ГЕРБ.

Ами да. Прави са. Така ще спечелят изборите щото иначе няма начин.

Някой да ми каже какво ще промени машинното гласуване. То аз също съм за машинно гласуване, но и за машинно пращане към ЦИК. Иначе ако пак чакаме леля Мара да види на машината и да попълни протокола на ръка с +100 за едните и -100 за другите . . . е все тая.

че как да нямаме 6 500 000 население? имаме ли 2 300 000 пенсионери ? имаме! имаме ли 700 000 увредени? имаме! имаме ли 1400 000 ромски цигани ? а 1 600 000 работещи? и 500 000 чакащи да им предложат работа? имаме! ее, тогава какво искате?

Защо вместо баба Мара не поставиш правилния човек - Цецо Гуменката. А сетих се, той действа на ниво ЦИК.

Имаме, ти си в Партията на УМСТВЕНО УВРЕДЕНИТЕ.

Иначе ако пак чакаме леля Мара да види на машината и да попълни протокола на ръка с +100 за едните и -100 за другите . . . е все тая. ИМАШ ЛИ МОЗЪК, МА???

Ами да. Права си, станке. Ако не напишеш глупост, няма да се разбере, че познаваш буквите.

БСП отхвърлиха подобно предложение когато бяха на власт .... Защото тогава те фалшифицираха и манипулираха изборите, и то години наред..... Сега кюфтето се обърна и ГЕРБ фалшифицират изборите, така че най-вероятно предложението няма да се приеме. Ама вие си гласувайте, де... Няма да се притеснявате...

Имаме и 800 000 деца под 18 год.!!!!Каква излиза сметката с тях?

Изпълнят ли се тези искания ГЕРБ твърдо губи изборите.

В "изостанала" Русия на изборите имаше ВИДЕО НАБЛЮДЕНИЕ Видео набюдение ВЪВ ВСИЧКИ ИЗБИРАТЕЛНИ СЕКЦИИ. Плюс МАШИННО ГЛАСУВАНЕ. В европейска България си падаме по разнасяне на чували с бюлетини... ПП: Брояч на населението на България 04-12-2018 18:11:50 6 978 473 - Настоящо население

а аз настоявам избирателните списъци да се правят в данъчното! платил си данъци, участваш! не си платил, гледаш! и на бюлетината ръкописно и собственоръчно пишеш за кого гласуваш!

наистина има! виждасе как без нито един избирател да влезе в секцията комисията тъпче в машината булетините! дори на един клип едната казва достатъчно, вече печелим!

точно така.информацията от машината директно в Рик и Цик сьс защитена памет.Това е проиграно в Русия.Итогава ням да могат да се трият и поправят писаните с МОЛИВ протоколи.Това е истината.