Коментари - Страхил Ангелов напусна БСП, била демоде | Днес.dir.bg

Страхил Ангелов напусна БСП, била демоде

Бившият депутат от БСП Страхил Ангелов напусна партията заедно с още около 40 членове от организацията му. Причината е разочарование, натрупано през годините.

Обратно в новината

Коментари - Страхил Ангелов напусна БСП, била демоде | Днес.dir.bg

Коментари

Много от членовете на БСП преминават към АТАКА! в СТАРА ЗАГОРА,ПЛЕВЕН,ВРАЦА,КАЗАНЛЪК и др. Това е партията...

Наистина има такъв процес,но не отиват недоворните в АБВ,ами в АТАКА! НО ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ И ТОВА НЕ КАЗВАТ.Много ги е страх от Волен и АТАКА.Всичко стана,както те го казваха! Това е СПАСИТЕЛЯТ НА БЪЛГАРИЯ!!!

Страхилчо още не е изживял своя пубертет,а и надали ще го изживее.Подобни" пубери" са вредни не само за Партията,но и за обществото.

БСП трябва да бъде разпусната ,това е най правилното решение.То може да се вземе от големи политици. Дали ги имаме в БГ. В БСП не приемат различните. А живеем в 21 век.... нали?

Гаф, гаф, ама напусна. Сега ще пишем, ще рониме сълзи и ще обявим какъв дегенерат е бил. Това не е спасение на БСП. Ослушайте се. Има и огледала. Вървете по улиците, качете се на трамвай, рейс и тогава, тогава .... Позата на щрауса няма да оправи нещата ... "другари".

в партията се вливат много нови членове. през къде ги вливат ? "Не знам дали има напуснали. След като във вестниците го пише, значи е вярно. Не знам, ще проверя", каза Михаил Миков пред Нова телевизия и веднага поясни, че в партията се вливат много нови членове.

От тази физиономия направо лъха на интелект... То е израз, то е чело, то е изказ, то е финес, впечатляващо. Български общественик!

Проблема на БСП е, че тя не е лява партия Въпреки нейното участие във власта, наемните работници станаха напълно безправни. Реално нямат никава защита от произвола на работодателите. Притиснати от бедност и безработица са принудени да работят само за да не умрът от глад. Колкото до Асад, Страхил се оказа прав. Сега само Асад се бие срещу ИД. Колкото до Миков, изглежда наистина жалък и бездеен.

"Да членуваш в Социалистическата партия стана демоде, лаконичен бе той. " Правилно си напуснал !Друго си е сега да членуваш в ГЕРБ,РБ,АБВ...побързай ,че и местата за чистачите са заети ...Хора без морал не поддържам !

Единствения добър комунист е мъртвия комунист!!!

ПОНЕЖЕ ВСИЧКИ КОМУНЯГИ СА ПЕНСИИ, СКОРО ВСИЧКИ ЩЕ ДОБРИ КОМУНИСТИ, ХАХАХА

ЩЕ СА ДОБРИ КОМУНИСТИ.

"Пази, Боже, сляпо да прогледа"

Тоя ром въобще не е за никоя партия! БСП с всичките си кусури все пак е европейска партия. Тоя измекяр си е чиста проба комунист-популист. Предполагал, че сега ще направи ромска комунистическа партия.

И от самата партия си признават, че всички работят за благото на Висшия съвет и пълнене на партийната каса. Щом в БСП е така, сещайте се за ДПС и защо Чобанов и Ореха се преместиха в стройната печатница за пари, наречена ДПС!

А така успешно поддържаха ромската раждаемост...

ЩО ТАКА СТРАХИЛЕ, С ТАЯ МАХМУРЛИЙСКА ФИЗИОНОМИЯ СИ БЕШЕ ТОЧНО ЗА БСП, ХАХАХА

И аз си мислех, че при Миков това пиянде ще е добре, но пиенето не прощава. Сега като изтрезнее ще има да съжалява.............

Едно голямо другарско Наздраве другарю Миков! Наздраве и на теб съсле!

"Аз съм от години наред заложник на няколко династии. Ние всички трябва да обслужваме няколко семейства. " Плъховете напускат потъващия кораб ! Комуно-феодалното ООД, наречено БСП, май е на път да загуби лакеите си, а АБВ за съжаление някак не успя да запълни 'левия вакуум', въпреки усилията на прагматичния Калфин.

Калфин може и да е ляв в леглото или в ръцете, ама иначе какво точно му е лявото?

БългАриец

Социална ориентация, пенсии, помощи, вопли поради беднотията и т.н. Ляв си е човека, макар да е напуснал БСП.

Сега е момента да си се обединят всички партии от прехода под единно лого и да върнат член 1-ви в Конституцията. Така и така ще я променят, пък и нямат принципни различия по разтурянето и ограбването на държавата.

Защо ли всички партии се напълниха със свръхамбициозни тъпанари?Ами да си се съберат в тяхна си партия МАТ/Млад Амбициозен Тъпанар/!Не им трябват идеи , само те да са устроени добре .....

Простоватичко е момчето .Става за атака или за гербер...ха..ха Абе жив колхозник в костюм...ха..ха

Преглеждам сутринта коментарите. Няма какво да добавя към тя. Просто им се възхищавам, независимо от коя страна на барикадата са. Ще спомена само за двупартиината система на САЩ, която познавам. Огромна страна, различни хора. И те успешно се управляват само от две партии. При това тези партии много си приличат. Демократите са републиканци. А републиканците са демократи по убеждение. Тогава какво, по дяволите ги различава, когато и на двете целта е една-повече богатство за Америка и американците. Ами всяка партия се старае да покаже по добър и успешен модел, как да стане това. И за двете партии, всички пътища водят към Рим. В България също всички партии стават единни, но само когато въпроса опре до кражби. Аз винаги съм се оправял в живота и без помоща на партия. И на края един въпрос към партиините членове-вие като сте способни, защо членувате в тия мафиотски групировки, наречени партии. Приятен ден.

За САЩ имам големи резерви като чета писанието ти. Въпроса е защо разни екземпляри членуват в партии. Ами в левите, ако има такива, няколко човека заради умрели идеи. Всичката пасмина особено при управляващите или са кариеристи или си пазят хляба.

СИ ТЪРСИ ПОДХОДЯЩ ПАРНЬОР СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ :)

Трябва да бъдат забранени, тъй като е явно, че това са политически сдружения с търг. цел (поне като такива се проявяват всички за последните 25 г.). Освен това вятърът на (новата) промяна вещае ненужността от подобни партии- фирми!... Каква е алтернативата, ще запита някой?! Ами тя е (временна) дву-партийна с/ма, подобно на тези в развитите държави, нова Конституция и нова и независима Съдебна с/ма, която да не се изживява като наддържавна институция, а като функция от държавата!...

Да се присъедини към Политическото Сметище което изцежда Бългрия в момента ... ,...да отива При ГЕРБо-Турско-Соросоидните Унищожители !

Комунистическата партия трябва да се забрани и всички комунисти да бъдат изправени пред съда!

За какво бе , че умряха в борбата срещу фашизма , който сега отново възродихте. А бсп са големи комунисти щом за 30 гсд. си занемариха всички паметници и нищо не подържат.

От комунистите по големи фашисти няма. Комунизмът и фашизмът са едно и също. Знаеш ли как са се наричали един друг немските нацисти? Камараден - другари.

БСП отдавна е спокойна за старините си, защото всички десни я подхранват с електорат обричайки на бедност все по големи групи хора. Дали ще се казва БСП или ще е с ново име ще я има, щом държавата е пълна с бедни хора.

Разбира се, че ще ви има, вие сте като пърхота. Работата е там, че вместо да сте социалисти, вие сте фалш. "Социалисти" с Мерцедеси и Майбаси. Съжалявам, че нямаме истинска социалистическа партия, да защитава средната класа и работещите като мен.

Знаем че много обичате бедните, нали като сте на власт ги увеличавате многократно. Е да, на Посрано 20 няма и един беден.

Предателят си е предател. Където и да се навре. Да е халал на гостоприемника ;)

Денгите от пасола на кочината са намалели...и то няма и как с тез цени на петрло и нереализирани мечти/тръби... Всичко това е добре за Българяи и нас, Българите !

Волен ви открадна русофилите, Бойко ви взе живковистите, червените ви баби намаляват по естествени причини, на 5 отишли си баби, идва един млад. Не съм оптимист за вас "другари" с Бентлитата и Майбасите.

а господата се оказаха бивши другари.

радост тук. БСП си е вече една малка стара партия. Тия в дясно да не са стока?Ако им съберат старите партийни книжки...ще останат един файтон хора. Ляво ще си има у нас винаги защото където има бедност има и леви хора. Въпроса е че дясното излезе също менте. И най вече е парадоксално да бъде подкрепяно не от средна класа а от бедняци,защото тоя бил готин, а оня бил с речник като неговия. Тоя дето си заминава от БСП и я плюе на прощаване не цвете за мирисане и ако някой го приюти ще си сложи таралеж в гащите.

По-стока са. Което изобщо не е трудно.

Парадоксът е, че бях против БСП докато не се появи ТИКВАТА. Станишев + Орешарски са на светлинни години пред него.

Да бе, вЕрваме ти.

БСП трябва да се знае,че няма нищо общо с БКП от живковото време!!!БКП беше национално отговорна партия с идеология на равноправието между хората,докато в БСП влязоха хора без идеологически възгледи,обременени от материалните блага придобивани чрез участие във властта.Това на практика се явява фалшива подмяна на лявата идея.Затова резултатите са катастрофални.Комунизма като система е най доброто измислено от нашата цивилизация,но ние като хора не сме готови на този етап на развитие да го реализираме!!!Това не дава правото на мижетурки като Иво Дрънчев да се кланят на робовладелци от нов тип.Капитализма е експлоатация на една шепа хора над масите.Една пирамида в основата и е вградена унищожителна мизерия,а на горе пълзят раболепни биороботи.Парите не носят щастието в живота!!!

Да де, да, правиха струваха, до тука ни докараха.

Същите боклуци и тогава и сега са на върха на столетницата. Опоскаха всичко и разпродадоха държавата, руските подлоги крадливи.

Бай Коста, жив ли си още бе?

За социализма и комунизма умряха всичките ни герои , като се започне от БОТЕВ , а тази бсп открадна това име само за заблуда на честните и достойни членове на бкп.

Няма ги Снайпера, 112/123, Тане4ка69 и разни други знайни и незнайни войни да защитят Майчицата. Лоша работа без денги. Костов най-добре го знае това :)

нЕма да умре, то ще агонизира и ще пуска метастази.

Време е за истински лява партия на трудовите хора в България, не на тая с партийните комунистически династии и на соросоидните кариеристи от Брюксел, заради които една сто годишна партия отива в небитието начело с алкохолизирания си марионетен псевдо лидер.

им стигат два лъжливи профсъюза. Още ли трябва да ги възсядат лъжци..

Не стига,че членува от 100 години в тази бутафория наречена партия,не стига,че стана депутат и въпреки всичко минаха още 100 години за да разбере,че "нещо",не е както трябва,оказва се,че напуска-не защото тази партия е партия на гнилоч(както и другите),а защото било "архаично" и "демоде".......... К`во да каже човек-думи,няма за случая....... Орисия е,да управляват бавно развити в клетите Балкани,батка.....

щот термина ,,комунист" е демоде се налага,,русофил"! Ако в някой момент не е модерно и това ,не знам какво ще е определението за комунист, сигурно ,,толстоист"?

Aми да, след разпада на сдс,...доиде и на бсп! "Pибата се вмирисва от главата"!.. и при едните и при другите виновни са лидерите им, държаха се като крале, като императори и краят им доиде! Mислеха се за вечни, но не разбраха, че вечни са само изберателите и бог!

"В столичната партийна организация, например, членуват 7000 пенсионера и 310 студента, 20 от които напуснаха онази вечер." хахаха, голям майтап са тия БСП. Сега... което си е право - право си е - лявото има голема поддръжка. Особено от страна на атеросклерозите и алцхаймерите.

Напълно вярно!! Без майтап!! Забравяш обаче продължението и то е,че от другата страна,подръжниците на десницата,са или алчни плъхове,или излъгани гладници,които вярват,че ще им дойде време да ударят "джакпот"-а и да станат като батковците от Холивудските филми....:)):):)))))))))

С малката разлика, че те тези пребоядисани в синьо комуно-демократи, не случиха на електорат. Десните електорални ЕГН-та имат поне повече мозък за да видят като ги лъжат и да ги разкарат такива. Не като червените лумпени, които си гласуват ако ще и да ги обесят.

За екскурзията на 2 август се осигурява безплатна застраховка,,Асистънс"/ включва катетри и безплатен похорон/. Пее Веско Маринов, ама не и на бис, защото ще се обезводни!

Русофилите и социалистите имат нужда да се събудят!! И да видят че идолите им ги мамят!!

Един осъзнал се!

По добре късно ,отколкото никога!!

Мая помогна много за разпада на БСП

Майчето свободна ли е, бе? Шя я джасам кът никополски катър!

Новият Бареков идва .... с чест и достойнство ама друг път. Няма червен буржоа с чест и достойнство.

Ако вместо ,,Титаник", беше потънал кораба ,,Аврора"!?!

КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ УРОДИ С АВРОРА И БЕЗ, СА СИ ВСЕ УРОДИ, ХАХАХА

ТОВА КОМУНДЕ ДОКАТО ПОЛУЧАВАШЕ ДЕПУТАТСКА ЗАПЛАТА ДРУГИ ГИ ДЪВЧЕШЕ, ХАХАХА

Коментари - Страхил Ангелов напусна БСП, била демоде | Днес.dir.bg

Страхил Ангелов напусна БСП, била демоде

Бившият депутат от БСП Страхил Ангелов напусна партията заедно с още около 40 членове от организацията му. Причината е разочарование, натрупано през годините.

Обратно в новината

Коментари - Страхил Ангелов напусна БСП, била демоде | Днес.dir.bg

Коментари

Много от членовете на БСП преминават към АТАКА! в СТАРА ЗАГОРА,ПЛЕВЕН,ВРАЦА,КАЗАНЛЪК и др. Това е партията...

Наистина има такъв процес,но не отиват недоворните в АБВ,ами в АТАКА! НО ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ И ТОВА НЕ КАЗВАТ.Много ги е страх от Волен и АТАКА.Всичко стана,както те го казваха! Това е СПАСИТЕЛЯТ НА БЪЛГАРИЯ!!!

Страхилчо още не е изживял своя пубертет,а и надали ще го изживее.Подобни" пубери" са вредни не само за Партията,но и за обществото.

БСП трябва да бъде разпусната ,това е най правилното решение.То може да се вземе от големи политици. Дали ги имаме в БГ. В БСП не приемат различните. А живеем в 21 век.... нали?

Гаф, гаф, ама напусна. Сега ще пишем, ще рониме сълзи и ще обявим какъв дегенерат е бил. Това не е спасение на БСП. Ослушайте се. Има и огледала. Вървете по улиците, качете се на трамвай, рейс и тогава, тогава .... Позата на щрауса няма да оправи нещата ... "другари".

в партията се вливат много нови членове. през къде ги вливат ? "Не знам дали има напуснали. След като във вестниците го пише, значи е вярно. Не знам, ще проверя", каза Михаил Миков пред Нова телевизия и веднага поясни, че в партията се вливат много нови членове.

От тази физиономия направо лъха на интелект... То е израз, то е чело, то е изказ, то е финес, впечатляващо. Български общественик!

Проблема на БСП е, че тя не е лява партия Въпреки нейното участие във власта, наемните работници станаха напълно безправни. Реално нямат никава защита от произвола на работодателите. Притиснати от бедност и безработица са принудени да работят само за да не умрът от глад. Колкото до Асад, Страхил се оказа прав. Сега само Асад се бие срещу ИД. Колкото до Миков, изглежда наистина жалък и бездеен.

"Да членуваш в Социалистическата партия стана демоде, лаконичен бе той. " Правилно си напуснал !Друго си е сега да членуваш в ГЕРБ,РБ,АБВ...побързай ,че и местата за чистачите са заети ...Хора без морал не поддържам !

Единствения добър комунист е мъртвия комунист!!!

ПОНЕЖЕ ВСИЧКИ КОМУНЯГИ СА ПЕНСИИ, СКОРО ВСИЧКИ ЩЕ ДОБРИ КОМУНИСТИ, ХАХАХА

ЩЕ СА ДОБРИ КОМУНИСТИ.

"Пази, Боже, сляпо да прогледа"

Тоя ром въобще не е за никоя партия! БСП с всичките си кусури все пак е европейска партия. Тоя измекяр си е чиста проба комунист-популист. Предполагал, че сега ще направи ромска комунистическа партия.

И от самата партия си признават, че всички работят за благото на Висшия съвет и пълнене на партийната каса. Щом в БСП е така, сещайте се за ДПС и защо Чобанов и Ореха се преместиха в стройната печатница за пари, наречена ДПС!

А така успешно поддържаха ромската раждаемост...

ЩО ТАКА СТРАХИЛЕ, С ТАЯ МАХМУРЛИЙСКА ФИЗИОНОМИЯ СИ БЕШЕ ТОЧНО ЗА БСП, ХАХАХА

И аз си мислех, че при Миков това пиянде ще е добре, но пиенето не прощава. Сега като изтрезнее ще има да съжалява.............

Едно голямо другарско Наздраве другарю Миков! Наздраве и на теб съсле!

"Аз съм от години наред заложник на няколко династии. Ние всички трябва да обслужваме няколко семейства. " Плъховете напускат потъващия кораб ! Комуно-феодалното ООД, наречено БСП, май е на път да загуби лакеите си, а АБВ за съжаление някак не успя да запълни 'левия вакуум', въпреки усилията на прагматичния Калфин.

Калфин може и да е ляв в леглото или в ръцете, ама иначе какво точно му е лявото?

БългАриец

Социална ориентация, пенсии, помощи, вопли поради беднотията и т.н. Ляв си е човека, макар да е напуснал БСП.

Сега е момента да си се обединят всички партии от прехода под единно лого и да върнат член 1-ви в Конституцията. Така и така ще я променят, пък и нямат принципни различия по разтурянето и ограбването на държавата.

Защо ли всички партии се напълниха със свръхамбициозни тъпанари?Ами да си се съберат в тяхна си партия МАТ/Млад Амбициозен Тъпанар/!Не им трябват идеи , само те да са устроени добре .....

Простоватичко е момчето .Става за атака или за гербер...ха..ха Абе жив колхозник в костюм...ха..ха

Преглеждам сутринта коментарите. Няма какво да добавя към тя. Просто им се възхищавам, независимо от коя страна на барикадата са. Ще спомена само за двупартиината система на САЩ, която познавам. Огромна страна, различни хора. И те успешно се управляват само от две партии. При това тези партии много си приличат. Демократите са републиканци. А републиканците са демократи по убеждение. Тогава какво, по дяволите ги различава, когато и на двете целта е една-повече богатство за Америка и американците. Ами всяка партия се старае да покаже по добър и успешен модел, как да стане това. И за двете партии, всички пътища водят към Рим. В България също всички партии стават единни, но само когато въпроса опре до кражби. Аз винаги съм се оправял в живота и без помоща на партия. И на края един въпрос към партиините членове-вие като сте способни, защо членувате в тия мафиотски групировки, наречени партии. Приятен ден.

За САЩ имам големи резерви като чета писанието ти. Въпроса е защо разни екземпляри членуват в партии. Ами в левите, ако има такива, няколко човека заради умрели идеи. Всичката пасмина особено при управляващите или са кариеристи или си пазят хляба.

СИ ТЪРСИ ПОДХОДЯЩ ПАРНЬОР СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ :)

Трябва да бъдат забранени, тъй като е явно, че това са политически сдружения с търг. цел (поне като такива се проявяват всички за последните 25 г.). Освен това вятърът на (новата) промяна вещае ненужността от подобни партии- фирми!... Каква е алтернативата, ще запита някой?! Ами тя е (временна) дву-партийна с/ма, подобно на тези в развитите държави, нова Конституция и нова и независима Съдебна с/ма, която да не се изживява като наддържавна институция, а като функция от държавата!...

Да се присъедини към Политическото Сметище което изцежда Бългрия в момента ... ,...да отива При ГЕРБо-Турско-Соросоидните Унищожители !

Комунистическата партия трябва да се забрани и всички комунисти да бъдат изправени пред съда!

За какво бе , че умряха в борбата срещу фашизма , който сега отново възродихте. А бсп са големи комунисти щом за 30 гсд. си занемариха всички паметници и нищо не подържат.

От комунистите по големи фашисти няма. Комунизмът и фашизмът са едно и също. Знаеш ли как са се наричали един друг немските нацисти? Камараден - другари.

БСП отдавна е спокойна за старините си, защото всички десни я подхранват с електорат обричайки на бедност все по големи групи хора. Дали ще се казва БСП или ще е с ново име ще я има, щом държавата е пълна с бедни хора.

Разбира се, че ще ви има, вие сте като пърхота. Работата е там, че вместо да сте социалисти, вие сте фалш. "Социалисти" с Мерцедеси и Майбаси. Съжалявам, че нямаме истинска социалистическа партия, да защитава средната класа и работещите като мен.

Знаем че много обичате бедните, нали като сте на власт ги увеличавате многократно. Е да, на Посрано 20 няма и един беден.

Предателят си е предател. Където и да се навре. Да е халал на гостоприемника ;)

Денгите от пасола на кочината са намалели...и то няма и как с тез цени на петрло и нереализирани мечти/тръби... Всичко това е добре за Българяи и нас, Българите !

Волен ви открадна русофилите, Бойко ви взе живковистите, червените ви баби намаляват по естествени причини, на 5 отишли си баби, идва един млад. Не съм оптимист за вас "другари" с Бентлитата и Майбасите.

а господата се оказаха бивши другари.

радост тук. БСП си е вече една малка стара партия. Тия в дясно да не са стока?Ако им съберат старите партийни книжки...ще останат един файтон хора. Ляво ще си има у нас винаги защото където има бедност има и леви хора. Въпроса е че дясното излезе също менте. И най вече е парадоксално да бъде подкрепяно не от средна класа а от бедняци,защото тоя бил готин, а оня бил с речник като неговия. Тоя дето си заминава от БСП и я плюе на прощаване не цвете за мирисане и ако някой го приюти ще си сложи таралеж в гащите.

По-стока са. Което изобщо не е трудно.

Парадоксът е, че бях против БСП докато не се появи ТИКВАТА. Станишев + Орешарски са на светлинни години пред него.

Да бе, вЕрваме ти.

БСП трябва да се знае,че няма нищо общо с БКП от живковото време!!!БКП беше национално отговорна партия с идеология на равноправието между хората,докато в БСП влязоха хора без идеологически възгледи,обременени от материалните блага придобивани чрез участие във властта.Това на практика се явява фалшива подмяна на лявата идея.Затова резултатите са катастрофални.Комунизма като система е най доброто измислено от нашата цивилизация,но ние като хора не сме готови на този етап на развитие да го реализираме!!!Това не дава правото на мижетурки като Иво Дрънчев да се кланят на робовладелци от нов тип.Капитализма е експлоатация на една шепа хора над масите.Една пирамида в основата и е вградена унищожителна мизерия,а на горе пълзят раболепни биороботи.Парите не носят щастието в живота!!!

Да де, да, правиха струваха, до тука ни докараха.

Същите боклуци и тогава и сега са на върха на столетницата. Опоскаха всичко и разпродадоха държавата, руските подлоги крадливи.

Бай Коста, жив ли си още бе?

За социализма и комунизма умряха всичките ни герои , като се започне от БОТЕВ , а тази бсп открадна това име само за заблуда на честните и достойни членове на бкп.

Няма ги Снайпера, 112/123, Тане4ка69 и разни други знайни и незнайни войни да защитят Майчицата. Лоша работа без денги. Костов най-добре го знае това :)

нЕма да умре, то ще агонизира и ще пуска метастази.

Време е за истински лява партия на трудовите хора в България, не на тая с партийните комунистически династии и на соросоидните кариеристи от Брюксел, заради които една сто годишна партия отива в небитието начело с алкохолизирания си марионетен псевдо лидер.

им стигат два лъжливи профсъюза. Още ли трябва да ги възсядат лъжци..

Не стига,че членува от 100 години в тази бутафория наречена партия,не стига,че стана депутат и въпреки всичко минаха още 100 години за да разбере,че "нещо",не е както трябва,оказва се,че напуска-не защото тази партия е партия на гнилоч(както и другите),а защото било "архаично" и "демоде".......... К`во да каже човек-думи,няма за случая....... Орисия е,да управляват бавно развити в клетите Балкани,батка.....

щот термина ,,комунист" е демоде се налага,,русофил"! Ако в някой момент не е модерно и това ,не знам какво ще е определението за комунист, сигурно ,,толстоист"?

Aми да, след разпада на сдс,...доиде и на бсп! "Pибата се вмирисва от главата"!.. и при едните и при другите виновни са лидерите им, държаха се като крале, като императори и краят им доиде! Mислеха се за вечни, но не разбраха, че вечни са само изберателите и бог!

"В столичната партийна организация, например, членуват 7000 пенсионера и 310 студента, 20 от които напуснаха онази вечер." хахаха, голям майтап са тия БСП. Сега... което си е право - право си е - лявото има голема поддръжка. Особено от страна на атеросклерозите и алцхаймерите.

Напълно вярно!! Без майтап!! Забравяш обаче продължението и то е,че от другата страна,подръжниците на десницата,са или алчни плъхове,или излъгани гладници,които вярват,че ще им дойде време да ударят "джакпот"-а и да станат като батковците от Холивудските филми....:)):):)))))))))

С малката разлика, че те тези пребоядисани в синьо комуно-демократи, не случиха на електорат. Десните електорални ЕГН-та имат поне повече мозък за да видят като ги лъжат и да ги разкарат такива. Не като червените лумпени, които си гласуват ако ще и да ги обесят.

За екскурзията на 2 август се осигурява безплатна застраховка,,Асистънс"/ включва катетри и безплатен похорон/. Пее Веско Маринов, ама не и на бис, защото ще се обезводни!

Русофилите и социалистите имат нужда да се събудят!! И да видят че идолите им ги мамят!!

Един осъзнал се!

По добре късно ,отколкото никога!!

Мая помогна много за разпада на БСП

Майчето свободна ли е, бе? Шя я джасам кът никополски катър!

Новият Бареков идва .... с чест и достойнство ама друг път. Няма червен буржоа с чест и достойнство.

Ако вместо ,,Титаник", беше потънал кораба ,,Аврора"!?!

КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ УРОДИ С АВРОРА И БЕЗ, СА СИ ВСЕ УРОДИ, ХАХАХА

ТОВА КОМУНДЕ ДОКАТО ПОЛУЧАВАШЕ ДЕПУТАТСКА ЗАПЛАТА ДРУГИ ГИ ДЪВЧЕШЕ, ХАХАХА