Двама починаха на събора на Бузлуджа

66-годишният Костадин Симеонов е получил масиран инфаркт на път към Дом-паметника на БКП, а 55-годишната жена е починала на историческата поляна на върха.

Обратно в новината

Коментари - Двама починаха на събора на Бузлуджа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е лощо да се помисли събора да се премести в градинката срещу Пирогов

Това е лоша поличба.Загубени са станишевци,калфиновци,миковци,да вземат да направят курбан.Или те горките хорица са станали курбан заради техните огромни кражби.

"Всяка събота събор на Бузлуджа"

За съжаление все още много хора свързват приказната идея за социализма и миналото с новокапиталистическата БСП, а за други е просто безплатна разходка в планината и ядене на кебапчета. Традициите не са това,което бяха-ЖАЛКО !

Умряли са щастливи-на свято място!

Умрели двама нещастни старци, които още погрешно отъждествяват БСП със социализма. А тука форумците злорадстват и изпитват удоволствие, че бедните нещастници си отиват затънали в мизерия.

Всичко се връща на този свят. Искахме демокрация, крещяхме, сега ни се върна беднотията от царска България. Родителите ми доста са поживяли по царско време, спомнят си селяните точно както ги е описал елин Пелин -с кърпените абички и скъсани навуща. Разбира се, за сметка на чорбаджиите.

Ststar

Бягай на Бузлуджа!

Достатъчно е човек само да прочете коментарите, за да разбере, че става дума за най-бедната, изостанала и нискокултурна държава в Европа.

отивам аз снощи на джамия, срещам един приятел, 4 минути поздрави и прегръдки, после ми вика: абе тия от бесепето на храмовия си празник човешки жертвоприношения са почнали да правят....

Достатъчно е човек да прочете коментарите, за да разбере, че става дума за най-бедната, изостанала и нискокултурна държава в Европа.

Не само починалите, а ми и другите. Да те извозят безплатно на връо да гледаш Миков и Станишев, да си сред сънаборници и бивши червени младежи - това само БСП може да го причини. От много време ходенето на Бузлуджа е станало задължение, чието изпълнение се отчита само в партийния доклад. Никой пет пари не дава дали Дядо Благоев има нещо общо с Димитров, Живков и Станишев, дали БСП има нещо общо с народа. Горките хорица!

Tои господ си знае работата. с тези двамата олекна на пенсионния фонд

Така е по комунистическите сборища, като се има предвид средната възраст на чугунените кратуни дето ходят там.

. . от червена съвест и преяждане с кебапчета :-)

Калфин да черпи!Съболезнования.Сигурно са починали от вонята на конски фашкии.

ама много да тича п високото...ура а а а

Още двама няма да доживеят да ПЕНСИЯ! Но спестяванията им ще бъдат прилежно прибрани не от техните наследници, а от държавата.

Колкото повече, толкова по-добре.

бяха напълно достатъчни да се разруши здравеопазването в БГ. Преди беше безплатно и качествено, а сега хората мрат като мухи щото не могат да си го позволят. За което трябва да благодарим на носителите на така наречените "демократични ценности"

Безплатно - да, но качествено - забравете. Само лекарите бяха добри, но с апаратура и инструменти от ерата на Флинтстоун. Да не говорим, че беше забранено хора с бъбречна недостатъчност над 40-годишна възраст да ги слагат на диализа. Оставяха ги да си мрат като мухи.

Състоянието в момента е следствие от това, че червената номенклатура създаде условия за уж разграбване, но покрай това практически овладя икономиката на държавата и сега берем плодовете на разграбването.

Ststar

И за това ходят да ядат кебабчета на Бузлуджа.

всички комунета в чинята па белким отлети за Марс:)

Събор на вампири.

Грандиозен ТЪПИР !

Уникален,простак!

Уникален,простак!

Жалко, двама починали за нищо. Любимата им партия пет пари не дава за тях. На нея и трябват кадри милионери за да съществуват. Примери колко щеш - всички от Гергов, Станишев и Миков до последния в партийния ръководен състав са милионери. Лека им пръст и вечна им памет на починалите с вярата в прогнилата им от корупция партия.

Да ги прости господ хорицата. Не са очаквали, не са слушали предупрежденията, а те комунистите и не признават чуждо мнение. Биологията, обаче, не пита за политически пристрастия и прибира по Дарвинов принцип.

Викаате, БСП столетница, електората й и той като нея. А младите партии, новите лица какво направиха за страната, за превръщането й от бананова колония в работеща икономика, уредена държава и проспериращ народ? БСП трябва да я има, за да има същите тези с какво да се оправдават.

Калфин къде си- защо допусна да умрат в работоспособна възраст от твоята реформа.?Хайде да го открият и заедно с НС да кажат - колко се живее в БГ?

са в редакцията към цжциалистите на връо, котсумиращи тир с бира щом някой ги анализира откъм комичното. Ама няма кой да се вслушва в предупрежденията за времето.

средната възраст... Хората им викат за някакъв код, горещини, неблатоприятни условия, тия се юркат като овци на събор. Добрата новина е, че с годините останалото население вижда разликата между нашето развитие и страните, в които живее и работи.

Как иначе? Нали там ще раздават БеСПлатни знаменца и кебапчета.

от износа на ток и от ВЕИтата на наш гръб и сега ще плюскат на чист въздух. А "бизнесът" реве крокодилски за цените на тока.

Електората на БСП си заминава ежеминутно.Все пак тази партия е на сто годити е има и млади едни такива оцъклени на транквиланти но това е друга бира.Бог да прости хорицата които ги дрънгат организирано да създават фон на едни ояли се милионери.

Евала, отдали са живота си за тържеството на комунизЪма! Едва ли обаче Сатанишев ще отиде да ги почете на погребението им!

Не е зле - всички, с малки изключения, вече коментирате само БСП.

Не е зле - всички, с малки изключения, вече коментирате само БСП.

отишли тези над 50 години хорица да видят своите лръководители, да им се порадват, да им стиснат ръка и после седмица да не мият своята. Да, ама при ръководителите- лекари на една ръка разстояние, а за бедня народ - чакай линейка!!! Не мога да кажа Бог да ги прости, те в Бога не вярват, но мойте съблезнования.

Този форум не е за неуравновесени елементи!

столбетница, ко да праиш? Жената и мъжът все пак на години що щат там на този пек. Но воля тяхна - да почетат най-вече своите ръководители. За тях не берете грижа - лекари на една ръка разстояние. А Станишката който се пенеше най-много на тези събития къде е? Нали се кълнеше, че ще става депутатин, а отиде - къде - в проклетия Запад - в Брюксел - там карпитализъм - много лошо - отиде да се мъчи.

DIDA

Комунистите един по един си отиват, но остават техните наследници -герберите, което е още по-лошо! Какво да се прави, съдба...

От тези, които си отиват или да?

По-честичко да се събират в жегите!!!Така ще се "редуцира" партията "столетница"!!!!

Крайно време е да се забрани съборът на комунистическите престъпници!

Ай, така ли!?Комунягите си останахте всичките, бедни самаряни!?Да те светна само!Вие подмятахте Цвъцко за едни там апартаменти, но дори и възможно най-бедния комунист, има поне 6 апартамента и къщи или 6-7 едри недвижими имота!?А, иначе каква икономическа дейност развързахте, че числото на, да не говорим за милионерите, а на мултимилионерите и милиардерите сред вас е умопомрачително!?Вие сте милиардери, а държавата е закъсала на последно място в Европа, по лош и беден живот!Извода:Милионери и милиардери сте защото, само сте крали стотици милиарди, по всички възможни начини, от обикновените хора и от "общонародната собственост", а пък от неимоверните ви кражби, държавата българска, просто се е срутила!Комуниста е това:долнопробен лъжец и разпран от крадене крадец!

много си "болен/на" ,няма какво друго да ти кажа....

Браво "ГОСТ" - написал си много верен и точен коментар. Ще го цитирам по памет,много ми хареса:"Горката старица БСП,какво и остана - Атака и взе русофилите,ДПС-циганите,а смъртта-пенсионерите". Великолепно написано! Поздравления!!

Бойо Борисов ! Обединителят на разпарцалена България !

Не може да се мине без ББ, ей!!! - Що си тъп? - Ми щотото ББ . . . - Що си наср*н? - Ми щотото ББ . . . - Що само лумпени има в БСП? - Ми щотото ББ . . . - Ми щотото ББ . . .

Малумна история. Помъкнаи бабичките и дядовците да ги уморят по бързо по баирите, за да се покажат вижте ме колко много народ съм събрал. Абе комунисти. Нищо нормално не може да се очаква от тях!!!

Като чета коментарите съм почти сигурен, че на избори няма да останете в къщи, а ще гласувате масово, така, че бсп изобщо няма да припари до властта. Не забравяйте и за дпс. А новината за смъртта на събора е тъжна, но не виждам каква вина имат организаторите. Има и други масови прояви в жеги, едни хора ги организират, други ги посещават.

Тежък удар за електората на комунягите...отиват на място, където ще намерят честен съд и много горещи казани...хаха майтап бе, просто червеите ще ги изядат, нали комунистите не признават Бог, те си имат партен секретар

Смях се от сърце!

Смях се от сърце!

Нещо бавно върви подмладяването на партията ....

Не върви нещо подмладяването на партията....