Коментари - Недоволство се надига в БСП заради водачите на листи | Днес.dir.bg

Недоволство се надига в БСП заради водачите на листи

За недоволство в структурите на БСП заради водачи на листите, съобщи снощи Би Ти Ви.

Обратно в новината

Коментари - Недоволство се надига в БСП заради водачите на листи | Днес.dir.bg

Коментари

Kаква я мислехме, пък тя каква излезе... другарката Курвелия май излезе същата стока като махмурлука Михаиу Микоу, Съсела Станишев и путинизирания Параванов. Пък и бабите дето гласуват за БСП поизмряха, не е хубава работата. Пак ще трябва да се надупите на ДПС, ако искате да сте на власт.

Махмурлукът не е лоша черта.

Другарко Нинова, вие ме отказахте окончателно да гласувам за вас

Прав си за Б.Б. ,а погледни назад КОЙ те ОГРАБИ.Ако знаеш какво е %99%са техни фирми, затова има РАБОТЕЩИ БЕДНИ и мизерстващи пенсионери.Ако си сляп направи си операция,ще ти я платя.Може и да си много богат и да лъжеш НАГЛО.

99% от фирмите са на Наши хора - от БСП. Не разбирам какво намесваш ГЕРБ??!

През 1995 г. бабите казваха за Жан новото лице Умен, умен.... Сега през 2017 г. БСП пак предлага нови лица, млади, умни, с отлично образование от чужбина не им трябват професионалисти, а послушници на лъже-маже-Нинова. Недовършен мандат на Жан Виденов (БСП) от 25.01.199512.02.1997 г. - само 2 години. Помните ли реиндустриализацията по Румен Гечев, фалират 15 банки, а парите в червените джобове. Хиперинфлация 1$-3000 лв, масови протести и на извънреден конгрес на 21.12.1996 г. Жан Виденов подава оставка. 1996 г. стартира масовата приватизация с бонови книжки - печеливши персоните и групировките, свързани с БСП.

Така беше. После Румката замина да живее в Щатите. Да не забравим и Кирил Цочев - той даде разпореждане на закъсалите предприятия да не връщат пари на "лошите" банки. Така банките фалираха, а хорат загубиха спестяванията си. Кирил Цочев до преди дни беше зам. председател на Народното събрание от квотата на БСП. А румен Гечев - депутат от БСП. Да-а-а. Така беше !

И какво толкова като бил парашутист !? Те тия си сложиха парашутист за президент , сега за един депутат го правят на проблем ! И то цялата им партия са все нагаждачи и кариеристи , че се налага да мъчат Стефан Данаилов на стари години , че да имат едно честно лице за пред хората !

"Всеки член на БСП да осигури по 20 избиратели - тази задача постави на столичните социалисти лидерът им Калоян Паргов" па оно елементарна задача - на всеки член да се дадат по 80 кепапчета + 2000 лева и да ги пратят при манго....за 4 кеапчета и 100 кинта - как да не гласуват?

Не плачете на чужд гроб. БСП сега ще спечелят изборите защото ние народа вече не искаме ББ и Цв Цв да крадът европейски пари. ТАЗИ ШАЙКА ТРЯБВА ДА Я ИЗМЕТЕМ. Те незаслужават да им гласуваме доверие когато искат си тръгват и в парламента се държат каточе ли им е бащиния. А и като личности са неприятни с изключение на Фандъкова. Какво хубаво да се каже за една Деси Атанасова нагла и проста жена

Нещо много се вживяваш, кака.

Метачката, Като ще пометете едната шайка след това ще поръсите с боклуците на другата (БСП) шайка. Така ли?

Каквото Куку, такова и Пипе. /полковник КУРнелия и генерал Бай Хуй/

Нинова има топки и нали помните предсказанията, че когато начело на държавата застане жена ще се тръгнем напред. Тя знае какво прави, нека има нови лица. Нека не се плашим от приказките на Раданчо, че ще излезел от ЕС и нека ББ не ни плаши, че без него идва края!!

Аха, Плаши ме, че Нинова е с топки!!! Уж жена, а пък със топки. Ти го каза.

Нинова с много от водачите на листи направо подари победата на ГЕРБ, осъзнай се бе жена, че ще изтечеш в канала!

:)

Този човек бил отговарял за младежката политика, пък младежите ви не го познавали :)) Ами къде е бил до сега, що не е разговарял с тях :))) та чак сега ще ги сватосвате

Той Жельо Бойчев не познава никой от правителството. Пък тя една госпожа, която е вицепремиер е член на изпълнителното бюро на БСП. Ама той не я познава. Пълна амнезия и фурнаджийски лопати. Сигурен съм, че ако пази боже спечелят властта, всичко дето сега го приказват ще го забравят.

Той отговаря пред нея лично, той и е предан лично, той е новият мамелюк на Корнелия, както се изрази Захари Захариев в предаването на Коритаров. Затова той ще води листата, младежите да духат супата.

Това са журналистически измишльотини. Така и започва статията, по данни на БТВ!!? При нас вече живота ни се определя от семплите журналисти, които мислят само за интриги. Гласувайте за мИтоди Андреев и компания. Те ще ви оправят добре.

"Корнелия Нинова увери, че когато младежите се срещнат с него и поговорят, ще го харесат...". значи всичко е наред. А какво ще стане като не го харесат? Или такава опция не се предвижда? Избират прердседателя на партията от местните организации, но водачите на листи се спускат централно.

Не плачете на чужд гроб. БСП сега ще спечелят изборите защото ние народа вече неискаме ББ и Цв Цв да крадът европейски пари.

Хехе, той отговаря за младежката организация в Изпълнителното бюро, а млдежите сега тепърва ще се запознават с него....

От много време (всъщност май откакто БКП стана БСП, или малко след това). Та от много време БСП прилича на кошара, в която са влезнали вълци и дирижират положението. Обикновените хора наивно вярват, че ги водят към по - добро честни и достойни хора. Не-е-е. Не са нито честни, нито достойни. Те са вълци.

Вари го, печи го, то си на откровен измамник мирише. Вие другари предложете кои хора искате в листите, пък ние ще си наредим, които са удобни за нас. Ето това е промяната на мародерите от БСП. Съжалявам, че много хора ще им повярват и ще им дадат възможност да грабят отново. В парламента не трябва да има нита един крадлив бесепар!!!

Хохохо, а да има крадливи от другите партийки???? НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА Е КРАДЛИВ!!!! И когато това стане, ще има борба само на идеи. Да си видял борба на идей, НЯМА има борба за ВЛАСТ!

Абе душици мамини златни, нали не се самозаблуждавате, че хората ще гласуват за БСП така, както гласуваха за Румен Радев ?? На тия избори две партии ще гризнат яко дървото - ГЕРБ и БСП! Надявам се да го захапят здраво и от ДПС и РБ.....

И кои няма да захапят дръвцето?

Патриотите и Марешки, Въпреки че ще е малко като с Царя, ВЕРВАЙ!

копелета мръсни! КРУГОВАЯ ПОРУКА, ОТНОВО, А? никви идеи, никва поуитика. 20-50 избиратели на активис..... ПОВЪРНАХ.

вместо нови лица

Ние в Пресцентъра на Партията сме абсолютно сигурни, че когато дойдем на власт, ще ни харесат всички.

Ха ха ха ...

БСП загуби много от досегашните си избиратели ,заради самовлюбената си лидерка.Партията може да бъде "обновена" с други имена и персони. Тези ,които сега са в ИБ на БСП , са посредствени неудачници,които освен да вдигат лозунги , не биха могли с нищо да променят визията на столетницата. Жалко , защото идеите не са водещи вече , старите комунисти намаляха , а младите са кариеристи. Нужна е силна лява партия , но нова, защото БСП не става и не е вече алтернатива за добро управление и добър живот.

До тези печални изводи достигнах и аз преди 10 години, след като на няколко пъти БСП ме излъгаха и предадоха като техен гласоподавател.

Едно говори престарялата партия , а друго върши на дело. Говори за промяна, но тя не се забелязва в листите на БСП. Преди всичко от тези листи не се вижда експертизата нужна за управление. Само със журналисти, артисти и социолози не се управлява. Това внася съмнение в избирателя дали БСП е годна да управлява?

..типично за бсп.

Института по геронотология към БАН съобщава, че на тези избори ще извърши мащабен експеримент. Ще се провери, може ли старци като се напудрят и гримират да станат младежи и да бъдат избрани? За целта в листите на БСП са вкарани подходящите старци участващи в експеримента.

Най - алчната, крадлива и съсипваща олигархия.

Забележете, самите комунисти/социалисти/ са 1%. За да дойдат на власт и управляват самостоятелно трябва да излъжат 20% от населението на България или всеки 5ти. Това ще рече , че изключително от нас зависи да пратим българските комунисти в историята още на тези избори. Ако тези 20% не се подлъжат от гръмките лъжи и предизборни мантри, то следизборния разпад на БСП и политическата гибел на Нинова са неминуеми.

Томата били набори,бе?Родени през 1942 г.в София.Тя партията подмладяла,бе?Божилов,Янаки по стари ли бяха?

То и Тръмп им е набор и новият немски президент ,освен това Тома Томов не е бил в политиката ,Ламбо е знамето на тази партия ,така ,че има място и за млади и за стари.

Стефчо ще прави нов сериал"На всеки километър"сюжета е:"На всеки километър-милионер до милионер-комунист до комунист" БРАВООООО!!!

Стефчо ще прави нов сериал"На всеки километър"сюжета е:"На всеки километър-милионер до милионер-комунист до комунист" БРАВООООО!!!

бсп тури Пеевски ! НИКОГА ВЕЧЕ БСП ! бсп тури Пеевски !

Киро Добрев в Габрово- трафикант на $ и леля Дора Янкова в Смолян. Ояли се, дискредитиращи БСП.

Леля Дора я слушах преди няколко години в кварталния партиен клуб. Като започна да говори едни сладки приказаки, как ще реиндустриализират страната, как ще създават държавни предприятия и те видите ли ще станат гръбнака на нашата икономика. По принцип съм човек с леви убеждения и много пъти гласувах за БСП. Никога не съм членувал в БСП, а на срещата с Дора отидох от интерес, аджеба да чуя от извора. Лъжа. Лъжа до лъжата. Няколко години по - късно същите ги говори Курнела .

е една доста проста селска тетка със скромен потенциал, която вместо да си копа картофи, да сади смилянски боб и да бере тютюн, са я спуснали с парашут да се занимава с нещо, което е мноооого над нейните възможности... Така е с 99% от апаратчиците в БСП, ГРОБ, ДПС, РИформаторите, патриотите, и няма изгледи да се промени! Дали ще гласувате или не, е все тая - все едни и същи паразити ще влязат във властта - независимо дали се казват Дора Янкова, Меглена КуКунева, Цецка Цачева, Емел Етем или Калина Крумова! Избори не трябва да има - отживелица са! Вместо това, партиите да се забранят и да се назначават професионалисти в своята област за правителство, парламент и съдии... След съответните тестове за професионална пригодност и оценители от чужбина! Тогава има шанс клета България да дръпне напред!

ДНЕШНОТО РЪКОВОДСТВО НА БСП НЯМА НИЩО ОБЩО С ЛЕВИТЕ ИДЕИ! НА КОНГРЕСА ИМ ВИДЯХ МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕРА - гергов, гайдарски, станишев. Нарочно пиша имената им с малки букви - те не заслужават повече! Слово чете Курнелия - и тя е милионер социалната.

Улица в София е кръстена на терористката На днешния ден, преди 74 години е извършен показният разстрел в София на генерал Христо Николов Луков от комунистически терористи. Водачът на патриотичната организация Съюз на българските национални легиони е ликвидиран по решение на БКП. Изготвен е списък на хора, които трябва да бъдат убити, в който влиза и Христо Луков. Заповедта е предадена от секретаря на окръжния комитет на БКП в София Методи Шаторов на ръководителя на терористичните групи в града Славчо Радомирски, който възлага убийството на Луков на Иван Бураджиев и Виолета Якова.

Достоен за уважение генерал освободил Кюстендил

Всичко,което сте написал е така със сигурност,но си спомнете и колко много хора са избити от силните на деня в онези времена.Така че, както е казал народът "крушка си има опашка."

Да си наясно кой е организирал депортирането на 12000 евреи от Македония и Бломорска Тракия в газовите камери.

Така е. Затова коалицията вече не се казва БСП лява България, а БСП за България. В този кюп можеш да вкараш всеки за когото се сещаш.

Не обиждайте,че сме,,вечни,, няма да глаувам ,за ПАЛАЧА. Тия ,,вечните,,си заминаха.Те ми подсигураха МИЗЕРНО съществуване.Демагози и Крадци.

Нищо ново не научено в БСП и нищо старо не е забравено. Отново парашутисти, отново стари муцуни и тук-там нови лица - деца и внуци на комунистически величия!!! Никакъв шанс за простосмъртните редови млади социалисти. Ама никакъв! Както си беше и при социализма - всички сме равни ама едни са по-равни. За тях имаше УБО и специална храна и магазини. За тях не важаха дори законите защото им се позволяваше напр. да притежават повече жилища и по-голяма квадратура, децата и внуците им влизаха във ВУЗ с тройки и още безброй привилегии. Сега е същото. Гласуват старите и идейните, но те намаляват с геометрична прогресия поради старостта, а малцината нови млади никога няма да израснат заради внуците на старата червена партийна аристокрация.

в който една девойка я вкараха във ВИАС с двойка, но с подписа на Людмила Живкова. Баща и беше шеф на "Държавен и народен контрол"

Гладни сме! Ние пак сме тук!

Това им е присъщо на БСП - да си спускат хора "отгоре". Някой за някой си казал "отгоре" и трябва точно така да стане. Никой не пита хората "отдолу". Не че другите партии след 27 г. не прихванаха.

Четирима от одобрените на съботния пленум на БСП (11 февруари 2017 г.) водачи на листи на предстоящите предсрочни парламентарни избори през март тази година, са свързани с тоталитарните комунистически служби. 21-ви МИР Сливен Таско Ерменков (1955). 18-ти МИР Разград Денчо Бояджиев (1952 13-ти МИР Пазарджик о.з. полк. Славчо Велков (1950). 1-ви МИР Благоевград Тома Томов (1942)

И какво от това? Били са и са достойни хора! Да имаш нещо против например срещу брилянтният журналист Т. Томов, или о.з. Сл. Велков блестящ анализатор?

Остатъци от миналото не са необходими на това време. Те каквото са направили, направили! Всички са в пенсионна възраст, платено им е обезщетение при напущането на ДС, някои вече са имат проблеми с нервите. Така, че да си седнат на задника и да си мълчат! 100% имат от какво да се срамуват!

Някой май ще дъвче кърпата с оцет.

Не бе, били НЕПЪЛНИ три мандата, разийш! Много ценен стана Сергей. Използват симпатите и съжалението на някои хора към него, жалко!

АМИ ВЕЧНИЯ СТЕФАН ДНАИЛОВ ЗАЩО Е ТАМ НАЛИ ИМА ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА 3 МАНДАТА

Много проЗто.Защото в БСП не могат да броят до три..Е, неколцина главатари могат, колкото да разпределят плячката

БИЛ САМО 2.

Както можеше да се очаква, основните проблеми за БСП в тази кампания ще бъдат свързани с озаптяване на властовите мераци. Понеже е видно, че ГЕРБерастите вървят към провал, всяко местенце в листите може да се окаже печелившо, и.... Естествено, пенсионираните "доживотни" депутати също няма да стоят със скръстени ръце и правят всичко за да докажат, как без тях няма партия! Та както е казал народът "Пази ме Боже от приятели, аз от враговете ще се пазя сам!"

За Разградска област г-жа Нинова наложи един компрометиран -бивш велик депутат и бивш необичан кмет на Разград,заради него от Разград ,листата на БСП няма да има нито един депутат!

Партизан за бой се стяга...!

като на президенските избори... БСП първа обяви кандидата си..всички други си криеха техния...Герб най много. Всички вкупом се занимаваха да плюят БСП. Сега се повтаря същото...дерзайте.. сами си пишете,сами си отговаряте... Тия които ви четат или са безработни хора или пенсионери...Така че няма да гласуват за вас..по понятни причини.

Не переживай дорогая!! След като БСП спечели изборите с 28% и с 70 депутата ще се коалира с ДПС и още някой друг беден народен избранник и ще съставят правителство:-)). И тогава ще наложат смело вето на Брюксел за санкциите протов Русия:-))),а следващата стъпка е отпадането на плоския данък:-))) И накрая ще изпълнат и обещанието да ни направят за 4 години 8 милиона(с нов внос от Афганистан,Пакистан и Ирак) и всички ще са щастливи ,даже богати и задоволени:-))))

В България пенсионерите и безработните са към 3 милиона, половината избиратели. Повечето от тях няма да гласуват за никой. Останалите 3 милиона, ако имат някакво самоуважение също не трябва да гласуват, защото политиците се подиграха с тях на референдума.

Зрителите на тенис финала в "Арена Армеец" буквално освиркаха служебния премиер Огнян Герджеков при споменаване на името му. Реакцията на публиката реално бе червен картон,

Това никоя медия не го съобщи и никоя тв не го показа. Интересно и показателно !!!

Щом една нация прави опити да освирка Премиера си,който и почти месец не е управлявал,правете си изводи за нацията-тъпо,тъпо и още по-тъпо.Нищо не става от нас,ние просто сме едни жалки зависливци,за които ценности са само материалните блага,на първо място втора ръка таралясник.

Всеки член на БСП да осигури (разбирай да купи) по 20 избиратели.

Колко струва главата...

На г-жа Лъжа пожелавaм успех на предстоящите избори и искам да я поздравя с вечния хит на Fleetwood Mac - Little Lies: Tell me lies Tell me sweet little lies Oh no, no, you can't disguise.

Ляв съм, но в последните 15 години не гласувам за т. нар. "леви партии и формации". А за тази скубла от снимката и нейните приятелчета - никога!!!!!

нови лица ли - НОВИТЕ ЛИЦА НА СТАРИТЕ КАДРИ СИНА НА ЯНЧО ТАКОВ ДЪЩЕРЯТА НА ГЕОРГИ ПИРИНСКИ СИНА НА РУМЕН ГЕЧЕВ И Т.Н. ЧАКАМЕ СИНА НА НИНОВА ОТ САЩ....

Августовска жега, задух, никаква хладинка, пот отвсякъде се лее, а ние сме на нивата. Жътва е, ден година храни, работим до изнемога. Селото е опустяло, всички са на полето, мало и голямо работи. Тук-там се чува жътварска песен, но скоро стихва, силите не стигат, жътварите са превили гръб: душата се радва когато след теб лягат сноп след сноп. Само неколцина нехранимайковци от селото, най-големите калпазани, които никой не считаше за хора, са на хладина в кръчмата. Те самите се наричаха комунисти понеже щели да преобръщат света: дрънкаха там някакви глупости, на които никой здрав човек не обръщаше внимание; с една дума болни хора, ако мързелът е болест! Отвреме-навреме започват да пеят революционни песни, и премалелите от труд жътвари чуват бодрата им песен, която те крещят от кръчмата. Запомнил съм само припева, а именно: да-а-а живей, живей труда!. Като че ли днес го чувам: всичко живо работи и се трепе, а комунистите от кръчмата пеят за труда, майко мила! След време същите тези герои се оттеглиха на хлад из горите, станаха партизани, а когато се връщаха, пак пееха (те се извъдиха големи певци!): Ний идем бодри партизани (сиреч, както веднага хората го промениха на калпазани!) с нож и вилица в ръка! така съм я запомнил, истинските думи не помня. Тия същите станаха управници, тогава запяха друга песен: пребиваха хората за каквото им скимне, злобата си изливаха! Успяха за няколко години да разсипят китното ни село. Всичко опустя, стана невъзможно да се живее, тръгнахме на гурбет да си вадим залъка. Така стана какво ли друго можеше да се очаква от тия хаймани и разбойници?! Ех, Българио, какво направиха от тебе!

ПРОЧЕТОХ ТЕ С ИНТЕРЕС И СЛАГАМ 100+ МРАЗЯ КОМУНИЗМА А НЕ ЗОМБИРАНИТЕ ХОРИЦА ЗАД НЕГО, ТЯХ ГИ СЪЖАЛЯВАМ.

Извадки от форума:Над 80 форумци за три часа от 6.01 часа до 8.58 часа са изразили своята"обич" към пра-бабата БКП/БСП.Всеки от тези форумци ако агитира по двадесет човека да не гласуват за БСП-то стават виртуално 1600 човека,а реално по време на изборите колко ли ще станат като всекидневно стотици хора изразяват във форумите своята "любов" към партията любима?

толкова избиратели,колкото тролове... щяха да са първа политическа сила.

в политиката от 20г. в България без значение дали наричаш поддръжниците им тролове или други.

Как си представяте правителство с тази от снимката начело да издържи цял мандат. Дори комунистите се съмняват, че това е възможно. Така, че ни чакат много безсмислени избори....А иначе тези от БСП са много жадни за власт, някои вече треперят от нетърпение да се докопат до реката с пари....А простият народ си мисли, че някой има желание да подобри животът му...Най-интересното е, че слугите на някогашните комунистически величия сега са научили внуците си да слугуват....Иначе не мога да си обясня как някои беднюги се хвърлят с гърди да защитават милионери, наследници на видни комунистически родове. Ако за това взимат пари бих ги разбрал, но ако не взимат, то те са пълни идиоти....

Отделянето на повече жлъчен сок е вредно за....мозъка ти...

Ако всеки социалист накара не 20 а 100 софианеца да гласуват за БСП ние направо ще закопаме ГЕРБ

Ама ще му трябва пушка на социалистът..Иначе, няма как да ги подкара..И пак не е сигурно, дали няма да му заврат пушката...Абе, не е лесна работа.Много неизвестни има...

Половин София се храни от министерствата и гласува по команда, а другата половина са фирмите пряко или косвено свързани със санирането и калпавото строителство на магистрали!А БСП-то там няма влияние!

Коментари - Недоволство се надига в БСП заради водачите на листи | Днес.dir.bg

Недоволство се надига в БСП заради водачите на листи

За недоволство в структурите на БСП заради водачи на листите, съобщи снощи Би Ти Ви.

Обратно в новината

Коментари - Недоволство се надига в БСП заради водачите на листи | Днес.dir.bg

Коментари

Kаква я мислехме, пък тя каква излезе... другарката Курвелия май излезе същата стока като махмурлука Михаиу Микоу, Съсела Станишев и путинизирания Параванов. Пък и бабите дето гласуват за БСП поизмряха, не е хубава работата. Пак ще трябва да се надупите на ДПС, ако искате да сте на власт.

Махмурлукът не е лоша черта.

Другарко Нинова, вие ме отказахте окончателно да гласувам за вас

Прав си за Б.Б. ,а погледни назад КОЙ те ОГРАБИ.Ако знаеш какво е %99%са техни фирми, затова има РАБОТЕЩИ БЕДНИ и мизерстващи пенсионери.Ако си сляп направи си операция,ще ти я платя.Може и да си много богат и да лъжеш НАГЛО.

99% от фирмите са на Наши хора - от БСП. Не разбирам какво намесваш ГЕРБ??!

През 1995 г. бабите казваха за Жан новото лице Умен, умен.... Сега през 2017 г. БСП пак предлага нови лица, млади, умни, с отлично образование от чужбина не им трябват професионалисти, а послушници на лъже-маже-Нинова. Недовършен мандат на Жан Виденов (БСП) от 25.01.199512.02.1997 г. - само 2 години. Помните ли реиндустриализацията по Румен Гечев, фалират 15 банки, а парите в червените джобове. Хиперинфлация 1$-3000 лв, масови протести и на извънреден конгрес на 21.12.1996 г. Жан Виденов подава оставка. 1996 г. стартира масовата приватизация с бонови книжки - печеливши персоните и групировките, свързани с БСП.

Така беше. После Румката замина да живее в Щатите. Да не забравим и Кирил Цочев - той даде разпореждане на закъсалите предприятия да не връщат пари на "лошите" банки. Така банките фалираха, а хорат загубиха спестяванията си. Кирил Цочев до преди дни беше зам. председател на Народното събрание от квотата на БСП. А румен Гечев - депутат от БСП. Да-а-а. Така беше !

И какво толкова като бил парашутист !? Те тия си сложиха парашутист за президент , сега за един депутат го правят на проблем ! И то цялата им партия са все нагаждачи и кариеристи , че се налага да мъчат Стефан Данаилов на стари години , че да имат едно честно лице за пред хората !

"Всеки член на БСП да осигури по 20 избиратели - тази задача постави на столичните социалисти лидерът им Калоян Паргов" па оно елементарна задача - на всеки член да се дадат по 80 кепапчета + 2000 лева и да ги пратят при манго....за 4 кеапчета и 100 кинта - как да не гласуват?

Не плачете на чужд гроб. БСП сега ще спечелят изборите защото ние народа вече не искаме ББ и Цв Цв да крадът европейски пари. ТАЗИ ШАЙКА ТРЯБВА ДА Я ИЗМЕТЕМ. Те незаслужават да им гласуваме доверие когато искат си тръгват и в парламента се държат каточе ли им е бащиния. А и като личности са неприятни с изключение на Фандъкова. Какво хубаво да се каже за една Деси Атанасова нагла и проста жена

Нещо много се вживяваш, кака.

Метачката, Като ще пометете едната шайка след това ще поръсите с боклуците на другата (БСП) шайка. Така ли?

Каквото Куку, такова и Пипе. /полковник КУРнелия и генерал Бай Хуй/

Нинова има топки и нали помните предсказанията, че когато начело на държавата застане жена ще се тръгнем напред. Тя знае какво прави, нека има нови лица. Нека не се плашим от приказките на Раданчо, че ще излезел от ЕС и нека ББ не ни плаши, че без него идва края!!

Аха, Плаши ме, че Нинова е с топки!!! Уж жена, а пък със топки. Ти го каза.

Нинова с много от водачите на листи направо подари победата на ГЕРБ, осъзнай се бе жена, че ще изтечеш в канала!

:)

Този човек бил отговарял за младежката политика, пък младежите ви не го познавали :)) Ами къде е бил до сега, що не е разговарял с тях :))) та чак сега ще ги сватосвате

Той Жельо Бойчев не познава никой от правителството. Пък тя една госпожа, която е вицепремиер е член на изпълнителното бюро на БСП. Ама той не я познава. Пълна амнезия и фурнаджийски лопати. Сигурен съм, че ако пази боже спечелят властта, всичко дето сега го приказват ще го забравят.

Той отговаря пред нея лично, той и е предан лично, той е новият мамелюк на Корнелия, както се изрази Захари Захариев в предаването на Коритаров. Затова той ще води листата, младежите да духат супата.

Това са журналистически измишльотини. Така и започва статията, по данни на БТВ!!? При нас вече живота ни се определя от семплите журналисти, които мислят само за интриги. Гласувайте за мИтоди Андреев и компания. Те ще ви оправят добре.

"Корнелия Нинова увери, че когато младежите се срещнат с него и поговорят, ще го харесат...". значи всичко е наред. А какво ще стане като не го харесат? Или такава опция не се предвижда? Избират прердседателя на партията от местните организации, но водачите на листи се спускат централно.

Не плачете на чужд гроб. БСП сега ще спечелят изборите защото ние народа вече неискаме ББ и Цв Цв да крадът европейски пари.

Хехе, той отговаря за младежката организация в Изпълнителното бюро, а млдежите сега тепърва ще се запознават с него....

От много време (всъщност май откакто БКП стана БСП, или малко след това). Та от много време БСП прилича на кошара, в която са влезнали вълци и дирижират положението. Обикновените хора наивно вярват, че ги водят към по - добро честни и достойни хора. Не-е-е. Не са нито честни, нито достойни. Те са вълци.

Вари го, печи го, то си на откровен измамник мирише. Вие другари предложете кои хора искате в листите, пък ние ще си наредим, които са удобни за нас. Ето това е промяната на мародерите от БСП. Съжалявам, че много хора ще им повярват и ще им дадат възможност да грабят отново. В парламента не трябва да има нита един крадлив бесепар!!!

Хохохо, а да има крадливи от другите партийки???? НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА Е КРАДЛИВ!!!! И когато това стане, ще има борба само на идеи. Да си видял борба на идей, НЯМА има борба за ВЛАСТ!

Абе душици мамини златни, нали не се самозаблуждавате, че хората ще гласуват за БСП така, както гласуваха за Румен Радев ?? На тия избори две партии ще гризнат яко дървото - ГЕРБ и БСП! Надявам се да го захапят здраво и от ДПС и РБ.....

И кои няма да захапят дръвцето?

Патриотите и Марешки, Въпреки че ще е малко като с Царя, ВЕРВАЙ!

копелета мръсни! КРУГОВАЯ ПОРУКА, ОТНОВО, А? никви идеи, никва поуитика. 20-50 избиратели на активис..... ПОВЪРНАХ.

вместо нови лица

Ние в Пресцентъра на Партията сме абсолютно сигурни, че когато дойдем на власт, ще ни харесат всички.

Ха ха ха ...

БСП загуби много от досегашните си избиратели ,заради самовлюбената си лидерка.Партията може да бъде "обновена" с други имена и персони. Тези ,които сега са в ИБ на БСП , са посредствени неудачници,които освен да вдигат лозунги , не биха могли с нищо да променят визията на столетницата. Жалко , защото идеите не са водещи вече , старите комунисти намаляха , а младите са кариеристи. Нужна е силна лява партия , но нова, защото БСП не става и не е вече алтернатива за добро управление и добър живот.

До тези печални изводи достигнах и аз преди 10 години, след като на няколко пъти БСП ме излъгаха и предадоха като техен гласоподавател.

Едно говори престарялата партия , а друго върши на дело. Говори за промяна, но тя не се забелязва в листите на БСП. Преди всичко от тези листи не се вижда експертизата нужна за управление. Само със журналисти, артисти и социолози не се управлява. Това внася съмнение в избирателя дали БСП е годна да управлява?

..типично за бсп.

Института по геронотология към БАН съобщава, че на тези избори ще извърши мащабен експеримент. Ще се провери, може ли старци като се напудрят и гримират да станат младежи и да бъдат избрани? За целта в листите на БСП са вкарани подходящите старци участващи в експеримента.

Най - алчната, крадлива и съсипваща олигархия.

Забележете, самите комунисти/социалисти/ са 1%. За да дойдат на власт и управляват самостоятелно трябва да излъжат 20% от населението на България или всеки 5ти. Това ще рече , че изключително от нас зависи да пратим българските комунисти в историята още на тези избори. Ако тези 20% не се подлъжат от гръмките лъжи и предизборни мантри, то следизборния разпад на БСП и политическата гибел на Нинова са неминуеми.

Томата били набори,бе?Родени през 1942 г.в София.Тя партията подмладяла,бе?Божилов,Янаки по стари ли бяха?

То и Тръмп им е набор и новият немски президент ,освен това Тома Томов не е бил в политиката ,Ламбо е знамето на тази партия ,така ,че има място и за млади и за стари.

Стефчо ще прави нов сериал"На всеки километър"сюжета е:"На всеки километър-милионер до милионер-комунист до комунист" БРАВООООО!!!

Стефчо ще прави нов сериал"На всеки километър"сюжета е:"На всеки километър-милионер до милионер-комунист до комунист" БРАВООООО!!!

бсп тури Пеевски ! НИКОГА ВЕЧЕ БСП ! бсп тури Пеевски !

Киро Добрев в Габрово- трафикант на $ и леля Дора Янкова в Смолян. Ояли се, дискредитиращи БСП.

Леля Дора я слушах преди няколко години в кварталния партиен клуб. Като започна да говори едни сладки приказаки, как ще реиндустриализират страната, как ще създават държавни предприятия и те видите ли ще станат гръбнака на нашата икономика. По принцип съм човек с леви убеждения и много пъти гласувах за БСП. Никога не съм членувал в БСП, а на срещата с Дора отидох от интерес, аджеба да чуя от извора. Лъжа. Лъжа до лъжата. Няколко години по - късно същите ги говори Курнела .

е една доста проста селска тетка със скромен потенциал, която вместо да си копа картофи, да сади смилянски боб и да бере тютюн, са я спуснали с парашут да се занимава с нещо, което е мноооого над нейните възможности... Така е с 99% от апаратчиците в БСП, ГРОБ, ДПС, РИформаторите, патриотите, и няма изгледи да се промени! Дали ще гласувате или не, е все тая - все едни и същи паразити ще влязат във властта - независимо дали се казват Дора Янкова, Меглена КуКунева, Цецка Цачева, Емел Етем или Калина Крумова! Избори не трябва да има - отживелица са! Вместо това, партиите да се забранят и да се назначават професионалисти в своята област за правителство, парламент и съдии... След съответните тестове за професионална пригодност и оценители от чужбина! Тогава има шанс клета България да дръпне напред!

ДНЕШНОТО РЪКОВОДСТВО НА БСП НЯМА НИЩО ОБЩО С ЛЕВИТЕ ИДЕИ! НА КОНГРЕСА ИМ ВИДЯХ МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕРА - гергов, гайдарски, станишев. Нарочно пиша имената им с малки букви - те не заслужават повече! Слово чете Курнелия - и тя е милионер социалната.

Улица в София е кръстена на терористката На днешния ден, преди 74 години е извършен показният разстрел в София на генерал Христо Николов Луков от комунистически терористи. Водачът на патриотичната организация Съюз на българските национални легиони е ликвидиран по решение на БКП. Изготвен е списък на хора, които трябва да бъдат убити, в който влиза и Христо Луков. Заповедта е предадена от секретаря на окръжния комитет на БКП в София Методи Шаторов на ръководителя на терористичните групи в града Славчо Радомирски, който възлага убийството на Луков на Иван Бураджиев и Виолета Якова.

Достоен за уважение генерал освободил Кюстендил

Всичко,което сте написал е така със сигурност,но си спомнете и колко много хора са избити от силните на деня в онези времена.Така че, както е казал народът "крушка си има опашка."

Да си наясно кой е организирал депортирането на 12000 евреи от Македония и Бломорска Тракия в газовите камери.

Така е. Затова коалицията вече не се казва БСП лява България, а БСП за България. В този кюп можеш да вкараш всеки за когото се сещаш.

Не обиждайте,че сме,,вечни,, няма да глаувам ,за ПАЛАЧА. Тия ,,вечните,,си заминаха.Те ми подсигураха МИЗЕРНО съществуване.Демагози и Крадци.

Нищо ново не научено в БСП и нищо старо не е забравено. Отново парашутисти, отново стари муцуни и тук-там нови лица - деца и внуци на комунистически величия!!! Никакъв шанс за простосмъртните редови млади социалисти. Ама никакъв! Както си беше и при социализма - всички сме равни ама едни са по-равни. За тях имаше УБО и специална храна и магазини. За тях не важаха дори законите защото им се позволяваше напр. да притежават повече жилища и по-голяма квадратура, децата и внуците им влизаха във ВУЗ с тройки и още безброй привилегии. Сега е същото. Гласуват старите и идейните, но те намаляват с геометрична прогресия поради старостта, а малцината нови млади никога няма да израснат заради внуците на старата червена партийна аристокрация.

в който една девойка я вкараха във ВИАС с двойка, но с подписа на Людмила Живкова. Баща и беше шеф на "Държавен и народен контрол"

Гладни сме! Ние пак сме тук!

Това им е присъщо на БСП - да си спускат хора "отгоре". Някой за някой си казал "отгоре" и трябва точно така да стане. Никой не пита хората "отдолу". Не че другите партии след 27 г. не прихванаха.

Четирима от одобрените на съботния пленум на БСП (11 февруари 2017 г.) водачи на листи на предстоящите предсрочни парламентарни избори през март тази година, са свързани с тоталитарните комунистически служби. 21-ви МИР Сливен Таско Ерменков (1955). 18-ти МИР Разград Денчо Бояджиев (1952 13-ти МИР Пазарджик о.з. полк. Славчо Велков (1950). 1-ви МИР Благоевград Тома Томов (1942)

И какво от това? Били са и са достойни хора! Да имаш нещо против например срещу брилянтният журналист Т. Томов, или о.з. Сл. Велков блестящ анализатор?

Остатъци от миналото не са необходими на това време. Те каквото са направили, направили! Всички са в пенсионна възраст, платено им е обезщетение при напущането на ДС, някои вече са имат проблеми с нервите. Така, че да си седнат на задника и да си мълчат! 100% имат от какво да се срамуват!

Някой май ще дъвче кърпата с оцет.

Не бе, били НЕПЪЛНИ три мандата, разийш! Много ценен стана Сергей. Използват симпатите и съжалението на някои хора към него, жалко!

АМИ ВЕЧНИЯ СТЕФАН ДНАИЛОВ ЗАЩО Е ТАМ НАЛИ ИМА ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА 3 МАНДАТА

Много проЗто.Защото в БСП не могат да броят до три..Е, неколцина главатари могат, колкото да разпределят плячката

БИЛ САМО 2.

Както можеше да се очаква, основните проблеми за БСП в тази кампания ще бъдат свързани с озаптяване на властовите мераци. Понеже е видно, че ГЕРБерастите вървят към провал, всяко местенце в листите може да се окаже печелившо, и.... Естествено, пенсионираните "доживотни" депутати също няма да стоят със скръстени ръце и правят всичко за да докажат, как без тях няма партия! Та както е казал народът "Пази ме Боже от приятели, аз от враговете ще се пазя сам!"

За Разградска област г-жа Нинова наложи един компрометиран -бивш велик депутат и бивш необичан кмет на Разград,заради него от Разград ,листата на БСП няма да има нито един депутат!

Партизан за бой се стяга...!

като на президенските избори... БСП първа обяви кандидата си..всички други си криеха техния...Герб най много. Всички вкупом се занимаваха да плюят БСП. Сега се повтаря същото...дерзайте.. сами си пишете,сами си отговаряте... Тия които ви четат или са безработни хора или пенсионери...Така че няма да гласуват за вас..по понятни причини.

Не переживай дорогая!! След като БСП спечели изборите с 28% и с 70 депутата ще се коалира с ДПС и още някой друг беден народен избранник и ще съставят правителство:-)). И тогава ще наложат смело вето на Брюксел за санкциите протов Русия:-))),а следващата стъпка е отпадането на плоския данък:-))) И накрая ще изпълнат и обещанието да ни направят за 4 години 8 милиона(с нов внос от Афганистан,Пакистан и Ирак) и всички ще са щастливи ,даже богати и задоволени:-))))

В България пенсионерите и безработните са към 3 милиона, половината избиратели. Повечето от тях няма да гласуват за никой. Останалите 3 милиона, ако имат някакво самоуважение също не трябва да гласуват, защото политиците се подиграха с тях на референдума.

Зрителите на тенис финала в "Арена Армеец" буквално освиркаха служебния премиер Огнян Герджеков при споменаване на името му. Реакцията на публиката реално бе червен картон,

Това никоя медия не го съобщи и никоя тв не го показа. Интересно и показателно !!!

Щом една нация прави опити да освирка Премиера си,който и почти месец не е управлявал,правете си изводи за нацията-тъпо,тъпо и още по-тъпо.Нищо не става от нас,ние просто сме едни жалки зависливци,за които ценности са само материалните блага,на първо място втора ръка таралясник.

Всеки член на БСП да осигури (разбирай да купи) по 20 избиратели.

Колко струва главата...

На г-жа Лъжа пожелавaм успех на предстоящите избори и искам да я поздравя с вечния хит на Fleetwood Mac - Little Lies: Tell me lies Tell me sweet little lies Oh no, no, you can't disguise.

Ляв съм, но в последните 15 години не гласувам за т. нар. "леви партии и формации". А за тази скубла от снимката и нейните приятелчета - никога!!!!!

нови лица ли - НОВИТЕ ЛИЦА НА СТАРИТЕ КАДРИ СИНА НА ЯНЧО ТАКОВ ДЪЩЕРЯТА НА ГЕОРГИ ПИРИНСКИ СИНА НА РУМЕН ГЕЧЕВ И Т.Н. ЧАКАМЕ СИНА НА НИНОВА ОТ САЩ....

Августовска жега, задух, никаква хладинка, пот отвсякъде се лее, а ние сме на нивата. Жътва е, ден година храни, работим до изнемога. Селото е опустяло, всички са на полето, мало и голямо работи. Тук-там се чува жътварска песен, но скоро стихва, силите не стигат, жътварите са превили гръб: душата се радва когато след теб лягат сноп след сноп. Само неколцина нехранимайковци от селото, най-големите калпазани, които никой не считаше за хора, са на хладина в кръчмата. Те самите се наричаха комунисти понеже щели да преобръщат света: дрънкаха там някакви глупости, на които никой здрав човек не обръщаше внимание; с една дума болни хора, ако мързелът е болест! Отвреме-навреме започват да пеят революционни песни, и премалелите от труд жътвари чуват бодрата им песен, която те крещят от кръчмата. Запомнил съм само припева, а именно: да-а-а живей, живей труда!. Като че ли днес го чувам: всичко живо работи и се трепе, а комунистите от кръчмата пеят за труда, майко мила! След време същите тези герои се оттеглиха на хлад из горите, станаха партизани, а когато се връщаха, пак пееха (те се извъдиха големи певци!): Ний идем бодри партизани (сиреч, както веднага хората го промениха на калпазани!) с нож и вилица в ръка! така съм я запомнил, истинските думи не помня. Тия същите станаха управници, тогава запяха друга песен: пребиваха хората за каквото им скимне, злобата си изливаха! Успяха за няколко години да разсипят китното ни село. Всичко опустя, стана невъзможно да се живее, тръгнахме на гурбет да си вадим залъка. Така стана какво ли друго можеше да се очаква от тия хаймани и разбойници?! Ех, Българио, какво направиха от тебе!

ПРОЧЕТОХ ТЕ С ИНТЕРЕС И СЛАГАМ 100+ МРАЗЯ КОМУНИЗМА А НЕ ЗОМБИРАНИТЕ ХОРИЦА ЗАД НЕГО, ТЯХ ГИ СЪЖАЛЯВАМ.

Извадки от форума:Над 80 форумци за три часа от 6.01 часа до 8.58 часа са изразили своята"обич" към пра-бабата БКП/БСП.Всеки от тези форумци ако агитира по двадесет човека да не гласуват за БСП-то стават виртуално 1600 човека,а реално по време на изборите колко ли ще станат като всекидневно стотици хора изразяват във форумите своята "любов" към партията любима?

толкова избиратели,колкото тролове... щяха да са първа политическа сила.

в политиката от 20г. в България без значение дали наричаш поддръжниците им тролове или други.

Как си представяте правителство с тази от снимката начело да издържи цял мандат. Дори комунистите се съмняват, че това е възможно. Така, че ни чакат много безсмислени избори....А иначе тези от БСП са много жадни за власт, някои вече треперят от нетърпение да се докопат до реката с пари....А простият народ си мисли, че някой има желание да подобри животът му...Най-интересното е, че слугите на някогашните комунистически величия сега са научили внуците си да слугуват....Иначе не мога да си обясня как някои беднюги се хвърлят с гърди да защитават милионери, наследници на видни комунистически родове. Ако за това взимат пари бих ги разбрал, но ако не взимат, то те са пълни идиоти....

Отделянето на повече жлъчен сок е вредно за....мозъка ти...

Ако всеки социалист накара не 20 а 100 софианеца да гласуват за БСП ние направо ще закопаме ГЕРБ

Ама ще му трябва пушка на социалистът..Иначе, няма как да ги подкара..И пак не е сигурно, дали няма да му заврат пушката...Абе, не е лесна работа.Много неизвестни има...

Половин София се храни от министерствата и гласува по команда, а другата половина са фирмите пряко или косвено свързани със санирането и калпавото строителство на магистрали!А БСП-то там няма влияние!