Ген. Румен Радев: Демокрацията победи страха

Новоизбраният президент ген. Румен Радев заяви на брифинг, че в България има нова политическа ситуация, но в това няма нищо драматично.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Румен Радев: Демокрацията победи страха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В магазина имаше само - гнили домати и увехнали гербери - нищо не избрах, нямаше избор

Да живее БКП/БСП с хубавата гладна зима и Луканов. Тогава започна бягството от БСП-България. Да живей БСП-хиперинфлацията начело с Жан Виденов, който ни взе всички спестявания и ни докара червени кредитни милионери и милиардери. Да живее тройната коалиция БСП-ДПС-Атака с целувките на Орлов мост и красавците Орешарски и Пеевски заедно с фалита на КТБ, далаверата Белене, заменките и т.н. Радвай се народе, иде БСП, дето си е БКП, партия на червената буржоазия.

Ама хайде пък най после погледнете истината знам че не я обичате и е много нелицеприятна за вас а именно-Че досега кои те управляваха не бяха ли от БКП ха ха наивници ???!!!

Радев получава с 40% повече гласове от Цачева .... с 40% повече хора са недоволни от герб ... елементарно уотсън ....

Мале мале каква стана. Ако знайте в какви лай... нагазихте ... БСП-то ако направи правителство, което няма как да стане според мен, Ще наследи такива "активи", че пак ще му бият шута и пак ще ни се такова мамата. Изгонехте един фатмак и сложихте друг. Хората с пагон са свикнали или да командват подчинени или да служат като такива. Така, че народе или ще робувате на тоз фатмак или ще робувате на неговия господар, а кой е той все още не се знае, с това смесено минало. Не забравяйте, че всички крайно десни решения бяха приложени от партията столетница и плоския данък и влизането в НАТО. Ама памета ви е слаба. Така че ако сега нс вземе решение да спре субсидиите, БСП-то е озверяло от глада, който му спретна Тиквата тез пари ще ги вземат от вас, така, че :) както се казва да ви е сладко. Така и ниокй не се усети, че Цецка бе жертвана, но защо ли ?

Винаги чета внимателно статията и всичко казано преди и сега. Има нещо обезпокоително фрапантно в тази статия и сякаш никой не го забелязва. Забележете " политическите актьори" " призоваваме за отговорност, но нама да съставим правителство " и още ще изпълним поети ангажименти" Само отбелязвам, всеки има глава да расъждава за какво иде реч. И разбира се дежурното в името на народа , ала бала страх и прочие. Не виждам по страшно от това да се върнем обратно под съветска окупация, не руска

Страха? Може би вас трябва да ви е страх от тези които са зад вас, ама вече е късно да се вслушате. В играта сте и няма "копче" катапултиране. После да няма, като в една тъпа реклама от 90-те "ама в какво се забърках!". До днес може и да сте си мислил, че сте чист от ТОЗИ ЧАС ВЕЧЕ СТЕ БЕЗВЪЗВРАТНО ЗАБЪРКАН. И сам ще го осъзнаете много скоро...

какво ли ще стане с данс?!тези,които се грижеха основно за трафиците на б.б ...

Прибери си носа ,че се уплаших!!!

Пожелавам успех на мафиотката Нинова на предсрочните парламентарни избори. Вие май още не разбирате какво става, нали?!

Е, това са само президентски избори. На парламентарни няма да е така - народът ще отсъди.

глупоста победи Демокрацията, Червената Хунта пак е на власт ......

Не демокрацията победи, а на народа му писна от наглото държание на ,,Краля Слънце,, назначаващ послушковци по места и на високи държавни позиций

Честита да му е победата. Няма да му е лесно на г-н Радев, под надзора на г-жа Йотова - ще го следи да не върши пакости. Не разбирам за какви страхове говори. Не съм срещал човек да се страхува от нещо политически, загуби ве тук.

Много страхливи в БСП-то. Изборите свършиха захващайте се за работа.

Искаме комунизъм бе тъпчо, живей си ти във варварския капитализъм. И стига ми повтаря къде, кой какво викал, изобщо не ме интересува, имам си глава да мисля, не да копирам и повтарям като папагал чужди реплики.

Само не забравяй - глада е по силен от тока

Единствения победител е корпорация Делян Путин Сава = ДПС.

ДПС=БСП=ГЕРБ=АБВ=Атака ...... = ДС=КГБ, за съжаление това е истината

Победи простащината и селянията. Но това е нормално защото те са генетично заложени в нашето умствено изостаналоплеме.

Ми бягай да духнеш на някой мигрант, кат си толкоз акъллия. Нали видя как културно ви трепят във Франция, Германия - ей такива културни и "много умни" бонаци.

Прав си, простакът, като е токова прост, че да не вижда уродливата си същност и да е толкова мързелив и крадлив, че да предпочита да гние в калта вместо един хляб да си умеси, започва да си търси врагове и виновни за мизерията му. Само че другарю враговете никога няма да ти стигнат за да управдаеш некадърността и малоумието си и нама да мръднеш и на милиметър от канавката докато сам не си вдигнеш носа от комунистическите фекалии, които са пропити в костите ти.

Не се казва "бонаци",а бунаци.

Е това е политическият виц на годината! Герберастията обвинява другите в простащина!

Бе ГЕРБ били много УМНИ? Виж че са крадливи ТАРИКАТИ - ДА, ЧЕ СА ПРОДАЖНИЦИ - ОК, ЧЕ СА С ТАЛИБАНСКИ МЕРАЦИ - СТАВАТ. Хора дето само заеми ТЕГЛЯТ колко ли акъл ще да имат?

Е колко заеми са изтеглили бе умния!!!!?

Та казваш всеки бунак може на завърши водещ американски университет че даже и два.Това е нищо!Друго си е Бургаски свободен университет .Или пожарникарски факултет.Ако си със рабфаг-работнически факултет като Цецка тогава си върха.

При цялото ми уважение, не демокрацията победи страха. Гладът победи страха. Гладът винаги побеждава.

Колега, Станишев го казваше по-добре- хладилника победи телевизора

Спиш ли добре, Мутрагеньо? Не сънуваш ли вече Сретан Йосич Амстердама, твоят близък приятел от мутренските ти години, който даде три милиона долара, за да станеш главен секретар на МВР, а ти после го предаде? Представяш ли си как ще ти отреже главата, след като вече няма да си премиер? А бай Миле помниш ли? А старите ти авери от СИК помниш ли, които като стана политик се чудеха, че това да станеш премиер-министър въобще не са си и помисляли, защото това би било равно бай Миле да стане министър на вътрешните работи? А мислиш ли, че Румен Николов-Пашата ще ти остане верен като вече няма да си премиер? Сънуваш ли Чакъра, стряскаш ли се как неговите хора ще те режат парче по парче, когато НСО вече няма да те охранява? Спохождат ли те в съня ти множеството бизнесмени, които ти занули, открадна им бизнеса и ги върна в детската градина, както обичат да се изразяват?А не се ли потиш в съня ти, виждайки ги как са готови да се надпреварват кой пръв да те застреля? Идват ли в съня ти пенсионерите, които унижаваш и подиграваш с някакви си 30-40 лева за Коледа? А младите хора, които напуснаха България, виждаш ли като онзи младеж в Лондон, който ти каза, че като се гледаш в огледалото трябва да виждаш Делян Пеевски? Чуваш ли в съня си стоновете на повече от 80 процента от останалите в държавата български граждани, за които биологичното оцеляване е първостепенна задача? Не те ли притесняват майките, които те ругаят и проклинят? Спиш ли въобще, Мутрагеньо?

много си информиран

Народе????''

И в България победи тръмпотията , а не демокрацията. Победи благодарение на руската хибридна война срещу Отечеството. Победи благодарение на интелектуалното ниво на голяма част от сънародниците ни. Благодарение на глупостта пенсионери да отиват на избори за да определят бъдеще на внуците си.

Като се има предвид кой изпраскахте за министър на образованието просто е смешно да се обвинява материала, че е прост. Пък и досега нали това беше бонус и режим на комуникация - вие сте прости и аз съм прост и затова се разбираме? Аме сега се оказа, че сме били още по-прости... Айде у лево!

Забрави вродения мазохизъм на българина и способноста му да се прецаква сам.т

Е с последното си много заблуден: не пенсионерите, а внуците им гласуваха за Радев, защото са образовани и интелигентни, и защото искат една свястна България, а не мутренска кочина, каквато вие създадохте с помощта от зад-атлантическия океан.

Е то пък от Радев много зависи, я си изберете и Куурнелия та да са в пакет.

Ох, кеф! Такъв бесепарско - депесарски шут си завряхте отзад, че близката година ще видите къде е WC - то на гладните!

Цв. василев ти ли се кефиш? Брей КТБ-та, КГБ-та, НЛО-та и какво ли не, хе много сте елементарни...Шута ви го набиха на Президентските, а вероятно и на парламентарните избори... Така, че ПАПКАНЕТО СВЪРШИ ЗА ГЕРБаджилъците, краденето с милиарди, вкарването на мигранти.

Само дето не разбрахме чий страх демокрацията е победила.

хаха, много ме кефи, когато демократетата се разпенявят заради загубените избори. Ами кой ви е виновен , ве, мутрьовци? Да не би мухата ЦеЦе да падна от луната? Бойко си я избра - на него се сърдете. Президентската длъжност е представителна и Радев ще стои перфектно там.

Само дето не разбрахме чий страх демокрацията е победила. Много представителен образ имаме като президент. И какво от това, че владее 3 езика?

за мухата не знам дали е паднала от луната, ама ти май си бил с тапи в ушите - медиите ни проглушиха със заплахите на ББ - кризи-мризи, спиране на саниране, и други простотии, оставка щял да подава, за да предизвика проблеми - плашеше хората и си мислеше, че на някой му пука - то и досега си бяхме в криза, ама нали си беше неговата криза всички го хвалеха за нея

Основен виновник за победата на Радев е скритият агент на комунистите Борисов.Вместо да се кара с Реформаторския блок,трябваше да издигне Трайчо Трайков като обща тяхна кандидатура с ГЕРБ.Тогава щеше да събере повече гласове от червения цървул.

виж, Повръща ни се от мутри, номенклатура и нагаждачи (вкючително и даскалка по руски), а в момента само такава паплач управлява - който и да беше издигнат от ГЕРБ, все този щеше да е резултатът.

Колко глупав трябва да си,за да гласуваш за тоя ..........

Малко по-малко глупав за да не гласуваш за Цецка

Абе не разбрахте ли че изборът между Радев и Цачева е като между Путин и Медведев?Четете блога на Иво Инджев и се просветете.

Коментарите за вота в западните медии показва, колко важна е победата на ген. Радев на тези избори. Колкото по независима е политиката на България и по-малко потупват по гърба нашите политици, като послушни марионетки - толкова повече ще постигнем, като страна партньор, а не като беден и незначителен сателит. Днес даже ни си представяме колко важно е това!

Кои западни медии говорят за нашите избори? Две три, не повече. Борисов & Плевнелиев ни вкараха в девета глуха.

подпукаме - Таджикистан, Узбекистан, Виетнам и т.н. направо сме в първа гладна евразийска. За глупостта хапчета няма открити

Тъй вярно, г-н Президент!

Моля не публикувайте какво е казал Радев, че четенето на това, вреди на нормалните хора. Като го чета, все едно чета ония мадридски титан на мисълта - Бат Симо

БАЙ ТРЪМП ТРЯБВА ДА ВИ УДАРИ ДУВАРА И НА ЦЯЛАТА ЛИБЕРАСТКА КОЧИНА НА СЕВЕР ОТ МИЧИГАНА :))

ХА ХА ФУРАЖКАДЖИЯ !

Новия президент изглежда много кух. Приказките му са все общи фрази, все соц клишета типични за човек не много умен. Сега ще почне да се подмазва на руския :цар, Мисля да се махам от тази страна. Идва тъмно анадолско-комунистическо бъдеще.

Говориш глупости-той е военен и затова е лаконичен.Какво му е на човека.Точно затова загубихме десните,защото хората не искаха да гледат муцуната на Ц.Ц.Фатален и грешен избор.

И сега след изборите ще настанат едни каши....

Вижте коментариите в Руските медии. Ще разберете какво ще стане с България в следващите години. Борисов не трябваше да сваля гарда.

Борисов се изхвърли с подаването на оставка, но хубаво е, че си призна, че той е виновен за избора на президент от ГЕРБ.

Честита победа ТРОЛОВЕ. Имате си ТРОЛ за президент.

Много си нещастен! Това е видно и много жалко! ГЕРБЕРА УВЯХНА и гъза си не мош избърса с него.

важното е, че сереш кръв от яд

Срането на кръв от глад обаче продължава с месеци а понякога и с години

Троловете на ГЕРБ сън не ги лови от мъка! Пишат ли, пишат, правят прогнози, вече ме е страх утре дали ще изгрее слънцето. Отивам да спя, защото съм спокоен, че нещата тръгват към положителна промяна. Дай, Боже! Успех на истинския генерал - нашият президент!

Това не е нашият президент!

като не е вашият - гръмни се

На мен ми беше по-интерсно какво казаха и едните и другите за ВНС. Засега единствено ГЕРБ заявиха, че го искат (колко е искрено отделен въпрос). БСП са отново хлъзгави по темата. Истината е, че ще берат ядове ако не го направят ... За да има доверие в тези прокапали от зараза и смрад институции трябва тотална смяна на системата......Стискам палци дано някой наистина си е направил най сетне правилните изводи от РЕФЕРЕНДУМА.

Генерал популист.

А уе шматарок нали избора е за ПРЕЗИДЕНТ! Ко ша плашиш гаргите. Човека е точно за тази работа, БАБА ЯГА да взема метлата и да почиства ГРОБ-а на ГЕРБ.

Ако е за тва - добре, само да не е за мечтите на некви дървени ламби и прочие.

Радев ще е петият български президент и първият,при когото ще загубим излаз на Черноморието.Вицето му Йотова ще раздава гражданство като топъл хляб на ударно заселваните мужици,за да могат по-бързо да го заграбят по кримския сценарий.

Пий си редовно хапчетата! Параноидната шизофрения много те е обсебила.

В политиката Радев е Н-И-К-О-Й и комунягите в БСП ще го ползват за параван като същевременно ще провеждат про-кремълската линия в управлението.

ПРАВ Е, ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА ПОБЕДИ СТРАЪ, КАТО ГЛЕДАМ КАК ВЕЛИЧЕСТВЕНО СЕДИ МЕЖДУ ДВЕ МОНТАФОНКИ !!! ЗАЩОТО ПРЕДИ ГОДИНИ МЕ ДЪРЖАХА ТРИ ЧАСА В СЕЛО РАЗЛИВ, ДА ИЗЧАКАМ ТАТО ДА ПОКАЖЕ ПРАВЕШКИТЕ МОНТАФОНКИ НА ГОСТУВАЩИЯТ МУ МОАМАР КАДАФИ, КОИТО ПАСЯХА НА ЕДНА ЛЮЦЕРИНА МЕЖДУ ПРАВЕЦ И РАЗЛИВ !!!!

Герберчета, приемете реалностите! Май не можете да преглътнете факта, че още от самото начало новият президент демонстрира несравнима с вашия вожд класа. Егото на ББ му направи лоша шега, а с детинските капризи, които прояви след загубата показа, че не става за политик. Да се върне в Банкя и да се заеме със занемареното, чудесно някога градче. Така може да остави добро име в историята.

Прав е Борисов. По-добре служебно правителство назначено от Плевнелиев, отколкото перманентна политическа криза и след оставка на правителството,на Радев послушно да му съставят комунягите служебно правителство и да се започне с агонията. В политиката Радев е Н-И-К-О-Й и комунягите в БСП ще го ползват за параван като същевременно ще провеждат про-кремълската линия в управлението.

Това вече го написа, дай нещо ново, може да направиш впечатление.

Избора на Генерала е резултат от "Пиянството на един народ", но от утре следва "махмурлука" на този същия народ. А този махмурлук е продължителен и тежък! Наздраве Народе мой!

Демокрацията победи страха ?!?!?! Радев се оргна нещо ама и той не знае какво иска да каже !!! Не че чакам нещо умно от военен де

Да честетим побетата на всички "патриоти" на комуниста Каракачанов, гласували заедно с патриотите на Реджеп Таип Ердоган! Честита ви политическа криза глупаци некадърни!

Ооооо Таипчо отдалеч си личи ГЕРБ-аджилъка!

Злобата съвсем ви задави. Какъв Ердоган бълнуваш? Не гледа ли, че турска телевизия направи реклама на Цачева, а за Радев не обели нито дума, сякаш в балотажа участва само Цецка. Те гласуваха за нея.

Хахахах, ноември месец не е месец на БКП. Преди 27 години падна Тато, а днес- бодигарда му

Че Овчаров с протежетата Нинова и Йотова от къде е?

ЕБАХА ЛИ ВИ ЦЕЦКАТА, ТИКВЕНСКИ """РЕФОРМАТОРСКИ"""" ЛЕКЕТА И И ИДИОТИ ТАКИВА?

Честито ви червено правителство на БСП и ДПС!!! Жалко стадо, потъващо в собствените си лайна! Явно българите са отявлени мазохисти с промит мозък!

Радев е новия президент Нинова е новия премиер Мустафа Кайдаръ е новия вице премиер

ДПС,пропусна да уточниш кои ще са премиерите на Варненската и Бургаската народни републики(по подобие на тези в Донецк и Луганск).

Милен ти си прав ама много с коментара.Герб им подари победата на всички задкулисни играчи.Сега се видя ама много ясно на кой му пука за държавата и хората

Подарил им! Така подари и на Гутереш мястото в ООН. Когато някой не владее политическата игра, не трябва да я играе. Борисов толкова си може. Жалко, че ни прави смешни и пред света.

България категорично печели първо място по самопрецакване...

По-точно казано по глупост и мазохизъм.Явно електоратът иска да се върне към годините,когато беше ограбен чрез фалиралите банки,а доларът стана 3 000 лв.

Pesh0

Не се тупай в гърдите , ти не си победител а резултат на отказа на народа от политическата система . Все пак продължавам да твърдя че ще има революция .