Георги Гергов, БСП: Няма как да не играя за честта на пагона

Като голяма структура в БСП, пловдивската не може да не участва в битката за лидерския пост, заяви областният и градски лидер на социалистите Георги Гергов.

Обратно в новината

Коментари - Георги Гергов, БСП: Няма как да не играя за честта на пагона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно такъв им трябва на БСП за да ги довърши. Мутра и отявлен крадец.

не се чудете - нали помним Ивайло свинаря...Само дето този е и прост, и много нагъл, със самочувствие, покрито само от лай..н.те му пари. Хак ни е - като допуснахме точно той, комуниста да притежава Пловдивския панаир, построен с наши пари. Народни, клети.

каква чест...Вие пловдивските свинари барабар с турските търговци на сребро още не сте върнали парите , взети от Института по лазерна техника към СУ. Пагон и чест. Смех отвсЕкъде.

Пълно фиаско е този едър капиталист, мошеник и олигарх да бъде на такъв пост в "социалистическа" партия :)

напротив, не смятам това за виаско а за върховна еманация на роплята на партийната структура на бкп, която не може да излезе на избори, като бсп, а излиза в коалиция за бълхария. което си е коалиция анти-България.

"Хората гласуват, за да отида там и да защитавам техните интереси". Наглостта на този крадец е доказана чрез парите зад гърба му, които пловдивчани знаят от къде са. Обществена тайна е за връзката му с Първанов и финансирането, за да купи "честно" свинеферма, Панаира, телевизия и други. Хайде, изберете го, за да оправя и той. Ако ли не, нека прокурорите да проследят и проверят обществените тайни, които са по-достоверни от медийните информации. Цялата държава пита...

прокуратурата е дългогодишна съучастничка в престъпленията на пагононосителите, които с честта на пагоните си от дс обраха и унищожиха родината си и клаха народа си, както и отомански присъственик не го е клал и грабил. факт!

един от богатите, който плаче заедно с бареков за бедните... покъртително! палачи дете, д(п)с е невинен

Като си спомня с каква "чест на пагона" открадна първо огромната свинеферма в която беше ветеринарен техник, после Пловдивския панаир и как го съсипа, голяма "чест" за БСП ще бъде да изберат Първият Свинар на страната за шеф на БСП. Мисля, обаче, че това е подмолна врътка на Станишев. Те са много близки с Гергов. Помня как обикаляше телевизиите и говореше колко чиста е сделката между Моника, както фамилиарно я наричаше и Хохегер. Парите били дадени на Пловдивския панаир, а той /Гергов/ ги бил дал на "Моника". Брилянтно честният човек Гергов гарантираше брилянтната честност на Моника Станишева, или поне такава беше идеята. Дали ще изберат заекващото хайванче или "за честта на пагона" все Станишев ще управлява БСП. Амин, дай боже. Тези съвсем ще довършат туморното образувание, наречено БСП.

"Ние сме имали 100 000 гласа, защо да ги нямаме пак. Не е нормално да се стопяваме, а да запазваме позиции и да растем. За това ще работим", каза още Георги Гергов. ТЕЗИ ЛИЦА ОТ БКП/БСП ТОТАЛНО СА ИЗГУБИЛИ ВРЪЗКА С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА И ВИСОКОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ В ОБЛАЦИТЕ НЯМАТ НИКАКВА ПРЕДСТАВА, КАКВО НАРОДА МИСЛИ ЗА ТЯХ! Гергов се чуди, защо ли БКП/БСП се топят? След една катастрофална година на разруха, на липса на всякакъв диалог между управляващи и опозиция. Една година на договорки зад гърба на обществото, зад гърба на парламента, зад гърба на институциите. След една година, в която бяха екзекутирани парламент, прокуратура, служби, а общественото доверие към тях ликвидирано. След една година и едно изключително слабо правителство на конци, крепено от една партия като БСП, която излъга обществото за увеличаването на доходите, за плоския данък, за разкриването на 250 000 работни места, за експертното правителство, за връщането на България на хората, за подслушването, за полицейщината, за партийните субсидии, за пенсионната възраст, за икономическия растеж, за рестарта на икономиката, за строителството на Белене, за реформата в здравеопазването, за Костинброд и тн. Едно правителство под контрола на ДПС, Ахмед Доган и Делян Пеевски! След едно БСП-правителство, срещу което Европейския Съюз стартира наказателна процедура, което прокара руски проект против волята на Европа. След едно БСП правителство, при което лъжата и манипулациите станаха стил на управление, а антидемократичното фалшицициране на избори нормална практика! Едно правителство на задкулисието! Едно правителство на зависимоста от частни интереси в сянка. След петото БСП-правителство за последните 25 години, което отново бива изритвано от парламента от разгневения и разорен народ, както бяха изритани останалите три БСП-правителства! А НА ГЕРГОВ ОЩЕ НЕ МУ Е ЯСНО, ЗАЩО ЛИ БСП СЕ ТОПИ? ТОТАЛНА ЗАГУБА НА ВРЪЗКА С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА!

БСП вече е партия на едрия капитал, не на работниците. Трябва да излезе на светло. Нормално е хора като Гергов да я ръководят, вместо да слагат сламени хора и да си играят на развален телефон. Освен това Гергов е открит русофил. Това ще зарадва членската маса на Партията. А работниците да си търсят друг политически субект.

то БСП-то си знае най-добре,че този със свнската муцуна, а изглежда и тъп няма начин да го обичат да кажем истинските социалисти-комунисти ако има такива, но имат голяма полза от него и неговите милиони. Зтова го предлагат и избират, като купуват гласове, щото не му липсват пари.Браво на свинската партия!

дебил..........

И ТОЗИ ГОВОРИ ЗА ЧЕСТ!!!! НЯМАМ ДРУГИ ДУМИ ЗА ТАКИВА, ОСВЕН ДА ГИ ОПРИЛИЧАВАМ СЪС ХИЕНИТЕ. НАХАЛНИ БЕЗ СКРУПОЛИ, ЖИВЕЕЩИ ОТ КРАЖБИ!!

"Ние сме имали 100 000 гласа, защо да ги нямаме пак. Не е нормално да се стопяваме, а да запазваме позиции и да растем. За това ще работим", каза още Георги Гергов."...Баси и нахала -не само ще се стопявате ,а и ще изчезвате крадци такива!Ти как гепа Панаира,а?Тъп,но алчен!

Дявол жив с пагон червен, чопнал много милиони, е направо възмутен, за бедняци сълзи рони. Иска да го изберат бедните да защитава? Не - да могат да крадат пак нещастната държава!

Агент на ДС, направил първия си милион с фирма Свиневъдство ЕООД. Единственият забогатял от гледане на свинки, до толкова, че да може да си позволи да купи ЦУМ и Пловдивският панаир. Естествено, че и този е експерт и 15-ките предпочитат свинар пред мутра!

За честа на кой пагон бе, свинарю!?Агентурния ли!?Изредиха се какви ли не хищници, за председатели, на тази кръволошка партия!?Хайде и един със свинарска същност, да си опита късмета пред дълбоката потайнственост!?

Не беше ли този, който с хватки, включително и партийни хватки, взе Пловдивския панаир от държавата? Ако такива ще помагат на хората... Е гати помощта за хората да им вземеш Пловдивски панаир! Има ли луди да вярват на вълка как ще им пасе добре стадото? Аз не съм чул вълк да е добър овчар. А вие?

още един на който му е мъчно за бедните и риве кат магаре

ама той не е трезвен, я го вижте как се е зарозовил и затова обърка двата панаира, време БСП час по-скоро да се очисти от такива нещастници,независимо колко са богати, ей, и акъл тебе, не само пари.....

БСП - лицемери! Олигарх с тъмни сделки - начело на "най-социалната" партия! Не не страха, не на задкулисието, не на зависимостта? С вас не можем да се разведем 100 години, както с Топлофикация - опасали сте целия ни живот, както тръбите на Топлото нашите собствени жилища. И като капак си плащаме, дори да не ви искаме!

за честа на Нагона!

Ех, майнички, майнички, защо ли ви е трябвало на времето това Съединение?! Сега щяхте да сте си столица на малка благодатна държавица с излаз на две морета!...

къф пагон, кфи 5 лева бе свинар???

Абе проста селска твяго! я се скрий в краварника!

Тоа, па на какво ша играе за чистта на пагона? На рулетка ли, на спорт-тото ли? Ой, Българийо, от тебе ТЕ крадяха!

е достоен заместник на жида сер-геи като шеф на червената мафия

"Селска чест"... Има такава опера - от Маскани... Герговата е малко по-друга, разбира се, но когато престъпниците заговорят за чест, т.н. народ трябва да е нащрек!!!! Пагони имате, Гергов, но да говорите за чест точно вие от БКП/БСП/ДПС/КДС/КГБ - това вече е повече от нагло!

В БКП НЯМА ПРОМЯНА И ЗА БКП/БСП НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО През последните 25 години БКП/БСП управлява пет (5) пъти директно, а през останалото време индиректно. И петте пъти, когато БКП е управлявала със свой мандат резултата е бил пълна катастрофа. Това са двете правителства на Андрей Луканов (1+2), управлението на Жан Виденов (3), управлението на Сергей Станишев (4) и управлението на Пламен Орешарски (5). От тези пет (5 броя) БКП/БСП-правителства четери (4 броя) биват преждевременно изритвани от власта и само едно (1 брой) успява криво ляво да завърши мандата си! А извинение никакво! Все Костов и Борисов са виновни! Правителствата на Димитър Попов (6), Любен Беров (7), Сакскобургготски (8) бяха доминирани отново от БКП/БСП, като резултатите не бяха по същество коренно различни. След 1989 България е управлявана от 11 правителства (плюс 3 служебни)! От тези 11 правителства 8 са на БКП/БСПили под контрола на БКП/БСП! Тоест всички кражби, издевателства и ограбване на народа с право могат да бъдат изискуеми от тези хора. Тук изключвам краткото управление на Филип Димитров (1) и правителствата на Иван Костов (2) и Бойко Борисов (3)- единствените 3 правителства от 11, които не бяха доминирани от БКП/БСП. Т.е. през 2/3 от времето на власт е била БКП/БСП, а БКП-чиновниците никога не са излизали от власта и винаги са дърпали конците на държавата! А следствието е, че от 11 правителства, само 3 имат пълен мандат! 8 биват преждевременно изритвани! Как да има развитие? Какъв е резултата? 25 години нищета и мизерия. Това са фактите. 25 години БКП! 25 години РАЗРУХА! 25 години МИЗЕРИЯ! СЕГА БКП/БСП ГОТВЯТ ШЕСТИЯ (6) КАТАСТРОФАЛЕН КАБИНЕТ!

"Според него, новият лидер на столетницата" КАКВА СТОЛЕТНИЦА БЕ ГЕРГОВ? ТА НА ЛИ БСП УЖ Е ОСНОВАНА ПРЕЗ 1990 година? ИЛИ ИСКАШ ДА КАЖЕШ, че БСП е БКП, т.е. ПРЕСТЪПНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ, дошла на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция, отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до сега, довело страната до национална катастрофа, отговорна за 1. целенасоченото и преднамереното унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация 2. съзнателното нарушаване на основните човешки права и свободи 3. безпрецедентната разправа с народните представители от ХХV Народно събрание и всички невинно осъдени от така наречения "Народен съд" 4. моралния и икономическия упадък на държавата 5. установяването на централизирано директивно управление на икономиката, довело я до разруха 6. погазването и отмяната на традиционни принципи на правото на собственост 7. рушенето на моралните ценности на народа и посегателството срещу религиозните му свободи 8. провеждането на непрекъснат терор срещу несъгласните със системата на управление и срещу цели групи от населението 9. злоупотребата с възпитанието, образованието, науката и културата за политически и идеологически цели, включително мотивиране и оправдаване на изброените по-горе действия 10. безогледното унищожаване на природата

дкми

Не харесвам бойко и герб, но когато един свинар има глас... всичко в държавата е загубено.

НА ВНИМАНИЕТО НА МИЛИОНЕРЪТ-СОЦИАЛИСТ ГЕРГОВ и НЕУКИТЕ МУ ИЗБИРАТЕЛИ ПСЕВДО-СОЦИАЛИСТИ ЩО Е СОЦИАЛИЗЪМ: Най-общо, социалистите споделят възгледа, че капитализмът несправедливо концентрира власт и богатства в малък дял от обществото, който контролира капитала чрез експлоатация труда на наемния работник, създава неравенство в обществото, не предоставя на всички равни възможности за увеличаване на собствения потенциал и не употребява технологиите и ресурсите в максималния им потенциал и в интерес на народа. Не само шепа богати хора, а всички трудещи се трябва да се радват на плодовете на общия си труд. Машините и другите подобрения трябва да служат за улесняването на работата на всички, а не да дават възможност на неколцина да забогатяват за сметка на милиони и десетки милиони хора. Това ново и по-добро общество се нарича социалистическо общество. Ученията за това общество се наричат социализъм

Напълно подходящ за следващ лидер на БСП! Прост свинар, станал с партийна подкрепа и мошеничества мултимилионер."Велик майстор" на пловдивската Mасонска ложа "Слънце-Ориент" (организирана от бившия президент Първанов ). В тази ложа членува и Главния прокурор Цацаров, което обяснява на пръв поглед необяснимите му множество действия, изцяло в подкрепа на БСП/ДПС. Вероятно с този ОЛИГАРХ начело, БСП ще продължи "борбата" против олигархията в политиката. За това и те и ДПС поне 10 г. трябва да нямат достъп до властта.

А помияра, дето носи и сипва помията, е твоя премиер- пожарникар Брависимо

Разбира се другарю, ние сме тъпи, бедни и прости и ще гласуваме за БСП и най-вече за вас уважаеми и заслужил цоцал иста! Долу БСП най-крадливата и небългарска партия!

крадец пладнешки

Червен бандит ,крадец , явно много се краде в БСП и затова и хиените са безброй !!!!

Малко са честните мошеници като този бандит затова си го къткат пък и милиончета им снася!

Пада им се на БСП такъв избор: суетното и глупаво плямпало, комсомолецът-кариерист- Манолова и хитрецът бизнесмен Гергов, добре облажил се и добре осребрил партийната си принадлежност. Ей такива лидери и трябват на една псевдо лява и псевдо социална партия.

"Осъдени души" последен епизод

Първите големи пари с пазарни измами Гергов реализира чрез зърнохранилищата, които костов му предостави.Тези хора от бсп кьорави ли са,че Пловдив ненавижда гергов и той ще има съществен принос за това , което очаква партията им на изборите.Трябва да са големи ахмаци, или с големи пари им е затворил устите и купува това, което си хареса.

БСП стана партия на милионерите с гласовете на бедните и гладуващите.

Уважаеми червени и не червени баби и дядовци гласувайте за тези "мили" милионери на следващите парламентарни избори за "светлото си бъдеще" и задници обрасли в паяжини

За всички събудени и за всички които искат да се събудят от хипнозата в която другари които не са никакви другари като този г-н Гергов и Онзи другите сини червени и бенбени тарикати((( ТА предлагам на вашето внимание един уникален и събуждаш РАП-не копиран а Български. Които не го хареса му давам да ме критикува и псува колкото ще след като чуе посланята. Но чуите и нека се обединим в битката си срещу изедницие наши. В ютубата просто напишете "Отвориочение" и ще ви излезе предложението ми (Българското!!!) за наш протестен БЪЛГАРСКИ НАРОДЕН боен химн.

Когато бях свинарче и свинете пасях...

Тази Мутра е типичен представител за ръководството на БСП но няма да го изберат!

8901

Хиените се събират над трупа на старицата. Ще оглозгат и малкото останало след Супер Съско. Циркът ще е пълен.

Докога червените боклуци ще окупират вниманието на обществеността? Простотията направо извира от редиците на БСП!