Нов феномен 22/22 в БСП и 18/18 в ДПС

Избирателите на БСП в област Стара Загора създадоха нов феномен 22/22, след като избраха младежки лидер пред бивш депутат. Във Варна възникна казус 18/18 с ДПС.

Обратно в новината

Коментари - Нов феномен 22/22 в БСП и 18/18 в ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-потресаващият феномен е овчедушието на булгаристанските скотове и тяхната безкрайна глупост и простотия!

Не забравяй освен простотията,и за намесата на извънземните люде. Нали било феномен...

За Деница има ли преференциален вот?Тя влиза ли в новото 43 НС? Чудно ПП АТАКА печели гласове в смесените райони(където би било редно) ,а в районите с бедно и индоевропейско население!Плевен,Видин,Благоевград-район,Пазарджик... А крайна сметка Деница влиза ли?

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ЕЛЕКТОРАТА НА НА БСП И ДПС Е МАЛОУМЕН И НЕ ОБРАЗОЗОВАН ЗАРАДИ 15/15 И 22/22 ЕДИН ПЪТ ГРЕШКА. ВТОРИ ПЪТ СЪВПАДЕНИЕ - ТОВАЕ ТЪПИЗЪМ МОЛЯ ЗА ИЗВИНИНИЕ АКО ГРЕША.

Тъй, тъй. Я виж и на баце боко девятката как ги изтрелва в Бургас и Стара Загора, ма дир-а пак май последен е разбрал.

Нещо за 9/9 в Хасково?

За съжаление народът е доста тъп и ограничен, неграмотен и прост. Отново за съжаление.

Искаме промяна в изборния кодекс! Трябва ценз за гласуване стига вече неграмотните цигани да се изкендзват не всеки избор! Защо търпим това? ЗАЩО?

Какво е чудното. Избирателите на ДПС и БСП са неграмотни, малоумни и/или изкуфели от дъртост!

феноменът 15/15 доведе БСП до 15% от гласувалите. Абе някой знае ли дали Деница влиза в НС?И в кой многомандатен район е била водач на листата на ПП АТАКА?

Е, не се научиха циганите (исках да кажа електората на БСП и на ДПС) да гласуват...

че все още съществува територията България!

ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА БСП И ДПС ИЛИ СА ПЛАТЕНИ ИЛИ ТОТАЛНИ ИДИОТИ. Това е, ако някой от форума е гласувал за тях, да помисли в коя категория спада.

но наи-вероятно са едновременно и двете

Най-близко до изненадата са били кандидатите от ГЕРБ, където само 46 гласа не са достигнали на записания под номер 9 в бюлетината със същия номер Димитър Кънчев да измести третата в листата Десислава Атанасова. Бая са е потрудила.... ЦИСТЕРНИТЕ май са станали ДВЕ........

В Габрово ДПС са на 7-мо място, а пък вкарват депутат? Как стават тези неща, бе хора?

НЕГРАМОТЕН ЕЛЕКТ?ОРАТ НЕ ЗНАЕщ БГ

То пословичната глупост на избирателите ДПС-БСП е ясна, какво толкова му коментирате... Интересно какво казаха Станишев и Вигенин за резултата от изборите. Абе, къде е Вигенин наистина? Дали пак е плътно до съпруга на Йосифова-Станишева, или се е преориентирал? А тройка дали си правят?

Трудно е в този момент да се определи, кои са най-големите идиоти : атакисти, дудуци или комунисти ,

Ti si naj-golemiat idiot, ne znaesh li?

к'во ли е да си тъп комунист ?

к'вото е да си тъп гербер...

нее, комунистическата олигофрения е уникална.

Виж Бойко и сам си отговори, какво е да си тъп комунист..........

Моля обновете си статията, не маниполирайте: Има и феномен 9/9, а той е: Размествания има в листите с водачи Лиляна Павлова, Цветан Цветанов и Бойко Борисов

Е... явно редакторчето е герберче-манипулаторче....

Махнете тази невярна новина. 22/22 в Стара Загора няма. Има 18/18 в Бургас , 9/9 в Пазарджик и на други места. Това, да твърдиш, че за една партия гласуват само неграмотни, а за друга само грамотни е манипулация. Казано е- прост народ-слаба държава. Ясно е, че държавата ни е слаба, тогава очевидно е да предположим какъв е народа.

(смотаняци)Това е просто пси импринт в новинка на масонска окултна нумерология. 22:22, 11:11, 9:11;3:22,322,13,2222,4444,666,777,6666,7777 са все активационни импринти от сатаниснската масонска окултна практика за инвокация на тъмни сили и духове и за слагане на печата на дъмните във всяка медия и новина под негово Луциферово сатанинско Илюминатско владение. Е това е Дир-а, а и не само тои и новините му. А коментарите са поредния начин за манипулация с тролене, опорни точки, цензура, проброяване на събудени и заспали, прихващане на неудобните ако им се дадът де. Ако са истински висши военни експерти по глобални системи за информационна сигурност е ясно, че пият една студена вода и гонят михаля.

Явно щом това ти е известно си чел и книгите на А. Пайк. Не мисли, че на хората зомбирани с куп твърди системи за влияние върху съзнанието, ще им светне някога за това на какво са подложени точно. Даже и Свети свети Петър няма да ги оправи, даже и демон да им го натакова изотзадзе те пак ще мислят, че дъжд ги е валяло. Щеше да е комично ако не е трагично. Иначе съм съгласен, че всяка медия и предаване по ТВ слагат печата на тъмните по всеки повод и без повод. Това пирамиди с око, това закрито око, пода на черни и бели квадрати, пеперуди, обелиск-и те по света и особенно този във Вашингтон, запазените им 33,333,322,911,11,22,2222,22:22, прикрити и явни ритуали за жертоприношения и т.н. Толкова са привикнали хората с тези активационни символоки, че само друг живот евентуално може да ги събуди.

Феноменът 9/9 измества Здравко Димитров от втората позиция на ГЕРБ в областта Пренареждане ще има и в листата на ПП ГЕРБ в областта (Пловдивска област). Здравко Димитров, който е лидер на областната структура на ГЕРБ и бивш областен управител, отстъпва второто място на 9-я в листата. Това е д-р Катя Попова от Първомай. Депутатското място при нея вероятно се дължи на ефекта 9/9, коментират от РИК. Тя е събрала близо17 % от преференциите на гласоподавателите в областта.

нещо си объркал, пич

Нещо са ти слаба ракия доводчетата....

Горките червени дебили, да не ги обиждаме, те са на изчезване,

а за параграф 9 не говориш..

я, ти освен идиот си и дебил !

параграф 22 и параграф 18

Размествания има в листите с водачи Лиляна Павлова, Цветан Цветанов и Бойко Борисов - съобщи агенция ......

.... агенция съобщи "новината"? Тази от посрано20 ли?

май избиваме комплекси , ние червените дебили ?

Разместване има в листите на ГЕРБ в Пазарджик, Бургас, Велико Търново, Благоевград, Сливен, Стара Загора. - съобщи агенция .....

.... агенция съобщи "новината"? Тази от посрано20 ли?

Престанете да пишете глупости: !)Първа политическа сила между простите е ГЕРБ !)Първа политическа сила между циганите е ДПС БСП не са никъде първи? Научете се да четете! Не бъдете неграмотни

Майче, всъщност какво искаш да ни кажеш от Кюстенджъл?

Разместване има в листите на ГЕРБ в Пазарджик, Бургас, Велико Търново, Благоевград, Сливен, Стара Загора. - съобщи агенция .....

Размествания има в листите с водачи Лиляна Павлова, Цветан Цветанов и Бойко Борисов - съобщи агенция ......

Феноменът 9/9 измества Здравко Димитров от втората позиция на ГЕРБ в областта Дир-а, що премълчавате и за случая 9/9 с ГЕРБ?!

в , коя област рожбо комунистическа ?

Феноменът 9/9 измества Здравко Димитров от втората позиция на ГЕРБ в областта Други въпроси, рожбо?!

Комундетата са срам за човешката раса. А комунизмът се оказа далеч по-разрушителен за човешката психика от фашизма. Глей на колко поколения изпи мозъка.

Мая е перфектно милфче и оттук насетне и са простени всякакви паранормални феномени.

червените дебили пак ли се издъниха?

мат'рял

Подозирам, че и в ГРОБ има такъв феномен, но си траят. Скоро ще се разбере.

Абе добре подозираш, ама комунягите са пословично тъпи.

Като почнеш с Боци и Цвъки и го даваш надолу по вертикалата - комунета, милиционери, сикаджии.

Боки, Серго, назад през тъпунгера Виденов и крадеца Луканов до селския хитрец Живков - всите са проклятие на тоя народ.

Не плюйте кодекса на Майчето. Много хубаво, че има преференциален вот. Някои грешки са от глупост, а при други това е волята на гласоподавателя. Ако го нямаше, Куневица щеше да ни говори мазно от Брюксел, като моят ЛЮБИМ Хамстер.

Мая Манолова, чрез собствения си изборен закон, по брой гласували остава втора в Кюстендил! Това си е чисто сепуко. Спасява я само това, че е водач на листа.

Това показва колко са умни избирателите им!

Браво на Мая Манолова. Показа истинската същност на българския гласоподавател!

Образователен ценз ! Изпит по бълграска история за получаване на гражданство!

Хитрата сврака с двата крака.

Глупомера няма скала уважаеми привърженици на ДПС и БСП. Дерзайте може още.

Това не е феномен, а неграмотност. То се вижда в кои партии е :)

БСП и ДПС -балканските идиоти!

БСП стана жертва на клана Станишеви, изгонени от БКП на Тато за разложителна дейност и некадърност. Те направиха Партията заложник на собствени частни интереси от социалдемократически тип.

Тези феномени показват акъла на гласуващите за БСП и ДПС. Интелигентните хора знаят как и за кого гласуват. Тези две партии според мен купуват най-много гласове от безграмотните и безработните мургави сънародници.

БСП е първа полит. сила при циганите, селяните и червените бабички. Затова винаги ще има феномен 15/15, 22/22 и т.н., докато не изчезнат от НС. Очевидно само хора с ниска интелигентност гласуват за тях. Това се отнася и за ръководството им.

Това не е феномен а е простотия. Къде е Майчето? Нали беше перфектен избирателния кодекс? Може и да е, но не за Б-я.

Чух че някъде се е давало по 100лв да гласуваш за Герб.

аз чух, че дават малко по-малко, за да гласуваш за БСП и Дпс, плюс папане

Прост човек и силен вятър - спиране нямат! Ами защо точно в България бе, мама му стара...

Допълнение към "великия" изборен кодекс на Мая Манолова е да се разпределят местата в бюлетината със зарове. Така всеки кандидат има равни шансове да се падне на x/x. С две думи има някакъв кяр от цялата работа поне е весело :)

Кокошката Мая ще се пръсне от яд!

На принципа 9/9 са гласували 2061 симпатизанти на ГЕРБ, а за преминаване на 7-процентната граница, след която правилото за преференциите влиза в сила са били необходими 2017.

9/9 и в герб плевен. дочко дочев -н 9 в листата на герб плевен е сабрал 2ш17 гласа.става третя депутат от герб плевен дг, ха,ха ха....... стават чудеса не само на коледа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.