Коментари - Валери Жаблянов: Кабинетът да не чака похвали и възхищение | Днес.dir.bg

Валери Жаблянов: Кабинетът да не чака похвали и възхищение

Вотът на недоверие ще бъде преди началото на Председателството, заяви депутатът от БСП и заместник-председател на НС Валери Жаблянов.

Обратно в новината

Коментари - Валери Жаблянов: Кабинетът да не чака похвали и възхищение | Днес.dir.bg

Коментари

опозицията да не чака похвали и възхищение

Акъл не щем

Кажи му КОМУНИСТ и не го обиждай повече. Май че подраних, на платените оше не започнала смяната.

само че тези "250 озверели партизани" както ги наричаш проверили болничните на "38-те пациента от Германия" и те се оказали фалшиви а ти си плювай щом плюнките ти вършат работа

Най-готиният сценарий: Вотът минава, идва Орешарки 2, ПъЧаБа фалира докато председателстваме, Путин бърза да ни анексира, 80% остават на територията и умират от кеф!

"Вотът на недоверие ще бъде преди началото на Председателството" А каква е разликата?!?!?! Дали ще преебеш държавата преди или след изгрев?

Единствения резултат ще бъде че БСП ще стане за резил. За пореден път.....

11:1

300 хиляди млади българи не учат и не работят защото не искат. По им е лесно да ги издържат родителите. Лежат, пият менте-алкохол и пушат смръдливи контрабандни цигари. На ръба на оцеляването са тези от пенсионерите, които навремето не са работили или са работили на черно и не са се осигурявали. Затова сега мизерстват с минимални пенсии.

Дир, докога ще тиражирате плампанията на червените депутати? Държавата е стабилна, финансите също, износът върви, безработицата намалява. Какво още трябва да се случи? И защо мислите, че хората се интересуват какво мислят комунистите? Че и в детеайли всичко препечатвате. Комунистите повече власт няма да помиришат.

Е, трябва да слушаме плещенията на Цецо и борисов. От сутрин до вечер да ни облъчват как сме изпълнили петилетката предсрочно, как се е удвоил млеконадоя и тъкачката многомашинничка увеличава производителността на труда. Как живеем СТАБИЛНО и в благоденствие. И най вече да ни обясняват как усвояват пари.

за това им плащат

Шоп от радомирските села.

Всичко е наред в България,300 000 млади хора не работят "безработицата е намаляла", народа мизерства, пенсионерите на ръба на оцеляването, цените всеки ден растат, повсеместна корупция, за гробарите няма проблем.

Не работят защото ги мързи. Иначе навсякъде търсят хора за работа. Аман от червени дебили.

"В България има опозиция и тя работи" - това заяви др. Жаблянов. Е, ако беше казал и какво работи, но не би. Вдига скандали, предлага глупави закони като този за бюджета и изобщо търси под вола теле. Основната цел е да вдига шум, но не отчита, че хората макар и дебилни имат глави и очи за да преценят и видят как стоят нещата. А те не са чак толкова зле. Можеше и по-зле ....ако другарите олигарси бяха в управлението.

"аз съм прост и вие сте прости"живеем в простащина. Докато.

Знаем че си прост. Но не е проблем да го повтаряш. На нас не ни пречи. Освен това явно така се чувстваш по-добре.

НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ЕДНА ИЗМЕКЯРСКА И ПРЕДАТЕЛСКА ПАРТИЯ КАТО БСП С ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ОЛИГОФРЕНИ !!!

Защо забрави за дебилните.

Нереформираните системи ще лапнат увеличенията като топъл хляб и ще протестират за още. Останалите няма да усетят , че има увеличения. ВЕРОЯТНО ВЪРВИМЕ КЪМ БОРИСОВ-4.

скачай обратно в червената,си локва!

Kakво да кажа, ебете си путката майна, узурпатори долни, богаташи мръсни червиви, народа е беден и изнемогва, а вие го храните с утопия с наркотици и то депутатски! депутати-престъпници за съд и разстрел сте, чели ли сте ето това: "Нощта ражда из мъртва утроба вековната злоба на роба: своя пурпурен гняв - величав! .... измършавели от труд загрубели от жега и студ уродливи сакати космати черни боси изподрани прости диви гневни бесни - без рози и песни без музика и барабани.... в ръцете - не с бляскави шпаги, а с прости тояги, шопи със сопи с пръсти с копрали с търнокопи с вили с брадви с топори с коси и слънчогледи - стари и млади - се спуснаха всички отвред - като отприщено стадо от слепи животни, безброй яростни бикове - с викове с вой (зад тях - на нощта в каменения свод) полетяха напред без ред неудържими страхотни велики: НАРОД!"

Относно мнението на президента за дебила иво христов или по-точно липсата на становище на президента по този скандал, му привеждам какво е казал Алеко преди 122 години: "Стой! Долу ръцете! Не досягай народа! Свали си шапката и се поклони на този измъчен страдалец, на този дълготърпелив мъченик, на тоя, който ти дава храна и живот, поклони се на българския народ! Този народ, когато е имал светла точка отпреде си, когато му се е посочвала свята цел, той се е устремявал към тази цел с въодушевление, достойно за благородна и напредничава нация. Когато неговите учители му казаха, че в просвещението ще изчерпе сила, за да стръсне от гърба си духовното и политическо иго, този народ разви такава експанзивна енергия за разпространение на просвещението, щото в един поразително кратък период нашите градове и села се украсиха с училища, читалища, женски дружества и такова чисто, благородно, единодушно увлечение облада целия народ, щото подобен светъл период би направил чест в историята на която щете държава."

еи жбокречеталов,на .уревете да ни се качите-власт никога нема да видите повече!лажци долни мрасни аидуци!

Този от снимката е абсолютно емблематичен социалдемократически педал. Всъщност като всички от партията им. ПС. Не съм гербераст а мръсен комунист.

Жабляновски крякания...

Жаба да кряка е крякане край блатото, но крякането на тая от крушовица, крадливата влахиня, с непраните гащички е черешката в/у сладоледа,Адвокат като нея обещал никога повече да не лъже ... и му заковали ковчега

Ерих Мария Ремарк, а не Мария Ремарк. Това не ти е като Винету!

Явно програмата на Москва за омаскаряване на България и дестабилизацията и е в пълен ход и комунистите от бесепе и депесе изпълняват планът!Само да видим пишман патриотите на руска служба дали ще забият нож в гърба на ГЕРБ и Борисов на гласуването на вота!И клепоухият президент и той сеприсъедини към омаскаряването със подлизурковщината си спрямо Русия във изкозването си от Полша!

иначе крещи и вика театрално, явно се вживява в роля. Ама я е страх - не знае къде ще я причислят хората - към 80% или 20-те%.

И към едните, и към другите все лошо.

имахме един български политик от висшите ешалони на БСП - от Политбюро, който говореше с руски акцент. Ще ми помогне ли някои, който не е дебил като мен? Пардон, по-малко забравя - Йорданов ли беше, Атанасов ли или някои друг?

Гриша Филипов.

Къде се изгуби Нинова, успешно воюва с Борисов, но със своите не може, след "мъдрите" слова на Иво Христов, ни се чува, ни се вижда.

Валери и при това Жаблянов,а що не Жабленски?

БСП ще се пос.....ре от яд, че въпреки нея нещата н страната вървят!!!!

в ракитака. Приближил се леко щъркел дългокрак и налапал жабока празноглав. Жабока извряка и за блатото си заплака.

аз пък съм във душевен оргазъм от таз фамилия- Жаби,л..на и т.н.т се преплитат в пъстър калейдоскоп...Да вземеш да си смениш фамилията,че направо ще умрем от смех със моя... ха ха ха

Дебил но не 80% а 100%.

В тила на Бойко и европейска България саботират две диверсантски банди на двете каки на задкулисието,подържани с дисагите московско и американско злато! Едната е психолявата глутница на доминиращата женска- ташко ахмака ,дебила с печалния образ , кутю спина ,кире трафиканто,жабляка, желю цървула ,славчу щирлица и лудата стерва ленка и прочие пасивни пидали , другата е психодесните швестери на рада дълбоката- танаско гнома,тръцко атомния,ицко бойкикиев,нойзи и разни пасивни джендъри ! Задачата им е да поделят България на банана репъблик и задунайская губерния! Докато не се изколят до крак тези продажни тахтаби ,за Майка България и Майка Европа ще са в смъртна опасност!

Оценката за едно правителство се прави по два начина: -на изборите, а докара ли народа до пълна непоносимост -чрез протести до дупка. За БСП няма нито една положителна оценка. Нито една! През 1999 година Андрей Луканов ни докара такава зима и след това нищо не можеше да спре хората от полудяване. През 1994 година излъгаха и после бяха гонени с камъни! По време на Тройната коалиция гонеха хората по софийските улици.

Партията на милионерите се загрижила за народа, който ограби.

Боб, к,во да кажат, как да спят? И да се напъват, та даже и да пръднат - НАРОДЪТ ВЕЧЕ ЗНАЕ ВСИЧКО!

Ние - избирателите не чакаме да ги хвалите, чакаме разговори с управляващите в името на Родината! България над всички! А не БСП?!

Абе гробари, колко време вече управлявате и все другите ви са виновни.Ама разбира се . Управлението ви се свежда до "аз съм прост и вие сте прости".До кога с тази простотия, наглост и злоба. Крайно време е да спрете.

Прости ама има рекордно ниска безработица и инфлация и рекордно висока средна заплата. Да пуснем БСП във властта и да се спрат еврофондовете, да фалират банки, заплатите пак да станат по няколко долара ли предлагаш?

казано, само ти си прост.

това ли ти е проблема , пълното име на Erich Maria Remark или сущеcтвенното в коментара.аман от всезнаиковци

същественНо всзнаИковци .... Н. Носов, "Приключенията на Незнайко"

разкряка от червеното блато. Абе жабок крастав,нали след вашите правителства със ДПС-то ,без похвали и възхишения народа ви изхвърли и ви прати в опозиция,вече близо 9 год,които както се очертават,ще се увеличат двойно.

един голям челен за за бспето

виждам, социалистите ни добре се хранят, добре се обличат...браво. а сега, раздайте от "личното" си богатство и за бедните си събратя. нали сте социални на теория?

Ясно беше казано че вота е заради корупцията. Това е злото,което намира отражение и в другите системи. Дали на ДПС им уйдисва тая тема,е отделна работа....но вот заради корупцията трябва да се състои. Ако ДПС се дърпа...БСП да го заявят публично и високо.

ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА ДПС И БСП Е ЧЕ ТЕ СА НОМЕР 1 В КОРУПЦИЯТА(КОЕТО РАЗБИРА СЕ НЕ ИМ ПРЕЧИ ДА СТИГНАТ НОВИ ВЪРХОВЕ В НАГЛОСТТА СИ);)

Аре бе, не думай! Защото има още по-заслужили в краденето, лъженето и рекета!

едно време викахме КПСС-БКП, сега БСП-ДПС - да живей. Никога не казвай - НИКОГА. Нали никога нямаше да сте заедно - ха-ха. Смешници. Само питам при кого имаше хиперинфлация, и колко добре бяхме при управлеието на БСП. Те се уповават на платената журналистика. Няма ли кой да попита - защо всеки ден на екран е Румен Гечев - ИКОНОМИЧЕСКИЯТ МИНИСТЪР НА ЖАН ВИДЕНОВ ПРИ КОЙТО ИМАШЕ ХИПЕР,хиперинфлация. зА ТАКАВА ИНФЛАЦИЯ ДОРИ ЗА ПО-МАЛКА СЪМ ЧЕЛ САМО В РОМАНИТЕ НА МАРИЯ РЕМАРК, НО Е БИЛО СЛЕД ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. а ПРИ КОМУНЯГИТЕ ДОРИ ВОЙНА НЯМАШЕ.

Научи правилно името на Ремарк! А за финансови и икономически министри по-добре да замълчим, че има върхови постижения, не само от БСП-ДПС!

Коментари - Валери Жаблянов: Кабинетът да не чака похвали и възхищение | Днес.dir.bg

Валери Жаблянов: Кабинетът да не чака похвали и възхищение

Вотът на недоверие ще бъде преди началото на Председателството, заяви депутатът от БСП и заместник-председател на НС Валери Жаблянов.

Обратно в новината

Коментари - Валери Жаблянов: Кабинетът да не чака похвали и възхищение | Днес.dir.bg

Коментари

опозицията да не чака похвали и възхищение

Акъл не щем

Кажи му КОМУНИСТ и не го обиждай повече. Май че подраних, на платените оше не започнала смяната.

само че тези "250 озверели партизани" както ги наричаш проверили болничните на "38-те пациента от Германия" и те се оказали фалшиви а ти си плювай щом плюнките ти вършат работа

Най-готиният сценарий: Вотът минава, идва Орешарки 2, ПъЧаБа фалира докато председателстваме, Путин бърза да ни анексира, 80% остават на територията и умират от кеф!

"Вотът на недоверие ще бъде преди началото на Председателството" А каква е разликата?!?!?! Дали ще преебеш държавата преди или след изгрев?

Единствения резултат ще бъде че БСП ще стане за резил. За пореден път.....

11:1

300 хиляди млади българи не учат и не работят защото не искат. По им е лесно да ги издържат родителите. Лежат, пият менте-алкохол и пушат смръдливи контрабандни цигари. На ръба на оцеляването са тези от пенсионерите, които навремето не са работили или са работили на черно и не са се осигурявали. Затова сега мизерстват с минимални пенсии.

Дир, докога ще тиражирате плампанията на червените депутати? Държавата е стабилна, финансите също, износът върви, безработицата намалява. Какво още трябва да се случи? И защо мислите, че хората се интересуват какво мислят комунистите? Че и в детеайли всичко препечатвате. Комунистите повече власт няма да помиришат.

Е, трябва да слушаме плещенията на Цецо и борисов. От сутрин до вечер да ни облъчват как сме изпълнили петилетката предсрочно, как се е удвоил млеконадоя и тъкачката многомашинничка увеличава производителността на труда. Как живеем СТАБИЛНО и в благоденствие. И най вече да ни обясняват как усвояват пари.

за това им плащат

Шоп от радомирските села.

Всичко е наред в България,300 000 млади хора не работят "безработицата е намаляла", народа мизерства, пенсионерите на ръба на оцеляването, цените всеки ден растат, повсеместна корупция, за гробарите няма проблем.

Не работят защото ги мързи. Иначе навсякъде търсят хора за работа. Аман от червени дебили.

"В България има опозиция и тя работи" - това заяви др. Жаблянов. Е, ако беше казал и какво работи, но не би. Вдига скандали, предлага глупави закони като този за бюджета и изобщо търси под вола теле. Основната цел е да вдига шум, но не отчита, че хората макар и дебилни имат глави и очи за да преценят и видят как стоят нещата. А те не са чак толкова зле. Можеше и по-зле ....ако другарите олигарси бяха в управлението.

"аз съм прост и вие сте прости"живеем в простащина. Докато.

Знаем че си прост. Но не е проблем да го повтаряш. На нас не ни пречи. Освен това явно така се чувстваш по-добре.

НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ЕДНА ИЗМЕКЯРСКА И ПРЕДАТЕЛСКА ПАРТИЯ КАТО БСП С ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ОЛИГОФРЕНИ !!!

Защо забрави за дебилните.

Нереформираните системи ще лапнат увеличенията като топъл хляб и ще протестират за още. Останалите няма да усетят , че има увеличения. ВЕРОЯТНО ВЪРВИМЕ КЪМ БОРИСОВ-4.

скачай обратно в червената,си локва!

Kakво да кажа, ебете си путката майна, узурпатори долни, богаташи мръсни червиви, народа е беден и изнемогва, а вие го храните с утопия с наркотици и то депутатски! депутати-престъпници за съд и разстрел сте, чели ли сте ето това: "Нощта ражда из мъртва утроба вековната злоба на роба: своя пурпурен гняв - величав! .... измършавели от труд загрубели от жега и студ уродливи сакати космати черни боси изподрани прости диви гневни бесни - без рози и песни без музика и барабани.... в ръцете - не с бляскави шпаги, а с прости тояги, шопи със сопи с пръсти с копрали с търнокопи с вили с брадви с топори с коси и слънчогледи - стари и млади - се спуснаха всички отвред - като отприщено стадо от слепи животни, безброй яростни бикове - с викове с вой (зад тях - на нощта в каменения свод) полетяха напред без ред неудържими страхотни велики: НАРОД!"

Относно мнението на президента за дебила иво христов или по-точно липсата на становище на президента по този скандал, му привеждам какво е казал Алеко преди 122 години: "Стой! Долу ръцете! Не досягай народа! Свали си шапката и се поклони на този измъчен страдалец, на този дълготърпелив мъченик, на тоя, който ти дава храна и живот, поклони се на българския народ! Този народ, когато е имал светла точка отпреде си, когато му се е посочвала свята цел, той се е устремявал към тази цел с въодушевление, достойно за благородна и напредничава нация. Когато неговите учители му казаха, че в просвещението ще изчерпе сила, за да стръсне от гърба си духовното и политическо иго, този народ разви такава експанзивна енергия за разпространение на просвещението, щото в един поразително кратък период нашите градове и села се украсиха с училища, читалища, женски дружества и такова чисто, благородно, единодушно увлечение облада целия народ, щото подобен светъл период би направил чест в историята на която щете държава."

еи жбокречеталов,на .уревете да ни се качите-власт никога нема да видите повече!лажци долни мрасни аидуци!

Този от снимката е абсолютно емблематичен социалдемократически педал. Всъщност като всички от партията им. ПС. Не съм гербераст а мръсен комунист.

Жабляновски крякания...

Жаба да кряка е крякане край блатото, но крякането на тая от крушовица, крадливата влахиня, с непраните гащички е черешката в/у сладоледа,Адвокат като нея обещал никога повече да не лъже ... и му заковали ковчега

Ерих Мария Ремарк, а не Мария Ремарк. Това не ти е като Винету!

Явно програмата на Москва за омаскаряване на България и дестабилизацията и е в пълен ход и комунистите от бесепе и депесе изпълняват планът!Само да видим пишман патриотите на руска служба дали ще забият нож в гърба на ГЕРБ и Борисов на гласуването на вота!И клепоухият президент и той сеприсъедини към омаскаряването със подлизурковщината си спрямо Русия във изкозването си от Полша!

иначе крещи и вика театрално, явно се вживява в роля. Ама я е страх - не знае къде ще я причислят хората - към 80% или 20-те%.

И към едните, и към другите все лошо.

имахме един български политик от висшите ешалони на БСП - от Политбюро, който говореше с руски акцент. Ще ми помогне ли някои, който не е дебил като мен? Пардон, по-малко забравя - Йорданов ли беше, Атанасов ли или някои друг?

Гриша Филипов.

Къде се изгуби Нинова, успешно воюва с Борисов, но със своите не може, след "мъдрите" слова на Иво Христов, ни се чува, ни се вижда.

Валери и при това Жаблянов,а що не Жабленски?

БСП ще се пос.....ре от яд, че въпреки нея нещата н страната вървят!!!!

в ракитака. Приближил се леко щъркел дългокрак и налапал жабока празноглав. Жабока извряка и за блатото си заплака.

аз пък съм във душевен оргазъм от таз фамилия- Жаби,л..на и т.н.т се преплитат в пъстър калейдоскоп...Да вземеш да си смениш фамилията,че направо ще умрем от смех със моя... ха ха ха

Дебил но не 80% а 100%.

В тила на Бойко и европейска България саботират две диверсантски банди на двете каки на задкулисието,подържани с дисагите московско и американско злато! Едната е психолявата глутница на доминиращата женска- ташко ахмака ,дебила с печалния образ , кутю спина ,кире трафиканто,жабляка, желю цървула ,славчу щирлица и лудата стерва ленка и прочие пасивни пидали , другата е психодесните швестери на рада дълбоката- танаско гнома,тръцко атомния,ицко бойкикиев,нойзи и разни пасивни джендъри ! Задачата им е да поделят България на банана репъблик и задунайская губерния! Докато не се изколят до крак тези продажни тахтаби ,за Майка България и Майка Европа ще са в смъртна опасност!

Оценката за едно правителство се прави по два начина: -на изборите, а докара ли народа до пълна непоносимост -чрез протести до дупка. За БСП няма нито една положителна оценка. Нито една! През 1999 година Андрей Луканов ни докара такава зима и след това нищо не можеше да спре хората от полудяване. През 1994 година излъгаха и после бяха гонени с камъни! По време на Тройната коалиция гонеха хората по софийските улици.

Партията на милионерите се загрижила за народа, който ограби.

Боб, к,во да кажат, как да спят? И да се напъват, та даже и да пръднат - НАРОДЪТ ВЕЧЕ ЗНАЕ ВСИЧКО!

Ние - избирателите не чакаме да ги хвалите, чакаме разговори с управляващите в името на Родината! България над всички! А не БСП?!

Абе гробари, колко време вече управлявате и все другите ви са виновни.Ама разбира се . Управлението ви се свежда до "аз съм прост и вие сте прости".До кога с тази простотия, наглост и злоба. Крайно време е да спрете.

Прости ама има рекордно ниска безработица и инфлация и рекордно висока средна заплата. Да пуснем БСП във властта и да се спрат еврофондовете, да фалират банки, заплатите пак да станат по няколко долара ли предлагаш?

казано, само ти си прост.

това ли ти е проблема , пълното име на Erich Maria Remark или сущеcтвенното в коментара.аман от всезнаиковци

същественНо всзнаИковци .... Н. Носов, "Приключенията на Незнайко"

разкряка от червеното блато. Абе жабок крастав,нали след вашите правителства със ДПС-то ,без похвали и възхишения народа ви изхвърли и ви прати в опозиция,вече близо 9 год,които както се очертават,ще се увеличат двойно.

един голям челен за за бспето

виждам, социалистите ни добре се хранят, добре се обличат...браво. а сега, раздайте от "личното" си богатство и за бедните си събратя. нали сте социални на теория?

Ясно беше казано че вота е заради корупцията. Това е злото,което намира отражение и в другите системи. Дали на ДПС им уйдисва тая тема,е отделна работа....но вот заради корупцията трябва да се състои. Ако ДПС се дърпа...БСП да го заявят публично и високо.

ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА ДПС И БСП Е ЧЕ ТЕ СА НОМЕР 1 В КОРУПЦИЯТА(КОЕТО РАЗБИРА СЕ НЕ ИМ ПРЕЧИ ДА СТИГНАТ НОВИ ВЪРХОВЕ В НАГЛОСТТА СИ);)

Аре бе, не думай! Защото има още по-заслужили в краденето, лъженето и рекета!

едно време викахме КПСС-БКП, сега БСП-ДПС - да живей. Никога не казвай - НИКОГА. Нали никога нямаше да сте заедно - ха-ха. Смешници. Само питам при кого имаше хиперинфлация, и колко добре бяхме при управлеието на БСП. Те се уповават на платената журналистика. Няма ли кой да попита - защо всеки ден на екран е Румен Гечев - ИКОНОМИЧЕСКИЯТ МИНИСТЪР НА ЖАН ВИДЕНОВ ПРИ КОЙТО ИМАШЕ ХИПЕР,хиперинфлация. зА ТАКАВА ИНФЛАЦИЯ ДОРИ ЗА ПО-МАЛКА СЪМ ЧЕЛ САМО В РОМАНИТЕ НА МАРИЯ РЕМАРК, НО Е БИЛО СЛЕД ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. а ПРИ КОМУНЯГИТЕ ДОРИ ВОЙНА НЯМАШЕ.

Научи правилно името на Ремарк! А за финансови и икономически министри по-добре да замълчим, че има върхови постижения, не само от БСП-ДПС!