БСП, ДПС и ПФ попариха Плевнелиев, ГЕРБ го похвали

Депутати коментираха отчета на президента Росен Плевнелиев за свършеното през мандата. БСП, ДПС и ПФ го критикуваха, очаквано - ГЕРБ го похвалиха.

Обратно в новината

Коментари - БСП, ДПС и ПФ попариха Плевнелиев, ГЕРБ го похвали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сбогом, плевня, сбогом, леке!

От Сливен се опита да отстреля Плевнелиев! Иначе им беше добре при Първанката, ловджия като тях. Отстреля някое животно от червената книга, никъде не го приемат на посещение, а накрая получава за награда СПА хотел в Кюстендил.

Всички са такива, когато си правят сами оценка все се хвалят. Не мисля че нас трябва да ни интересува какви оценки си слагат сами а как ще ги оценим ние, но това ни се удава засега само по изборно време. Крайно време е да ги оценяме на момента.

Приключва едно мръснишко управление на президент Плевнелиев , белязано от подмазване на силните на деня и засилване на омразата и разделението в обществото!Случайно станал президент , Плевнелиев изпълни само една задача - да постигне лично облагодетелстване!Затова мина като политически неудачник и кретен през своя мандат следвайки личните си домогвания!Дали се е измъкнал чист?Едва ли , идващите години ще покажат!

Оставете на мира тази грешка на природата ,бившият комунист и комсомолска номеклатура на ОК на БКП ,Благоевград бивш другар Роско Пръдлето,копиращ озъбената усмивка на Никсън .Той не заслужава вниманието на българските граждани даже и с критиката им.Важно,че ще остане в бъдеще,като пример на следващите президенти ,като голям политически боклук и позора за България.

За мъртвите или добро , или нищо!

Тогава няма да те коментирам!

 Приета е оставката ти!  Спокойно мляскай в кочината.

"БСП, ДПС и ПФ попариха Плевнелиев, ГЕРБ го похвали" Естествено. Попари го България. А иначе нищо ново, похвалили са го единствено РБ (разрушителният блок) и ГРОБ.

Роско още като младо комсомолче, си беше такъв, пълен въздух, лалджия без покритие и все това БКП и СССР в устата. Не е мръднал, същият си есамо дето БКП и СССР ги няма.

Слушах президента и си мисля, в колко хубава държава живее този човек!!!!! Огромния прогрес който има неговата държава, успехите в здравната, пенсионната и социалната политика, отново ме обзема онова чувство,че с политиците ни живеем в различни държави! Ние сме държава в която деца и животни се спасяват чрез групи за взаимопомощ в Интернет, институциите са последното нещо на което се разчита, хората си търсят откраднати и изгубени вещи също чрез социалните мрежи! Всички казваме Това е България! и това сякаш обяснява всичко! Здравната и пенсионната реформа са геноцидни и зловредниИнституциите са неработещи, безработицата не е реална, понеже в бюрата по труда се регистрират само хора, получаващи обезщетения или някакви други облаги изискващи регистрация там! Г-н Плевнелиев, вие всъщност, на коя държава бяхте президент?

Ма верно ли Плюнката е прецедент?

Абе каракачанов. Що за националист си. Да критикуваш българския президент за дето се държи като развен с руския и амрикансия. Не може всички да са мишоци чуждопоклонници.

България никога не е имала за президент личност която да обедини всички хора. Плевналиев е точно тази личност. ТОЙ ОБЕДИНИ ВСИЧКИЧКИ МИСЛЕЩИ ХОРА В ОМРАЗАТА СИ КЪМ НЕГО.

СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБ САМО ДЕТО ОБЕДИНИ ВСИЧКИ ГЛУПАЦИ И ЗЛОБАРИ ..........

Радвам се, че този комсомолски мухал ще изчезне и няма да дразни хората със селската си физиономия

Да, Росенчо глупака беше равноотдалечен не само от партиите, но и от всички българи, които явно мрази, но пък беше силно приближен към всички западни господари и им лижеше зад..ците всеки ден за сметка на България! Това беше един типичен герберски президент и разбирам защо ГЕРБ толкова много го харесват!

.... за умрелите или добро - или НИЩО. Забравете я тази безобразно хилеща се подвижна кратуна с тикове, предизвикваща сръчкване и смях под мустак на международните фофуми..... Най-после да си отдъхнем като българи-предателят е "мъртъв", отиде в забвение..... и подигравките ще спрат.

Тересна работа! БНТ не е забелязало, че Беновска иска да даде ябълка на Онуй нещо, чемберлията. Пък на друг президентин как я хвърля, 100 пъти дадоха. А как вицепрезидентката му каза в очите, че е продал пълномощия на БХ, и това не са забелязали. Както и че бил против Путин, а ме против Русия - пет пъти произнесе речи за края на Руско-турската война, без да спомене Русия. Сигурно огава Путин е бил на власт.

На фона на съвместната руско-турска операция в Сирия, най-естествените ни коалиционни партньори в новия парламент ще бъдат БСП и ДПС.

и аз не виждам по - големи патриоти от турците и комунистите

Всички мразят и плюят Плевнелиев

Комунисти и рашисти са бесни, че един Българин застана на равни нога с Путин и ДАЖЕ започна да налива в азиатската кратунка европейски разбирания. Те са свекнали българите да ходят в Русия с навирено дуупе. Сега са щастливи, че България вместо държавен ГЛАВА ще има държавен Г....з.

Вярно, глава беше! С чело - само за чембери.

Ама тази ли ни е била вице-президент? Защо се е крила досега, не хапем.

Мани това кречететало, което е на контра

Плвнелиев,за теб или добро или нищо!

червени боклуци, март в Сибир

Сибир е за вас!:)))

Този ( стария ) президент е национален предател...

ВЪХ..... САМО ТОВА ЛИ ИЗМИСЛИ трябва да се постараеш - малко парички ще вземеш

Голям президент , с тъп народ!!

Забелязвам те, господинчо, днес цял ден, под всяка статия за Плевню под никове от цифри и несвързани букви /щото бързаш за нормата/ голямо възхваляване на този палячо правиш. Бая пари изкара днес, продажнико!

е пълна измислица, Плевнелиев си беше пълен идиот.

Голям майтап каза?? Тя пропагандната война е навсякъде, ти си част от нея!! Колко рубли вземаш?

Не знам за рублите, ама Америка за Кириакстефчовците отчете много сладки доларчета за вас нещо кат половин МИЛИАРД, а?

беше тоя Роско.

Не по голям от тебе!!

Най голямата грешка на Бойко си отива Приятелю Плевнелиев дедо казваше и глупав да си е дарба всеки не може. Проблема ни е че ти и това не разбирааш и се перчиш май ще си останеш и занапред поне още 5 мандата най слабия президент от които над половината люде се срамуват от теб а ако сега се гласува за теб сигурно и жена ти няма да гласува за теб и ще си останеш само с твойчкия глас ЕВАЛА НА ПОПОВА мъжко момиче

Попова , слугата на ДПС??? Руските подлоги?

Марга Попова си изигра добре картите и сега ще получи като награда служебното правителство.

ПРЕА ТАЗИ ГОДИНА И ЗАБОГАТЯЛ С 350,ООО ЕВРО ОТ СРЕБЪРНИЦИ,ПРИ НЕГО ВСИЧКО Е ПАРИ И МАЙКА СИ БИ ПРОДАЛ

Колко ви плащат бе тролчета....... Това да стискаш очи и да пишеш простотии НЕ Е ЛЕСНО.

БРАВО, Г-Н ПРЕЗИДЕНТ !!!! ТОЗИ ТЪП НАРОД НЕ ВИ ЗАСЛУЖАВА. БЕДНИ СМЕ ИМЕННО, ЗАЩОТО КАТО ЦЯЛО СМЕ ТЪПИ РУСОФИЛИ. Градихме 45 години една химера наречена "комунизъм" под зоркото око на СССР, менкахме си стоките. Но ..... чувала се изпразни и комунягите си направиха преврат, свалиха си Живков, лепнаха на Костов вината и тръгнаха пак да се борят за народа като си изпратиха децата на запад и продължиха да ни тикат на руснаците. СЪБУДИХМЕ СЕ СЛЕД 10 НОЕМВРИ, ХУКНАХМЕ НА ЗАПАД, ВИДЯХМЕ ЧЕ ТАМ НЕ СА СПАЛИ А СА УСТРОИЛИ СНОСЕН ЖИВОТ. ДА, КАПИТАЛИЗМА НЕ Е ДОБЪР НО..... ПО-ДОБЪР СТРОЙ - ПРОСТО НЯМА

кириакстефчовци сте вие СОРОСОИДИТЕ И РУСОФОБИТЕ,ВАЗОВ ВАС ВИЗИРА В ПОДИГОТО

О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лґкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете!

Евала ...четете бе продажни нещастници! какво драскате минуси и просташки коментари

Това, че антибългарските кириакстефчовци от БСП и ДПС го атакуват толкова е достатъчен аргумент, че е бил успешен президент. Може би не перфектен във всичко, но със сигурност отстояващ БЪЛГАРСКИТЕ интереси.

ееее,точно затова ,Борисов ще го духа на пролет

Относно бъдещата управляваща коалиция БСП-ДПС-ПФ? Само се чудя, какво ще обясни агент Иван на избирателите си за достлука с ДПС? А, забравих - в името на рус..., пардон, българските интереси, ще се прежалят.

Че си европроститутка и то тъпа като задник

гербаджийският ибрикчия, дето го пляскаха по челото като олигофрен беше най-големият срам за България!

,, Патриотите '' смятат Плевнелиев за най- слабият президент. Е Първанов и Каракачанов са агенти на ДС. За ,, Патриотите'' най силен ще да е Гоце като президент.

Синът на Втория секретар на ОК на БКП-Благоевград, Росен Плевналиев беше строителен предприемач. Сключваше договори с немци за по 1 500 дм. на работник и плащаше на помак по 300 ДМ. Интересното е ,че още има да връща пари на помаци от Г.Делчевско. След това с честният си труд построи вила в държ. резерват на морето и купи къща в Гърция.Какъвто мошенник беше като предприемач, такъв продължи да бъде като президент.Той се борел срещу Путин ? Ха Ха търси си място в Брюксел. Тоя ментарджия трябваше да направи служебно правителство, но остави ББ да краде още 2 месеца. Правителство в оставка да ръководи държава. Парламентът не му е дал след това правомощия. На съд веднага !Този плюнчо жена си не може да оправи, тръгнал да оправя САЩ и Америка

Инджифф, не си вече парт. секр. на Журналистите бе. Не давай просташки акъли...

На "Гоце" не съм му фен! Факт е обаче,че се яви два пъти на избори и ги спечели! Плевнелиев защо не се яви пак? Нали е успешен?А ти от време на време се позамисляй. Нали хората знаеха,че Първанов е "Гоце"! Нали знаеха и преди първия му мандат и преди втория!Въпреки това го избраха два пъти,а тоя няма кураж да се яви пак! Първанов го избраха,защото беше работил за Първо главно управление,а това е Външното разузнаване!Тоест,работил е "на ползу роду". Нищо!Простено ти е! На седесариата мисловния процес не му се отдава!

Като че ли,Красимир Каракачанов е най-точен в изказването си.! А това,че ГЕРБ го хвали е нормално. Нали е един от тях. И ето го важния въпрос:Как с Борисов и ГЕРБ начело ще нормализираме отношенията си с Русия?Та те имат същата визия за света като Плевнелиев и Обама. А това е миналото! Ще кажете: Президентът ще води балансирана политика. Може и така да е,обаче България не е Президентска Република,а Парламентарна. Функциите на Президента са доста ограничени. Вярно,ако реши да прави поразии като Плевнелиев,може.

И аз подкрепям Плевнелиев.Той беше ясен и точен, без усукване. Всеки политик или президент, да има ясни позиции. Всякаква не ясна позиция е за народа, не за външните субекти.

Самият факт ,че предизвиква такава разгорещена и богато аргументирана дискусия е силно красноречив.Успокойте се остават още само 4 дена.

само държавната пенцийка, колкото и тъжно да звучи, който го познава знае колко му дребна душицата.

Това е целта на всеки комунист. За това се бориха и бяха подлоги на СССР

си беше през цялото време за импийчмънт, подпираха го само Борисов и Герб.

Първанката, отстреля някой забранен вид, а накрая на мандата СПА ХОТЕЛ в Кюстендил.....

на луди и комплексари, че само на косъм се разминахме от война.

Аз ще го запомня като предател на националните интереси, като лицемер и като подлогата на герб ! Беше готов на всичко, за да го потупа по рамото някой "западняк" ! Защитаваше чуждите американски интереси повече от Българските ! Остава в историята като най-слабият президент - безхарактерно мекотело !

Желю Желев не сме имали президент, а жалки марионетки.

Най-успешният президент, но комунистите няма как да го разберат .

d4

ако в прощалните слова на Прецедента думите Европейски съюз и Евроинтеграция бяха заменени със Съветски съюз и изграждане на развито социалистическо общество, речта му нямаше да се различава от такава, изнесена на конгрес или пленум на БКП преди 1989 г.... Слаб 2 за онези, които са я писали.

а пълен провал на Дондуков 2.

Отива си един изключително слаб и зависим президент. Единственото хубаво е че мандата му свършва и не ни вкара във война.