Коментари - ГЕРБ видя ”червена метла”, държана от ръката на НДСВ | Днес.dir.bg

ГЕРБ видя ”червена метла”, държана от ръката на НДСВ

Трябва да се види откъде "червената метла", която извърши чистката, държана от ръката на НДСВ, получава гориво за това, заяви Димитър Главчев от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ видя ”червена метла”, държана от ръката на НДСВ | Днес.dir.bg

Коментари

Гербаджиите реват, та се късат, че им отнеха копанката! Хеле , най-вече Атанасова, с "половия път"!

Браво Герджиков. Само така! Народът е зад тебе!

Гробарите,които се ослушват с оставките,направо при Темида

Боко тиквеника сам се отказа от властта, която народа му беше дал, пропиля питомното, сега ще гони дивото. Толкова ли му беше акъла, че предложи неизбираематсбЦакова за президент и изцепката, че ако народа не я избере ще подаде оставка на правителството? Или това беше добре премислен ход да се откаже от властта и да си харчи откраднатите пари? Боко забърка гнусната каша и народа трябва да му покаже среден пръст като го избере отново, та да се провали с гръм и трясък завинаги.

Самозабравили се герб-аджии,нека ви е.Всичката ви работа е самохвалства.Барабар с еврогейския ви президент.

Пълзящата реставрация на тройната коалиция.

Има нещо вълнуващо в картината"насран Гербаджия". Авторът е известният с таланта си на художник Боко. А това че на Герджиков не му мига окото да изрита тая пасмина му прави чест. Мина им времето!

ГЕРБ излезе тотално задръстена партия ,ръководена от дребни семкаджии.Целият им пиар преди парламентарните избори и хората,които го реализират будят насмешка и съжаление.С неадекватната си позиция срещу БСП доказват политическа си яловост и безсилие.Вместо да ни манипулират как ще ни оправят с лъжливата си програмичка,те със злоба и цинизми ругаят опонентите си.Това отвръщава електората и всезнайкото Бойко губи позиции сред българите.Явно Борисов уверено води личната му и обслужваща го партия ГЕРБ по утъпканият път от СДС.

червени боклуци, когато излезнем да изгоним курнелия и компания с камъни и дърва къде ли ще се гушите и църкате като мишки? Не разбрахте, че НЯМА да оставим съдбата на децата си на неграмотни, мързеливи, презрели, обзети от носталгия човечета! Няма да стане, нали е ясно?

Хубаво е ГЕРБ да види вратата от вън най-после. Докато не осъзнаят че с Бойко са за никъде. А и с още някои.

Лека нощ на бати Бойко и добрава нощ на него

симо

Стабилното управление на ГЕРБ си пролича,след оставката....Ечемишка и топлофикация,,софия,,..След нас -ПОТОП.И естествено---БСП виновни.

Милен Велчев на колкото яхти се е возил - вие може само да си мечтаете за неговия царски живот. Шулева добре се облажи покрай Булгартабак. А, за БТК и ЕВН ,ЧЕЗ и ЕОН вие си знаете колко плащате всеки месец.Но нали сте късо паметни, така ще е в милата ни родина.

Малко достойнство нямате ли, да си припомним вие какви чистки вършихте. Посочете поне един ръководен кадър които не е член на Партията ви, дори и чистачките са, иначе няма работа. Сега вие говорите небивалици за чистки - това вашето си е наглост.

Абе главанак,квичиш сега щото утре ще те разкарват по съдилища за това че ебахте майката на държавата.

Герберската глудница квичи на умряло,тъпите им фенове-също,как да не си сипе човек едно голямо с кеф

симо

Бе кво се оплаквате.......КОЙ ви кара да подавате оставка???/КОЙ???Пък и мръсните номера сте ги практикували вече.....по общото правило-лизане на Сорос и посолството.

Срам за Царя, че има такива царедворци като Герджиков. Слуги на комунистите, които убиха брат му и баща му.

По ми се струва,че Царя се срамува от бодигарда си.

Май Борисов стана пишман за оставката си. Така балъмски отърва коня, че рейтинга му много падна.

кацата с меда и милиардите заеми хич не ревахте мама ви тиквенска. Газ на метлата.

ЛЕЛЕЕЕЕ СТРАААААХ . КОШМАРИТЕ ЗАПОЧНАХА . ЗАЩО ОБАЧЕ НИТО ЕДНА МЕДИЯ НЕ ПИТА КАКВО СТАНА СЪС ЗАЕМА ОТ 17 МИЛЯРДА . ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ?

ГЕРБ трябва да се махне завинаги от българската политика. Пожарникаря да се маха с глуповатото си говорене и авторитарни напъни, стана досаден и с евро преданността си. Знам, че няма за кого да се глсува. Като бавноразвиващо се общество нямаме антисистемна партия от типа "Алтернатива за Гемания", но ще се появи. Докато се появи, гласувайте дори за смешници, да бе да българии, бесепета, просто защото няма за кого в момента. Но ГЕРБ да се удари НА ВСЯКА ЦЕНА. Хитрите физкултурници и калинки.

Бойко престанете с тия чикиджйски политически номера от ГЕРБ.Бързо забравяте врътките ,които сътворихте с бившите областни управители ,по министерствата и в здравеопазването за две години авторитарно управление на държавата от Борисов. ГЕРБ и Борисов стават смешни ,поставяйки на пиар амбразурата ,,матросовските" Деси Атанасова ,Дончев,Караянчева и прочие измикяри на Бойко 2.Пълен цирк е като крякат по медиите БСП,БСП ,НДСВ и Тройната коалиция.Тези простотии Бойко ги ръси 8 години.Писна ни .Измислете нови пиар простотии за да се посмеем на некадърноста ви.

НАВСЯКЪДЕ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА НА РАЗСТРЕЛ, ДА ЕБА МАЙКА ИМ!

ама първо всички гробаристи се угробвате 2 метра надолу с по една лопата у най-близкото ви гробище.

тиква да видиш - чупиш я и семките даже от нея не вземаш - ялови са и крадливи. хахахаха.

вземи му лопатата от ръцете, прасни го по тиквата и семките като изпаднат ги изхвърли - и те за нищо не стават.

Гробарите са окупирали всички постове като комунистите към 1989та. Ами няма как, метлата ще е яка. Не съм вярвал, че една партия дето е уж дясна, уж ЕНП, уж европейска ще се държи точно като при еднопартийна система. Ама стана. Всички други с тях са нещо като БЗНС покрай БКП. Тотална прилика, за съжаление. ГЕРБ има нужда от опозиция, а аз в същност нямам никаква нужда от крадлива менте партия с тиква начело.

е да мете добре. Мети наред. Всички са за смяна. Нямат усещане - крадат, навързани като черва, окопават се като държавни служители сега политическите курвентии от старото правителство. Метене му е майката.

Господа от ГЕРБ,спрете с арогантността и надменността ви към останалите партии!Не може само вие да плувате най-отгоре като каймак на обществото!Така избори не се печелят,нещо повече - после да няма "ред сълзи и ред сополи",че това било наказателен вот!Естествено е,че хората ще ви ненавиждат!

:)Явно не си израснал покрай река.Отгоре плува не само каймак ,но и разни други вторични продукти:)))

след 2 мандата лъжи и нищо несвършено от обещаното няма какво да рипат. Всички горе по върха са за махане, всички крадат, масово са некомпетентни и масово сега се местят между държавни служби за да се скрият от метлата. Мети метличке, мети.

Тея гробарници май им е дебела кожата на гъзо - след такъв як ритник да се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. Долу гроб. Долу мутрите. Щом е гробарник - тиква има на раменете и в нея семки - кви постове, кви 5 лева. Те с милиарди крадат и все им е малко.

не знам на какво се основава това самочувствие на герб че само техни хора трябва да са навсякъде след повече от звучния шамар който получиха на президентските избори....

Да не се заяждам,но знаейки как се дават прякорите в България,точно човек с фамилия Главчев да расъждава ,кой с коя ръка маха някой ми се струва наивно.Да са махнали областния управител на Русе?Той чий кадър е? Не го ли сложи бати Бойко.На някой тук пишештите прави ли им впечатление,че няма комунистическа партия в България.Те къде отидоха тези комунисти,да не са измрели като траките?Май са съупартийци на Главчев,ако невярвате проверете кои са съучередители и първи спонсори на партията на бати Бойко

само забравих да кажа,че съм съгласен с г-жа Д.Атанасова,тя нали е русенка.Лъжата се предава по полов път,но само ако половият акт в осъществен устно

Дулово от кога е русенски квартал. Има един изкуфялник Мариус КурВенски дето е мека китка отвсякъде - от Нови Пазар, досрамя го от родния град , взе да се пише шуменец, сега му порасна работата и стана варненец, след години ще е кореняк софиянец значи. Мани я тази кака - и тя е с тиква на рамене, а вътре май и семки няма, камо ли мозък.

Искаме си Царя! ГЕРБ е вече бита карта.

Защо бе гербераси не виждате очевадното след вашето властване - разруха по строителните ви ''площадки'', далавери където и да се пипне, батак където и да се отвори ама ревете като недоклатени???

Щом немогат да гепат завалиите веднага им почервеняват очите и навсякъде им се привиждат ''призраци'' поради една единствена причина - незадоволени мераци за власт и кражби

Значи много се перчеха за ревизия а като изкараха някои неща герберасите веднага врекнаха ''реваншизъм''????Незнаех че при тях е поголовна ''деменция'' защото са забравили как те смениха областните а сега щом е направено от други е ''чистка''.. Аман от незадоволени с властови амбиции гербераси дето по цял ден се оплакват и жалят по всички медии

ПЯСЪЧНАТА КУЛА НА ГЕРБ СЕ СРИВА!!!ХОРАТА НЕ ИСКАТ СИК ДА НИ УПРАВЛЯВА ПО-МУТРЕНСКИ,ПОД ОПЕКАТА НА ЦРУ!!!

Не щем и червени руски разбойници.

Срива се, ама кво шъ праиш долу у песъко! Щото друга кула нема да има! Песък шъ ручаш брато, песък, а язека Лесковачка плескавица!

Русофил

С ИЗГРАЖДАНЕТО НА ГАЗОПРОВОД ДИРЕКТНО ОТ РУСИЯ И ДОВЪРШВАНЕТО НА АТОМНАТА ЦЕНТРАЛА,ЦЕНИТЕ НА ГАЗА И ЕЛ ЕНЕРГИЯТА ЩЕ СА НА ДОЛУ!!!ТОГАВА ВСЕКИ БЪЛГАРИН ЩЕ"РУЧА"КАКВОТО МУ ДУША ИСКА!!!

Ааааа, Главчо. Изловиха ли ви Дилърите на Гласове?

Няма държавен пост или общински ,незает от гербаджия. Ако приемем ,че влиянието на ГЕРБ е около 25% ,тогава числото на гербаджиите във властта ,трябва да се редуцира до 25%.Пък да не говорим ,че управленският и интелектуален потенциал на ГЕРБ е под средният за страната. Посочете ми в парламентарната им група, колко са хабилитираните лица ,колко са лекарите ,инженерите -Цецки,Десислави,Цвета и Менда.

В момента не съм сам като куче в Банкя , а в компанията на Менда, Цецка, Цветка от Пекин и Деса от дуловските села. Знаете защо се въртят около мен, заради листите...Да ви кажа, харесвам Герджиков. Знаете на неговото място какво направих аз, уволних всички които заварих. Мисля, че около 36 000 човека бяха, в цялата страна Майната им на областните управители, лошото е , че Радев уволни мен, този път май завинаги. Мисля си, дали да го помоля да ме прати някъде като аташе, да речем. Имам политически опит, стажувал съм все при видни българи, като започна от бай Миле и свърша с Пашата. Владея писмено и говоримо на стилен хераковски диалект. Ще потърся протекция отново от Бриго Аспарухов. А дано успея за радост на Цецо.

Ако не сляп човек погледне имената на известните от герб ше види че те са наследници на "популярни" комунистически фамилии от преди 89г или са свързани с тех по некакъв начин.И тогава възниква въпроса дали тези "пререкания" между тех и юнаците от бсп са: 1)за да се подържа легендата че КОМУНИСТИЧЕСКТА ВЪРХУШКА ОТ 19080-89Г НЕ Е ОРГАНИЗИРАЛА И ОСЪЩЕСТВИЛА "ПРЕХОДА" И ТОЗИ "ПРЕХОД" Е АВТЕНТИЧЕН А НЕ РЕЖИСИРАН разбира се в интерес на своите организатори и против интересите на останалите БГ 2)Или между клановете в комунистическата върхушка от 89г има некви търкания.. Аз залагам на първото.

Малко е смешничко да си представим че фамилията живкови са били толкова закъсали че да сложат един толкова "отявлен антикомунист" за най-близкостоящ до "слънчицето" с което съдбата "ощастливи" всички БГ.Ми то-"слънчицето"- дет се вика е било в ръцете на борисов по 24 часа бе...На мен ми се свива сърцето от болка като си представа дори за миг,в каква нужда са били от фамилията живкови щом са били "принудени" да се решат на такава стъпка,която е можела да има такива "непоправими,фатални" последствия за целия БГ народ...хаха

Др.ЖелБо не видял,защото си търкалял топчето...

А бе нещастници и манипулатори от ГЕРБ,забравихте ли смяната на всички областни управители в 2014-2015г.? Забравихте ли метлата в МВР и подмяна на полицейските шефове? Забравихте ли уволненията по министерства с измислени и смешни структурни промени? Вие от групировката ГЕРБ сте лъжци ,но трагично и късопаметни.

г-н Тъпоглавчев, такива мазни и миризливи като вас с лопатата ще ви изринат,с метла не става, а горивото идва от Южен поток

Питам служебното правителство патерица на комунягите, защо трябваше да сменят шефовете на НЕК като от 600 милиона загуба за 2 години при назначението им ги изкараха на 12 млн печалба. Обяснете червено-царски крадци.

За какво е този рев сега? Защото разкараха едни калинки от държавната хранилка ли?

Гладни скакалци!...

A при служебните правителства на Плевнелиев не се ли назначаваха само гербаджии? Или за ОПГ "ГЕРБ" всичко е позволено? Това не е ли двоен стандарт?

Тъй живеем ний! От метла до метла, от избори до избори! До там се/ни докараха! Ега ти дъртата държава на над 1300 години и повече!

Гошо - Областния му настройват часовника при кака му Кичка- кметица на Чирпан. А това ,че е превърнал Областната управа в евтин публичен дом е друг въпрос . Разбра ли , Лукарски.

ГЕРБ да не се правят, че не са от БКП!

След два месеца нова метла, догодина пак. Важното ганьо да си мисли, че "неговите" правят нещо за да му оправят живота.

Как можехме още две години да изкараме с тези ценни кадри.. Цветя и рози в управлението. Външен дълг - докаран до ДВА пъти бай Тошовия.. Кой ли наруши таз идилия??? И що ли на тоз чиляк . дори и в ПП ГРОБ, го именуват вече НЕДОВЪРШЕНИЯ.. А сега - плачкаме и за жертви на служебното правителство говорим.. Щото тя Курнелия му набутала в устата ДУМИТЕ, дет той си каза за ОСТАФФФКА.. Ако МАМИЦАТА МУ и т.н.

Коментари - ГЕРБ видя ”червена метла”, държана от ръката на НДСВ | Днес.dir.bg

ГЕРБ видя ”червена метла”, държана от ръката на НДСВ

Трябва да се види откъде "червената метла", която извърши чистката, държана от ръката на НДСВ, получава гориво за това, заяви Димитър Главчев от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ видя ”червена метла”, държана от ръката на НДСВ | Днес.dir.bg

Коментари

Гербаджиите реват, та се късат, че им отнеха копанката! Хеле , най-вече Атанасова, с "половия път"!

Браво Герджиков. Само така! Народът е зад тебе!

Гробарите,които се ослушват с оставките,направо при Темида

Боко тиквеника сам се отказа от властта, която народа му беше дал, пропиля питомното, сега ще гони дивото. Толкова ли му беше акъла, че предложи неизбираематсбЦакова за президент и изцепката, че ако народа не я избере ще подаде оставка на правителството? Или това беше добре премислен ход да се откаже от властта и да си харчи откраднатите пари? Боко забърка гнусната каша и народа трябва да му покаже среден пръст като го избере отново, та да се провали с гръм и трясък завинаги.

Самозабравили се герб-аджии,нека ви е.Всичката ви работа е самохвалства.Барабар с еврогейския ви президент.

Пълзящата реставрация на тройната коалиция.

Има нещо вълнуващо в картината"насран Гербаджия". Авторът е известният с таланта си на художник Боко. А това че на Герджиков не му мига окото да изрита тая пасмина му прави чест. Мина им времето!

ГЕРБ излезе тотално задръстена партия ,ръководена от дребни семкаджии.Целият им пиар преди парламентарните избори и хората,които го реализират будят насмешка и съжаление.С неадекватната си позиция срещу БСП доказват политическа си яловост и безсилие.Вместо да ни манипулират как ще ни оправят с лъжливата си програмичка,те със злоба и цинизми ругаят опонентите си.Това отвръщава електората и всезнайкото Бойко губи позиции сред българите.Явно Борисов уверено води личната му и обслужваща го партия ГЕРБ по утъпканият път от СДС.

червени боклуци, когато излезнем да изгоним курнелия и компания с камъни и дърва къде ли ще се гушите и църкате като мишки? Не разбрахте, че НЯМА да оставим съдбата на децата си на неграмотни, мързеливи, презрели, обзети от носталгия човечета! Няма да стане, нали е ясно?

Хубаво е ГЕРБ да види вратата от вън най-после. Докато не осъзнаят че с Бойко са за никъде. А и с още някои.

Лека нощ на бати Бойко и добрава нощ на него

симо

Стабилното управление на ГЕРБ си пролича,след оставката....Ечемишка и топлофикация,,софия,,..След нас -ПОТОП.И естествено---БСП виновни.

Милен Велчев на колкото яхти се е возил - вие може само да си мечтаете за неговия царски живот. Шулева добре се облажи покрай Булгартабак. А, за БТК и ЕВН ,ЧЕЗ и ЕОН вие си знаете колко плащате всеки месец.Но нали сте късо паметни, така ще е в милата ни родина.

Малко достойнство нямате ли, да си припомним вие какви чистки вършихте. Посочете поне един ръководен кадър които не е член на Партията ви, дори и чистачките са, иначе няма работа. Сега вие говорите небивалици за чистки - това вашето си е наглост.

Абе главанак,квичиш сега щото утре ще те разкарват по съдилища за това че ебахте майката на държавата.

Герберската глудница квичи на умряло,тъпите им фенове-също,как да не си сипе човек едно голямо с кеф

симо

Бе кво се оплаквате.......КОЙ ви кара да подавате оставка???/КОЙ???Пък и мръсните номера сте ги практикували вече.....по общото правило-лизане на Сорос и посолството.

Срам за Царя, че има такива царедворци като Герджиков. Слуги на комунистите, които убиха брат му и баща му.

По ми се струва,че Царя се срамува от бодигарда си.

Май Борисов стана пишман за оставката си. Така балъмски отърва коня, че рейтинга му много падна.

кацата с меда и милиардите заеми хич не ревахте мама ви тиквенска. Газ на метлата.

ЛЕЛЕЕЕЕ СТРАААААХ . КОШМАРИТЕ ЗАПОЧНАХА . ЗАЩО ОБАЧЕ НИТО ЕДНА МЕДИЯ НЕ ПИТА КАКВО СТАНА СЪС ЗАЕМА ОТ 17 МИЛЯРДА . ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ?

ГЕРБ трябва да се махне завинаги от българската политика. Пожарникаря да се маха с глуповатото си говорене и авторитарни напъни, стана досаден и с евро преданността си. Знам, че няма за кого да се глсува. Като бавноразвиващо се общество нямаме антисистемна партия от типа "Алтернатива за Гемания", но ще се появи. Докато се появи, гласувайте дори за смешници, да бе да българии, бесепета, просто защото няма за кого в момента. Но ГЕРБ да се удари НА ВСЯКА ЦЕНА. Хитрите физкултурници и калинки.

Бойко престанете с тия чикиджйски политически номера от ГЕРБ.Бързо забравяте врътките ,които сътворихте с бившите областни управители ,по министерствата и в здравеопазването за две години авторитарно управление на държавата от Борисов. ГЕРБ и Борисов стават смешни ,поставяйки на пиар амбразурата ,,матросовските" Деси Атанасова ,Дончев,Караянчева и прочие измикяри на Бойко 2.Пълен цирк е като крякат по медиите БСП,БСП ,НДСВ и Тройната коалиция.Тези простотии Бойко ги ръси 8 години.Писна ни .Измислете нови пиар простотии за да се посмеем на некадърноста ви.

НАВСЯКЪДЕ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА НА РАЗСТРЕЛ, ДА ЕБА МАЙКА ИМ!

ама първо всички гробаристи се угробвате 2 метра надолу с по една лопата у най-близкото ви гробище.

тиква да видиш - чупиш я и семките даже от нея не вземаш - ялови са и крадливи. хахахаха.

вземи му лопатата от ръцете, прасни го по тиквата и семките като изпаднат ги изхвърли - и те за нищо не стават.

Гробарите са окупирали всички постове като комунистите към 1989та. Ами няма как, метлата ще е яка. Не съм вярвал, че една партия дето е уж дясна, уж ЕНП, уж европейска ще се държи точно като при еднопартийна система. Ама стана. Всички други с тях са нещо като БЗНС покрай БКП. Тотална прилика, за съжаление. ГЕРБ има нужда от опозиция, а аз в същност нямам никаква нужда от крадлива менте партия с тиква начело.

е да мете добре. Мети наред. Всички са за смяна. Нямат усещане - крадат, навързани като черва, окопават се като държавни служители сега политическите курвентии от старото правителство. Метене му е майката.

Господа от ГЕРБ,спрете с арогантността и надменността ви към останалите партии!Не може само вие да плувате най-отгоре като каймак на обществото!Така избори не се печелят,нещо повече - после да няма "ред сълзи и ред сополи",че това било наказателен вот!Естествено е,че хората ще ви ненавиждат!

:)Явно не си израснал покрай река.Отгоре плува не само каймак ,но и разни други вторични продукти:)))

след 2 мандата лъжи и нищо несвършено от обещаното няма какво да рипат. Всички горе по върха са за махане, всички крадат, масово са некомпетентни и масово сега се местят между държавни служби за да се скрият от метлата. Мети метличке, мети.

Тея гробарници май им е дебела кожата на гъзо - след такъв як ритник да се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. Долу гроб. Долу мутрите. Щом е гробарник - тиква има на раменете и в нея семки - кви постове, кви 5 лева. Те с милиарди крадат и все им е малко.

не знам на какво се основава това самочувствие на герб че само техни хора трябва да са навсякъде след повече от звучния шамар който получиха на президентските избори....

Да не се заяждам,но знаейки как се дават прякорите в България,точно човек с фамилия Главчев да расъждава ,кой с коя ръка маха някой ми се струва наивно.Да са махнали областния управител на Русе?Той чий кадър е? Не го ли сложи бати Бойко.На някой тук пишештите прави ли им впечатление,че няма комунистическа партия в България.Те къде отидоха тези комунисти,да не са измрели като траките?Май са съупартийци на Главчев,ако невярвате проверете кои са съучередители и първи спонсори на партията на бати Бойко

само забравих да кажа,че съм съгласен с г-жа Д.Атанасова,тя нали е русенка.Лъжата се предава по полов път,но само ако половият акт в осъществен устно

Дулово от кога е русенски квартал. Има един изкуфялник Мариус КурВенски дето е мека китка отвсякъде - от Нови Пазар, досрамя го от родния град , взе да се пише шуменец, сега му порасна работата и стана варненец, след години ще е кореняк софиянец значи. Мани я тази кака - и тя е с тиква на рамене, а вътре май и семки няма, камо ли мозък.

Искаме си Царя! ГЕРБ е вече бита карта.

Защо бе гербераси не виждате очевадното след вашето властване - разруха по строителните ви ''площадки'', далавери където и да се пипне, батак където и да се отвори ама ревете като недоклатени???

Щом немогат да гепат завалиите веднага им почервеняват очите и навсякъде им се привиждат ''призраци'' поради една единствена причина - незадоволени мераци за власт и кражби

Значи много се перчеха за ревизия а като изкараха някои неща герберасите веднага врекнаха ''реваншизъм''????Незнаех че при тях е поголовна ''деменция'' защото са забравили как те смениха областните а сега щом е направено от други е ''чистка''.. Аман от незадоволени с властови амбиции гербераси дето по цял ден се оплакват и жалят по всички медии

ПЯСЪЧНАТА КУЛА НА ГЕРБ СЕ СРИВА!!!ХОРАТА НЕ ИСКАТ СИК ДА НИ УПРАВЛЯВА ПО-МУТРЕНСКИ,ПОД ОПЕКАТА НА ЦРУ!!!

Не щем и червени руски разбойници.

Срива се, ама кво шъ праиш долу у песъко! Щото друга кула нема да има! Песък шъ ручаш брато, песък, а язека Лесковачка плескавица!

Русофил

С ИЗГРАЖДАНЕТО НА ГАЗОПРОВОД ДИРЕКТНО ОТ РУСИЯ И ДОВЪРШВАНЕТО НА АТОМНАТА ЦЕНТРАЛА,ЦЕНИТЕ НА ГАЗА И ЕЛ ЕНЕРГИЯТА ЩЕ СА НА ДОЛУ!!!ТОГАВА ВСЕКИ БЪЛГАРИН ЩЕ"РУЧА"КАКВОТО МУ ДУША ИСКА!!!

Ааааа, Главчо. Изловиха ли ви Дилърите на Гласове?

Няма държавен пост или общински ,незает от гербаджия. Ако приемем ,че влиянието на ГЕРБ е около 25% ,тогава числото на гербаджиите във властта ,трябва да се редуцира до 25%.Пък да не говорим ,че управленският и интелектуален потенциал на ГЕРБ е под средният за страната. Посочете ми в парламентарната им група, колко са хабилитираните лица ,колко са лекарите ,инженерите -Цецки,Десислави,Цвета и Менда.

В момента не съм сам като куче в Банкя , а в компанията на Менда, Цецка, Цветка от Пекин и Деса от дуловските села. Знаете защо се въртят около мен, заради листите...Да ви кажа, харесвам Герджиков. Знаете на неговото място какво направих аз, уволних всички които заварих. Мисля, че около 36 000 човека бяха, в цялата страна Майната им на областните управители, лошото е , че Радев уволни мен, този път май завинаги. Мисля си, дали да го помоля да ме прати някъде като аташе, да речем. Имам политически опит, стажувал съм все при видни българи, като започна от бай Миле и свърша с Пашата. Владея писмено и говоримо на стилен хераковски диалект. Ще потърся протекция отново от Бриго Аспарухов. А дано успея за радост на Цецо.

Ако не сляп човек погледне имената на известните от герб ше види че те са наследници на "популярни" комунистически фамилии от преди 89г или са свързани с тех по некакъв начин.И тогава възниква въпроса дали тези "пререкания" между тех и юнаците от бсп са: 1)за да се подържа легендата че КОМУНИСТИЧЕСКТА ВЪРХУШКА ОТ 19080-89Г НЕ Е ОРГАНИЗИРАЛА И ОСЪЩЕСТВИЛА "ПРЕХОДА" И ТОЗИ "ПРЕХОД" Е АВТЕНТИЧЕН А НЕ РЕЖИСИРАН разбира се в интерес на своите организатори и против интересите на останалите БГ 2)Или между клановете в комунистическата върхушка от 89г има некви търкания.. Аз залагам на първото.

Малко е смешничко да си представим че фамилията живкови са били толкова закъсали че да сложат един толкова "отявлен антикомунист" за най-близкостоящ до "слънчицето" с което съдбата "ощастливи" всички БГ.Ми то-"слънчицето"- дет се вика е било в ръцете на борисов по 24 часа бе...На мен ми се свива сърцето от болка като си представа дори за миг,в каква нужда са били от фамилията живкови щом са били "принудени" да се решат на такава стъпка,която е можела да има такива "непоправими,фатални" последствия за целия БГ народ...хаха

Др.ЖелБо не видял,защото си търкалял топчето...

А бе нещастници и манипулатори от ГЕРБ,забравихте ли смяната на всички областни управители в 2014-2015г.? Забравихте ли метлата в МВР и подмяна на полицейските шефове? Забравихте ли уволненията по министерства с измислени и смешни структурни промени? Вие от групировката ГЕРБ сте лъжци ,но трагично и късопаметни.

г-н Тъпоглавчев, такива мазни и миризливи като вас с лопатата ще ви изринат,с метла не става, а горивото идва от Южен поток

Питам служебното правителство патерица на комунягите, защо трябваше да сменят шефовете на НЕК като от 600 милиона загуба за 2 години при назначението им ги изкараха на 12 млн печалба. Обяснете червено-царски крадци.

За какво е този рев сега? Защото разкараха едни калинки от държавната хранилка ли?

Гладни скакалци!...

A при служебните правителства на Плевнелиев не се ли назначаваха само гербаджии? Или за ОПГ "ГЕРБ" всичко е позволено? Това не е ли двоен стандарт?

Тъй живеем ний! От метла до метла, от избори до избори! До там се/ни докараха! Ега ти дъртата държава на над 1300 години и повече!

Гошо - Областния му настройват часовника при кака му Кичка- кметица на Чирпан. А това ,че е превърнал Областната управа в евтин публичен дом е друг въпрос . Разбра ли , Лукарски.

ГЕРБ да не се правят, че не са от БКП!

След два месеца нова метла, догодина пак. Важното ганьо да си мисли, че "неговите" правят нещо за да му оправят живота.

Как можехме още две години да изкараме с тези ценни кадри.. Цветя и рози в управлението. Външен дълг - докаран до ДВА пъти бай Тошовия.. Кой ли наруши таз идилия??? И що ли на тоз чиляк . дори и в ПП ГРОБ, го именуват вече НЕДОВЪРШЕНИЯ.. А сега - плачкаме и за жертви на служебното правителство говорим.. Щото тя Курнелия му набутала в устата ДУМИТЕ, дет той си каза за ОСТАФФФКА.. Ако МАМИЦАТА МУ и т.н.