ГЕРБ и БСП не се споразумяха за съвместно управление

ГЕРБ и БСП са постигнали съгласие по 4 основни приоритета за бъдещото управление, но по 8 не са успели да се разберат. Не се очаква да подпишат споразумение.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и БСП не се споразумяха за съвместно управление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБер-нещо което го е.еш ,а то те целува.

Боци,стига с параваните.ДПС декларира алъш-вериша ви,или се отказвай окончателно или се пробвай.Стига си разтягал дъвки.

От това печели ГЕРБ и народа!

''Котараците'' и тем подобни ли визираш,като ''народа''.Че е печелене,ако се подкваси.

То тази партия трябва да се забрани, като много страни от соц лагера направиха , ама явно в БГ-то дълбоки корени е пуснала столетницата!

Кога са следващите избори?

Който също ще загубите ли!

БСП води дълги години войната срещу националния ни интерес да се върнем достойно в Европа след като бяхме въдворени насилствено в съветския лагер през 1944г.

Tъкмо БСП са управлявали най-дълго при прокопаването на прехода към несъстоялото се светло бъдеще, за което прехвърлят вината на всички. Вместо в тунела да видим светлина, виждаме тъмночервени семафори на кръговото движение по релсите, заложени от нашите победители в тяхната държава.

БСП Е ДЕКЛАРИРАЛА ЧЕ Е ПРЯК ПРИЕМНИК НА БКП БЕЗ ДА СЕ РАЗПУСКА Този закон е действащ в момента. "ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН" Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. Чл. 1. (1) Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция. (2) Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа. Тогава каква партия е БСП?

Е как да водиш преговори с престъпна партия, недоумявам.

... престъпно-милиционеро-пожарникарска партия.

Предпочитам да живея в условията на "национална катастрофа "преди 1989 г ...Вие не може да стигнете нивото ни .При коалиционно управление всички грешки псе приписват на БСП,а положителните неща ги придърпват другите партии ...Ето ,имате шанс да управлявате .

Изкукал дъртак. Защо не питаш хилядите честни и умни хора ,дали искат да се върнат в Белене. Ти нямаш право дори да живееш мършо.

Народът се отрече от тая партия БСП , която е на най-богатите и престъпни хора.

Той заяви още, че "сивият кардинал" на БСП е Димитър Дъбов. "Той държи по някакъв начин организационно партията. Държи хората по места, които се вслушват в него, защото са назначени от него или са в някаква клика с него. Той отговаря пряко за организацията в БСП и всеки апаратчик е зависим от него. Той е човекът, който избира председателя на партията. А зад Дъбов е ДС и КГБ, а зад тях Путин.

Много от членовете на ръководството на БСП наричат избирателите си "тия, вмирисаните", когато отиват по срещи. Не искат да ходят, защото си били изцапали обувките.БСП няма нищо общо с народа.

То не е като да нахлузиш ботушите и да поджапаш из Мизия пред камерите. Боко го бяха нарекли "мутрата в Армани". Колко трябва да си тъп, че да мислиш едните за по-добри от другите?

В БСП - престъпната партия голяма част от тези хора се самоизбират и са с пожизнени мандати. Говореше се, че Сергей Станишев е ръководил партията най-дълго време след Тодор Живков, а се оказа, че има едни хора, които са в ръководството на партията много по-дълго време. Те са Димитър Дъбов, Евгени Узунов, Катя Николова или такива, като Румен Овчаров, се оттеглят, но продължават да ръководят. Те дърпат конците", заяви Алгафари.

Народът мрази БСП.Това е истината и въобще да не си правят устана за участие.

Вчера ги гледах тези смешници от едно и също котило, на партията кърмилница БКП и щеше да ми е смешно, ако не беше тъжно! Какви "десни" и "леви", в едните, БСП, членуват милионери,уж "законни", а в другите милионери и милиардери, но не много законни?Голям смях, гербаджийките-Цачева, 12 години член на БКП, от които 4 партиен секретар, Стоянова и Бъчварова, бивши членове на БКП, тартора им, другарят Борисов, е все още с невърната членска книжка на БКП, а наший Главнокомандващ Източното крило на НАТО, другарят Плевнелиев, платен комсомолски работник към ОК на ДКМС-Благоевград и син на секретар на ОК на БКП-Благоевград?? Питам и отговор не искам.....

Щом за 4 часа ГЕРБ и БСП са се разбрали за 4 точки, нищо не им пречи за още 8 часа да се разберат и за останалите 8 точки!

Исканията на БСП - все едно слушам малко дете - Мамо, дай ми да ям, мамо спи ми се.. и други подобни. Като бяхте на власт една година що не отменихте плоския данък? То и вие си го въведохте, де. Що не почнахте Белене? Нали много пискахте за него? Айде, да ви няма на следващите избори.

Ами защото вие бяхте пред НС и ако го бяха направили, щяхте да ги линчувате!

циркаджийски номера пред стадото

Как ГЕРБ,ЕС и НАТО ще се разберат с представителите на др.Путин-БСП.Няма как, те са различни светове.

По-важен е въпросът: Как ГЕРБ,ЕС и НАТО ще се разберат с българския народ?

ами българския народ е за прогреса. ще се разберем някак. не си купуваме руски коли. не си купуваме руски перални. не си купуваме руски хладилници. не си купуваме руски телевизори. за развитието и напредъка сме. не си обзавеждаме домовете с руски мебели. търсим немски и италиянски/а те бяха заедно/. търсим японски компютри, а ите бяха заедно. така че имаме шанс.

Искам да парафразирам един лозунг от преди повече от 20 г. : Олигархията победи с малко, но завинаги! За съжаление лозунгът на СДС не беше верен, но новият е!

виждам само идиоти!

Идиот да вижда нещо друго? Все идиоти като него.

Или правещи ни на идиоти

Ех,че се захвана ,веселба голяма. Хайде всички на софрата ,Корман носи баклавата !!! Интелигентни ,умни ,образовани и буйни,със зурли тъпани и свирки,стари млади ,очилати и брадати , цял отбор ,държавата ще клати.А тя държавата горката, свила се като врабченце под стрехата, чуди и се мае как, да се спаси от този старшен враг.

Да се разбереш с БСП значи си мафиот като тях.

то щото тиквата няма нищо общо с мутризма, нали

Много ти се иска да има, нали депесарско тролче? Ще ти отърва на вярата, нали?

БСП са сбърканяшка партия. Не искали токът да поскъпва, представяте ли си?! Ами това е мисленето на част от пенсионерите в България. Представяте ли си съвременне човек да не схване, че инфлацията е естествен процес и непреодолим при това?! Т.е. акълът на лидерите се приравнява на този на неуките български пенсионери и с този акъл опитват да ни управляват. И не става въпорс за идеология, а за некомпетентност! Орешарски преди година се беше отдал да споделя прозренията си от последнат година - честно казано бяха на ниво слабак второкурсник. Аз толквоа прости като лидерите на БСП не съм виждал. Не разбраха ли, че с всеки следващи избори електоратът, който е чак толкова прост, ще намалява и техните шансове да останат в политиката също ще намаляват. Дебили са.

Шило

Явно не плащаш сметки и чакаш на татко и мама

Толкова тъп електторат като теб в БСП няма!

Ти не въобще виждаш по-далеч от нослето си и от инструкциите, които са ти дали, за да спамиш.

АЗ ХАРЕСВАМ ПЕНСИОНЕРИТЕ. ХАРЕСВАМ И КОМУНИСТИТЕ. баба и дядо са комунисти. аз не съм комунист. и избягах в некумунистическа страна, но харесвам комунистите и се радвам на живота им в БГ. на тея комунисти дет окрадоха парите и не са в БГ не се радвам, щот измамиха баба и дядо. Пенсионерите са 2 000 000 в БГ Неработещи-деца, роми, безработни- са 2 000 000 Работещи и плащащи данъци са 2 000 000 работещи извън БГ и плащащи данъци, пенсии, училищ и образование на други правителства са също 2 000 000 аз не харесах комунистическия избора на баба и дядо и заминах. техния избор не ми попречи. сега живея добре. радвам се на комунистите, ромите и турците. всеки живее живота който определи. хубав лош тва си е избрал. добре че не попречиха на моя. е ако бяха мислили 89та сега в хазната щеше да има двойно приходи и може би нямаше да са тъй бедни. може би и болниците им щяха да са по-добри. ама няма , пенсиите и болниците са по-добри където плащаме данъци и са другите пенсионери не за българските. така че на мен ми харесва. живи и здрави всички комунисти , пенсионери, роми , турци. Стойте в БГ. дръжте я поне да не се затрие като държава, не че ще живеем при тея условия , но все пак нека има България. И хвала на русия, ако знаете пък там колко българи заминаха да изкарват пари щот е хубо и знаят езика към пет милиона ще са , не по-малко, тва русия велика работа, много ора избягаха там

разбира се че инфлацията е известна и не се отхварля. но като има инфлация има и годишен инфлационен процент, с които трябва да се повишат заплати, пенсии и т.н. ако не се увеличат всъщност ти намаляват доходите. това се случи при боко. така че ако няма да ти увеличат доходите не трябва и да ти вдигат разходите. елементарно.

Присъщо е на жените да взимат желаното за действително. Ти явно си съплеменик на Куневата, за да се правиш на сляп какво причини тази твоя сестра на България, заедно с такива като Сюлейман Паси-то и Сие. А като се има предвид какви нехигиенични личности се въртят в този Р. Блок, човек може само да се чуди кога тази държава ще успее да се отърси от предатели и зложелатели?!

Тъпанари, станете заложници на отцепниците, дпс, и мърлявите малки партии, като не можете да се разберете! Какво стана с приказките за национална отговорност?

ГЕРБ и БСП първо са и да мислят като българи ,след това да решават останалото.

Лицата от снимката са част от тези които превърнаха държавата ни в един голям КОНЦЛАГЕР в който си обречен на бавна и сигурна смърт! По смъртност на глава от населението БЪЛГАРИЯ ИЗПРЕВАРВА ДЪРЖАВИ КАТО СИРИЯ!!!!! За тези изроди ние сме жертвено агне, което трябва да бъде поднесено пред олтара на техния бог - МАМОНА! ОРГАНИЗИРАНА СЪПРОТИВА СРЕЩУ НАЛОЖЕНИЯТ НИ КОЛОНИАЛЕН МОДЕЛ Е НЕВЪЗМОЖНА!! ОТМЪЩЕНИЕТО Е НАЙ РАЦИОНАЛНАТА ФОРМА ЗА БОРБА С ГАДОВЕТЕ! ПЪЛНА ГЛУПОСТ Е ДА СЕ ГЛАСУВА!!

Облякъл се Илия, погледнал се - пак с тия! ПИСНА НИ ДА ВИ ГЛЕДАМЕ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ МУЦУНИ!! РАЗКАРАЙТЕ СЕ БЕ!

Стига сте се драли коя партия е по-лоша и вредна. Тези всичките са избрани от Вас, приятелите Ви, съседите Ви, съгражданите Ви. Ако търсите виновни това са скапаните , прости българя, които гласуват така. С тях се разправяйте по подходящ за Вас начин. Ако не ви стиска, млъквайте и се хващайте на работа, като германците. И може и да се пооправите и поусмихнете.

Това е тезата на германците - българите са мързеливи, затова ние сме по-богати от тях. Да, за германците тази теза е много удобна. Само че напоследък се натрупаха сериозни подозрения, че нещата не са съвсем така.

Pesh0

За БСП гласуват платените и изнудваните . Както и 500 000 мъртви души. Няма какво да се дърлим с комшиите :)

Я СЪМ БАЦЕ И ТА ПОДКРЕПЯМ МНОГО. АМА ДИР-ПОДЛОГАТА Е ДИЖУРЕН И ТРЪКА МНЕНИЕТО ТИ.

КАК ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ ОТ ГЕРБ И БСП ЩЕ РЕШАВАТЕ ВЪПРОСИТЕ СВЪРЗАНИ С ЦЕНИТЕ НА ТОКА НАЛОЖЕНИ НИ ОТ ЕРП-та , ОТ ВЕИ-та НА БОРИСЛАВОВА, ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЦОВЕ?! ТАКА ЛИ ЩЕ ОСТАНАТ ТЕЗИ ЗАРОБВАЩИ НИ ДОГОВОРИ!!! АМИ БОРИСЛАВОВА СИ КУПИ РО-РО ФЕРИБОТ "ДРУЖБА" КАТО ПЛАТИ ЗА НЕГО НАД 500 МИЛИОНА ЕВРО СПЕЧЕЛЕНИ ОТ ЦЕНАТА НА ПРОДАВАНИЯТ НИ НА УБИЙСТВЕНА ЦЕНА ТОК ОТ ВЕИ - та !! МАЙНАТА ВИ МРЪСНИ ЧЕРВЕНИ КХМЕРИ И СТОЯЩИ ОТ ЛЯВО И ОТ ДЯСНО! КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ВАС И ВИ ПОДКРУПЯ Е ЗАВЪРШЕН ИДИОТ!!

Неотдавна рибарското пристанище в Бургас бе купено от дружеството на Бориславова СиЕсАйЕф. Според източници в Министерството на транспорта вече е внесен план за промяна на статута му и то да стане специализиран ро-ро терминал.

милиони плюсове от мен. Жалко, че не ми позволява да ти ги сложа. Но проблема не е само в енергетиката. Няма сектор който да не е проблемен и олигархичен. Държавата под една или друга форма ни обира чрез рекет.Но държавата използва други наименования, но практически в момента държавата е бандит, който рекетира, изнудва, обира, граби дори бих нарекъл системата терористична, тъй като благодарение на всичко това, хората измират от болести породени от мизерията. Влизаш в болница накрая и си заминаваш моргата, от там до църквата и накрая докато си под земята пак товариш родата, щото трябва да плащаш ако искаш вечно да си почиваш в мир, а не костите ти да са събрани в една торба затиснати от горе с друг ковчег.

Pesh0

БСП трърди че правителството трябва да е на мнозинството .... ОТ КОГА БЕ ? Че трабва да се изплати всичко на хората от КТБ .... защо не го изплатихте ? Цените на тока да падат . Ами предложете схема , така че да не се трупат дългове и да падат цените . Не искали актуализация на бюджета . ???????? от кога ? от както не сте на власт ? Искали премахване на плоския данък ... и аз го искам , ама кой го защитава ? кои орева предния мандат на герб , да не се вдигат данъците ? а през неговия забрави да махне плоския данък ? Ако ви слушам какво говорите , може да се замисля , защо не съм гласувал за вас.

ША СА РАЗБЕРАТ ОНИ, ЗНАМ. НЕМА ДА ИЗПУЩАТ ПАРИТЕ. И ЕДНИТЕ, И ДРУГИТЕ СА МАФИОЗЕ.

и националите ще паднат от Норвегия.. Сичко е на кестерме у Бълтария.