Коментари - ГЕРБ наистина изпреварва БСП, но с по-малко от 5% | Днес.dir.bg

ГЕРБ наистина изпреварва БСП, но с по-малко от 5%

Малко преди старта на предизборната кампания електоралната битка между двете основни политически сили остава в полза на доскорошните управляващи от ГЕРБ - 21,9%, срещу 17.4% за БСП, сочи проучване на социологическа агенция "Алфа рисърч".

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ наистина изпреварва БСП, но с по-малко от 5% | Днес.dir.bg

Коментари

Червенушките им пораснаха носовете с няколко метра.

защо тази от фотото ми изглежда като циганка и много лаже????сигурно и плащат добре...знам ли????може да е ген ...знам ли???? но много се самнявам...

"Бойко Борисов и партията ГЕРБ вървят в различни посоки. Докато бившият премиер продължава да губи доверие, то партията му се изкачва нагоре. На пръв поглед това е парадокс, обаче е напълно обяснимо. Нормално е все повече хора да не харесват Борисов. Като се огледат обаче, трудно откриват алтернатива. Електромера" АМИ ВЪРНЕТЕ ОТНОВО ОНЯ С ЕДРАТА ШАРКА ДА ВИ ДОВЪРШИ НАПЪЛНО ! ТЪКМО ЩЕ СЕ ИСЧИСТИ ЗЕМЯТА ОТ ГЛУПАЦИ.

ivo10

Ха, ха, ха. Какъв неистов и животински страх в БСП подлогите сред социолозите, да не би разликата да е повече от 5%. Ама тя е повече от 5%. Дали е 15 или 17% ще се види на изборите. Факт е, че БСП пак ще го отнесе - традиционно. Честито! Традициите трябва да се спазват

нашите момчета от ГЕРБ ще бият с над 20%!Тази сбирщина наречена БСП,не е дори партия а ООД,за правене на пари!вижте им милиардерите:Станишев,Гергов,Овчаров,Нинова и Петков и милионерите с по 8 нули-Гагаузов,Манолова,Кадиев,Корумбашев,Кутев,маджо-касата на БСП!кого ще излъжат тези мошенници,обогатили се не за сметка на знания и честен бизнес,а за сметка на държавата ни!Всички ние сме бедни ,защото те са богати!да ги пребием с 30-40%!Бойко и ГЕРБ са образец на почтеност и честност!Лъжата за някакви мними 6 апартамента на Цветанов не проработи,защото е нагла лъжа-дело на лъжливите заговорници от "Посрано"!Цветанов ими 2 апартамента и това е всеизвестно!Бойко има малко пари ,получени от почтен бизнес като физическа охрана ,понеже е силен и смел мъж!

мърльо,я кажи един случай,но не измислица а обективен,в който държавата е била закопана от ГЕРБ бе пендел смотан!

То бива бивам, ама цялата социологическа ИЗМЕТ се втурна да прави реклама на едно провалено правителство, ръководено от болен човек, който види ли зор се прави на болен.

Това,че е получил леко завишена кръвното му налягане,не означава нищо!Як като бик,умен като Айнщаин-това е Бойко!Да е жив и здрав!

Казва се: як като бик и почти толкова умен, колега!Доказателства - дал Бог.

БСП вече минава ГЕРБ, особено след присъединяване на ордите на затворника Цветелин Кънчев!Много са, силни са и пак ще се оплескат!

Преди да дойде герб на власт всички псувахте че една магистрала няма а сега псувате че магистралите не ви хранели.Аз преди не гласувах но сега ще гласувам за герб защото си мисля че ако им дадем шанс ще си поправят грешките.Огледайте се имат ли алтернатива?

Ти си си точно толкова глупав човек, колкото гласуващите са престъпниците комунисти.магистрали...събудете се..хората на Марс отидоха.,ние се гордеем с направели три магистрали

ама много преди да дойде шибания капитализъм да ни ограби и направи роби на мафията.

Съгласен съм с теб още и за това ,че ние никога на нито една политическа партия не сме дали втори шанс за управление, а ГЕРБ според мен имат поне огромното желание и политическа воля да градят и строят държавата ни. Ако ние по-малко пречим на тези които сме си избрали на избори и се постараем да сме по-лоялни и търпеливи без значение кой е спечелил изборите , ще сме си по-добре.

Тази жена трябва да си пие лекарствата.Менторка!

ГЕРБ !!! СМЪРТ ЗА ТРОЙНИТЕ ИДИОТИ И СМЪРТ ЗА ТУРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ !!!

не може герб да има повече проценти от бсп, това е недопустимо и ми мирише отново на активно мероприятие. ме може, казах. казах защото застаряващата членска маса на бсп може да се свърши от преждевременни инфаркти.

Добре бе кои са тея хора които ще гласуват за ГЕРБ ?!?! Безработица бедност отчаяност ... кои иска още от това ?!

аз, тои, тя, те, ние ще гласуваме за тях. а ти и вие гласуваите за които си искате.

Тъпите, простите, неуките, мазохистите и тези, които са на далавера от обезкостяването на страната и народа и.

Всъщност, ГЕРБ са предвестниците на "висящото" кафе. Сам че при тях "висящо" е всичко. Разкрих ги! От 13 май ще има да си висят, като циф..ка на перон! Днес, с тези листи тотално увиснахте на въжето на политическото си минало!

Един човек влиза в супер high-tech бар, където робот стои зад плота вместо барман. Отива човекът на бара, а роботът го пита: -Колко е Вашето IQ?. Човекът отговаря: -150. ... ... Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологиите и т.н. Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота. Когато роботът го пита за неговото IQ той казва 80. Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, жени и пр. Все така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново. На третия ден същият влиза и казва "IQ=30" Роботът, без да го пита, му налива една карнобатска и казва: -"И к'во прайме ся? Пак ще гласуваме за герб, нали?

Който плаща музиката, той поръчва песните, така че, всяко социологическо проучване е предварително платено и нагласено така, че да обслужва поръчителя. И никой никога никого не пита, а просто дават цифрите, така както са им поръчани. Ето, на мен и на десетките ми приятели и роднини, никой никога не е звънил или питал за мнение, Същото ми казват и колеги, и други познати - явно, тези тунеядци социолозите са платени слуги на комунистите и по тяхна поръчка правят уж изследване. Сега номерът беше да се надигне вой срещу уж изнесените данни за проценти на ГЕРБ и на БКП (БСП), за да се втвърди червения електорат.

В края на кризисен мандат управляващ да е пред конкуриращата го партия - това е много яссна индикацция каква е съдбата на конкуриращата партия! Такава реалност ме прави щастлив. Комунизмът е битувал в 27 държави по света и във всяка от тях е донесъл разруха за най-бедните, но и за цялото общество. Ако един човек не е кръгъл идиот, не би гласувал за посткомунистически изроди. Ако е полуидиот дори само с една правилн авръзка в мозъка си, би следвало да има елементарно чувство за самосъхранение и за съхранение на родовото си семе. ППри това би гласувал за всеки друг, но не и за коалицията и ДПС.

Е аре стига с това "комунистически", посткомунистически" "комундета" и подобни простотии. Какъв е Борисов, бе калъф?! Да не се е родил и започнал кариера през 200 г, ХМ?! Като запишете и задрънкате едни глупости, направо да ви се чуди човек на тъпнята и наглотията... Не само Борисов, огледай добре цялата банда около него и после пей кой е комунист, посткомунист, екс комунист...баси идиотията!

За колко дни ГРОБарите са платили, статии , с невярно съдържание като тази, да бъдат държани в портала??

обориш фактите търсиш правописни грешки. Но какво е една грешка в членуването на фона на описаните герберастки престъпления! Не се залъгвай, с герберастията е при приключено. Останалото в коментара ти е психопатия.

за ГЕРБ: 1. Заради двойното увеличение на здравните вноски за безработни. 2. Заради двойното увеличение на акциза върху цигарите, който удари най-много бедните и ги принуди да се тровят с контрабадни боклуци. Заради контрабандата на цигари и дрога, ръководена от властта на герб. 3. Заради закритите болници и училища. 4. Заради орязаните отпуските и въвеждането на погасителна давност за тяхното ползване, 5. Заради откраднатите милиарди от магистралите. 6. Заради смъртоносната антисоциална политика, геноцида над възрастните и вкарване в гроба поне на половин милион души. 7. Заради сринатия стандарт на живот на 99% от обикновените хора. 8. Заради унищожените 450 хил. работни места, младежката безработица и на хората в предпенсионна възраст. Заради двойния ръст на безработицата, която реално е над 25%. 9. Заради увеличаване на пенсионната възраст и стаж, от която единственият резултат е, че лиши стотици хиляди хора от възможност въобще да се пенсионират. Заради гаврата с пенсионерите и дребната милостиня наречена "компенсация на инфлацията", подхвърлена през април 2013 . 10. Заради замразените заплати и пенсии, от които инфлацията изяде поне 40%. 11.Заради ограбването на всички пенсионни фондове и здравните вноски. 12.Заради рязкото повишаване на всички цени и обслужване интересите на енергийната мафия, САЩ, Израел и Турция. 13.Заради предателската декларация за уж етническо прочистване на терористите взривили гари и вагони за майки с деца по време на възродителния порцес. 14.Заради продаването на последните (миноритарни) дялове от енергетиката ни чужди монополисти. 15.Заради отказът от увеличение на помощта за майчинство. 16.Заради умишленото фалиране на ВМЗ Сопот и БДЖ и опитите за разпродаването им на безценица. 17. Заради живите факли на България - резултат от управлението на Герб. И най-сетне защото не съм материал за какъвто ни мисли мафиотът Тиква, ТИМ, Котараците и мафия, а съм човек.

Защото си прост. Гласувай за майната си. Те ще ти решат всички проблеми.

Не мога да разбера хората къде не спират да пишат хвалби за партия Герб , при положение че докараха хората до просешка тояга !

Eдна история на чудесния актьор Радко Дишлиев (Бог да го прости!), който дълги години живял на квартира, а хазяйката му била от старата буржоазия. Един път той й се оплакал как пътувал на стоп, и никой не му спирал, а тя: "Не спират, нали?", Радко: "Не спират, Госпожа!", а тя се навела конспиративно към него, и рекла: "И да знаеш, тия дето не спират, всичките са комунисти!" :)))). Тези сегашните са минали покрай старата буржоазия, но не са закачили. Но и вече си заминават!

Иначе за постата ти браво! Който нормален човек го прочете никога няма да гласува за извратените психопати на герб.

идиоти могат да гласуват за герберастката мафия, друсайки се върху паметта на живите факли на България.

За когото и ще да се гласува, само да не е за комуноидните мутро-милиционери от ГЕРБ! Не стига, че окрадоха България, ами имат и наглостта да продължават да дават акъл, оплаквайки се от всички останали! Преди 4 години проработи номера с тройния враг, но ако трябва да сме честни а не герберасти, ще си признаем, че тогава нещата стояха далеч по-добре. Бизнесът дишаше, бюджетната сфера и пенсионерите получаваха редовно повишение на доходите. Докато при Боко и Цвъко парите отиваха основно в собствените им джобове, а малкото останало за подслушване!

За БСП. Взимай бързо хапчетата!

имам революционна идеа. от 1з маж да слагаме по 3-4 социалиста в един кофег без разлика на пол.демократино.

Ти май си забравил да пишеш на български и на кирилица. По-добре не изказвай мнения неграмотнико. Просто нищо не ти се разбира

ГЛАСУВАЙТЕ.ИЗБЕРЕТЕ ТИКВАТА И &;НО СИ КУПЕТЕ БУТИЛКА БЕНЗИН И КИБРИТ.ПРОСТ,ЖАЛЪК,МАЗОХИСТИЧЕН НАРОД.

Българи,защо отново желаете да сте най бедния народ в Европа? Защо се самоубивате? Защо избирате винаги тези,които Ви осигуряват най ниските доходи- Б.К.П/Б.С.П и ГЕРБ? Изберете тези на практика които са го доказали Д.С.Б!

...1%...

ПО ПРАВИЛНО БИ БИЛО ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ БСП ИЗОСТАВА И ЩЕ ИЗОСТАВА А НЕ ЧЕ ГЕРБ Я ИЗПРЕВАРВА.

Ептен ли бе?:)5%,не са проценти,а апартаменти,с толкова ни води бат цецо

ако борисов не получи пално мнозинство предполагам че ще се откаже да саставя правителство .тогава ще разчитате на люспите да ви оправят живота и да забогатеете.

парламент без комунисти и червени слуги на кремал това е единственото спасение за балгаря.пално мнозинство на герб или парламент от люспи и поставени лица-избирате сами.

За пръв път последните 23 години се направи опит едно правителство да управлява в полза на гражданите. Но гражданите, ошашавени от демагозите и популистите, лъгали ги толкова години и очакващи, като следствие от тези лъжи, правителството да ги направи богати, СВАЛИХА ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО РАБОТЕШЕ ЗА ТЯХ! Няма правителство, което може да направи гражданите богати, какво остава за 4 години! И тези протести за пари бяха абсолютно безсмислени. Единственото, за което си струва да се протестира, е да се ограничат КРАЖБИТЕ. Бедна държава може да направи гражданите богати САМО С КРЕДИТИ И ПЕЧАТАНЕ НА ПАРИ. КРЕДИТИТЕ СА ДО ВРЕМЕ-ВИЖТЕ ГЪРЦИТЕ и другите закъсали в Европа, а през 96-97 г. доста пари напечатахме с печален резултат!

Като чета подобни коментари, си мисля, че всеки народ си заслужава съдбата! То бива заслепение, бива, но чак пък толкоз! Или може би си някой депутат от ГЕРБ?!

Само ченге -блюдолизец може да пише подобни глупости. Никога след 9-ти септември не е имало повече беднотия и отчаяние от днес.

Гласувайте за мен-талашът Ви е гарантиран!

Какво става в една държава, ако вдигнеш цената на газа с 300% и парното скочи от 25 на 80 лв.? ПЛАЩАШ ПОВЕЧЕ, ОСТАВАТ ТИ ПО-МАЛКО ПАРИ И ОБЕДНЯВАШ! Какво става, след като тока, заради газа, се вдигне от 8 на 16 ст. - ДВОЙНО! НАРОДЪТ ОБЕДНЯВА! Какво става, когато в бюджета има излишък 3 млрд.лв. и ВМЕСТО ДА ГИ ДАДЕШ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ, с нагласени търгове и обществени поръчки ги ОТКРАДНЕШ? Народът СИ ОСТАВА ТОЛКОВА БЕДЕН! НЕ ЗАБОГАТЯВА! ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА СЕ РАЗБЕРЕ ЗАЩО НЕ СТАВА ДЪРЖАВАТА БОГАТА? ЗАЩО СМЕ ОСТАНАЛИ БЕДНИ ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ???

Справедливостта ще възтържествува,колкото и да плювате!Нищо не може да ни спре нас от Движение Гражданска Инициатива. Йоана Иванова е нашето знаме.С нея напред и подкрепяни от Ангел,Дончо и Янко ние ще пометем на изборите всички партии от статуквото.Пък вие си плюйте хейтърчета и злобарчета.Ние ще ви отхрачим. Йоана-ние сме със теб!Поведи ни към победа.

На Йоанна й заставам (с) твърдо отзад...

Йоана предлага само морал в политиката.Дали ще предложи морал на мъжа си т.е. да е девствена в първата брачна нощ?Най-вероятно не е дупена но едва ли ще даде и на мъжа си да я дупи.

КОМУНОИДНИТЕ НЕГРАМОТНИЦИ много обичат баснята за КОМПЕТЕНТНОТО УПРАВЛЕНИЕ! Любим лаф им е лафът с КАЛИНКИТЕ. Ще просветля тези малоумници с аксиомата, че няма държава на света, която да е оцеляла, ако са я управлявали КРАДЦИ! Христоматиен пример беше Чили - корупцията и КРАЖБИТЕ на социалистите на Алиенде бяха такива, че държавата Чили беше унищожена! А управляващите бяха компетентни, но... КРАДЦИ! И трябваше Чили да бъде изграждана практически отново като държава! От ВОЕННИ, даже не и пожарникари, тъпи строеваци градиха държава, но БЕЗ КРАЖБИ И КРАДЦИ! КРАДЦИТЕ БЯХА ТИКНАТИ В ЗАТВОР! БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА! Е, сега Чили е ДЪРЖАВА, може би най-развитата в Латинска Америка...

На стадиона ги разстреля Аугусто,не в затвора,и мисля че им конфискува откраднатото,ако не се лъжа!!

глупако, беше открадното? Освен ако нямаш предвид откраднатото от САЩ, които платиха на хунтата на Пиночет. Реви за международните престъпници, те и теб - глупака, няма да пожалят.

Риба си ял колега.Най-развита е моята Бразилия.А аз каква съм знаеш ли?Българка и лява революционерка. Ама платих дълга на смотаната Португалия на оня льохман Барозу,нищо,че се надуват,че са в ЕС.Те само приказките са им големи.

По-компетентно България НИКОГА не е била управлявана последните 23 години. Бихте попитали - трудно ли беше да се осъществи? Не, никак, даже не може да се прави сравнение! Защото всички предишни изобщо НЕ УПРАВЛЯВАХА, А САМО КРАДОХА!!! КАТО БАШИБОЗУК! Затова България сега няма НИЩО и е най-бедна в Европа! Затова е толкова видно това, което направиха ГЕРБ само за един мандат - сравнено с предишното НИЩО, ИЗГЛЕЖДА като ОГРОМНО ПОСТИЖЕНИЕ! А не е така. Не е, ако беше в нормална държава, но не и в държавата на УПРАВЛЯВАЩИТЕ КРАДЦИ - България! Но на това вече се слага КРАЙ! КРАЙ НА КРАЖБИТЕ! И лекарството се казва ГЕРБ и Бойко Борисов!

Аз съм доволна.Ще правя всичко каквото ГЕРБ нареди,а ГЕРБ ще прави всичко,което САЩ и ЕС му наредят.Казано е,че България трябва да стане четири милиона и то само предимно компаньонки и сервитьорки.Аз владея и двете професии и съм доволна от съдбата си.Няма по-висш идеал за мен от това да бъда обслужващ персонал на ГЕРБ,САЩ и ЕС. Не знам защо вие сте недоволни?

На всеки народ по света пожелавам Премиер, който СЕ ФУКА с обектите, които са се построили по негово време! И колекционира прерязаните ленти и ги показва, фука се с тях! Не ми пречи да се ФУКА! Напротив, КЕФИ МЕ - ЯКО МЕ КЕФИ, до разплакване...!!! Да даде Бог още няколко мандата Боко да реже ленти, докато заприличаме на държава, а не на КОМУНОИДНА КОЧИНА, КОЧИНА НА КОМУНОИДНИ КРАДЦИ, каквато бяхме до преди него!!

Аз не съм какъв да е ленторез.Аз съм ВЕНЦЕНОСЕН ЛЕНТОРЕЗ. Готов съм да лъскам шланга на Боко до припадък и да се ФУКАМ с това. Готов съм(ако имах пари разбира се)да купя на Цвък седми апартамент и да се ФУКАМ с това. Готов съм- последното малко резенче картофче,което гризкам да го отсъпя на Фидоската като гарнитура към десетте и пържоли и да се ФУКАМ с това. Готов съм 80 годишно месо да ям само и само Миро Мършата да е добре и ще се ФУКАМ с това. Готов съм да прекарвам контрабандни цигари в полза на Емо Ротманса и ако ме заловят съм готов да мълча като партизанин на разпит,а после да се ФУКАМ наляво и надясно с това. Пиша и плача.И то не толкова от умиление,колкото от страх,че ей сега ще дойде леличката с бялата престилка и когато види,че не спя,отново ще меи боде с дебелата игла. А това вече не е за ФУКАНЕ,а си е за СТРАХ.

Как да се преборим с купуването на гласове? Най-ефективния начини за преборването с каквато и да е престъпност е като се направи съответния вид престъпление да е НЕатрактивно, икономически НЕсъстоятелно. За случая с купуването на гласове - ами просто си поискайте ЦЕНА. Ама цената да е ... 1000 лв - 2000 лв. за гласа ВИ! Нека кандидата който иска да гласувате за него да си плати тази цена, не някакви си 30-50 лв и 2-3 кебабчета!!! Нека ви разясня идеята! Целта е да бъдат убедени циганите, че могат да вземат по 1-2 хиляди лв. всеки един за гласа си. Така тези от долу, циганите, ще поискат много повече като цена. Така тези дето плащат за гласуване ще трябва да се бръкнат мнооого по-дълбоко в джоба и то без гаранция за успех. А в момента се тръби, че депозитите в банките нараствали!!! Нарастват, ама на малък брой хора, не на работещите, а на властващите и на едрите бизнесмени-престъпници. Тези са и купувачите на гласове. Именно те ще трябва да се бръкнат в джоба. Хем и икономиката ще се пораздвижи!

Ти си мислиш,че циганите са прости,и те се мръщят на 20-30 лв,а и не е гаранция че като ги вземат ще гласуват точно за тях!!

Целта е самото деяние, купуването на гласове да стане твърде скъпо!

Плювате ли? Плювате! Ха така, плювайте, колкото повече плювате, колкото повече казвате на бялото -черно, толкова по-добре за България. Нормалните, позитивни хора виждат озлоблението ви и ще ви въздадат справедливост на изборите. Справедливост на вас, хейтърите измамници, справедливост и на себе си - за една по-добра България!

Пламен Орешарски е ПОТЕНЦИАЛЕН КРАДЕЦ, готов за пари да продаде и майчиното си мляко. Доказателство за това е опитът му точно преди 4 години да заГРОБи държавата с около 100 млн.лв. в полза на маминката на Делян Пеевски, която заедно със синчето депутат е част от обръчите на Доган. Този човек за ПАРИ е готов на ВСЯКАКВИ ПРЕДАТЕЛСТВА - ПРЕДАДЕ СДС, ПРЕДАДЕ Костов, ПРЕДАДЕ НаТка, ПРЕДАДЕ финансите на България като Министър, няма да му мигне окото да ПРЕДАДЕ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ТАКИВА КАТО НЕГО ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ, А НЕ ИЗДИГАНИ ЗА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛИ!!!

и ПРИ Герб и при бсп , пак ще сме добре !!!!!

Хмм, на много въпроси отговориха Алфа Ресърч, но аз имам един последен - кой им плаща - Цв. Цв или Б. Б.?

Прав си Тома неверни!!!На 12 ще повярваш!!

1 седмица точно след възкресението на Христос ще повярваш Тома,другарю комунист!!

правилен отговор - С.С., защото още крият колко всъщност изостават другарите :)))

Ха-ха-ха. ГЕРБ - 35%. Алфа Ресърч са станали големи шегаджии на 1ви април.

Бате Бойко аз обичам и по магистрали тичам там клиенти си намирам честно вас не ви разбирам Аз съм герберска лапачка винаги съм си във пачка най-обичам аз комшии тлъсти турски ТИР-аджии Тук до изборите пиша после-тежко ще въздишам паднеме ли -срам не срам сядам в скута на Доган Със Доган и със Местан върху ниския диван ще нагъвам баклава със фъстъци и боза

добре, де, разбрахме, че си дама със свободна стопанска инициатива, оперираща на околовръстното :)))) ама трябваше ли да се и хвалиш? :)

Ами да,такава съм и се гордея с това.Моите парички,както и паричките на колежките са благодарение на ПП ГЕРБ,която построи широки и красиви магистрали.От друга страна герберите са най-примерната партия,която слушка ЕС и в частност,чичковците Ран и Ът(виж колко много знам,а ни викат,че сме били прости).Та съгласно директивите спуснати от ЕС -България трябва да стане държава на карачките и сервитьорките.Който иска да се преквалифицира.

как па разбраха кои на кого с колко води пални простотии и щуроптии . . мен па лично та и още 20 души които познавам никои нищо негие питал....значи някои си насосва тiя проценти както си му е феf.!!!! . . само и само патаклама да ставa.!!!!

Айде комунистически капути и престъпници - късно е. Лягайте си! И утре е ден и утре пак е време за форумни мръсотии.

Извинявай, но в този форум "форумни мръсотии" са патент на любителите на ГРОБ!!! Не се прави на "ЕЖ МИ ГАЗО"...................!

Ти извинявай.нещо май не си ме разбрал.Под комунистически капути и престъпници,аз включвам най-вече себе си и колегите гербери.Естествено,че ние сме най-големите.Ох,какво да ти кажа-на мен много ми се спи,но няма начин-тук сме дежурни няколко човека в щаба на ГЕРБ и трябва да пишем.Който заспи-останалите ще го натопят,знаеш,че при нас как е.

Хаха комунде мръсник!!Позната тактика!Каза ти се лягай няма вече балами и утре е ден да правите мръсотии!!

айдееее, още един малоумник, който като няма какво да измисли със собствената си глава - залага на краденето на чужди никове :)))))

Алооо гербаджиите, като сте толкова големи управленци, как стана така, че наследихте държава с ниска безработица, малки заеми и пълен фискален резерв , а я оставихте с рекордна безработица, големи заеми и празен фискален резерв ?!?!

Една лъжа повторена сто пъти става истина.

За съжаление е истина, това са официални данни, които лесно могат да се проверят !!

не става истина. Особено днес с възможностите на интернет.

Коментари - ГЕРБ наистина изпреварва БСП, но с по-малко от 5% | Днес.dir.bg

ГЕРБ наистина изпреварва БСП, но с по-малко от 5%

Малко преди старта на предизборната кампания електоралната битка между двете основни политически сили остава в полза на доскорошните управляващи от ГЕРБ - 21,9%, срещу 17.4% за БСП, сочи проучване на социологическа агенция "Алфа рисърч".

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ наистина изпреварва БСП, но с по-малко от 5% | Днес.dir.bg

Коментари

Червенушките им пораснаха носовете с няколко метра.

защо тази от фотото ми изглежда като циганка и много лаже????сигурно и плащат добре...знам ли????може да е ген ...знам ли???? но много се самнявам...

"Бойко Борисов и партията ГЕРБ вървят в различни посоки. Докато бившият премиер продължава да губи доверие, то партията му се изкачва нагоре. На пръв поглед това е парадокс, обаче е напълно обяснимо. Нормално е все повече хора да не харесват Борисов. Като се огледат обаче, трудно откриват алтернатива. Електромера" АМИ ВЪРНЕТЕ ОТНОВО ОНЯ С ЕДРАТА ШАРКА ДА ВИ ДОВЪРШИ НАПЪЛНО ! ТЪКМО ЩЕ СЕ ИСЧИСТИ ЗЕМЯТА ОТ ГЛУПАЦИ.

ivo10

Ха, ха, ха. Какъв неистов и животински страх в БСП подлогите сред социолозите, да не би разликата да е повече от 5%. Ама тя е повече от 5%. Дали е 15 или 17% ще се види на изборите. Факт е, че БСП пак ще го отнесе - традиционно. Честито! Традициите трябва да се спазват

нашите момчета от ГЕРБ ще бият с над 20%!Тази сбирщина наречена БСП,не е дори партия а ООД,за правене на пари!вижте им милиардерите:Станишев,Гергов,Овчаров,Нинова и Петков и милионерите с по 8 нули-Гагаузов,Манолова,Кадиев,Корумбашев,Кутев,маджо-касата на БСП!кого ще излъжат тези мошенници,обогатили се не за сметка на знания и честен бизнес,а за сметка на държавата ни!Всички ние сме бедни ,защото те са богати!да ги пребием с 30-40%!Бойко и ГЕРБ са образец на почтеност и честност!Лъжата за някакви мними 6 апартамента на Цветанов не проработи,защото е нагла лъжа-дело на лъжливите заговорници от "Посрано"!Цветанов ими 2 апартамента и това е всеизвестно!Бойко има малко пари ,получени от почтен бизнес като физическа охрана ,понеже е силен и смел мъж!

мърльо,я кажи един случай,но не измислица а обективен,в който държавата е била закопана от ГЕРБ бе пендел смотан!

То бива бивам, ама цялата социологическа ИЗМЕТ се втурна да прави реклама на едно провалено правителство, ръководено от болен човек, който види ли зор се прави на болен.

Това,че е получил леко завишена кръвното му налягане,не означава нищо!Як като бик,умен като Айнщаин-това е Бойко!Да е жив и здрав!

Казва се: як като бик и почти толкова умен, колега!Доказателства - дал Бог.

БСП вече минава ГЕРБ, особено след присъединяване на ордите на затворника Цветелин Кънчев!Много са, силни са и пак ще се оплескат!

Преди да дойде герб на власт всички псувахте че една магистрала няма а сега псувате че магистралите не ви хранели.Аз преди не гласувах но сега ще гласувам за герб защото си мисля че ако им дадем шанс ще си поправят грешките.Огледайте се имат ли алтернатива?

Ти си си точно толкова глупав човек, колкото гласуващите са престъпниците комунисти.магистрали...събудете се..хората на Марс отидоха.,ние се гордеем с направели три магистрали

ама много преди да дойде шибания капитализъм да ни ограби и направи роби на мафията.

Съгласен съм с теб още и за това ,че ние никога на нито една политическа партия не сме дали втори шанс за управление, а ГЕРБ според мен имат поне огромното желание и политическа воля да градят и строят държавата ни. Ако ние по-малко пречим на тези които сме си избрали на избори и се постараем да сме по-лоялни и търпеливи без значение кой е спечелил изборите , ще сме си по-добре.

Тази жена трябва да си пие лекарствата.Менторка!

ГЕРБ !!! СМЪРТ ЗА ТРОЙНИТЕ ИДИОТИ И СМЪРТ ЗА ТУРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ !!!

не може герб да има повече проценти от бсп, това е недопустимо и ми мирише отново на активно мероприятие. ме може, казах. казах защото застаряващата членска маса на бсп може да се свърши от преждевременни инфаркти.

Добре бе кои са тея хора които ще гласуват за ГЕРБ ?!?! Безработица бедност отчаяност ... кои иска още от това ?!

аз, тои, тя, те, ние ще гласуваме за тях. а ти и вие гласуваите за които си искате.

Тъпите, простите, неуките, мазохистите и тези, които са на далавера от обезкостяването на страната и народа и.

Всъщност, ГЕРБ са предвестниците на "висящото" кафе. Сам че при тях "висящо" е всичко. Разкрих ги! От 13 май ще има да си висят, като циф..ка на перон! Днес, с тези листи тотално увиснахте на въжето на политическото си минало!

Един човек влиза в супер high-tech бар, където робот стои зад плота вместо барман. Отива човекът на бара, а роботът го пита: -Колко е Вашето IQ?. Човекът отговаря: -150. ... ... Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологиите и т.н. Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота. Когато роботът го пита за неговото IQ той казва 80. Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, жени и пр. Все така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново. На третия ден същият влиза и казва "IQ=30" Роботът, без да го пита, му налива една карнобатска и казва: -"И к'во прайме ся? Пак ще гласуваме за герб, нали?

Който плаща музиката, той поръчва песните, така че, всяко социологическо проучване е предварително платено и нагласено така, че да обслужва поръчителя. И никой никога никого не пита, а просто дават цифрите, така както са им поръчани. Ето, на мен и на десетките ми приятели и роднини, никой никога не е звънил или питал за мнение, Същото ми казват и колеги, и други познати - явно, тези тунеядци социолозите са платени слуги на комунистите и по тяхна поръчка правят уж изследване. Сега номерът беше да се надигне вой срещу уж изнесените данни за проценти на ГЕРБ и на БКП (БСП), за да се втвърди червения електорат.

В края на кризисен мандат управляващ да е пред конкуриращата го партия - това е много яссна индикацция каква е съдбата на конкуриращата партия! Такава реалност ме прави щастлив. Комунизмът е битувал в 27 държави по света и във всяка от тях е донесъл разруха за най-бедните, но и за цялото общество. Ако един човек не е кръгъл идиот, не би гласувал за посткомунистически изроди. Ако е полуидиот дори само с една правилн авръзка в мозъка си, би следвало да има елементарно чувство за самосъхранение и за съхранение на родовото си семе. ППри това би гласувал за всеки друг, но не и за коалицията и ДПС.

Е аре стига с това "комунистически", посткомунистически" "комундета" и подобни простотии. Какъв е Борисов, бе калъф?! Да не се е родил и започнал кариера през 200 г, ХМ?! Като запишете и задрънкате едни глупости, направо да ви се чуди човек на тъпнята и наглотията... Не само Борисов, огледай добре цялата банда около него и после пей кой е комунист, посткомунист, екс комунист...баси идиотията!

За колко дни ГРОБарите са платили, статии , с невярно съдържание като тази, да бъдат държани в портала??

обориш фактите търсиш правописни грешки. Но какво е една грешка в членуването на фона на описаните герберастки престъпления! Не се залъгвай, с герберастията е при приключено. Останалото в коментара ти е психопатия.

за ГЕРБ: 1. Заради двойното увеличение на здравните вноски за безработни. 2. Заради двойното увеличение на акциза върху цигарите, който удари най-много бедните и ги принуди да се тровят с контрабадни боклуци. Заради контрабандата на цигари и дрога, ръководена от властта на герб. 3. Заради закритите болници и училища. 4. Заради орязаните отпуските и въвеждането на погасителна давност за тяхното ползване, 5. Заради откраднатите милиарди от магистралите. 6. Заради смъртоносната антисоциална политика, геноцида над възрастните и вкарване в гроба поне на половин милион души. 7. Заради сринатия стандарт на живот на 99% от обикновените хора. 8. Заради унищожените 450 хил. работни места, младежката безработица и на хората в предпенсионна възраст. Заради двойния ръст на безработицата, която реално е над 25%. 9. Заради увеличаване на пенсионната възраст и стаж, от която единственият резултат е, че лиши стотици хиляди хора от възможност въобще да се пенсионират. Заради гаврата с пенсионерите и дребната милостиня наречена "компенсация на инфлацията", подхвърлена през април 2013 . 10. Заради замразените заплати и пенсии, от които инфлацията изяде поне 40%. 11.Заради ограбването на всички пенсионни фондове и здравните вноски. 12.Заради рязкото повишаване на всички цени и обслужване интересите на енергийната мафия, САЩ, Израел и Турция. 13.Заради предателската декларация за уж етническо прочистване на терористите взривили гари и вагони за майки с деца по време на възродителния порцес. 14.Заради продаването на последните (миноритарни) дялове от енергетиката ни чужди монополисти. 15.Заради отказът от увеличение на помощта за майчинство. 16.Заради умишленото фалиране на ВМЗ Сопот и БДЖ и опитите за разпродаването им на безценица. 17. Заради живите факли на България - резултат от управлението на Герб. И най-сетне защото не съм материал за какъвто ни мисли мафиотът Тиква, ТИМ, Котараците и мафия, а съм човек.

Защото си прост. Гласувай за майната си. Те ще ти решат всички проблеми.

Не мога да разбера хората къде не спират да пишат хвалби за партия Герб , при положение че докараха хората до просешка тояга !

Eдна история на чудесния актьор Радко Дишлиев (Бог да го прости!), който дълги години живял на квартира, а хазяйката му била от старата буржоазия. Един път той й се оплакал как пътувал на стоп, и никой не му спирал, а тя: "Не спират, нали?", Радко: "Не спират, Госпожа!", а тя се навела конспиративно към него, и рекла: "И да знаеш, тия дето не спират, всичките са комунисти!" :)))). Тези сегашните са минали покрай старата буржоазия, но не са закачили. Но и вече си заминават!

Иначе за постата ти браво! Който нормален човек го прочете никога няма да гласува за извратените психопати на герб.

идиоти могат да гласуват за герберастката мафия, друсайки се върху паметта на живите факли на България.

За когото и ще да се гласува, само да не е за комуноидните мутро-милиционери от ГЕРБ! Не стига, че окрадоха България, ами имат и наглостта да продължават да дават акъл, оплаквайки се от всички останали! Преди 4 години проработи номера с тройния враг, но ако трябва да сме честни а не герберасти, ще си признаем, че тогава нещата стояха далеч по-добре. Бизнесът дишаше, бюджетната сфера и пенсионерите получаваха редовно повишение на доходите. Докато при Боко и Цвъко парите отиваха основно в собствените им джобове, а малкото останало за подслушване!

За БСП. Взимай бързо хапчетата!

имам революционна идеа. от 1з маж да слагаме по 3-4 социалиста в един кофег без разлика на пол.демократино.

Ти май си забравил да пишеш на български и на кирилица. По-добре не изказвай мнения неграмотнико. Просто нищо не ти се разбира

ГЛАСУВАЙТЕ.ИЗБЕРЕТЕ ТИКВАТА И &;НО СИ КУПЕТЕ БУТИЛКА БЕНЗИН И КИБРИТ.ПРОСТ,ЖАЛЪК,МАЗОХИСТИЧЕН НАРОД.

Българи,защо отново желаете да сте най бедния народ в Европа? Защо се самоубивате? Защо избирате винаги тези,които Ви осигуряват най ниските доходи- Б.К.П/Б.С.П и ГЕРБ? Изберете тези на практика които са го доказали Д.С.Б!

...1%...

ПО ПРАВИЛНО БИ БИЛО ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ БСП ИЗОСТАВА И ЩЕ ИЗОСТАВА А НЕ ЧЕ ГЕРБ Я ИЗПРЕВАРВА.

Ептен ли бе?:)5%,не са проценти,а апартаменти,с толкова ни води бат цецо

ако борисов не получи пално мнозинство предполагам че ще се откаже да саставя правителство .тогава ще разчитате на люспите да ви оправят живота и да забогатеете.

парламент без комунисти и червени слуги на кремал това е единственото спасение за балгаря.пално мнозинство на герб или парламент от люспи и поставени лица-избирате сами.

За пръв път последните 23 години се направи опит едно правителство да управлява в полза на гражданите. Но гражданите, ошашавени от демагозите и популистите, лъгали ги толкова години и очакващи, като следствие от тези лъжи, правителството да ги направи богати, СВАЛИХА ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО РАБОТЕШЕ ЗА ТЯХ! Няма правителство, което може да направи гражданите богати, какво остава за 4 години! И тези протести за пари бяха абсолютно безсмислени. Единственото, за което си струва да се протестира, е да се ограничат КРАЖБИТЕ. Бедна държава може да направи гражданите богати САМО С КРЕДИТИ И ПЕЧАТАНЕ НА ПАРИ. КРЕДИТИТЕ СА ДО ВРЕМЕ-ВИЖТЕ ГЪРЦИТЕ и другите закъсали в Европа, а през 96-97 г. доста пари напечатахме с печален резултат!

Като чета подобни коментари, си мисля, че всеки народ си заслужава съдбата! То бива заслепение, бива, но чак пък толкоз! Или може би си някой депутат от ГЕРБ?!

Само ченге -блюдолизец може да пише подобни глупости. Никога след 9-ти септември не е имало повече беднотия и отчаяние от днес.

Гласувайте за мен-талашът Ви е гарантиран!

Какво става в една държава, ако вдигнеш цената на газа с 300% и парното скочи от 25 на 80 лв.? ПЛАЩАШ ПОВЕЧЕ, ОСТАВАТ ТИ ПО-МАЛКО ПАРИ И ОБЕДНЯВАШ! Какво става, след като тока, заради газа, се вдигне от 8 на 16 ст. - ДВОЙНО! НАРОДЪТ ОБЕДНЯВА! Какво става, когато в бюджета има излишък 3 млрд.лв. и ВМЕСТО ДА ГИ ДАДЕШ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ, с нагласени търгове и обществени поръчки ги ОТКРАДНЕШ? Народът СИ ОСТАВА ТОЛКОВА БЕДЕН! НЕ ЗАБОГАТЯВА! ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА СЕ РАЗБЕРЕ ЗАЩО НЕ СТАВА ДЪРЖАВАТА БОГАТА? ЗАЩО СМЕ ОСТАНАЛИ БЕДНИ ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ???

Справедливостта ще възтържествува,колкото и да плювате!Нищо не може да ни спре нас от Движение Гражданска Инициатива. Йоана Иванова е нашето знаме.С нея напред и подкрепяни от Ангел,Дончо и Янко ние ще пометем на изборите всички партии от статуквото.Пък вие си плюйте хейтърчета и злобарчета.Ние ще ви отхрачим. Йоана-ние сме със теб!Поведи ни към победа.

На Йоанна й заставам (с) твърдо отзад...

Йоана предлага само морал в политиката.Дали ще предложи морал на мъжа си т.е. да е девствена в първата брачна нощ?Най-вероятно не е дупена но едва ли ще даде и на мъжа си да я дупи.

КОМУНОИДНИТЕ НЕГРАМОТНИЦИ много обичат баснята за КОМПЕТЕНТНОТО УПРАВЛЕНИЕ! Любим лаф им е лафът с КАЛИНКИТЕ. Ще просветля тези малоумници с аксиомата, че няма държава на света, която да е оцеляла, ако са я управлявали КРАДЦИ! Христоматиен пример беше Чили - корупцията и КРАЖБИТЕ на социалистите на Алиенде бяха такива, че държавата Чили беше унищожена! А управляващите бяха компетентни, но... КРАДЦИ! И трябваше Чили да бъде изграждана практически отново като държава! От ВОЕННИ, даже не и пожарникари, тъпи строеваци градиха държава, но БЕЗ КРАЖБИ И КРАДЦИ! КРАДЦИТЕ БЯХА ТИКНАТИ В ЗАТВОР! БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА! Е, сега Чили е ДЪРЖАВА, може би най-развитата в Латинска Америка...

На стадиона ги разстреля Аугусто,не в затвора,и мисля че им конфискува откраднатото,ако не се лъжа!!

глупако, беше открадното? Освен ако нямаш предвид откраднатото от САЩ, които платиха на хунтата на Пиночет. Реви за международните престъпници, те и теб - глупака, няма да пожалят.

Риба си ял колега.Най-развита е моята Бразилия.А аз каква съм знаеш ли?Българка и лява революционерка. Ама платих дълга на смотаната Португалия на оня льохман Барозу,нищо,че се надуват,че са в ЕС.Те само приказките са им големи.

По-компетентно България НИКОГА не е била управлявана последните 23 години. Бихте попитали - трудно ли беше да се осъществи? Не, никак, даже не може да се прави сравнение! Защото всички предишни изобщо НЕ УПРАВЛЯВАХА, А САМО КРАДОХА!!! КАТО БАШИБОЗУК! Затова България сега няма НИЩО и е най-бедна в Европа! Затова е толкова видно това, което направиха ГЕРБ само за един мандат - сравнено с предишното НИЩО, ИЗГЛЕЖДА като ОГРОМНО ПОСТИЖЕНИЕ! А не е така. Не е, ако беше в нормална държава, но не и в държавата на УПРАВЛЯВАЩИТЕ КРАДЦИ - България! Но на това вече се слага КРАЙ! КРАЙ НА КРАЖБИТЕ! И лекарството се казва ГЕРБ и Бойко Борисов!

Аз съм доволна.Ще правя всичко каквото ГЕРБ нареди,а ГЕРБ ще прави всичко,което САЩ и ЕС му наредят.Казано е,че България трябва да стане четири милиона и то само предимно компаньонки и сервитьорки.Аз владея и двете професии и съм доволна от съдбата си.Няма по-висш идеал за мен от това да бъда обслужващ персонал на ГЕРБ,САЩ и ЕС. Не знам защо вие сте недоволни?

На всеки народ по света пожелавам Премиер, който СЕ ФУКА с обектите, които са се построили по негово време! И колекционира прерязаните ленти и ги показва, фука се с тях! Не ми пречи да се ФУКА! Напротив, КЕФИ МЕ - ЯКО МЕ КЕФИ, до разплакване...!!! Да даде Бог още няколко мандата Боко да реже ленти, докато заприличаме на държава, а не на КОМУНОИДНА КОЧИНА, КОЧИНА НА КОМУНОИДНИ КРАДЦИ, каквато бяхме до преди него!!

Аз не съм какъв да е ленторез.Аз съм ВЕНЦЕНОСЕН ЛЕНТОРЕЗ. Готов съм да лъскам шланга на Боко до припадък и да се ФУКАМ с това. Готов съм(ако имах пари разбира се)да купя на Цвък седми апартамент и да се ФУКАМ с това. Готов съм- последното малко резенче картофче,което гризкам да го отсъпя на Фидоската като гарнитура към десетте и пържоли и да се ФУКАМ с това. Готов съм 80 годишно месо да ям само и само Миро Мършата да е добре и ще се ФУКАМ с това. Готов съм да прекарвам контрабандни цигари в полза на Емо Ротманса и ако ме заловят съм готов да мълча като партизанин на разпит,а после да се ФУКАМ наляво и надясно с това. Пиша и плача.И то не толкова от умиление,колкото от страх,че ей сега ще дойде леличката с бялата престилка и когато види,че не спя,отново ще меи боде с дебелата игла. А това вече не е за ФУКАНЕ,а си е за СТРАХ.

Как да се преборим с купуването на гласове? Най-ефективния начини за преборването с каквато и да е престъпност е като се направи съответния вид престъпление да е НЕатрактивно, икономически НЕсъстоятелно. За случая с купуването на гласове - ами просто си поискайте ЦЕНА. Ама цената да е ... 1000 лв - 2000 лв. за гласа ВИ! Нека кандидата който иска да гласувате за него да си плати тази цена, не някакви си 30-50 лв и 2-3 кебабчета!!! Нека ви разясня идеята! Целта е да бъдат убедени циганите, че могат да вземат по 1-2 хиляди лв. всеки един за гласа си. Така тези от долу, циганите, ще поискат много повече като цена. Така тези дето плащат за гласуване ще трябва да се бръкнат мнооого по-дълбоко в джоба и то без гаранция за успех. А в момента се тръби, че депозитите в банките нараствали!!! Нарастват, ама на малък брой хора, не на работещите, а на властващите и на едрите бизнесмени-престъпници. Тези са и купувачите на гласове. Именно те ще трябва да се бръкнат в джоба. Хем и икономиката ще се пораздвижи!

Ти си мислиш,че циганите са прости,и те се мръщят на 20-30 лв,а и не е гаранция че като ги вземат ще гласуват точно за тях!!

Целта е самото деяние, купуването на гласове да стане твърде скъпо!

Плювате ли? Плювате! Ха така, плювайте, колкото повече плювате, колкото повече казвате на бялото -черно, толкова по-добре за България. Нормалните, позитивни хора виждат озлоблението ви и ще ви въздадат справедливост на изборите. Справедливост на вас, хейтърите измамници, справедливост и на себе си - за една по-добра България!

Пламен Орешарски е ПОТЕНЦИАЛЕН КРАДЕЦ, готов за пари да продаде и майчиното си мляко. Доказателство за това е опитът му точно преди 4 години да заГРОБи държавата с около 100 млн.лв. в полза на маминката на Делян Пеевски, която заедно със синчето депутат е част от обръчите на Доган. Този човек за ПАРИ е готов на ВСЯКАКВИ ПРЕДАТЕЛСТВА - ПРЕДАДЕ СДС, ПРЕДАДЕ Костов, ПРЕДАДЕ НаТка, ПРЕДАДЕ финансите на България като Министър, няма да му мигне окото да ПРЕДАДЕ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ТАКИВА КАТО НЕГО ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ, А НЕ ИЗДИГАНИ ЗА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛИ!!!

и ПРИ Герб и при бсп , пак ще сме добре !!!!!

Хмм, на много въпроси отговориха Алфа Ресърч, но аз имам един последен - кой им плаща - Цв. Цв или Б. Б.?

Прав си Тома неверни!!!На 12 ще повярваш!!

1 седмица точно след възкресението на Христос ще повярваш Тома,другарю комунист!!

правилен отговор - С.С., защото още крият колко всъщност изостават другарите :)))

Ха-ха-ха. ГЕРБ - 35%. Алфа Ресърч са станали големи шегаджии на 1ви април.

Бате Бойко аз обичам и по магистрали тичам там клиенти си намирам честно вас не ви разбирам Аз съм герберска лапачка винаги съм си във пачка най-обичам аз комшии тлъсти турски ТИР-аджии Тук до изборите пиша после-тежко ще въздишам паднеме ли -срам не срам сядам в скута на Доган Със Доган и със Местан върху ниския диван ще нагъвам баклава със фъстъци и боза

добре, де, разбрахме, че си дама със свободна стопанска инициатива, оперираща на околовръстното :)))) ама трябваше ли да се и хвалиш? :)

Ами да,такава съм и се гордея с това.Моите парички,както и паричките на колежките са благодарение на ПП ГЕРБ,която построи широки и красиви магистрали.От друга страна герберите са най-примерната партия,която слушка ЕС и в частност,чичковците Ран и Ът(виж колко много знам,а ни викат,че сме били прости).Та съгласно директивите спуснати от ЕС -България трябва да стане държава на карачките и сервитьорките.Който иска да се преквалифицира.

как па разбраха кои на кого с колко води пални простотии и щуроптии . . мен па лично та и още 20 души които познавам никои нищо негие питал....значи някои си насосва тiя проценти както си му е феf.!!!! . . само и само патаклама да ставa.!!!!

Айде комунистически капути и престъпници - късно е. Лягайте си! И утре е ден и утре пак е време за форумни мръсотии.

Извинявай, но в този форум "форумни мръсотии" са патент на любителите на ГРОБ!!! Не се прави на "ЕЖ МИ ГАЗО"...................!

Ти извинявай.нещо май не си ме разбрал.Под комунистически капути и престъпници,аз включвам най-вече себе си и колегите гербери.Естествено,че ние сме най-големите.Ох,какво да ти кажа-на мен много ми се спи,но няма начин-тук сме дежурни няколко човека в щаба на ГЕРБ и трябва да пишем.Който заспи-останалите ще го натопят,знаеш,че при нас как е.

Хаха комунде мръсник!!Позната тактика!Каза ти се лягай няма вече балами и утре е ден да правите мръсотии!!

айдееее, още един малоумник, който като няма какво да измисли със собствената си глава - залага на краденето на чужди никове :)))))

Алооо гербаджиите, като сте толкова големи управленци, как стана така, че наследихте държава с ниска безработица, малки заеми и пълен фискален резерв , а я оставихте с рекордна безработица, големи заеми и празен фискален резерв ?!?!

Една лъжа повторена сто пъти става истина.

За съжаление е истина, това са официални данни, които лесно могат да се проверят !!

не става истина. Особено днес с възможностите на интернет.