Коментари - Атанасова към БСП: И лъжата се предава по полов път | Днес.dir.bg

Атанасова към БСП: И лъжата се предава по полов път

Бившата депутатка от ГЕРБ Десислава Атанасова нарече лъжа твърдението на Жельо Бойчев от БСП, че не познава новоназначените леви областни управители.

Обратно в новината

Коментари - Атанасова към БСП: И лъжата се предава по полов път | Днес.dir.bg

Коментари

Господи, прибери я тая, че вече повече от 8 години като я видя и чуя простотиите й, които бълва всеки път, умирам от срам, че подобни хора управляват България. Госпожата е едно невероятно недоразумение и срам за женската половина на планетата. Толкова злъч, агресивно поведение и ГЛУПОСТ на едно място рядко се срещат. И всичко това подплатено с просташко самочуствие. Всичко запазена марка на ГЕРБ. ...и не, не съм от БСП...

БРАТЯ БЪЛГАРИ , АКО ИСКАТЕ ДА СЕ СПАСИМ И ДА СПАСИМ ДЕЦАТА СИ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ - ДОСТАТЪЧНО НИ УНИЩОЖИЕХА , НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ , МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ ВЕЧЕ ГО ВИДЯХМЕ- ВЪЛКЪТ КОЖАТА СИ МЕНИ НО НЕ И НРАВА

А за кого бе? за БСП и подлоги, които едно говорят преди избори, а когато ги спечелят правят съвсем друго?

Евааала Десо, пък как "умно" си го рекла. Излизам с предложение за "Златна малинка" при нобеловите награди. А сега да попитам сериозно, това ли ще слуша "матриала" до изборите?

Герб си замина време е за малко комунизъм който между другото е най-добрата форма на управление но истинския комунизъм на Маркс не на Москва.

БСП ДОКАРАВА НЕЩАТА ДО ФАЛИТ ВИНАГИ КОГАТО Е НА ВЛАСТ. ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП, ОЩЕ ЕДИН ФАЛИТ ЩЕ ИМА.

я къжи кога сме били в фалит коя година я къжи защо герб изтегли кредит че не мие ясно кога се тегли кредит при кое управление стана тишете и не мислите или сте на работа

1 Фалит- Луканов 2 Фалит- Жан Виденов 3 Фалит- Тройна коалиция 4 Фалит- БСП + ДПС И не се оправдавай, винаги в тези управления БСП е с голямо мнозинство!!!

Разбира ги жената половите въпроси. Може и дисертация да завърти.

В ГЕРБ отдавна тази полова болест се е превърнала в епидемия. Значи Вожда всички ви оножда и ви е заразил! Истината е,че всеки път когато ББ падне от власт спират фондовете и то с аргументи за извършени нарушение(кражби) от правителството, което до този момент е управлявало. Зщо, мръсни крадци, крещите "Дръжте крадеца"? Видяхме как гебете комисионни от всичко построено.Бидяхме как ни загробихте с милярни заеми, за да откраднете 40-50% като комисионни! Защо не увеличихте пенсиите? Защото от пенсиите КОМИСИОННИ НЯМА!!! 2 милярда за санирене с тройни цени, значи 2/3 сте откраднали! Повече не се обаждайте, народът видя вече истинския ви облик!!!

Стабилно ограничена. В България е много трудно да си глупав и ограничен, защото конкуренцията е много голяма. А в ГЕРБ си имат топла среда за тази конкуренция. А колкото до предаването по полов път- това е доста разпространено занимание за жените- властитутки в ГЕРБ.

Тази ако знае, колко е глупава...

Ами тя е толкова проста, че не може да разбере колко много е проста.

Това си Деси знае, това си бае. Тя нали само по полов път е правила кариера, нищо странно, че само това вижда. До сега се чудех защо устните и имат такава странна форма сега вече ми е ясно - лесно ли се става депутат?! Доста свирки е надула...

Мисля че тази симпатична жена по добре управряваше здравното министерство от ОНЗИ със отпечатъците.Добре че не беше решил да бъдат БЕЛЕЗНИЦИ.

Коментирам последните две изречения - господа, другари и ... вие се сещате - това с харчовете ми е ясно откакто се помня, тях ги можете. Дайте реалната печалба да видим къде отива, нея и до ден днешен не сме видяли! А нали винаги сме на печелившата страна, според вас???

abasador

я виж, каква изненада ни поднесе Десислава, пък аз си мислех, че ГЕРБеристите са най-вече специалисти по Двусемеделните растения. Оказа се, че освен основни познания за Cucurbita - от посоченото по горе семейстео, разбират и са много добре запознати със сексологията. Аз предполагам, че познанията на Десиалава, в тази интересна наука идва само и единствено по научен път, а Не от практическо изучаване. Лек ден.

Юрист консулт ,ама след безсънни нощи в Банкя стана министър на здравеопазването.Това се казва Буда кадрова политика.Колко по некадърни около Буда ,толкова по-добре се прикрива некадърноста му.

Хм, юрисконсултката!!!!! И аз бях такъв, но не говори небивалици, не ти отива!!!!

Kalin

Тази не беше ли оная която Борисов беше забърсал на някакво кръстовище и май я беше и министър направил?Интересно тя имала и мнение;-)

явно е зачената по безполов,генно-модифициран път.Нито жена,нито мъж,нито херматофродит.Просто нищо,затова пък много просто но устато.

Когато чуя или прочета нещо казано от тази жена,винаги се сещам за един афоризъм: "Ужасно е да съзнаваш стабилноста на нечия ограниченост."

Деске, ама вие нямате определен пол, направо сте хермефродити, питате ли ни, и ние се чудим кой сте насреща, а се оказахте нито мъже, нито жени...

На тая не й давайте думата, защото все тъпотии ръси. Боко се е обградил с тъпанари да не му личи неговата тъпанаршина

Много точно написано.За да не изпъква некадърноста на Борисов като управленец ,той се обгради с хора незнаещи и неможещи и то след консултации при него в Банкя.Така от мним пожарникар той искаше да се докаже ,като ,,Специалист по всичко".

Десака герберска метреска.Явно ,че Деска обслужва по извънполов път боса си.

Деска прочетох ,че два пъти си поправяла във Фейсбук думата "емпирично". Моля те учи правописа и не излагай герберите- ние сме доста грамотни. Ти, аз, Цецо, Главчев и Лъчо тъпото сме корифеи на "мислътъ"

ГОСПОЖАТА ТУТУРУТКА ДА СЕ ВРЪЩА В ПАРЛАМЕНТА ЧЕ ШОФЬОРЧЕТАТА ....МНОГО НАСЪБРАХА!!!!!

Атанасова прекрасно владее фекалния жаргон! На някоя магистрала ги го е научила?

симо

Теб няма как да те хване.Дори и на магистралата те подминават.

Айде млъкно , ма , Десиславо? Що не си помислиш, че "многото добро" , в което се валяш като свиня в кал, може и да не завърши с добро

Всички боклуци са нагазили тази новина, за да пишат глупости за Атанасова. А защо не си спомнят, че преди година и нещо, един червен лидер каза, че БСП се размножава като СПИН и цели родове прихващат тази "срамна" болест. Това е имала предвид, но кой да помни това? Червените тролове са освен прости, но и късопаметни!

Помним, но не сме глупаци като вас, които не спират да повтарят изречена от друг глупост. Това не е доказателство нито че ти, нито че тази деса -поетеса сте умни - не можете да си измислите дори собствена фраза

Едно си баба знае, едно си бае

А държавните поръчки за фирмата на съпруга на тази дросла по какъв път се прЕдават?

Тя е нагла, защото има власт и пари!

Оригиналният бисер на мъдростта е не на Атанасова, а на бившия медиен съветник и депутат от БКП Антон Кутев.

Като какъв кавал се изявяваш , не мога да те разбера , да не си и ти от ......свиркащите!!?????

а повтаряш глупостите на друг не е признак за ум,

Партията на рекетьорите и проститутките (можеше да мине за плеймейтка, ама е непоправимо сбръчкана). Това нещо определено е свикнало да постига всичко по полов път. На мъжа си бизнеса да оправя, кариера да прави, да я включат в депутатските листи... То мисля, че и Борисов я забърса покрай някаква магистрала или поне път от националната мрежа. Какво друго да измисли, като само това знае.

Ми то Десито много богат опит има и добре знае какво се предава по полов път! Зер така си направи кариерата....

Не ми тряскай минус, а питай някой русенец... Аз не си го измислям.

Това злобно джудже се взе много на сериозно.По нагла и некомпетентна жена няма в България.

Оригиналният бисер на мъдростта е не на Атанасова, а на бившия медиен съветник и депутат от БКП Антон Кутев.

Ами тя що го повтаря, щом е "бисер на мъдростта"?

По тъпа и нагла кучка от тази не съм виждал.Боко ако не си убере змиите от харема от публичното пространство ще загуби и тези избори.

Тази пък куха лейка за каква се мисли?

Деска да се върне в паламенто...........радост за шофьорчетата!!!!

Оригиналният бисер на мъдростта е не на Атанасова, а на бившия медиен съветник и депутат от БКП Антон Кутев.

това е поредното доказателство за тъпотията на герберчетата, само повтарят като папагали чужди мисли. За краденето и далаверите обаче са печени и имунизирани от елементарно възпитание. Не бих могъл и не е моя работа да я оценявам като жена, други са го направили и може би са доволни, щом тая мацка е надигнала толкова високо главата си.

тази стерва скоро ще започне да си пере прашките на ръка. не съм я чул да обели две думи за здравеопазванетовъпреки че се определяше като "тежката артилерия". тя си остава една мръсна кучка

Деси, при тебе всичко се предава по полов път. Само акъл не може, затова си толкова тъпа! Дето има един лаф: К...р да беше, да ти го набия, ама ум не може!

Може да е много тъпа,ама е симпатяга

В Русе легенди се носят за нея...

симо

ТОЧНО като теб....Навит съм ти.

Странно изказване за безполово същество.

Моля,моля.Деси ми е състудентка.Тя добре знае по полов път как се става Депутат ,а преди това други истории .Та тя нали е от харема на на Великият Везир .....Тя си знае цената на половият орган.Използва го не на Дунав мост ,а в Банкя.Вервай те и.Това е пътя.

Като те гледам как пишеш, няма нищо чудно и да ти е състудентка!

Разбира ги Деси половите работи. С тези полови работи депутат и министър стана. Тежка артилерия. Няма толкова нагла и надменна русенска гивенди кат тази, вярвайте ми.

защо, ти по полов път ли я прихвана ма Танаске???

от коие сиело си ма дупетатке???

Аман от такива селяндурки като тази на снимката, които се мислят за гражданки след като вече живеят в София!

не само живеят... направо си живуркат, мнения ръсят... па и ги развеждат нонстоп...

Мдаа, май повечето от ГЕРБ са за инфекциозно-венерическата клиника :)

Колкото и да се фръцкаш си оставаш една провинциална сврака. Само можеш да си мечтаеш за нещо по полов път!

сврака-сврака, ама само може да мечтаеш да преброиш усвоените й мечтите ;)

Устата полов път ли е?

Депутатка или дупедадка? къде е правописната истина? или Де Пут Датка?

Май и лудостта се предава по въздушен път, като гледам видната бивша депутатка от ГЕРБ Десислава Атанасова, бивш юрисконсулт на лудницата.

И простотията се предава по полов път, Дескеее, заедно с много други работи, всичките си ги прихванала

Коментари - Атанасова към БСП: И лъжата се предава по полов път | Днес.dir.bg

Атанасова към БСП: И лъжата се предава по полов път

Бившата депутатка от ГЕРБ Десислава Атанасова нарече лъжа твърдението на Жельо Бойчев от БСП, че не познава новоназначените леви областни управители.

Обратно в новината

Коментари - Атанасова към БСП: И лъжата се предава по полов път | Днес.dir.bg

Коментари

Господи, прибери я тая, че вече повече от 8 години като я видя и чуя простотиите й, които бълва всеки път, умирам от срам, че подобни хора управляват България. Госпожата е едно невероятно недоразумение и срам за женската половина на планетата. Толкова злъч, агресивно поведение и ГЛУПОСТ на едно място рядко се срещат. И всичко това подплатено с просташко самочуствие. Всичко запазена марка на ГЕРБ. ...и не, не съм от БСП...

БРАТЯ БЪЛГАРИ , АКО ИСКАТЕ ДА СЕ СПАСИМ И ДА СПАСИМ ДЕЦАТА СИ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ - ДОСТАТЪЧНО НИ УНИЩОЖИЕХА , НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ , МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ ВЕЧЕ ГО ВИДЯХМЕ- ВЪЛКЪТ КОЖАТА СИ МЕНИ НО НЕ И НРАВА

А за кого бе? за БСП и подлоги, които едно говорят преди избори, а когато ги спечелят правят съвсем друго?

Евааала Десо, пък как "умно" си го рекла. Излизам с предложение за "Златна малинка" при нобеловите награди. А сега да попитам сериозно, това ли ще слуша "матриала" до изборите?

Герб си замина време е за малко комунизъм който между другото е най-добрата форма на управление но истинския комунизъм на Маркс не на Москва.

БСП ДОКАРАВА НЕЩАТА ДО ФАЛИТ ВИНАГИ КОГАТО Е НА ВЛАСТ. ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП, ОЩЕ ЕДИН ФАЛИТ ЩЕ ИМА.

я къжи кога сме били в фалит коя година я къжи защо герб изтегли кредит че не мие ясно кога се тегли кредит при кое управление стана тишете и не мислите или сте на работа

1 Фалит- Луканов 2 Фалит- Жан Виденов 3 Фалит- Тройна коалиция 4 Фалит- БСП + ДПС И не се оправдавай, винаги в тези управления БСП е с голямо мнозинство!!!

Разбира ги жената половите въпроси. Може и дисертация да завърти.

В ГЕРБ отдавна тази полова болест се е превърнала в епидемия. Значи Вожда всички ви оножда и ви е заразил! Истината е,че всеки път когато ББ падне от власт спират фондовете и то с аргументи за извършени нарушение(кражби) от правителството, което до този момент е управлявало. Зщо, мръсни крадци, крещите "Дръжте крадеца"? Видяхме как гебете комисионни от всичко построено.Бидяхме как ни загробихте с милярни заеми, за да откраднете 40-50% като комисионни! Защо не увеличихте пенсиите? Защото от пенсиите КОМИСИОННИ НЯМА!!! 2 милярда за санирене с тройни цени, значи 2/3 сте откраднали! Повече не се обаждайте, народът видя вече истинския ви облик!!!

Стабилно ограничена. В България е много трудно да си глупав и ограничен, защото конкуренцията е много голяма. А в ГЕРБ си имат топла среда за тази конкуренция. А колкото до предаването по полов път- това е доста разпространено занимание за жените- властитутки в ГЕРБ.

Тази ако знае, колко е глупава...

Ами тя е толкова проста, че не може да разбере колко много е проста.

Това си Деси знае, това си бае. Тя нали само по полов път е правила кариера, нищо странно, че само това вижда. До сега се чудех защо устните и имат такава странна форма сега вече ми е ясно - лесно ли се става депутат?! Доста свирки е надула...

Мисля че тази симпатична жена по добре управряваше здравното министерство от ОНЗИ със отпечатъците.Добре че не беше решил да бъдат БЕЛЕЗНИЦИ.

Коментирам последните две изречения - господа, другари и ... вие се сещате - това с харчовете ми е ясно откакто се помня, тях ги можете. Дайте реалната печалба да видим къде отива, нея и до ден днешен не сме видяли! А нали винаги сме на печелившата страна, според вас???

abasador

я виж, каква изненада ни поднесе Десислава, пък аз си мислех, че ГЕРБеристите са най-вече специалисти по Двусемеделните растения. Оказа се, че освен основни познания за Cucurbita - от посоченото по горе семейстео, разбират и са много добре запознати със сексологията. Аз предполагам, че познанията на Десиалава, в тази интересна наука идва само и единствено по научен път, а Не от практическо изучаване. Лек ден.

Юрист консулт ,ама след безсънни нощи в Банкя стана министър на здравеопазването.Това се казва Буда кадрова политика.Колко по некадърни около Буда ,толкова по-добре се прикрива некадърноста му.

Хм, юрисконсултката!!!!! И аз бях такъв, но не говори небивалици, не ти отива!!!!

Kalin

Тази не беше ли оная която Борисов беше забърсал на някакво кръстовище и май я беше и министър направил?Интересно тя имала и мнение;-)

явно е зачената по безполов,генно-модифициран път.Нито жена,нито мъж,нито херматофродит.Просто нищо,затова пък много просто но устато.

Когато чуя или прочета нещо казано от тази жена,винаги се сещам за един афоризъм: "Ужасно е да съзнаваш стабилноста на нечия ограниченост."

Деске, ама вие нямате определен пол, направо сте хермефродити, питате ли ни, и ние се чудим кой сте насреща, а се оказахте нито мъже, нито жени...

На тая не й давайте думата, защото все тъпотии ръси. Боко се е обградил с тъпанари да не му личи неговата тъпанаршина

Много точно написано.За да не изпъква некадърноста на Борисов като управленец ,той се обгради с хора незнаещи и неможещи и то след консултации при него в Банкя.Така от мним пожарникар той искаше да се докаже ,като ,,Специалист по всичко".

Десака герберска метреска.Явно ,че Деска обслужва по извънполов път боса си.

Деска прочетох ,че два пъти си поправяла във Фейсбук думата "емпирично". Моля те учи правописа и не излагай герберите- ние сме доста грамотни. Ти, аз, Цецо, Главчев и Лъчо тъпото сме корифеи на "мислътъ"

ГОСПОЖАТА ТУТУРУТКА ДА СЕ ВРЪЩА В ПАРЛАМЕНТА ЧЕ ШОФЬОРЧЕТАТА ....МНОГО НАСЪБРАХА!!!!!

Атанасова прекрасно владее фекалния жаргон! На някоя магистрала ги го е научила?

симо

Теб няма как да те хване.Дори и на магистралата те подминават.

Айде млъкно , ма , Десиславо? Що не си помислиш, че "многото добро" , в което се валяш като свиня в кал, може и да не завърши с добро

Всички боклуци са нагазили тази новина, за да пишат глупости за Атанасова. А защо не си спомнят, че преди година и нещо, един червен лидер каза, че БСП се размножава като СПИН и цели родове прихващат тази "срамна" болест. Това е имала предвид, но кой да помни това? Червените тролове са освен прости, но и късопаметни!

Помним, но не сме глупаци като вас, които не спират да повтарят изречена от друг глупост. Това не е доказателство нито че ти, нито че тази деса -поетеса сте умни - не можете да си измислите дори собствена фраза

Едно си баба знае, едно си бае

А държавните поръчки за фирмата на съпруга на тази дросла по какъв път се прЕдават?

Тя е нагла, защото има власт и пари!

Оригиналният бисер на мъдростта е не на Атанасова, а на бившия медиен съветник и депутат от БКП Антон Кутев.

Като какъв кавал се изявяваш , не мога да те разбера , да не си и ти от ......свиркащите!!?????

а повтаряш глупостите на друг не е признак за ум,

Партията на рекетьорите и проститутките (можеше да мине за плеймейтка, ама е непоправимо сбръчкана). Това нещо определено е свикнало да постига всичко по полов път. На мъжа си бизнеса да оправя, кариера да прави, да я включат в депутатските листи... То мисля, че и Борисов я забърса покрай някаква магистрала или поне път от националната мрежа. Какво друго да измисли, като само това знае.

Ми то Десито много богат опит има и добре знае какво се предава по полов път! Зер така си направи кариерата....

Не ми тряскай минус, а питай някой русенец... Аз не си го измислям.

Това злобно джудже се взе много на сериозно.По нагла и некомпетентна жена няма в България.

Оригиналният бисер на мъдростта е не на Атанасова, а на бившия медиен съветник и депутат от БКП Антон Кутев.

Ами тя що го повтаря, щом е "бисер на мъдростта"?

По тъпа и нагла кучка от тази не съм виждал.Боко ако не си убере змиите от харема от публичното пространство ще загуби и тези избори.

Тази пък куха лейка за каква се мисли?

Деска да се върне в паламенто...........радост за шофьорчетата!!!!

Оригиналният бисер на мъдростта е не на Атанасова, а на бившия медиен съветник и депутат от БКП Антон Кутев.

това е поредното доказателство за тъпотията на герберчетата, само повтарят като папагали чужди мисли. За краденето и далаверите обаче са печени и имунизирани от елементарно възпитание. Не бих могъл и не е моя работа да я оценявам като жена, други са го направили и може би са доволни, щом тая мацка е надигнала толкова високо главата си.

тази стерва скоро ще започне да си пере прашките на ръка. не съм я чул да обели две думи за здравеопазванетовъпреки че се определяше като "тежката артилерия". тя си остава една мръсна кучка

Деси, при тебе всичко се предава по полов път. Само акъл не може, затова си толкова тъпа! Дето има един лаф: К...р да беше, да ти го набия, ама ум не може!

Може да е много тъпа,ама е симпатяга

В Русе легенди се носят за нея...

симо

ТОЧНО като теб....Навит съм ти.

Странно изказване за безполово същество.

Моля,моля.Деси ми е състудентка.Тя добре знае по полов път как се става Депутат ,а преди това други истории .Та тя нали е от харема на на Великият Везир .....Тя си знае цената на половият орган.Използва го не на Дунав мост ,а в Банкя.Вервай те и.Това е пътя.

Като те гледам как пишеш, няма нищо чудно и да ти е състудентка!

Разбира ги Деси половите работи. С тези полови работи депутат и министър стана. Тежка артилерия. Няма толкова нагла и надменна русенска гивенди кат тази, вярвайте ми.

защо, ти по полов път ли я прихвана ма Танаске???

от коие сиело си ма дупетатке???

Аман от такива селяндурки като тази на снимката, които се мислят за гражданки след като вече живеят в София!

не само живеят... направо си живуркат, мнения ръсят... па и ги развеждат нонстоп...

Мдаа, май повечето от ГЕРБ са за инфекциозно-венерическата клиника :)

Колкото и да се фръцкаш си оставаш една провинциална сврака. Само можеш да си мечтаеш за нещо по полов път!

сврака-сврака, ама само може да мечтаеш да преброиш усвоените й мечтите ;)

Устата полов път ли е?

Депутатка или дупедадка? къде е правописната истина? или Де Пут Датка?

Май и лудостта се предава по въздушен път, като гледам видната бивша депутатка от ГЕРБ Десислава Атанасова, бивш юрисконсулт на лудницата.

И простотията се предава по полов път, Дескеее, заедно с много други работи, всичките си ги прихванала