Телевизии чакат ГЕРБ и БСП да се наканят за дебат

Трите национални медии – NOVA, БНТ и bTV - изразяват готовност да отразят общ предизборен дебат между двете най-големи политически сили у нас – БСП и ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Телевизии чакат ГЕРБ и БСП да се наканят за дебат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХОРАТА станаха животни И животните ХОРА. Излишни са коментарите. 26 си назначиха техни хора по места, а навън нека си чакат колкото си искат. милите бяха на 20, сега са на 46 пребити от работа на запад, с увреждания, няма смисъл, а и мъжете по на 46 с пари строят къщи в ямбол и къде ли не, без семейства, без деца, кво им трябва, нали те са добре, да ви пратим на полето за един ден ще се озъбите, циркаджии, подигравки с народа. а народа чака от тях ПРОМЯНА, а не подмяна и кражба откъдето минете, то данъци ли не увеличихте, то стоки в магазини ли, в аптеки ли, по бензиностанции ли не го сторихте.., на опашка всеки ден се редят на ЛАФКА 7777.бг от 2 лева, та белким им се падне, ама и там удрят на камък. Турците не ги мислете. Те имат роднини. Не дават пари за квартири. От тук вземат неща и там носят и от там купуват и носят, и много често ви обсъждат, че политиците на България ходят в Турция, от там си купуват костюмите, дрангулки джинджифилки, герданчета, пръстенчета, заедно бизбизе са на суфрата, а пред народа обръщат палачинката

из сутрешен печат (хумористично): 2016 в Словакия бяха произведени по 191 кола на 1000 жители . Не че заради тази тенденция жители намаляват, а оставят само коли , живущи в Словакиа . Не , проблем е друг , липса на 14.000 квалифицирани кадри . А бази за обучение на шираци няма . но такива въпроси ни не засягат . Защото ретро емиграция от коли посетили РБ е не познато явление . Така че , мили Словаци , нямате бази за обучението ? Да Ви организираме екскурси до РБ. Има за всяка специалност.

БСП, пак не са огледали нещата! Те не знаят ли, че водещи на такъв дебат ще бъдат Антон Хекимян, Виктор Николаев и Ани Цолова! Това не са журналисти! Това са отявлени партийни пропагандатори на ГЕРБ! Те ще създават медиен комфорт на ГЕРБ и Бойко Борисов и Ще апострофират и ехидничат срещу Нинова непрекъснато! БСП, нямат интерес от участие в гласена комбина срещу тях!

споко Герп няма да загуби на изборите.... ще си купят бота чрез турчолята

ГЕРБ губят електорат , ЗАЩО ? ЗАЩОТО НЕ ИЗПЪЛНИХА , ТОВА КОЕТО ОБЕЩАХА , НАЙ-ВЕЧЕ НИТО ЕДНА РЕФОРМА , И НИТО ЕДИН ОСЪДЕН КРАДЕЦ ОТ ВИСШИЯТ ''ПИЛОТАЖ'' НА ДЪРЖАВАТА .

Да направят едно клипче по телевизиите за възрастни. Ще счупят рекорда по гледа.

Г-жа Нинова да съгласува някои свой инициативи в политиката на БСП със съответните потърпевши като Банковия сектор ( касаещи намаление или безлихвени заеми за млади семейства, фондове за саниране и за стимулиране на бизнеса на инициативни млади хора и т.н.)Защото един пропуск и цялата БСП програма отива на кино- никой няма да повярва.

А хората дали чакат. Ако искат да дебатират на ливадата. И без това журналистите ще изопачат дебата през 'рамковата политика' на медията. Ще има гръмки заглавия в Дума: "кУрнелия смаза Бойко", на други места ще има "Бойко разби БСП" . . . и така. НародЪТ . . . . . . а бе кой го боли за норода!

Сами ще си преценяваме! Нямаме нужда от преводачи...или за единия ще имаме нужда от обяснения..

Корнелий

Не знам за кой ще имате обяснения, ама със сигурност ще има нужда за едната червена лампа, дето да светва при всяка лъжа. Също подозирам, че отвори ли си устата - лампата ще светва!

Какво се правят - всичко е нагласено отдавна и трите национални телевизии са част от управляващата ни мафия! Цирка им е пределно ясен!

Дебатът между Бойко и г-жа Лъжа трябва да бъде ретроспективен анализ на управлението на България от правителствата на ГЕРБ и БСП. Кой е ощетил България и българския народ и коя пария е сътворила нещо за страната и населението. Иначе, няма какво да чуем от обещанията на Нинова, нито от компроматите и.

главен проблем е липса на специалисти . И дали това може да се преодолее , но как ? В здравеопасването обучават ги , но после тръгват чужбина . Даже в сектори с почти нулева квалификация , нпр. хотел- и ресторанторство , липса на кадри . Към ниски заплати се добави несигурно работно място , неспазване на трудово договорно законодателство , неплащанена добавки, придобивки , вноски към социални фондове . А това не е нито изобретение нито постижение на едно или друго , на един или друг вид управление . Това си е реалността от 1991 насам .

Прани гащи сър!

По добре да няма дебат.Защоли ? Защото ще станем отново за смях пред света.Първо- казва се двубой между лидери.В случая има само един лидер,нали е лидерска партия.Г-жа Нинова епредседател на БСП,но ме е лидер на партията.Лидера не се избира,а се доказва с много,много работа,а.не приказки.От отношението и на чужди ръководители към бившия премиер,се вижда и уважението към него.Има едно понятие,лични качества.В това проявите на Лидера са осезателни.Кандидата за лидер,г-жа Нинова,полага много усилия,но е притеснително,че е много възможно да станем свидели на махленски приказки.Трудно се овладяват мераците за власт.Генерала успява да съхрани спокойствие и доказва реални направени неща,а г-жа Нинова трябва да ги оборва .Тук всеки на нейно место ,трябва да има търпимоста,и спокойно,без.нерви,без (по мъжки),ще спечели повече.А това не се придобива.с обиди,закани или висок глас.Това или го имаш природно или не.От всяко дърво свирка не става.

Давай бате Бойко.Сега ти се е паднало да възседнеш дъртата кобила.

ДА РАЗКАЖЕШ ЗА ЛОШИЯТ МАТРИАЛ, ЗА ДЕДО ТИ И ЗА ВИНЕТУ.

от шубе и ще осмърди цялото НДК.

Хляб за журналята и сеир за публиката.Резултат нулев.

Корни печели. Ако избяга...ще падне УУУУУУууу! Ако отиде ..какъвто е оратор,пак Уууууу! Ако съм му ПР,ще го посъветвам все пак да отиде...поне после джурналята може нещо да поизвъртят... А иначе... ще има "Винету е страхливец".

Урвичката Корни с голямо "К" отпред няправо затапи моя Ур с много голям "К"

Корни ще го разбие!

Да ще се държи като селска клюкарка. Не мога да разбера ,защо Корнелия Нинова толкова се е амбицирала след като за всички е ясно ,че тя не може да бъде министър председател на България когато поемем председателството на ЕС.

Не съм ни за едните, нито за другите щото двете формации са еднояйчни на партията Майка. Целуването на ръцете на Бащицата за Прошка обаче беше върхът- сцена достойна Копола да я вклюзи в първата част на трилогията си!

Предлагавм да им дадат по един ятаган и да се дуелират,кой-кого,а в действителност заедно папат.Защо си мислят,че електората им пасе .По ще спечелят ,ако не се показват и си мълчат.

хахахахахахахахаха, и едните и другите са се побъркали, честно, то не е избор на време, място, условия, контра-условия, реконтра условия... човек почти остава с впечатлението, че съдбата на целокупното човечество зависи от мъдрите им слова на "дебата" :)))))

Директорите на "Новини" на националните телевизии имат нужда от психиатър, вече не от психолог. Ето централните новини от вчера: 1. Първо убийство. 2. Второ убийство. 3. Бунт в Пирогов. Ти имаш ли диплома бе? Дете няма да може да ходи на преглед. 4. Дете не може да бъде трансплантирано. Пилософ махнат. Хаос. 5. Трето убийство. Колоездач. Мноого професионално и обществено опасно. Психарите под запрещение за участие в каквато и да е обществена дейност, камо ли в организационна.

По-скоро,"Да се наканят за телевизионно шоу!"

Голям сеир ще бъде.Машалла.Двама комунисти :Единият милиционеркомунист ,а другарката само комунист.

Тая тема Бацето то е запекла. Требе му пургатив таблетки.

Голям сеир ще бъде.Машалла.

В никакъв случай дебат с бесни комунисти. Хора с черно и престъпно минало предавали и майка си и баща си, с позорно настояще, с лъжливи обещания за бъдещето , алчни за власт , но сринали до дъното 5 пъти държавата винаги когато са на власт . Присвоили парите на народа, раздадени им в червените куфарчета и станали за една нощ капиталисти-милионери. Дебат ? Между хора на действието с доказани постигнати резултати и продажни предатели на България, изритани от целия демократичен свят. Не са сложили два камъка един върху друг, не са съградили нищо докато управляваха толкова години , сега отричат и омаловажават постигнатото.Няма допирни точки с такива нагли, самозабравили се , алчни за власт некадърни лицемери. Какъв дебат ?

Комуниста Борисов имаш в предвид, нали? Щото Нинова никога не е била в БКП.

А стига си дъвкал едно и също! Не можа ли да измислиш нещо по умно?

точно ще говори Нинова с Борисов. За магнолиите или за пожарогАсенето. Щото още Орешарски му беше казал на Борисов да не се изказва по финансови, а и икономически теми. Може би ще обсъждат световния принос на България в прикриването на кражбите и корупцията със закони, послушни калинки, услужливи медии, подкупни съдии и зависима прокуратура.

И голи да излязат двамата в кал да се борят ( да не кажа в нещо друго, че ще ме изтрият), и на пилон да се въртят, пак не са ми интересни.

Отвратителни комунисти, още чувате залповете на Аврора! Ще си останете с тях, пак ще бъдете в опозиция!!!

Не залповете на Аврора, а празния си тумбак чувам аз. Беднотия, разруха, масова МРЗ в провинцията, обезлюдяване, престъпност и безкрайни кражби, все по-добре организирани от ГЕРБ. Няма здравеопазване в провинцията, а образованието в този му вид е пак едно крадене на пари. Това чувам аз.

Госпожа Лъжа(НИНОВА) ще ти го напълни, надявай се!

И кои няма да са в опозиция? Комунистите Борисов и Цачева ли? Я кажи ако вълк се преименува на овца, ще започне ли да пасе??????

Нещо си се объркал... ГЕРБ беше на власт, не в опозиция.

ми е много развит.Не ги понасям и се ужасявам.Не ги искам.Те се съобразяват единствено с "началниците" си,не с народа и всичко което кажат сега е лъжа и измама.Ужасявам се от тези продажни партийни "лидери"-от тях очаквам унищожение,антагонизъм,геноцид на собствения народ в угода на ЕС,ЕК,СЕТА,ТТПИ,Сорос,ХК,цигани,арабска сган.Всичко само Не и просперитет за българите.Тези са купени и то много скъпо и работят п/в България.

НАРОДА НЕ ЖЕЛАЕ ДА ГИ ВИЖДА , ТЕ СЕ ПОДРЕДИЛИ ДА ГИ ИЗБИРАМЕ ПАК .ВСИЧКИ СТЕ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ .МАХАЙТЕ СЕ ИНАЧЕ НАРОДА ЩЕ ВИ МАХНЕ НАСИЛА

Медиите вместо да чакат политиците да кажат нещо, да земат да покажат какво реално вършат.

Телевизии чакат ГЕРБ и БСП да се НА(канят за д)ЕБАТ?

как да се скрие от пряк сблъсък с Нинова,или както обикновено да я обвини че тя проваля дебата. НО тя оповести позициата си по БТВ А те е ..Ние не сме конферансиета на екипите си,както иска Борисов.

Герберите настояват първо лидер плюс екипи, за да скрият БХ-та простотия. После, между лидерите, няма да останат теми за коментиране. Винету се е паникьосал и то здраво !

ДВАМА КОМУНИСТИ ЩЕ СЕ ПРАВЯТ НА ДИМОКРАТИ.ПО ПРИНЦИП И КАРАКАЧАНОВ Е ТАКЪВ.

Нинова никога!

Като знам на измислените лидери миналото, какво да очаквам от бъдещето?

Нинова е кавгаджийка, ТЯ не може да комуникира. От злост си губи мисълта, напада, хвърля обвинения наляво и надясно за каквото се досети в момента. Изнервена и арогантна. Атакува за да се защитава, понеже има огромни грехове. Объркана е, защото не е чиста. Просто не става за тая работа, повече ще и прилича длъжността ЛАТИФУНДИСТКА, но в Северна Корея. Не бих се явил на дебат с нея, обидно е. Гаранция, че ще унижи Борисов чрез необосновани нападки с продължение, за това много я бива. Представям си, по какъв начин се е добрала толкова млада до председател на съвета на директорите на Техноимпекс и Техноимпортекспорт, а в последствие как ли е оглавила и приватизация на първото дружество. Вероятно с напориста наглост и сервилничене. Нинова да се пребере в миша дупка и да не обърква многострадалния народ. Не съм трол.

много спокойно си говори жената. Ако не ви отърва,това е друга работа! Дори не иска да дава лична оценка на Борисов...въпреки че Хекимян настоява.

Цяла сутрин превключвам на всички канали, но не видях Нинова да говори - по скоро по Нова обявиха, но не се показа. Пак ме объркаха.

Към 8:28 Нинова вероятно вече е решила да не дава оценка и да не лъже като м......а. Може би, защото преди един ден тук в един сайт имаше 900 негативни коментара срещу нея. Може пък да е поумняла вече.Ти не си ги прочел?

То пък ГЕРБ един екип има мале мила некви младоци от консултантски фирми ги направил министри и им дърпа ушите като на малки деца...

Престанете да изливате гняв и злоба! С поведението си създавате напрежение между хората, по този начин няма да променим България. Добре ще е да седнете и с общи усилия да обсъдите програма, която да промени живита на нарида.България умир, благодарение на неразумното поведение на всички партии. Направете нещо разумно, нали обединението прави силата. Разберете, че не сте велики щом се намираме в такава безисходица. Вземете се в ръце, обединете се в името на България! Трудно е, но го направете заради изстрадалия български народ. Той незаслужава подобна участ.

Никой никога не може да направи НИЩО, заедно с него..освен ако не му е авер...и то е до време. Той не е надежен партньор.

Да, но за да се добереш до кокала след като твоята партия нагло е обрала България и за 27 г. нищо добро не е сторила е много трудно. Това се отнася за лъжливата Корнелия. Имам вече изградено мнение, така, че без дебати Нинова. Зная какво ще кажеш - едно и също сипеш от както си изгряла като политическа звезда.

на политическия хоризонт. Има идеи и прави реформи..първо парлтията си,а надявам се и в управлението на държавата. Важно е да имаш собствена мисъл в главата си! Тя я ИМА,за разлика от Борисов.

Великия ББ иска да се скрие между екипа си страхувайки се от Корнелия!

Борисов не желае към момента лидерски сблъсък. Той иска само да представим двамата екипите си ..и те да продължат. НИЕ НЕ СМЕ КОНФЕРАСИЕТА. Борисов бяга от лидерски сблъсък!

Справедливо би било Корни да говори 3 минути, а БХ да отговаря в рамките на 10 секунди за да не си губи мисълта - хахахахаххха

единственият вариант да ги гледам тези двамата е ако снимат порно. И без това толкова енергия се е натрупала между тях, що не вземат да освободят напрежението?

сeга Курвелия ще покаже как професионално се върти задник - след като поканиха Борисов, сега търсят начин да изклинчат

Дебат между доносници и шофьори!! Абе българи, защо сме по прости от румънците? Съседите разстреляха вожда си, а ние ще гледаме дебат между портиера на нашия вожд и неговите лакеи??!! Докога ще сме ....

Най-голямата грешка на Бойко ще е да отиде на дебат с тези крадливи кресльовци!Ами те няма какво да губят!Само са крали,камък след тях не остава!Гледам го оня охлюв вчера на дебата,ами той се пенеше и ги смиташе като майка си Курнелка,инфаркт щеше да получи плешивата свинка! Народа знае и ще ги накаже за лъжите и кухите обещания,за Белене,Цанков Камък и КТБ,ЗА ИЗЧЕЗНАЛИТЕ ПО ТЯХНО ВРЕМЕ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ...

Първо "лъжата" да продуха тиквата, а след това тиквата да опраска лъжата, големо шоу.