ГЕРБ обяви, че приема условията на БСП за дебат

Дебатът между ГЕРБ и БСП ще се проведе на 1 март в НДК. За това са се договорили екипите на двете партии и трите национални телевизии.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ обяви, че приема условията на БСП за дебат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ГЕРБ не изпълни нито едно обещание , а именно : ---Нито една реформа в Съд. система , която е НАЙ-ВАЖНАТА . ---Нито една реформа и в държавните институции . ---Нито един осъден престъпник от висшите етажи на властта . ---Пълен провал в здравеопазването и във всички останали сектори на всички министерства. РЕЗУЛТАТ , СЪЩИЯТ : ---''БЪЛГАРИЯ , НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ". Всички доклади за България от ЕК на ЕС са константни : ---''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ,..........НА ВСИЧКИ НИВА "... СЪЩИТЕ РЕЗУЛТАТИ ПОСТИГНАХА И ,....БСП,ДПС,НДСВ даже и НАЙ-ОБИДНОТО : ---Всеки 2-ри в Бг , е неграмотен . ---Всеки 3-ти е безработен . ---България е на 1-во място в Европа , и на 6-то в СВЕТА , по СМЪРТНОСТ .... ДА ''БЛАГОДАРИМ'' , НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ЗА НЕИСТОВИТЕ НАПЪНИ С КОИТО ПОСТИГНАХА ТАКИВА СТРАХОТНИ ''РЕЗУЛТАТИ ''.

Селски цирк с бездарни клоуни. Глупаци Изборите няма да променят скапаната БГ държава с нищо, нито ще ви направят живота по-добър. Просто ще изберете кои да са главните крадци за следващите 4 години. Това е. Пък вие ако щете, гласувайте и за Райко удавника - все тая.

Че той и Боко има едно и дъщеря му дойде тук от щатите. Тетка Татева и тя един път се напънала и нейния син и той в щатите. Питай и тях. Ама как кратуните ви да разберат , че БСП и ГЕРБ са двете страни на една и съща монета с надпис 45+28 години БКП/ДС?

ТОВА БСП НЕ ГО ЛИ ЗАБРАНИХА? В РУСИЯ И БИВШИЯ СОЦБЛОК ОТДАВНА ГИ ЗАБРАНИХА БКП-ТАТА. ВРЕДНИ И КРАДЛИВИ СА. НЯМА СТРАНА, КОЯТО ДА НЕ СА СЪСИПАЛИ. ПОГЛЕДНЕТЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ И Я СРАВНЕТЕ С ЮЖНА...

Не са. Боко Тиквата обеща да го забрани в края на 38 му мандат- 2170 година на 35 май- ден шестък. Тогава щял да си хвърли и членската книжка от бай тошовото БКП ,да качи всички досиета в интернет и да направи лустрация на агентите на ДС. Като истински десен демократ.

Сбъркано е заглавието. Трябва да е: Циркът за балъци "ГЕРБ и БСП" ще даде поредното си представление на 1 март в НДК"

Добре бе маму стара , защо Борисов се дърпа като девственица и бяга от директен лидерски дебат !??? Наистина,Никога никъде по света , не сме виждали Дебатмежду Лидери..с подкрепления? Какъв Пемиер е този ,който на един дебат като мъж се страхува да излезе !!??

Би ли посочил къде в статията пише това което твърдиш?

с Корнелия.Просто не му се спори с тази меко казано проста жена и да участва с нея в една махленска разправия.Той не бяга и няма от какво да се опасява.Икономическите Резултати от управлението на ГЕРБ са повече от ясни и добри.

Имаше си 43 НС за дебатиране колкото им душа иска. Като го изчерпаха, сега първо да си покажат вносните бележки за финансиране на извънредните избори от партийните субсидии - пропорционално. Това е политическата отговорност за изчерпването. Може да помогне и държавата с Извънредни изборни тиражи на лотарията примерно, предавани по трите телевизии.

Двете групировки да отделят достатъчно време при дебата на парите за санирането.Със 2 млрд лв могат да се построят 55 555 жилища по 60 км. м.-нови,неупотребявани!

ПО 36 000 ЛЕВА? 18 000 ЕВРО? ТИ КОЛИБИ В ГЕТОТО ЛИ СМЯТАШ? НЯМА ТАКИВА ЦЕНИ.

В сметката не влизат кражбите и комисионните.

И аз мога да ти дам една опорна точка- Симитли.

За мен БСП просто не им се отдава това да управляват държавата , те просто си не могат , много провали особено пък в коалиция ... , досега с атака , и дпс , преди с ндсв и дпс - пълен ужас за страната настава! За правителството им на Жан Виденов пък и не искам да си го спомням!

То щото на Тиквата много му се удава управлението, та два пъти хвърля оставка. Затова сега ни предстои такъв избор - между лйно и гоно.

да неглижират останалите партии, да създадат у хората усещането ,че няма други ще се стоварят като бумеранг върху двете комунистически отрочета.Хората не са толкова глупави ,за да не разберат измамата и да ги накажат като на изборите ги изхвърлят и двете партии от челните места.Нека троловете се поуспокоят ,тяхното няма кой да го вземе.Залога е много по голям от надниците на тролещите.

Мишока се тресе от страх да излезе сам срещу Куни, цяла България за сетен път да види тъпотията му. Не, че екипа му е по-умен, той сътвори пълен хаос в ресорите си.

Задължително да подложат Винету на допинг тест преди дебата!

Кой пък е толкова луд, че да се интересува точно от дебата на тези две партии!?

Искам да гласувам ама немам желание. Може пък да кажат дали ше има индиксация тъз година. По 50 ли ши дават, по 60 ли?

Дебатите да се заснемат със офииално разрешени СРС и прокуратурата да започне работа по взаимно изнесените обвинения-ще бъде интересно!

Да бе, сеираджия! Ти правиш ли СРС-та и бегаш ли да ги носиш в прокуратурата кога се джанкате с жена ти или само съседите отнасят шума от гюрултията ви, а?

Ууникална идея.

Корни ще бие Бо, а на бас :)))

РУСКА КОЛА И ЖЕНСКА УСТА СЕ ЗАТВАРЯ СЪС СИЛА-Пиперудката МАЯ и сесра и Корни...им липсват парвите7 години....

Къща се строи : първо основи ,второ етажи и трето обитатели с обзавеждане. БОЙКО БОРИСОВ построи основите на БЪЛГАРИЯ- ИНФРАСТРУКТУРАТА , -етажите -строителство в всички населени места и трето обитатели икономически растеж ,които ще донесе повишаване на жизненото равнище на хората :пенсии ,заплати и работа чрез новите заводи. Това е направил държавника БОЙКО , но крушовската кумбула Курнела,както и кюстендилската слива Мая Общата не могат да покажат и нито един от тези етапи ,освен ограбване с куфарчета и фалит на банки и създаване на комунисти капиталисти и мафиоти.

Защо ще има дебат само между 2 партии? Да не би партийния живот у нас вече да е на 2 скорости? Това ще е тотална катастрофа на политическата порнография. Ще се изсипват фалшиви рогове на изобилие в бъдеще неслучващо се и нито дума за КТБ, сарайско-ченгесарското задкулисие, енергийните кражби и поръчковата прокуратура. Не очаквам нищо конкретно по темите, само детински заяждания и обвинения.

До сега не чух никоя партия освен БСП че категорично няма да пристане на ГЕРБЕРАСИТЕ. Макар и с нежелание ще гласувам за тях само и само Тиквата да се махне от хоризонта. За жалост хората нямат кой знае какъв избор едно говорят преди изборите, а после се обладават един друг като в най долен бардак.

Пижоооо! Миналия път пак за ДПС гласува. Какъв Бойко.. ти си си червен

Калинке обичам те въпреки, че си от ГЕРБЕРАСИТЕ. Ти би се отдала на всеки.

И като се махне Тиквата кой ще доиде Курнелия -от трън та на глог. Внимавай какво си пожелаваш , че ако се сбъдне...

ха,ха,ха...Пижо и Пенда на предизборен дебат.Че дебатират :Оно е червено,оно е бело".Цирка започвааа... .

Бойко Борисов ще допусне голяма грешка, ако се съгласи на дебат с Нинова, защото тя е програмиран с опорни точки политик и това личи от истеричния и начин на говорене и повтаряне на едни и същи фрази.

КОЛКО ПОКОЛЕНИЯ КОМУНИСТИ ТРЯБВА ДА СТЕ НА ВЛАСТ,ЗА ДА УНИЩОЖИТЕ И МАЛКО ОСТАНАЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ??? НЕ ДРУГАРКО НИНОВА-НАРОДА НЕ ВИ ИСКА ...МАЙ СЕ САМОЗАБРАВИХТЕ САМО ЗА МЕСЕЦ???ПОВЯРВАХТЕ ЧЕ СТЕ НЕЗАМЕНИМИ ...???НЕ НАРОДНАТА ПАМЕТ НЕ Е ТОЛКОВА ПЛИТКА,КОЛКОТО ВИ СЕ ИСКА...ПОМНИМ 1945-1989-СРАМНО ВРЕМЕ

А ние помним как докато се сражавахме на ШИПКА--вие крадяхте от турските села добитъка и земята --после как забогатяхте истиснахте народа за шията ---как вкарахте България в 2 национални катастрофи и как избихге в Княжево и Западен парк възстаналите български войници уморени от вас от глад --как периода 1923 -1934 г --напълнихте концлагерите и избихте над 20 000 земеделци иработници --помним как се подложихте на фашистите периода 1939-1945 г и загубихме завинаги македония заради вас -и какв тоя период избихте още 10-15 000 човека ПОМВИМ--Вие сте дядо Въльо--предателя на Бенковски --вие сте палачът Халачев --вие сте БОКО ТИКВАТА БОРИСОВ

ЧЕ МНОГО СТАР СТЕ-ДА ПОМНИТЕ БИТКИТЕ НА ШИПКА...ВОЙНИТЕ-ЗА ВАШЕ СВЕДЕНИЕ БАЩА МИ СЕ Е БИЛ ПРИ ДРАВА,БИЛЕРЕМСИСТ,КОМУНИСТ-НО ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС -ТОЙ НИ НАУЧИ НА ЧЕСТНОСТ--ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ ТАЗИ ДУМА???ДА ТОЙ БЕШЕ ИСТИНСКИ КОМУНИСТ--НЕ ПОЛЗВАШЕ ПРЕВИЛЕГИИИ НИКАКВИ... А ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ БОЯДИСАНИ ИЗЧАДИЯ... АЗ СЕ ГОРДЕЯ С БАЩА СИ ,А ВАШИТЕ ДЕЦА ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАТ ОТ ВАС...

Искам Нинова да пита хамелеона Борисов --Той като връща историята назад 100 години с цел да скара българите в името на КОКЪЛА който преследва и нарича социалистите --убиици--терористи- взривявли това-- убили онзи-----ТОЙ и кучетата му телепортирани също 100 години назад--към кого се оприличава --Към ТИЯ ДЕТО РЯЗАХА ГЛАВИ В ЯСТРЕБИНО ? -КЪМ ИГРАЕЩИТЕ КЪРВАВИ ХОРА ПО СЕЛАТА -ГЕо МИЛЕВ --към ЧОРБАДЖИИТЕ -предавали ЛЕВСКИ --КЪМ КОИ ? И как стана партиен член и не си даваше партииния билет --зада напусне ПОЖАРНАТА дето се бе стаел и стана МУТРА --да граби хората НЕКА който иска --попита мръсната МУТРА-недостреляна!

ДРУГАРЮ КУМОНИСТ-Вие които оставихте кокалите на МНООГО ХОРА по ЛАГЕРИТЕ...и КОЛКО ОСЪДЕНИ ИМА ЗА ТОВА??? Знаете ли четох наистина исторически книги-как царете са били всер хората(не в брондирани коли)как ПАТРИАРСИТЕ- СА БЛАГОСЛАВЯЛИ НАРОДА...А ВИЕ ИЗКРАДАХТЕ ДАРЖАВАТА.... ТРЯБВАШЕ ДА СВЪРШИТЕ КАТО ЧАУШЕСКО...

В България 1989г нямаше комунисти Комунист беше Станке Димитров --и около 50 човека --които за идея бяха готови да умрат и умряха Ако в Бг имаше 100 човека честни комунисти -България щеше да е ИРЗАЕЛ на света сега Но Запада взе мозъците на хората

ГЕРББСП.... Големият дЕБАТ ще се проведе на 01.03. Резултата ще е ясен на 26.03. Ебият ще е българския народ ...отново !

Тиквата си шие ЖЕЛЕЗНИ гащи-знае Нинова как ще му го НАБИЕ!:))

Трябва да се дава възможност за изява и на по- малките партии.

ГЕРБ-мутри, пък БСП-турци, а ся избери....

симо

ВСИЧКИ са Български граждани.

Гласуваш за герб и всичко е, както сега мигранти, насилие над полицаите и над местното население от мигрантите,които храним! Гласуваш за Бсп с мисълта да се промени това, получаваш СЕТА, като Сергей станишев се ОБЪРКАЛ и по погрешка, пуснал вота си за СЕТА ксексексексе:) На всичко отгоре Бсп са по либерално настроени и от Герб, от постановление 208 ни вопъл ни стон, а Нато е в България, вече и ни окупира! И за да запазят статуквото, готвят коалиция МЕЖДУ двете умрели партии, само това ги оставя на власт!

"Българио, за тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях, и те за теб достойни, майко, бяха. И твойто име само кат мълвяха, умираха без страх." Родина мила, Майко Българийо, днес няма кой да умре за теб, не се надявай и недей да чакаш.

Аз съм на 18 години и ще ми е първо гласуване и не съм много ориентиран. Но май ще гласувам за Корнелия, всички в семейството ще гласуват за нея и най-вече бабите ми ме посъветваха да подкрепя точно нея. Дано да е добра.

Никога, не съм усещал Българския народ, да е толкова разочарован и от Бсп и Герб и да е с ясното съзнание да не гласува, нито за едните умрели кучета, нито за другите четириноги! Те и герб и бсп, още не знаят, че са умрели от 2017 година!

Добра е,моето дете.Добра е може би за баба ти,която ,би трябвало да те запознае с историята на тази престъпна организация,наречена БСП.Баба ти ще си отиде от този свят,и ти ще разбереш ,че тя те е подвела.Аз,също съм баба,но никога няма да причиня това на моите внуци.Достатъчно е,че откраднаха от мен всичко,младост,пенсионни фондове,къщата ми,спестените ми пари за да заблудя и внуците си.Зад,красивите обещания,се крият пъклените им замисли.Ако баба ти е изкуфяла,прочети сам ,има достатъчно материяли.Не слушай никого.Мисли за собственото си бъдеще!

Ще гласувам а този, който върне софийското жителство.

От коя година назад , да се не наложи да те изселват и тебе?

И аз, и този път като ми дадат жителство с апартамент ще го взема. А не като баща ми лека му пръст, да ходя да шибам по морето. Между другото твоят баща жителството с апартамент ли го взе или е бил заврян зет???

Почвай в градския и ще ти дадем квартира!

Курнелия+Бойко=ГОРЧИВО, ГОРЧИВО... ТОЙ я покани за след изборите да седнели на една маса, защото Бсп били с по Натовски нагласи от Герб дори.... Това му бяха думите, преди седмица по БНР...

Нещо като "Първи април", но изтеглено един месец по- рано.

ZA REZIL

Истината е, че бсп и герб са партньори в "бизнеса" , както са партньори и дпс и "националистите" , пардон съветските националсоциалисти :((( марешки е следващия Жорж Ганчев, пардон никой лай дудуков :((( Малкото нормални политици са притиснати от мафиотската медийна среда в България :((( България - страната на телефонните и телевизионни измамници :((( Бедни сме , защото го заслужаваме :(((

не си струва вече да се четат форумите. Само партийни тролове.

Дерби мач между А отбора и Б отбора на БКП/ДС. Заслужават освиркване, замеряне с камъни , 28 години затвор и конфискация на накраденото имущество.

Този вид дебати малко са демоде. В днешно време лидерите един след друг се изправят пред аудитория, която им задава въпроси. Иначе двамата си подготвят едни монолози пълни с лъжи.

що само тия бре?

Пази Боже крадливите и нагли комунисти да не захапят властта, защото после комуниста дупе дава власт не дава.

Гледам "Свещената красота" и в същото време виждам нашата действителност лишена от всякаква изисканост и чувствителност. Ужасно е да се чувстваш като не на мястото си. Бих извикал: "Това е грозна лъжа!" Нинова обещава комунизъм! Това е нечувано! Борисов обещава усмивки и поредни строежи, защото тук хората не умеят да правят друго освен да са подизпълнители. И как да не си подизпълнител на дебелия гъз, който си има съдии и прокурори? Държава на неосъществимите лъжи за народ, който гледа с отворена уста и гласува за унищожителите си. Беден, защото е прост и прост, защото е мързелив, за да бъде нещо достойно за уважение. И ще трябва да изтърпим привидния им дебат- каква досада за всеки, който е учил да рисува с боички или да свири на пияно!

Корниту ши гу извика да се разберат кат маже

ФЕОДАЛА,ОТНОВО СЕ ОПИТВА ДА СЕ СКРИЕ ЗАД НЯКАКЪВ "ЕКИП"!!!ЯВЯВАТ СЕ НА ДЕБАТ ТЕЗИ,КОИТО НАИСТИНА НОСЯТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ОТГОВОРНОСТ ИЛИ ФЕОДАЛА НЯМА КУРАЖА ДА ГО НАПРАВИ!!!

лъже като дърт циганин ден и нощ за да се намъкне отново във властта за да краде! Тоя патологичен лъжец дето преди време излъга че дядо му бил Николапетковист. Още преди да съществува понятието. Боклук лъжлив. Народа те изпира и пак ще ти забие як шут в тлъстия дирник!

Откакто Борисов и с Москов сътвориха реформа в здравеопазването, по един випуск медици напуска България всяка година. Европейската комисия критикува страната ни за лошия достъп до здравеопазване. Според лекарския съюз причините за огромния брой напускащи страната медици са "липсата за възможност за кариерно израстване, неясните правила и затруднение при специализация, невъзможността за прилагане на нови технологии и иновативни лечения, непрекъснато променящата се нормативна база, чувството на безперспективност, липсата на достойно заплащане"

Що? Преди Борисов не напускаха ли медици?

вие, комунягите нямате срам, другарю !!!

С тези продажни боклуци тв водещите няма да има кой да зададе важните въпроси.