Два гласа не стигнаха БСП да изключи Кадиев от групата си

Само 2 гласа не стигнаха на БСП да отстрани Георги Кадиев от парламентарната си група. За изгонването му бяха нужни две трети от гласовете, или 26 гласа.

Обратно в новината

Коментари - Два гласа не стигнаха БСП да изключи Кадиев от групата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не изключвайте Кадиев, ами закривайте партията. Тя беше най вредното зло през годините за България.

нов киор фичек подхварлен от кадиев. тои сас овчя си поглед това ли речи цхе е наи-важно да се речава в парламента? занимават се само с изборни правила и глупости - които не променят, само се дяфкат. целта е времето да минава -заплатите да си ги полуцхават и следвачтят мандат пак сачтите изроди. чте видите колко дни чте се дикутира това в парламента. това ли е наи- големят проблем в тази дарява . всицки са гадни начело з бсп и овчят поглед- кадиев. заслуяват - народен сад- като след 09.09.19ч4 затова че тунеядстват и крадат на гарба на изнемочтелите бг граждани-данакоплаци! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тия номера с грешките в правописа ги предавай другаде.

Жалко за БСП, че не изключи Кадиев.Той самият не знае какъв е,но ние знаем,че е вреден.

Манолова е хиена. Не и дреме ни за Кадиев, ни за ярки лица, ни за плурализъм в партията. Тя ще се възползва от всяка грешка на Миков за да го бутне от стола. Ако козните и се провалят ще си направи собствена партийка, като Дончева и Първатката.

До преди година БСП-то се гушкаха с ДПС и бяха първи приятелчета. Нещо като чичко Хитлер и чичко Сталин в периода 1939-1941. Докато са си разпределяли Европа. Та чак и родните комундета се с еобръщали към Хитлер с "другарю" И после след като ДПС-то напуснаха коалицията на Обущарски, изведнаж станаха най-големите гадове. Според БСП. Много подобна ситуация на ранната сутрин на 22 юни 1941, когато за половин час другарят Хитлер стана най-големия гад на планетата. Според др. Сталин, разбира се. и естествено според родните комундета. За няколо часа смениха боята. Или резбата. В сучая с ДПС-то може би наистина са сменили и резбата. Кадиев му е през члена дали ще го изключат от групата на БСП. Но той не може и не иска непрестанно да върти гъзицата, както правят от висшето ръководство на БСП. Ако си се прегръщал довчера с турчолята ще си носиш последствията. Пък после да му мислиш кого ще обявяваш за приятел. На два пъти ДПС изхвърли БСП от политиката. Като турски ТИР-аджия долнопробна мгистрална курва. Но на БСП-то така и не им дойде акъла в главата. Човек с еразличава от маймуната главно по това че не прави една грешка два пъти поседователно. на това очива известния изследователки метод "на пробите и грешките". Но явно в БСП-то нивото е такова че на са отишло по-далеч от павианите. А един павиан от Планетата на маймуните неможе да понася нормален човек да му дава акъл.

Ние в Пресцентъра на БКП сме много учудени от резултата. Смятаме да проведем вътрешно разследване защо не ни стигнаха два гласа и кои са те.

Тази БСП трябва да се самоизключи,саморазтури защото тя е един от главните виновници за хала на държвата.Свърши ерта на тези камофлажни социалисти никой не им вярва вече.

Йемем ти партията - казваше Друже Тито!:)))

Два гласа не стигнаха БСП да изключи Кадиев от групата си Изключете го и него , единственият що годе нормален човек в БСП.

КАДИЕВ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ В ПАРЛАМЕНТА, НИТО ПЪК В БСП! Той е най- подлия от всички в БСП! сАМО СЕ КИЧИ КАНТО СОЦИАЛИСТ, НО ПРЕСТЪПЕН ИЗПОЛЗВАЧ ПО ПАРТИЙНА ЛИНИЯ! нА НЕГО ДЪЛЖИМ ПОСТОЯННОТО ИЗТОЧВАНЕ НА ЕЛЕКТРО НЕРГИЙНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ И РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ С ФИРМАТА МУ НА ИМЕТО НА ЖЕНА МУ - ЕДНА НИКАКВИЦА ,ЗАВЪРШИЛА ТУРИЗЪМ.нИМА ТЯ УПРАВЛЯВА ТАЗИ ФИРМА? Да напомням ли как когато беше общински съветник непрекъснато представяше "Топлофикация-Софи я" ЕАД пред фалит и как по негова инициатива се гласуваха най- лошите "Общи условия , Наредбата на ОРТАКА МУ В БИЗНЕСА- РУМЕН ОВЧАРОВ. Какво се оказа от КТБ? Оказа се ,че е имала пари на 585млн.лв в пет банки.Как така ? Какъв българин е след като иска едни най- лоши промени да могат турци ,араби и т.н . да говорят на митинги. Това ми било "защитник на права! Чии права? За нашите БЪЛГАРИ помислил ли е? Кой ще проверява превода? Това са глупости. За мен той е НИЩОЖЕСТВО ! Мая Манолова е същото нищожество! На нея пък дължим скапания изборен кодекс със свръх права на турци от Турция да гласуват тук за наши управляващи! ВЪН ОТ БСП И ОТ ПАРЛАМЕНТА НА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ!

Вероятно Кадиев много се е разочеровал. Той явно вече се беше уредил да пристане на Местан, пък виж работата формално се отлага. Работи по-яко г-н Кадиев, че на седващи избори, недай боже предсрочни, преференция няма да имаш, пък и едва ли ще влезеш изобщо в листите.

На Кадиев отдавна му бяха хвърлили око и Герб и Сините, но той не остави БСП. Няма да го остави и сега, тази партия ще е жива докато има такива като него готови да бъдат изядени, но да останат.

Кадиев се е взел много на сериозно. Но ясно ли му е , че никой не обича такива като него. Защо например не си направи партия и да провежда политиката си и да се прави там интересен?

На интересен се прави Мая, а Кадивев е един от малкото със здрав разум там.

Не мога да разбера що за хора са след като искат да ни върнат във времето преди Цар Борис Покръстител, когато всеки етнос си е говорел на своя език. Този Цар изгради един народ от всичките етноси като ги обедини чрез съставянето на една азбука и един език чрез който всички да се разбират. Няма в света обединяване на етноси чрез един език и азбука създадени за това. Затова питам тези, които искат да бъдат роби на религията си и претендират за езика на тленната си майка, в утробата на коя майка сте се родили и в утробата на коя майка ще положите костите си? За мен това е България!!! Тя ни е извикала на живот, но чрез другата майка. Затава не се срамувайте да говорите и пишете на български език, език, който е един от най-съвършенните в света. Да не забравим и Св. Климент Охридски, който го е създал.

Селски пигмей-колко пъти се явява това комунистче на избори за кмет и колко пъти му го вкараха яко?На нас не ни пука изобщо за него а вие с лявата резба минали под дъгата му мислете:))))))

Миков подкрепя СерГЕЙ за лидер на европейските социалисти ,какво да се очаква да изгонят Кадиев при положение ,че държат СерГЕЙ

Мисля, че след това унизително гласуване е редно Кадиев сам да си подаде оставката, след като по отношение на него се отправят грозни обвинения и той не е в състояние да се защити като ги опровергае. Мисля, че БСП трябва да прогони всички сегашни депутати,които са подкрепили Кадиев, защото той не защитава социалистическите цели от устава на партията. На практика Кадиев е един лобист на корпоративните интереси на жена си и едър капиталист, който е натрупал влиянието си, търгувайки с влиянието и политическите си контакти. Мисля, че точно толкова е пропорцията за прочистване на БСП и точно толкова е разликата и разстоянието на БСП от нормалния живот. Жалко за това, че в България няма реална образована и богата опозиция. БСП днес е шайка катили, които показват преданост към един михлюзин лобист, но не и към партийния устав в изпълнение на партийните цели.

Съвършено сте прав.Ако има достойнство би напуснал, но той явно няма. Има лични интереси .

ей каучук , ако всички лобисти и едри капиталисти от групата на бсп си подадат оставките , то бсп няма да има представителство в парламента !

Кадиев прави реверанс към дпс и цигани. Против съм агитация на чужд език, не се знае, за какво ще агитират, кой и как ще превежда, пък и не е възможно на всеки митинг да има преводач. Приказка от 1001 нощ е това предложение.

М. Миков да се помоли на ББ да отстрани Г. Кадиев. До 2 Кадиев е пътник и от парламента!

А какво ще стане със ЗЕЛЕНАТА енергия на съпругата му ,...КАДИЕВА?

Кадиев,...отърви се от тия ПЕДАЛИ БРЕ. 40% ,ОТ ДуПЕТАТИТЕ СА С ОБРАТНА РЕЗБА . Такова чудо не е имало от както има Парламент в БъГъ...

И каква лява партия е БСП? Само електората на БСП е с леви убеждения, но партийната върхушка -НЕ

Тая групировка от милионери по върховете и дебили в низините ище ли я има ???!!!

Тия са толкова безинтересни, а къдиевчето - съпруг на милионерка от ветрени мелници, къде всички ние им плащаме - хич не ме интересува !

Политиците от БСП-то. Съвсем ще ви изчезне електората. Кадиев такъв троянски кон ви го сложи, че на изборите съвсем за жалост ще се стопите.

Да те изключат за собствено мнение и то без да е задължително да се съобразяват с него - това е диктатура и липса на интелигентност, липса на чувство за плурализъм, на закостенялост и безидейност. Знае се - идеите и истината се раждат в спора. И то от млади, образовани и културни хора. Обзалагам се, че гласувалите за изключването, не са от тях. БСП не е на кръстопът, тя просто има вече само една посока - на младите и необременените. Иначе я няма.

Моме,ако беше чела историята на бкп-то нямаше да се чудиш толкова-те винаги са управлявали с диктатура(преди и казваха на пролетариата) но май не ви се иска да си спомняте

jingiby

Историята е като махало. През късния 19 век в Османската империя българите получават право да имат собствени църкви в които да се молят на своя език, да имат свои училища в които децата им да се учат на български, да организират свои народни общини, да печатат вестници, книги и списания на български, а в началото на 20 век даже организират български партии и даже има български депутати в Отоманския парламент...

E затова пък преди късния 19-ти век са ги колели, отнемали са децата им и са ги правели убийци, изнасилвали са момичетата им и са пълнели харемите си с гяурски секс играчки. За религията, липсата на всякакви граждански права и т.н. не говорим.

Предложението на кадиев за предизборна пропаганда на турски с превод на български език е неработимо, дори и контрапродуктивно. Образованието в БГ е задължително, също така човек за да може да завърши 1-ви клас трябва да знае да говори, пише и чете на български. Искането на ДуПиСе за пропаганда на турски е елемент от турската подривна дейност на територията на държавата и представлява акт на сепаратизъм.

Балкански Цирк !

Аз пък си мисля, че трябва да го изключат. В крайна сметка в България живеят и имат право да гласуват български граждани. Няма нужда да се водят предизборни кампании на турски или цигански или какъвто и да е друг език.. Ами ако аз се намирам в някое село и реша да послушам какво обещават от някоя партия например и започнат да ми дрънкат на турски или цигански .. какво да правя ?! как ще се почувствам.. Който живее тук трябва да спазва конституцията и да знае, че езикът е български! На който не му изнася да се маха

И какво се оказа? В БСП няма нито един нормален. Баси случката.

Браво,широко скроен човек,но в своя изгода.Кадиев,иди се прикъди в някоя църква.

Всеки политик, подкрепящ политиката на дпс е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ! Това се отнася най-вече за "другарите" от бсп, защото те са техни ортаци!!!

На крива ракета /БСП / космоса /Кадиев / и пречи.

Това е стар номер - да се спори по измислени проблеми докато корабът потъва.

Изглеждаше малко по-интелигентен от съпартийците си, но и той тури фес! Алчността ли е основната движеща сила на всички в българската политика?! Няма ли поне едни пример за национално-отговорен политик!!? Нещастници, България загива, а вие само личните си банкови сметки гледате да уредите!!!

Кви са тия глупости относно езиците ве? На сила език не се говори и разбира. Имаше един ЕСПЕРНАНТО създаден изкуствено нищо не излезе от него. Тия глупости за задължително говорене на не майчин език може са мо болен мозък да го измисли и гласува. Хора които не знаят и не ползват чужди езици.

като си гражданин на една страна си длъжен да знаеш официалния и език. Иначе поемай на юг, при твоя етнос!

Ти май не си стъпвал в мегаполиси.

Защо тогава мобилните оператори в Бг дори не си правят труда да не пишат български думи с латински букви. Дори не се стараят все пак сме 30 г. след измислянето на GSM-а и едва ли е останал читав който не изобразява правилно всички ASCII символи.

Партийната дисциплина явно вече не работи.А този цирк се разиграва за пред избирателите, които нежелаеха плътното сближение между ДПС и БСП.И тази крачка беше направена от Кадиев, уж без знанието на червената върхушка.По този начин антидепесарите се заблуждават, че това не е решение на партията.Сега топката е в герберите, които също търсят сближаване с ДПС.Поставят им куркапан , че това може да стане само ако подкрепът предложението наКадиев.А бесепарите отдавна са решили да го подкрепът.

Корабът потъва и БСП реши Кадиев да потъне с тях. Добра новина.

Щом си за НАТО и ЕС и аз те изключвам! А що се отнася до агитацията на майчин език, аз като гледам в ДПС май има повече еничари отколкото мангусти, така, че като искат да си агитират на майчин език, да си водят по един еничарин с тях да им превежда. Така де, няма да харчим сега държавни пари за преводачи на чужди партийни дейци!

кади= ТУРСКИ СОРОСОИДЕН ФЕС !!!

Вече кадиев се уреди.Ще тъче на още един стан и още лапане.дпс плащат добре с парите на глупавите българи.

Един от 240те негодника в кенефа. Мразя ги безплатно.

Винаги, когато изтънее баничката, комунделите почват да се самоизяждат. Иначе е ясно, че той си гони цели, комисиона от амет е сериозен

Да бяхте питали и хората, юяхте да съберете още много гласове. Особенно с предложението за агитация на турски. ;)

КАДИЕВ,ОТИВАЙ в АБВ ,..остави ги съселите...

... или в ДПС! :))) хахахаха

А защо не ,всички прокудени от бсп къде са?