Дългът обнародван, БСП раздаде нови ”горановки”

Държавен вестник обнародва ратификацията за новия заем, след като президентът е издал указ. Нови банкноти с лика на Владислав Горанов раздаде БСП в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Дългът обнародван, БСП раздаде нови ”горановки” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов и всичките му велможи и единомислещи трябва да горят на кладата заради това че ограбиха и съсипаха България! На сапун тази сган крадлива!

Мошенници! По-неразбираемо просто няма как да се напише. А после ще кажат, че са го обнародвали...

Договорът за заем е подписан на 05/06 февруари а гласуван 3 седмици то късно???

Много икономисти казват, че епопеята с дълга била нормална. Защо обаче, аз като редови гражданин не им вярвам: За 25г към България летяха маса еврофондове и маса директиви. Какъв е резултата - повечето т.н Техникуми по механотехника се прекръстиха ПГ по механоелектротехника и електроника, с други думи - вече не се обучават, стругари, шлосери, заварчици и т.н. Защо - ами няма работа за тях. От селското стопанство вече почти няма следа, чуваме за зърнопроизводители, тютюджии, но като влезеш в който и да е МОЛ - българското селско стопанство е в музея. Можем само да се похвалим с 2.5млн износ на "живо месо" и усърдие в тази област да увеличим "добива". Глобалзация - да може ида е така, но провежданата глобализация в България просто унищожава българската държава и българската нация. Да, сега ни притискат, че не се отнасяме "правилно" с бежанците, а как се отнасяме с българските граждани , със СД-ромите или просто трябва да заместим местното население бежанци, които са пришълци за България и за тях Б-я е просто спирка в техния живот. Липсва идеята и какво ще се прави е държавата България с този нов дълг ...... намирисва, ама много намирисва. Вероятно се поема ангажимент да се изпълняват задълженията към НАТО и ЕС, но към българските граждани ...нещо не се получава, а май няма ижелание

Гражданино, така е, защото онези, които ти строиха комунизъма и социализъма, са все още на власт - явна и повече тайна власт, задкулисна. Те искат хем да крадат, хем да разочароват хората ат демокрацията, за да кажат, че при социализъма е било по-хубаво.

сега бсп раздава фалшиви пари , но винаги са взимали истински , по възможност във валута ! западна .

отавна се убедих, че тук нияма спасение от комунистическите велможи и тъпите хорица,които си спомният как "добре сме живели при тошо - чакахме по 10 години за москвич, за скапани хладилници, руски телевизори, портокали за нова година. забравихме купоните при луканов, отказал да плаща дълга на тошо, краха на банките при виденов с хиперинфлаиия,продаде дори житото от резерва. този гечев весто да се скрие сега дава акъл. а нали беше икономиески министър при веденов. абе не сме народ, а мърша.затова "чао" от мен.

БРАВО МНОГО СТЕ БЪРЗИ!!!!!

Дори и в недоволството срещу заемът да има някаква правота то точно такива партии със лош и неприятен имидж като БСП ,ДПС И Атака дискердитират протеста това е като двама крадци които са се хванали за косите.Според мен време е за метла и чисктка от времената на прехода!

Слабо информиран сте. ДПС и ББЦ гласуваха в полза на заема. Съжалявам хора като вас които пишат заради предубедеността.

Аз приемам като факт единствената истина: поне 80% от този дълг е сътворен то комунизма, наследника на комунистическия социализъм в България БСП и със съвсем конкретен принос и на некадърницата проста Мая Манолова, чийто интелект е като на кокошка и не й стигна един закон да сътвори така, че да е както трябва и да помага на насията ни. Мая Манолова е проста жена, има интелектуални липси, а е доказано лоша практика такива хора да се допускат до управленски функции

Външният дълг на България беше намален от 60% от БВП до 15% от БВП по времето на Сакса и Станишев. Всичко това на фона на заделените финансови резерви. Процес който започна по времето на Костов. Сега се работи по друга схема, вземане на външен дълг при грандиозни лихви за да ощастливим закъсалите ни господари. Всичко това на фона на абсолютната некомпетентност на премиера на тази объркана и жалка държавица.

Много е въшлясала нашата държава. Оядоха се въшките на нейното чело. Ще им дойде краят, щом ги пукне Мая!!! Мая президент! Мая президент!

Дрисла русокоса нагло пак крещи, с красотата на плашило трови хорските души...

"...остава загадка как президентът "буквално за часове или за минути е прочел съдържанието на договорите, които са над 300 страници"..." За какво да чета, като Боко ми предава всичко по телепатия?!

За него е важно да прочете къде е мястото да си сложи подписа. За това няколко часа са му били напълно достатъчни. А какво е подписал - има ли значение? Нали ББ му го е подал. Той не забравя на кого е длъжен за поста си, както му каза ББ след неговия избор.

Червените Боклуци да раздадат "Виденовки"!!!!!! Мина време, но помним какво беше при финансовия "гении" Виденов!!! И сега негови помощници като Румен Гечев раздават акьл?!?!?! Мрьсна червена паплач!!!!

ПутЯци,да ни е честит новия,пореден по-точно казано заем и да...илядим с него,както се казва:)))!!! И нека тази година да са...16 милиарда,а догодина(а защо не и още до края на тази)да са поне...два пъти по-толкова!!! П.С.Едно обаче е сигурно-колкото и пари да бъдат изтеглени,подобрение в тази кочина...няма как да има,просто и ясно казано!!!

спри с резилите,вече си за смях.Много скоро бяхте на власт,още помним металните ви огради.

Вече стана кристално ясно, защо гробокопачите на България гласуваха законопроекта за тегленето на колосалния заем от 16 милиарда да се извърши в един и същи ден. Оказа се, че още докато Горанов убеждаваше ДПС и БДЦ да подкрепят заема със категоричното обещание - ще видим, а връзката между главата и задните части на АБВ се прекъсна поради лоша комуникация, указът за ратифициране вече е бил подписан и внесен в деловодството на ДВ. Нищо ново под слънцето. Историята на всички обири учи, че да са успешни те трябва да са добре организирани и да се извършат бързо.

Защо имам подозрения че тези "горановки " са печатани при оня приятел на лая дето се вкара в бизнеса с костинбродските бюлетини .Тя нали лая е спец по фалшификацията на избори ,ясно от къде се е снабдила и с тези "пари" .

А кога ще има банкноти Маноловки ??

Е ТРУПАН ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ И ЩЕ СЕ ТРУПА ОЩЕ МНОГО ДЕСЕТИЛЕТИЯ, ДО КАТО, В БГ 90% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Е ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ, "ОРГАНИ НА СИГУРНОСТТА" БЕЗ ДА ИКЛЮЧВАМЕ РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ДОНОСНИЦИ, ПРОВОКАТОРИ /ДУМИ ИЗРЕЧЕНИ ОТ БИВШ ГЛ. СЕКР. НА МВР/КОИТО С НИЩО НЕ ДОПРИНАСЯТ/ А 10% КОИТО ПРОИВЕЖДАТ, НЕ СА КОНКУРЕТНИ И Е ДОКАЗАНО, ЧЕ КАТО СИ КУПИШ СТОКА ВНЕСЕНА Е ПО-КАЧЕСТВЕНА И ПО-ЕВТИНА

Много ми е гот, ще гепя 2-3 милиона от фискалното си агентство.Вярно е ,че има едни лоши текстове по чл.108А,ал.2 и чл.220 от НК,но "хубави хора" са ми обещали чадър, а пък и те ще вземат добър процент от мен.Затова ми е весело на душата...

Чета,чета..ъъъ- фискаелен агент ? Агент по...нещо..-нищо не се разбира. Депутатите как го разбират незнам :О Да кажат на кого дължиме и за какво-нищо не е свършено,нищооо

Вярно ли е,че по времето на Жан Виденов в страната имаше хипер инфлация и доларът стигна 3000лева?Вярно е разбира се!Вярно ли е,че дойде правителството на Софиянски и доларът за по-малко от три месеца се върна на старото си ниво.Всеки средно интелигентен човек знае,че икономиката не е болид от формула1.Натискаш газта,тя се ускорява и нещата се оправят.Няма такова нещо!За това се иска време и то много,много повече от три месеца.Значи нещо става.Нещо не е наред!Ето ви един показателен факт: Точно по това време в "Шоуто на Слави"гостува актрисата Йоана Буковска.Водещия я попита:"Къде бяхте през зимата на 1997година?"Отговорът беше:"През зимата на 1997година бях абсолвентка.Когато закъсвахме за пари ходехме на митинг.Даваха по 5марки на знаме и 10марки на плакат!"Аз си имам свое обяснение за събитията от това време/с което никого не ангажирам/,но ще го изложа по-късно за да не става реферата прекалено голям.

Я! Пак има насоки! Скоро не е имало!

Сигурно са раздавали пари ,щом казваш .А за всяко скандиране и "кой не скача е червен " по колко даваха бе боклуко мръсен ?Няма да мирясате докато не опорочите и прехода нали ? А дали щеше да се стигне до зимата 1997 година ако нашите прости кратунковци бяха следвали плана на д-р Ран и бяха приели валутния борд още в началото на самият преход ?Тоя същия план дето го обвиняват в геноцид ,чули недочели обвиняват .В Чехия сработи в Унгария също ,ма тука нали сме "заслужили умници "ще ни учи някой как от планова икономика се минава в пазарна .Дали щеше да я има тая зима на 97г ако бяха приели закона за лустрацията и всички ДС-та бяха вън от власта ? Но ти си гледай шоуто на слави там са същите заслужили умници .Отделно да не говорим че такива като слави трифонов прокараха и направиха чалгата "национална музика"това е вашата интилигенция ,да не кажа Хай-Лайф .

а БКП кога ще ИЗДАДЕ ОРЕШАРОВКИ? СТАНИШЕВКИ? ДОГАНОВКИ? СИДЕРОВКИ? ЗА ТРИНАДЕСЕТ месеца (13 бр.) дерибействане, техния кабинет взе ДЕВЕТ (9 бр.) КРЕДИТА ЗА общо 16 500 000 000 (МИЛИАРДA) лева! ЗА СПРАВКИ: 1 МИЛИАРД КРЕДИТ ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТА 16 август 2013 БСП, ДПС и Атака си прегласуваха актуализацията на бюджета и в частност тегленето на заем от 1 милиард 1 МИЛИАРД КРЕДИТ ЗА БЕХ 31 октомври 2013 Държавният Български енергиен холдинг (БЕХ) изтегли нов заем за 1 милиард лева. 620 евро МИЛИОНА КРЕДИТ ЗА ЮЖЕН ПОТОК 31 октомври 2013 Българският енергиен холдинг (БЕХ) ще вземе заем от 620 млн. евро за изграждането на газопровода "Южен поток" на българска територия, 360 евро МИЛИОНА КРЕДИТ ОТ ДОЙЧЕ БАНК 07 ноември 2013 Oфициално: Чобанов поиска заем от 360 млн. евро от Дойче банк 1 МИЛИАРД КРЕДИТ ЗА ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИ 3 януари 2014 Правителството ще емитира дълг още в първия месец на 2014 г. 3 МИЛИАРДA КРЕДИТ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА НЯКАКЪВ СИ СТАР ДЪЛГ 16 януари 2014 3 млрд. лв. заем в еврооблигации през 2014 г. Парите ще са за изплащане на стар дълг от времето на НДСВ и за покриване на дефицита. 3.9 МИЛИАРДA КРЕДИТ 19 март 2014 Чобанов получи мандат за емитиране на нов заем 1 493 000 000 евро МИЛИАРДA КРЕДИТ 26 Юни 2014 България взе нов външен дълг от 1.493 милиарда евро България е пласирала успешно външен дълг за 1,493 млрд. евро. Емисията е разпределена в 10-годишни облигации, като постигнатата доходност е 3,055 на сто.

От такива манипулатори като тебе ми се гади! Може да се гордееш,че си достоен последовател на Гьобелс! Той е казал:"Колкото по-чудовищна е една лъжа,толкова по-големи шансове има да мине за истина"! Има кредити от изброените,които са погасени след превеждане на средства от еврофондовете,мърльо! Ако не бяхте изхарчили до дупка резерва оставен от Орешарски,нямаше да теглят 1 милиард ,за който ус,рахте София, а Плевелиев наложи вето! И въпреки всичко,Орешарски за 1 година управление ви остави 9 милиарда и 500 милиона резерв,при наследени 3 милиарда и половина!Нещо да кажеш за това, лъжльо?

Освен че ги е взел на заем, друго не мога да кажа. Мога да кажа, че икономиката започна да спада, което означаваше още година и криза. А това е мног опо-лошо от дълг! Мнооооого по-лошо! Означава парализа и глад. Ккаъвто дияхме при: Луканов, Виденов и ако не беше дошъл Борисов, щеше да видим и от Станишев, понеже спадът беше стабилизиран от януари 2008 до края на мандата на този урод. Орешарски го махнахме навреме, понеже щеше да е по-голяма трагедията след няколко годишна криза. Това го знаем тези, които плашат данъците, защото работата ни е да вършим работа и зи знаем работата. А дето работата им е да получават социални помощи, няма ка кда знаят как се прави тази работа. Ако знаеха, щяха да са платци на данъци, а не консуматори на данъци, гласуващи за разрушителната и предателска БСП. Левски се обръща в гроба си, като продават България на турците...

ЗА "любознателния" КАНИБАЛ, да се пообразова малко и да се информира, какво свърши обичаното от него правителство Орешарски! 23.10.2014 ДАНС е купила 84 автомобила с нагласен търг при скандална обществена поръчка, осъществена в последните дни на кабинета "Орешарски". 10.10.2014 Реклама на еврофондовете за над 9 млн. лв. при кабинета "Орешарски" 21.08.2014 Бюджетният дефицит през юли стигна рекордните 1.15 млрд. лв. 31.07.2014 Само 5% от българите определят икономическата ситуация като добра. 93% от българските граждани са на мнение, че икономиката ни се развива изключително зле. 29.07.2014 В разгара на лятото оптимизмът на българските бизнесмени съвсем изчезна. 07.07.2014 Митниците се провалят драматично с приходите. До средата на годината е натрупано неизпълнение от 350 милиона лева спрямо месечните разчети 20.06.2014 Ден след като лекарският съюз обяви, че през септември здравната система ще фалира, ако не се предприемат спешни мерки, Висшият съдебен съвет (ВСС) съобщи, че съдилищата и прокуратурите имат пари за още две седмици. 18.06.2014 Нито една магистрала няма да бъде довършена тази година. Не е решен и проблемът с недостига от 240 млн. лв. за железопътните магистрали "Марица" и "Тракия". 02 Юни 2014 С 35 млн. евро се вдига държавният дълг през април и достига 7.75 млрд. Евро 02 Юни 2014 Кабинетът трупа бюджетен дефицит по-бързо от планираното в закона 15 Април 2014 Сериозен срив на чуждите инвестиции в България за първите два месеца на 2014 г. отчете БНБ. 30.12.2013 Общо влошаване на бизнес климата в България през декември сочат данните на Националния статистически институт, обявени в понеделник. 07 януари 2014 По данни на Евростат с около 30 000 са се увеличили безработните за октомври 2013 г. в сравнение с октомври 2012 г. 18 Март 2014 Безработицата стигна рекордни за последните 10 г. Нива. 05 февруари 2014 Рекорден ръст на фирмените фалити. През миналата година в несъстоятелност са обявени 820 фирми.

Провери всичко добре и ще се убедиш, че това са заеми на Орешарски, оставил хазната празна.

Къде е Дудука? Да покаже всичко по ЛЕЛЕвизията?

Тези "Горановки" много ми приличат на онези "35000000000000000000000000000000000 фалшиви бюлетини" автор пак Мая

бюлетините не са брак , а готови за извозване. То ако има толкова голем брак и подреден за по градовете нито една печатница нефалирала няма да остане

Да да и наблизо бяха открити две подводници с двойни дъна, една совалка тоже с двойно дъно (да носи бюлетини по всички земни кълбета където има БСП-ета) микрубуси, пайтони, файтони и еднит танкер с двойно дъно с бюлетини за Австралия.

Не са брак, а продукция, която е задължителния резерв при печат. Печатал съм поне 50 пъти и знам, че ВИНАГИ така се съхранява надтираж, както и че ВИНАГИ има надтиражи. А когато се печатат бюлетини, надтиражът е задължително да се съхрани, защото всяко погубване на някой от видовете бюлетини би довело до провал, ако няма резервни. Бюлетините са били непокътнати и непопълнени ден преди избора. Ако някой малоумник може да си представи как се популват толкова бюлетини за толкова различни места и се изпращат по пакетчета по местата, при това под видео набюдение, аз ще му кажа, че е или луд, или мошеник. Това Манолова го знаеше прекрасно, защото БСП се е заниамвала с печат по всички избори и са знаели, че такова количество задължително има. И че е надписано по палети, защото това така се прави по цял свят. Видхте ли сега кое е мошеничеството? Няма печатница, която да не съхрани продукцията по този начин, но малко са мошениците, които ще обърнат този производствен акт в манипулация. Мен би ме било срам, но не и Манолова мръсницата на Бългаиря.

Само че бюлетините са безспорен факт и само минути са ги делили от изборните бюра! "Горановките" са също факт, потвърждаващ безкруполността на управляващата сбирщина пеликани! Няма насита за алчността им! Преди година опищяха света ,че 1млрд.лв за разплащане на държавата към малкият и среден бизнес е непоносим дълг, а тези 16 млрд.лв са дреболия и може да не им стигнат до края на мандата!Ще има да гледаме още циркове! Министърчето на парите на Б.Б. сега ги съчинява!

фен недоразвит

Да, да и совалката с двойно дъно и тя е"безспорен факгт"

Като че ли Жан Виденов, Андрей Луканов са марсианци а не членове на тяхната престъпна партийка. Крадеца вика дръжте крадеца.

Благодарение на Мая М,която стигна махленското ниво на едно сборище/знаете,кое/,електората на Партията,расте...ама,надолу!

Аз пък ще й покажа на Майчето Манолова виденовки от 97-ма година. Нейния любим вожд направи хиперинфлация в България, ама тези неща не се помнят и в учебниците не влизат. Българския народ обаче продължава да вярва, че Виденов е бил жертва на световната конспирация, а не обикновен наивник.

:-))))) ВИДЕНОВКИ! Те трябва да са с отрицателна стойност: - 5 000 лева (минус), а седмица по-късно стойноста им да става - 6 000 лева!

Момо такъв си тъпанар,че даже няма да си направя труда да ти го доказвам.Не е лесно да си простак в България,конкуренцията е голяма.

а БКП кога ще ИЗДАДЕ ОРЕШАРОВКИ? СТАНИШЕВКИ? ДОГАНОВКИ? СИДЕРОВКИ? ЗА ТРИНАДЕСЕТ месеца (13 бр.) дерибействане, техния кабинет взе ДЕВЕТ (9 бр.) КРЕДИТА ЗА общо 16 500 000 000 (МИЛИАРДA) лева! ЗА СПРАВКИ: 1 МИЛИАРД КРЕДИТ ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТА 16 август 2013 БСП, ДПС и Атака си прегласуваха актуализацията на бюджета и в частност тегленето на заем от 1 милиард 1 МИЛИАРД КРЕДИТ ЗА БЕХ 31 октомври 2013 Държавният Български енергиен холдинг (БЕХ) изтегли нов заем за 1 милиард лева. 620 евро МИЛИОНА КРЕДИТ ЗА ЮЖЕН ПОТОК 31 октомври 2013 Българският енергиен холдинг (БЕХ) ще вземе заем от 620 млн. евро за изграждането на газопровода "Южен поток" на българска територия, 360 евро МИЛИОНА КРЕДИТ ОТ ДОЙЧЕ БАНК 07 ноември 2013 Oфициално: Чобанов поиска заем от 360 млн. евро от Дойче банк 1 МИЛИАРД КРЕДИТ ЗА ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИ 3 януари 2014 Правителството ще емитира дълг още в първия месец на 2014 г. 3 МИЛИАРДA КРЕДИТ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА НЯКАКЪВ СИ СТАР ДЪЛГ 16 януари 2014 3 млрд. лв. заем в еврооблигации през 2014 г. Парите ще са за изплащане на стар дълг от времето на НДСВ и за покриване на дефицита. 3.9 МИЛИАРДA КРЕДИТ 19 март 2014 Чобанов получи мандат за емитиране на нов заем 1 493 000 000 евро МИЛИАРДA КРЕДИТ 26 Юни 2014 България взе нов външен дълг от 1.493 милиарда евро България е пласирала успешно външен дълг за 1,493 млрд. евро. Емисията е разпределена в 10-годишни облигации, като постигнатата доходност е 3,055 на сто.

Лъжи, лъжи, и пак лъжи! Новата "математика" на ГЕРБ влезе в сила и корифеите на икономическите науки, начело с проф. Боби Борисов (от УНСС, не е роднина на ББ, но като него бе любимец на ТЖ) полагат неимоверни усилия да вложат свой принос в теоремата, че 1>16. Това може да се докаже като използваме лемата на Дянков, че колкото по-малка е дадена сума, толкова по-голяма изглежда в очите на простолюдието и обратно. И така, драги сънародници, с помощта на новата теорема на Борисов-Горанов доказахме, че 1>16. Следователно да вемеш 1 милиард е по-голямо престъпление отколкото 16 милиарда (без лихвите), които в края на 30 год. период ще станат 37 милиарда. Какво да се прави - Герберската наука още не е открила как нарастването на дълга с времето да изглежда като намаляване! Или и те искат да се пишат тарикати като наследниците на Одисей, но за наш'те съм чувал само, че били като Гюро Михайлов или Тотю Каръка!

На страхотен наивник ли се правиш? Защо всички които искат заема казват че всичко е разяснено по него? Що не се говори за комисионни и прочиш( говоря за истинските комисионни), при какви лихви ще се взима ....

Тъпако спри да ръсиш глупости, защото накрая ще ядосаш и работодателя с Борисов, защото и той дори не иска напразно да пръска крадени пари!

Кретенче, виж по-горе какво пише оня. А после като крашне левчето, тези 8 млрд. евра не се знае колко десетки млрд. хартийни левчета ще станат.

Крашва, ако БСП е на власт и премиера се казва Виденов.

ще пуснат ''НАПОВКИ''!

Малко инфо за неразбралите: Нов дълг няма... има рефинансиране на стари задължения. Математиката не лъже. Ако имаш 6 млрд. лева дълг който трябва да платиш тази година, а ти вземеш пари назаем да го платиш с колко се увеличава дълга? просто е... с 0 лева. Ама нали някой трябва да си докара някой и друг политически дивидент, и то само от хора незнаещи математиката... а всички знаем че малоумните гласуват за БСП

Хей тъпанар неразбрал, дори да е така, 6 млрд. не е равно на 16 млрд. Чугун такъв, ако искаш да плащаш доживотно, аз неща!!!!

Математика - има само при ясни условия и цифри ! Ти откъде ги взе твоите ????????????????????????

Като имаш да даваш - ще си свиеш г_за и ще се издължиш а не да взимаш нов заем които други ще връщат ? Тупан = Разбирач

И аз чакам да си свивате г...а, ама не го свивате, ами организирате февруарски протести.

По-добре пусни линк с видео, как Орешарски обясняваше същото на тези от ГЕРБ в парламента, но за много по-малка сума. Може и друго видео на Борисов, как обясняваше, че ако се изтеглят 1.5 милиона, държавата ще фалира. Сега искаш да ни обясниш, че тогава е бил прав Орешарска, а че Борисов лъже, така ли? ;)

Някак си сте прекрасни! Сигурен съм!

Някъде пишело,че печатането и разпространяването на фалшиви банкноти се наказва със затвор-вятър .....

Нещо по умно не можа ли да измислиш? На неу,добни въпроси отговаряте с тъпотии.

геРб преядоха с власт, а сега и с пари, но резултати никакви. Историята се повтаря винаги.

Прост народ и силен вятър спиране нямат,а и почивен ден също.

Нов дълг в размер на 80% от един цял 1 годишен държавен бюджет! Къде е ЕС ? Къде е и за КТБ - милиарди - без виновни и без връщане на откраднатото?????А хората умират в дългове, безработица, липса на мед. обслужване и качествена храна???? Докога - докато се затрие нацията.....Честито на прав път сте!

"за издаване на облигации на стойност 8 000 000 000 евро" Горанов - облигации на стойност 2 милиарда евро, няма да използвам, ще ги дам на депутатите, който гласуват "ЗА", това което аз съм подписал вече.

Мая, качете файла на банкнотата в интернет, за да може всеки български гражданин, който желае да си я свали и разпечата

Да, закачете си я на врата и се стройте на площада, да преброим малоумниците, дето още вярват на тази мошеничка.

Как да си ги набавим?

Важното е да се посее семето на раздора! От там нататък е лесно!

Лайчето Мано,явно има манията,да се занимава с хартийки-първо с уж фалшиви бюлетини,сега с наистина фалшиви банкноти!В Партията и все пак има и умни хора и се чудя,няма ли,някой,да я спре,да върши тези перушанлъци с които отблъсква собственият си електорат?!

За всеки работил в печатница бюлетините са си истински приготвени за заминаване по местата си. Нашия съд ни направи и тоя път на глупендери.А ,че нямаме независим съд е ясно на всеки. Ония доктори с убитото бебе , си бяха виновни отвсякъде ама....съд.Дали некой все още вярва в независимия бъл. съд.

Бойко Борисов: Не поемаме и лев нов дълг Въпрос: Защо тогава го взимате този дълг от 16 млрд.???? Защо не се изплащат старите дългове а се взимат нови за да се плащат стари? Ако е защото е ниска лихвата - то тогава и морската вода е евтина ама не се пие !!!!!!!!!!Мошеници и крадци са цялата полититеска помия тука!!!

Още един неразбрал.....

А ти какво си разбрал ? Че ще се оправят нещата и че са за добро заемите ли?

Така е аз от опит знам / много горчив/ че със заеми е зле а като взимах нови за да рефинансирам и обединявам задължения - заема стана един ама по-голям и не виждам разлика с държавата, освен че ГЕРБ и СИЕ взимат а всички ще връщаме!

Какво става тука бе? Гробарите още не приели закона и Роско издал указ!? Какво е това бързане? Кинти ще има за всички, които подкрепиха заема! Не са милион-два, а цели 16 милиарда!

Не е сигурно че ще има за всички гласували. Раданчо в началото се усъмни и гласува против. После му казаха мизата и той се поправи.

Серж се постара да докара БСП(к) до 10%,но за всеобща радост,Манолова(к) и такива като Таско,ще я докарат до 5%...Похвално.

Що рече?!?