Коментари - Радев отиде на ”Позитано 20”, Миков и Йотова се отказаха | Днес.dir.bg

Радев отиде на ”Позитано 20”, Миков и Йотова се отказаха

О.з. ген. Румен Радев отиде в централата на БСП на "Позитано 20", където Националният съвет заседава за избор на кандидат-президент. Други 4-ма се отказаха.

Обратно в новината

Коментари - Радев отиде на ”Позитано 20”, Миков и Йотова се отказаха | Днес.dir.bg

Коментари

Русофилските протежета още ли не са разрали,че са неприемливи и са доказали некадърноста си в българската политика!Всеки издигнат от цървула Гоце и БСП е обречен на унизителна загуба!

Ген.Радев може да е много готин, но не ми е познат, не е изпитана марка - вероятно не познава добре международните отношения, не е изучавал дипломация, защото във военните училища просто не се учи това, казва, че владеел няколко езика също ми е съмнително, защото когато не практикуваш един език в ежедневието си се забравя. Пък и защо му трябва да говори който и да е език, след като всички в Европа си говорят родния език, освен това си има хора и начини да се превежда веднага. Да, може би добре говори руски, но руския голяма част от народа ни го говори. Един вид може да е много добър като професионалист, но за колко неща още трябва да си подготвен? Той тепърва трябва да се учи на всичко това. Вероятно ще разчита на диктора Първанов. Така, че за себе си имам огромни резерви. И да знаете, народа не обича военните, по простата причина, че вземат по "една шапка пари". Не знам Първанов и БСП как ги мислят тия неща, но явно са много далече от настроението на избирателите.

Да, така е, когато хвърчиш на високо, не стъпваш по земята и не се интерисуваш от малките, откъде да знаеш, че малките т.е. бедните мразят военните?

Поправка "интересуваш".

Когато Господ раздавал акъла военните били на занятие. Той застанал на моста да ги пресрещне, а те за по-пряко минали под моста. Така е и с кандидата за президент.

ама той ще си остане о.з.генерал в пенсия и толкоз.

човек с чест. да, ама не. Вместо да каже като мъж- горих с Нинова, тя ми предложи аз ѝ повярвах и се съгласих. Що хвърля всичко по министъра.

Съединението прави силата.

поискали се да съпоставят генерал на генерал, ама е контрапродуктивно. Ако ББ се кандидатира ще има огромен успех. Значи и това не е. А-а-а сетих се - повлияни са от една тел.реклама за самолета, който го вдигат. Ама това е за лек за простатата. Е, и аз не мога да ги разбера от какъв зор го одобриха за кандидат на БСП.

То не е за плитки като теб. Ще разбереш, но понеже си с дълъг шнур, сигнала ще дойде до органът ти за пазене на равновесие чак след резултатите от изборите.

ама той Гоце го направил генерал - всичко е ясно. Не мога да проумея - да те ритнат, да ти откраднат десетки хиляди избиратели, а после ни лук ял-ни мирисал. Кво му беше на Янаки Стоилов - не съм комунист и никога няма да бъда, но ми се струва, че се страхуват от Янаки Стоилов - интелигентен е, никой не може да се мери с него. Интелигентен, интелигентен, колко да е интелигентен ако и той е гласувал за Радев? Пфу.

много силна кандидатура. И кое ѝ е силното. Както по-долу един писа - добре изглеждащ застаряьваш мъж. Баба Пена от село ще го хареса - все още е мераклийка, а дядо Пижо не вярвам, няма такива наклонности. За него този генерал е никой. Друго си е проверен ляв човек, като Манолова.

Да им е честито на малоумниците от Позитания начело с КУРнелия и с агента на ДС Гоце...!!!!!! Кандидата им Радев е по голям дебил и от тях - един от главните виновници за катастрофалното състояние на "авиацията" ни - кавичките не са случайни... Пак набутаха червените кхмери победата на Борисов - просташка партия, такъв и кандидата и...

Ти и останалите тролчета на ГРОБ бързате да изкарате повечко докато има. Явно мангизите този път няма да се леят като на предишната предизборна сесия. Това е очевадно след преглед на коментарите по диагонала.

Много силна кандидатура.Лошото е,че е от БСП. Интересно ми е каква ще е кандидатурата на ГЕРБ.Кристалина ще е пълен провал.

"Ако не се чувствам готов, не излитам"И СТРУГАРА АКО НЕ Е СИГУРЕН НЕ ПОЧВА ГАЙКАТА

А Сталинка от корумпирания Брюксел ?

Чета първите 4-5 поста и ми става ясна картинката. Хайде лека нощ!

С тази тъпанарска физиономия този тупан, направен генерал от агент гоце е достоен кандидат на разбойническатс партия, която го е излъчила, но срам и позор за България

в латинска америка избират генерали

Де Гол, Айзен Хауер, Франко, Тито, Ярузелски....

генерала помете миков, другарите и другарките, бсп се готвят за полет, но ще бъдат писта за сега абв може да е виц или вице управляващите нямат кандидат, но имат плакат

Много кофти народ сме. Наистина комунистите никога не бива да се връщат по никакъв начин в управлението на България. Сами виждате, как си пускаха езици на "Орлов мост" с турците. Те може и после да са се е..б..Али, станиГЕЯ и Местан ага даже, но това си е тяхна работа. Трябва да е човек с авторитет и харизма, който да поведе България към върха, който заслужава. Но аз наистина, не виждам такъв човек. За 25 години, комунистите, и клонингите изгониха всякакъв мозък от страната, за да могат да се ширят навред. Аз лично виждам, провали за страната до дупка. Съжалявам но това е самата истина. От "царя" насам хубаво не е имало. Този изрод ни върна в първи клас, и от тогава, все назад вървим.

А иначе си знаете. КУРнелия стана, обръсна се гладко в банята. После ака, и бодро закрачи кум "Посерано" 20 дувайси. :)

Я ми припомни тези, които сега ни управляват какви са, че нещо явно ми се губи. Кои от тях не са били комунисти?

Отличен гамбит на БСП - губят достойно президентските избори срещу ......

Защо някой защитаващ САЩ не се разходят до Лъвов мост. Скоро цяла София ще бъде така. Избирайте!

Съгласен! За да стане по-ясно- не гласувайте за ГЕРБ!

Подсети ме, сталинка не искаше ли повече толерантност? БКП не са ли лигавиха/надупиха на ДПС на тоз същия Орлов Мост???

най-добре е всички демагози от Позитано да си направят самоотводи и да закрият тази шибаняшка партия.

Тук има толкова номера,а другото е само един клоун

Чета и си правя изводи. Не, мисленето на този народ няма да се промени. Отново пак тези тъпи цветове-синьо, червено, бенбено и т.н. Това ще ни довърши.Комунисти, седесари, гербаджии. Шкембе чорба. Това си заслужаваме.

Генерал за президент.? Само малоумни комунисти могат да предложат такова нещо. Бил правил страхотни лупинги??? Аз познавах един багерист който с кофата на багера забиваше 18 см. пирон в дървена подпора без да я докосне. А беше и страшно начетено момче. Та по критерий професионална кадърност българина сигулно е наедно от първите места в света. Но ДРУГАРИ! Ще избираме ПРЕЗИДЕНТ!!! Лице на държавата. С тази номинация на генерала БСП направи от президента Плевнелиев почти еталон за длъжността.

само лупинги могат да правят.

Най-уважавания френски президент до момента си остава генерал Шарл дьо Гол( Генерала)! Тези,които искат да затрият България завинаги , явно се страхуват от генерали,като Радев !

Някой да говори във Франция за генерала дьо Гол?Беше докарал държавата до просешка тояга,след след излизането й от НАТО.А в Алжир?Дано този генерал-"нашия,не минава под моста,където ББ е направил мост.

Някой да ми каже, с какво повече подобриха живота на българите САЩ от руснаците.Честно и с ръка на сърцето.

По зададения въпрос просто личи колко си бос (или боса) от към историята. Много по лесно е да ти разкажа руснаците как съсипаха страната и българите. Естествено с помоща на комунистите и русофилите към които ммай се числиш!

по отговора на зададения въпрос личи , че нямаш отговора , но успокой се , не си само ти !

Ами разкажи, де!

Като ручахме руските лайна, не можеше да се оплакваме. Сега като лапаме американските, можем да си лаем колко не ни харесват.

Реалисте, прочети стр.100, ако нямаш време да прочетеш цялата книжка на Костадин Чакъров "Вторият етаж"дано да ти светне, кой съсипа България. Заинтерисувай се кой е Костадин Чакъров.

По- добре с руснаците, отколкото да изнасилват дъщерите ни по улиците. И да ни колят като агнета.

Тук поговорката "страх лозе пази " не върви!!! Това е ОВЧЕДУШИЕ!! Е заради това овчедушие единствени в източна Европа не скочихме срещу руско-комунистическата окупация. Единствени останахме управлявани от същите изроди! Единствени не се развиваме и потъваме все по дълбоко! И все пак, пак ще те заколят(образно казано). Защото когато пълзиш си много по близо до животно отколкото до човешко същество!

Целият ни живот мина в лъжи и измами. Няма ли на този народ да му дойде акъла и избере една личност, която да го защитава. сега и нашите деца ще ги унищожат. СТИГА. Писна ми. Гласувайте за личнокт.

Кой имаш в предвид като "личност"?

личност е обратното на"подлога" !

Кво се пенявите бре? Ми нали трябва да мине август, да си дойде генерал-губернаторът от отпуска, пък после на нарочна пресконференция на Козяк ще ни обяви, кой ще новият главен шут на територията, наречена България.

тоя другар взе ли си 20 генералски заплати на куп ? Ако е истински комунист да ги дари на БСП за кампанията си която ще му плащат от общата каса , ако не и той като другите бесепари "моето си е мое а общото и то е мое"

Коя част от коментара направи? Първата ,сдаряването или втората ,с моето и общото. Сигурно втората гербероидче цъфнало.

А Светльо Витков ще се кандидатира ли? Иначе и аз трябва да ходя "за гъби" на първия тур...

Агенция ЧИ-НИ-МИ-СЕ Под секрет;вицето на бсп е жена,произхождаща от бедно работническо-селско семейство със деца мултимилионери.

Предлогът "със" се поставя пред думи, започващи със "с" или "з"!

Извинявам се!Вероятно със със съм искал да подчертая думите;бедни мултимилионери.Със знания се трупат пак знания,така опитност и растем.

Не стига, че ви образоват безплатно ами слагате минуси! С кое точно не сте съгласен? Това се учи в първи клас!!!!!!!

Ако и сега изберат някой като Плевньо, не ме интересува от коя партия е издигнат, наистина с цялото семейство напускам България.

Брато, действаш като албалски реотан! Дъщеря ми напусна България преди 18 години!

Значи добре си живеете.Чакайте R-доган

Ами направи нещо да не го изберат! Мишките първи напускат потъващия кораб, защото нямат духа и силата да се борят.

От днес вместо с "Генерал Радев" можете да се обръщате към него с " Господин Президент". Или когато го споменавате да изписвате " Президента Радев". Всичко това се отнася и до настоящия премиер. Неговото време започна да изтича. Дали премиерът ще поиска извънредни парламентарни избори след загубата на президентските няма никакво значение. Те ще се състоят до края на март следващата година. Честито на Президента Радев !

Радане, много бързо отиде на левия бряг.

За нас левия и десния бряг са едно и също. Важно е далаверата да стане.

Сталинка не може да бъде президент, защото не отговаря на условието, записано в конституцията - да е живяла последните пет години в България!

Де факто е точно така, но де юре е точно обратното!

Ген. Румен Радев е избран.

Браво генерале! Мачкай наред - сега леви, после десни! Проблем ще имаш с левите! Десните са ясни- те освен Борисов друг не могат да предложат! А той е слаба ракия!

...таралежи с голо дупе... хахаххаах

кристалина я поканиха на тайния съвет на билдербергите , тези които решават кои страни трябва да фалират в името на други! никой няма да ни каже , колко са и платили да ни затрие , но ако искате тя да довърши унищожението ни , трябва да гласувате за нея !само така ще се скъси многократно агонията ни !

Браво! Точно така! А дано спечели ген. Радев! Да видим и ние най-после един свестен президент! Да не си помисли някой, че съм червена! Не не съм. Но този човек ми харесва много. МНОГО!

На всички ни е пределно ясно, че на есен, американският посланик трябва да ни назначи нов президент. Това се оказва една не лека задача. Какъв да е профилът на българския президент?! Може да е женен, разведен, парясан, плейбой, ерген няма значение. Важното е да е тъп. Ако е с обратна сексуална ориентация, това е сериозно предимство! Хубаво е, първо да е бил ортодосксален комунист, после заклет седесар, а в момента безмозъчен гербаджия. Селският произход е задължителен! Добре е да е мутра. Само че точно сега Митьо Очите е с разклатено здраве, а другата Мутра е назначена за министър председател. В краен случай, може и жена дърта, грозна и проста бивша партийна секретарка. Има такава кандидатура. Много е важно да е ястреб. Тук проблема е, че по-голям ястреб от онова нищо Плевньо, който през ден обявява война на Русия, в цял свят не може да се намери. ДаааТежък избор на новия голям брат!

По- голяма комунистка от Сталинка няма. От тези хитрите комуняги.

пропуснал си бокова !

Изборите се очертават интересни! Ако се кандидатира г-н Бойко Борисов, резултатите ще бъдат категорични - народът ще избере доказалия се способен политик, пред който коленичат много светоени лидери. Но народът би подкрепил и ген. Радев, защото е бранещ родното патриот! Ще бъде оспорвана надпревара!

Борисов..президент. Малко вероятно. Дори и ГЕРБ , ще подкрепят Радев :)

Ко, комунистическата подлога? Не! Такива като радев много, скатават се до пенсия, уж деполитизирани, вземат 20 заплати......и тогава започват да протестират и критикуват. Защо преди пенсия "големия"генерал мълча като комунист на разпит за ограбена мандра??????

Някой пусна мухата, че кандидата на ГЕРБ ще е Бойко и всички тролове се вързаха. Сега същото се случва с Кристалина Георгиева. И двамата няма да са кандидатите на ГЕРБ. И двамата имат много по-отговорни задачи! Това е длъжност за политик в пенсионна възраст, най-много в предпенсионна!

абсолютно нормална кандидатура за БСП, даже съм изненадан, че не докараха някой от Москва да го правят президент

Сега и новият руски посланик като донесе куфара с рублите... Ех, Пета колона, идва големият лапаж.

Следващия посланик ще се казва Калашников

тоя път Тиквата да предложи магарица вместо магаре и всичко ще бъде ОК!

и какво значение има кой е президентът,като други функции освен да помилва престъпници няма...

хахах и да чете новогодипно слово...

Радев срещу Кристалина звучи добре! Това вече е нормална Президентска надпревара, честно казано ще ми е трудно да избера за кого да гласувам. Въпреки че предпочитам Кристалина за Премиер и Радев като Президент! Ама Бойко няма начин да изпусне кокъла!

ти добре ли си !?

Изчака да се пенсионира, прилапа 20 заплати. До пенсия не каза, че нещата във ВВС не вървят. Уж е деполитизиран, пък преди да се пенсионира прие политическа номинация. От коя партия? От БСП-БКП, която уж е напуснал. Стига лъжи, комуниста и децата му са поносими само мъртви, всичко друго са гадни комунистически лъжи

много точно

Не си съвсем прав. Тук става дума на поста да бъде избран човек от занаята особено предвид очертаващото се активизиране на армейски групировки в региона.

Андрей Пантев , за ВИЦЕ ! В централата на БСП , всички станаха десни , богаташи от класа ,....а в същото време БАЛАМОСВАТ НАРОДА СЪС ---''СОЦИАЛНА'' политика ??? Де го удряш , де се пука?

В България е най-лесно да се купи генерал. За справка - Марин, Михов, Радев и т.н. Ако случайно някой цивилен се опъва и не ще да се продаде, то спешно се произвежда в чин генерал и веднага се купува. За справка - Гяуров, Борисов и т.н. На България не й трябват такива генотипове. А БСП се надява наличието на топки в президентската надпревара да наклони везните към победата им на изборите. На народа се предлага да избере - с топки или без топки. За без пари - толкова.

А работата е толкова проста. Трябваше само да кажат - избираме вицепрезидент. и толкоз. Няма как Илияна и Мая да са главнокомандващи. И най вече Миков.

Коментари - Радев отиде на ”Позитано 20”, Миков и Йотова се отказаха | Днес.dir.bg

Радев отиде на ”Позитано 20”, Миков и Йотова се отказаха

О.з. ген. Румен Радев отиде в централата на БСП на "Позитано 20", където Националният съвет заседава за избор на кандидат-президент. Други 4-ма се отказаха.

Обратно в новината

Коментари - Радев отиде на ”Позитано 20”, Миков и Йотова се отказаха | Днес.dir.bg

Коментари

Русофилските протежета още ли не са разрали,че са неприемливи и са доказали некадърноста си в българската политика!Всеки издигнат от цървула Гоце и БСП е обречен на унизителна загуба!

Ген.Радев може да е много готин, но не ми е познат, не е изпитана марка - вероятно не познава добре международните отношения, не е изучавал дипломация, защото във военните училища просто не се учи това, казва, че владеел няколко езика също ми е съмнително, защото когато не практикуваш един език в ежедневието си се забравя. Пък и защо му трябва да говори който и да е език, след като всички в Европа си говорят родния език, освен това си има хора и начини да се превежда веднага. Да, може би добре говори руски, но руския голяма част от народа ни го говори. Един вид може да е много добър като професионалист, но за колко неща още трябва да си подготвен? Той тепърва трябва да се учи на всичко това. Вероятно ще разчита на диктора Първанов. Така, че за себе си имам огромни резерви. И да знаете, народа не обича военните, по простата причина, че вземат по "една шапка пари". Не знам Първанов и БСП как ги мислят тия неща, но явно са много далече от настроението на избирателите.

Да, така е, когато хвърчиш на високо, не стъпваш по земята и не се интерисуваш от малките, откъде да знаеш, че малките т.е. бедните мразят военните?

Поправка "интересуваш".

Когато Господ раздавал акъла военните били на занятие. Той застанал на моста да ги пресрещне, а те за по-пряко минали под моста. Така е и с кандидата за президент.

ама той ще си остане о.з.генерал в пенсия и толкоз.

човек с чест. да, ама не. Вместо да каже като мъж- горих с Нинова, тя ми предложи аз ѝ повярвах и се съгласих. Що хвърля всичко по министъра.

Съединението прави силата.

поискали се да съпоставят генерал на генерал, ама е контрапродуктивно. Ако ББ се кандидатира ще има огромен успех. Значи и това не е. А-а-а сетих се - повлияни са от една тел.реклама за самолета, който го вдигат. Ама това е за лек за простатата. Е, и аз не мога да ги разбера от какъв зор го одобриха за кандидат на БСП.

То не е за плитки като теб. Ще разбереш, но понеже си с дълъг шнур, сигнала ще дойде до органът ти за пазене на равновесие чак след резултатите от изборите.

ама той Гоце го направил генерал - всичко е ясно. Не мога да проумея - да те ритнат, да ти откраднат десетки хиляди избиратели, а после ни лук ял-ни мирисал. Кво му беше на Янаки Стоилов - не съм комунист и никога няма да бъда, но ми се струва, че се страхуват от Янаки Стоилов - интелигентен е, никой не може да се мери с него. Интелигентен, интелигентен, колко да е интелигентен ако и той е гласувал за Радев? Пфу.

много силна кандидатура. И кое ѝ е силното. Както по-долу един писа - добре изглеждащ застаряьваш мъж. Баба Пена от село ще го хареса - все още е мераклийка, а дядо Пижо не вярвам, няма такива наклонности. За него този генерал е никой. Друго си е проверен ляв човек, като Манолова.

Да им е честито на малоумниците от Позитания начело с КУРнелия и с агента на ДС Гоце...!!!!!! Кандидата им Радев е по голям дебил и от тях - един от главните виновници за катастрофалното състояние на "авиацията" ни - кавичките не са случайни... Пак набутаха червените кхмери победата на Борисов - просташка партия, такъв и кандидата и...

Ти и останалите тролчета на ГРОБ бързате да изкарате повечко докато има. Явно мангизите този път няма да се леят като на предишната предизборна сесия. Това е очевадно след преглед на коментарите по диагонала.

Много силна кандидатура.Лошото е,че е от БСП. Интересно ми е каква ще е кандидатурата на ГЕРБ.Кристалина ще е пълен провал.

"Ако не се чувствам готов, не излитам"И СТРУГАРА АКО НЕ Е СИГУРЕН НЕ ПОЧВА ГАЙКАТА

А Сталинка от корумпирания Брюксел ?

Чета първите 4-5 поста и ми става ясна картинката. Хайде лека нощ!

С тази тъпанарска физиономия този тупан, направен генерал от агент гоце е достоен кандидат на разбойническатс партия, която го е излъчила, но срам и позор за България

в латинска америка избират генерали

Де Гол, Айзен Хауер, Франко, Тито, Ярузелски....

генерала помете миков, другарите и другарките, бсп се готвят за полет, но ще бъдат писта за сега абв може да е виц или вице управляващите нямат кандидат, но имат плакат

Много кофти народ сме. Наистина комунистите никога не бива да се връщат по никакъв начин в управлението на България. Сами виждате, как си пускаха езици на "Орлов мост" с турците. Те може и после да са се е..б..Али, станиГЕЯ и Местан ага даже, но това си е тяхна работа. Трябва да е човек с авторитет и харизма, който да поведе България към върха, който заслужава. Но аз наистина, не виждам такъв човек. За 25 години, комунистите, и клонингите изгониха всякакъв мозък от страната, за да могат да се ширят навред. Аз лично виждам, провали за страната до дупка. Съжалявам но това е самата истина. От "царя" насам хубаво не е имало. Този изрод ни върна в първи клас, и от тогава, все назад вървим.

А иначе си знаете. КУРнелия стана, обръсна се гладко в банята. После ака, и бодро закрачи кум "Посерано" 20 дувайси. :)

Я ми припомни тези, които сега ни управляват какви са, че нещо явно ми се губи. Кои от тях не са били комунисти?

Отличен гамбит на БСП - губят достойно президентските избори срещу ......

Защо някой защитаващ САЩ не се разходят до Лъвов мост. Скоро цяла София ще бъде така. Избирайте!

Съгласен! За да стане по-ясно- не гласувайте за ГЕРБ!

Подсети ме, сталинка не искаше ли повече толерантност? БКП не са ли лигавиха/надупиха на ДПС на тоз същия Орлов Мост???

най-добре е всички демагози от Позитано да си направят самоотводи и да закрият тази шибаняшка партия.

Тук има толкова номера,а другото е само един клоун

Чета и си правя изводи. Не, мисленето на този народ няма да се промени. Отново пак тези тъпи цветове-синьо, червено, бенбено и т.н. Това ще ни довърши.Комунисти, седесари, гербаджии. Шкембе чорба. Това си заслужаваме.

Генерал за президент.? Само малоумни комунисти могат да предложат такова нещо. Бил правил страхотни лупинги??? Аз познавах един багерист който с кофата на багера забиваше 18 см. пирон в дървена подпора без да я докосне. А беше и страшно начетено момче. Та по критерий професионална кадърност българина сигулно е наедно от първите места в света. Но ДРУГАРИ! Ще избираме ПРЕЗИДЕНТ!!! Лице на държавата. С тази номинация на генерала БСП направи от президента Плевнелиев почти еталон за длъжността.

само лупинги могат да правят.

Най-уважавания френски президент до момента си остава генерал Шарл дьо Гол( Генерала)! Тези,които искат да затрият България завинаги , явно се страхуват от генерали,като Радев !

Някой да говори във Франция за генерала дьо Гол?Беше докарал държавата до просешка тояга,след след излизането й от НАТО.А в Алжир?Дано този генерал-"нашия,не минава под моста,където ББ е направил мост.

Някой да ми каже, с какво повече подобриха живота на българите САЩ от руснаците.Честно и с ръка на сърцето.

По зададения въпрос просто личи колко си бос (или боса) от към историята. Много по лесно е да ти разкажа руснаците как съсипаха страната и българите. Естествено с помоща на комунистите и русофилите към които ммай се числиш!

по отговора на зададения въпрос личи , че нямаш отговора , но успокой се , не си само ти !

Ами разкажи, де!

Като ручахме руските лайна, не можеше да се оплакваме. Сега като лапаме американските, можем да си лаем колко не ни харесват.

Реалисте, прочети стр.100, ако нямаш време да прочетеш цялата книжка на Костадин Чакъров "Вторият етаж"дано да ти светне, кой съсипа България. Заинтерисувай се кой е Костадин Чакъров.

По- добре с руснаците, отколкото да изнасилват дъщерите ни по улиците. И да ни колят като агнета.

Тук поговорката "страх лозе пази " не върви!!! Това е ОВЧЕДУШИЕ!! Е заради това овчедушие единствени в източна Европа не скочихме срещу руско-комунистическата окупация. Единствени останахме управлявани от същите изроди! Единствени не се развиваме и потъваме все по дълбоко! И все пак, пак ще те заколят(образно казано). Защото когато пълзиш си много по близо до животно отколкото до човешко същество!

Целият ни живот мина в лъжи и измами. Няма ли на този народ да му дойде акъла и избере една личност, която да го защитава. сега и нашите деца ще ги унищожат. СТИГА. Писна ми. Гласувайте за личнокт.

Кой имаш в предвид като "личност"?

личност е обратното на"подлога" !

Кво се пенявите бре? Ми нали трябва да мине август, да си дойде генерал-губернаторът от отпуска, пък после на нарочна пресконференция на Козяк ще ни обяви, кой ще новият главен шут на територията, наречена България.

тоя другар взе ли си 20 генералски заплати на куп ? Ако е истински комунист да ги дари на БСП за кампанията си която ще му плащат от общата каса , ако не и той като другите бесепари "моето си е мое а общото и то е мое"

Коя част от коментара направи? Първата ,сдаряването или втората ,с моето и общото. Сигурно втората гербероидче цъфнало.

А Светльо Витков ще се кандидатира ли? Иначе и аз трябва да ходя "за гъби" на първия тур...

Агенция ЧИ-НИ-МИ-СЕ Под секрет;вицето на бсп е жена,произхождаща от бедно работническо-селско семейство със деца мултимилионери.

Предлогът "със" се поставя пред думи, започващи със "с" или "з"!

Извинявам се!Вероятно със със съм искал да подчертая думите;бедни мултимилионери.Със знания се трупат пак знания,така опитност и растем.

Не стига, че ви образоват безплатно ами слагате минуси! С кое точно не сте съгласен? Това се учи в първи клас!!!!!!!

Ако и сега изберат някой като Плевньо, не ме интересува от коя партия е издигнат, наистина с цялото семейство напускам България.

Брато, действаш като албалски реотан! Дъщеря ми напусна България преди 18 години!

Значи добре си живеете.Чакайте R-доган

Ами направи нещо да не го изберат! Мишките първи напускат потъващия кораб, защото нямат духа и силата да се борят.

От днес вместо с "Генерал Радев" можете да се обръщате към него с " Господин Президент". Или когато го споменавате да изписвате " Президента Радев". Всичко това се отнася и до настоящия премиер. Неговото време започна да изтича. Дали премиерът ще поиска извънредни парламентарни избори след загубата на президентските няма никакво значение. Те ще се състоят до края на март следващата година. Честито на Президента Радев !

Радане, много бързо отиде на левия бряг.

За нас левия и десния бряг са едно и също. Важно е далаверата да стане.

Сталинка не може да бъде президент, защото не отговаря на условието, записано в конституцията - да е живяла последните пет години в България!

Де факто е точно така, но де юре е точно обратното!

Ген. Румен Радев е избран.

Браво генерале! Мачкай наред - сега леви, после десни! Проблем ще имаш с левите! Десните са ясни- те освен Борисов друг не могат да предложат! А той е слаба ракия!

...таралежи с голо дупе... хахаххаах

кристалина я поканиха на тайния съвет на билдербергите , тези които решават кои страни трябва да фалират в името на други! никой няма да ни каже , колко са и платили да ни затрие , но ако искате тя да довърши унищожението ни , трябва да гласувате за нея !само така ще се скъси многократно агонията ни !

Браво! Точно така! А дано спечели ген. Радев! Да видим и ние най-после един свестен президент! Да не си помисли някой, че съм червена! Не не съм. Но този човек ми харесва много. МНОГО!

На всички ни е пределно ясно, че на есен, американският посланик трябва да ни назначи нов президент. Това се оказва една не лека задача. Какъв да е профилът на българския президент?! Може да е женен, разведен, парясан, плейбой, ерген няма значение. Важното е да е тъп. Ако е с обратна сексуална ориентация, това е сериозно предимство! Хубаво е, първо да е бил ортодосксален комунист, после заклет седесар, а в момента безмозъчен гербаджия. Селският произход е задължителен! Добре е да е мутра. Само че точно сега Митьо Очите е с разклатено здраве, а другата Мутра е назначена за министър председател. В краен случай, може и жена дърта, грозна и проста бивша партийна секретарка. Има такава кандидатура. Много е важно да е ястреб. Тук проблема е, че по-голям ястреб от онова нищо Плевньо, който през ден обявява война на Русия, в цял свят не може да се намери. ДаааТежък избор на новия голям брат!

По- голяма комунистка от Сталинка няма. От тези хитрите комуняги.

пропуснал си бокова !

Изборите се очертават интересни! Ако се кандидатира г-н Бойко Борисов, резултатите ще бъдат категорични - народът ще избере доказалия се способен политик, пред който коленичат много светоени лидери. Но народът би подкрепил и ген. Радев, защото е бранещ родното патриот! Ще бъде оспорвана надпревара!

Борисов..президент. Малко вероятно. Дори и ГЕРБ , ще подкрепят Радев :)

Ко, комунистическата подлога? Не! Такива като радев много, скатават се до пенсия, уж деполитизирани, вземат 20 заплати......и тогава започват да протестират и критикуват. Защо преди пенсия "големия"генерал мълча като комунист на разпит за ограбена мандра??????

Някой пусна мухата, че кандидата на ГЕРБ ще е Бойко и всички тролове се вързаха. Сега същото се случва с Кристалина Георгиева. И двамата няма да са кандидатите на ГЕРБ. И двамата имат много по-отговорни задачи! Това е длъжност за политик в пенсионна възраст, най-много в предпенсионна!

абсолютно нормална кандидатура за БСП, даже съм изненадан, че не докараха някой от Москва да го правят президент

Сега и новият руски посланик като донесе куфара с рублите... Ех, Пета колона, идва големият лапаж.

Следващия посланик ще се казва Калашников

тоя път Тиквата да предложи магарица вместо магаре и всичко ще бъде ОК!

и какво значение има кой е президентът,като други функции освен да помилва престъпници няма...

хахах и да чете новогодипно слово...

Радев срещу Кристалина звучи добре! Това вече е нормална Президентска надпревара, честно казано ще ми е трудно да избера за кого да гласувам. Въпреки че предпочитам Кристалина за Премиер и Радев като Президент! Ама Бойко няма начин да изпусне кокъла!

ти добре ли си !?

Изчака да се пенсионира, прилапа 20 заплати. До пенсия не каза, че нещата във ВВС не вървят. Уж е деполитизиран, пък преди да се пенсионира прие политическа номинация. От коя партия? От БСП-БКП, която уж е напуснал. Стига лъжи, комуниста и децата му са поносими само мъртви, всичко друго са гадни комунистически лъжи

много точно

Не си съвсем прав. Тук става дума на поста да бъде избран човек от занаята особено предвид очертаващото се активизиране на армейски групировки в региона.

Андрей Пантев , за ВИЦЕ ! В централата на БСП , всички станаха десни , богаташи от класа ,....а в същото време БАЛАМОСВАТ НАРОДА СЪС ---''СОЦИАЛНА'' политика ??? Де го удряш , де се пука?

В България е най-лесно да се купи генерал. За справка - Марин, Михов, Радев и т.н. Ако случайно някой цивилен се опъва и не ще да се продаде, то спешно се произвежда в чин генерал и веднага се купува. За справка - Гяуров, Борисов и т.н. На България не й трябват такива генотипове. А БСП се надява наличието на топки в президентската надпревара да наклони везните към победата им на изборите. На народа се предлага да избере - с топки или без топки. За без пари - толкова.

А работата е толкова проста. Трябваше само да кажат - избираме вицепрезидент. и толкоз. Няма как Илияна и Мая да са главнокомандващи. И най вече Миков.