Терористът отказва да бъде екстрадиран във Франция

Задържаният по разследването на атаките в Париж Салах Абдеслам е значим, но не основен заподозрян, заяви говорителят на белгийската прокуратура Тиери Вертс.

Обратно в новината

Коментари - Терористът отказва да бъде екстрадиран във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и кой го пита тоя калъф къде да го екстрадират и къде не?

Ето това е : ТЕРОРИСТИТЕ ВЕЧЕ КОМАНДВАТ КАК ДА СЕ ОТНАСЯТ С ТЯХ,КОЙ ДА ГИ СЪДИ, В КОЙ ЗАТВОР ДА ЛЕЖАТ!!! ВМЕСТО ДА ДАВАТ нашите пари,които внасяме в ЕС, тия 3 милиарда да ги дадат на граничните държави от ЕС да си укрепят солидно границите--както си беше по-рано! Турция нарочно разигра тоя сценарии сега,като отвори границите си за уж бежанци от войната в Сирия,а препратиха хиляди ислямисти от цяла Африка,Азия и Арабия, които да вривяват Европа!!! Срещу какво Меркел го прави това??? Като ги е викнала--ДА СИ ПРИЕМЕ СЕГА-защо ще ни ги набутва на нас сега!!! Другите държави-Австрия,Унгария, Полша и "благородните" Белгия, Холандия, Швеция категорично затвориха границите си,а ние слушаме Меркел?????????

Бат разБойко ще го потупат по рамото за това, че слушка и изпълнява спуснатите задачи от евроГейския съюз. Това, че тези задачи са срещу държавата и народа не е важно. Важно е да се снима ухилен с тези, които го потупват по рамото. Скоро, като вземат да разселват трористи и у нас ще видим кон боб яде ли. ЕС се оказа организация много по-зле от СИВ.

А убитите дали са искали да загинат ? За изроди като този, правата на човека трябва да бъдат някаква илюзия !

Обучаван е в Русия под името Абдал Салам и е награждаван от Путин

И защо трябваше да разгласяват кого са хванали ? Тоя и да пропее - другарчетата му вече ще са се изнесли. Трябваш тихичко да го приберат, без да обявяват, да си изпее другарчетата и да ги гепят и тях и после вече да гърмят - гледайте кого хванахме.

и наи-лошата демокрация е по-добра и от наи-добрата дикттатура/путинизъм.

Всички маймуни обратно на клона!

КАК ДА СЕ РАЗБИРА В СЛУЧАЯ КАКВО ТОЧНО ЗНАЧИ ДУМИЧКАТА "ЗНАЧИМ". ЧЕ Е УБИВАЛ ПО МАЛКО ХОРА ОТ НАЧАЛНИКА СИ. ДАНО СЕ НАМЕСЯТ В РАЗПИТИТЕ АМЕРИКАНЦИТЕ. ТЕ ИМАТ ДОБЪР ОПИТ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ. ЩЕ СИ ПРИЗНАЕ И МАЙЧИНОТО МЛЯКО.

Какво значи "отказва да бъде екстрадиран"? Че кой го пита? Нали в европа може да се ходи навсякъде без граници. Щом е вялзъл в Европа - значи е в Европа. Просто ще го преместят от Брюксел в Париж. Няма граничен контрол - няма екстрадация.

Пич, взе ми думите.

По принцип си много прав, но има едно нещо, което се нарича ''закон''. Което от своя страна работи за защита на всички престъпници,терористи, изнасилвачи, педофили и други. А нормалните граждани са длъжни да не ги дискриминират, да ги приемат нормално, като с равни, да ги издържат чрез данаците. Така че са важни неговите права, а не това, че той е в Европа. П.П. Гледай след малко, ако имаш възможност, ''Ничия земя" по Нова.

ненужно плачете друзя , другари и товаришчи ! европата затова е богата , защото винаги знае какво прави ! историята го е доказала многократно . богатият от всичко извлича полза а бедният от всичко е на загуба !

Никой не плаче троле, ти се успиваш ненужно и това което пишеш тук и ти сам не му вярваш, но няма и такива овце заблудени да ги излъжеш. Само преди 2 месеца бях в Берлин за 10 дни. Циганин до циганин и по-лошо става от ден на ден. Богатата ти европа заминава по дяволите само такива като тебе дрискат из форумите пълни глупости. Ама няма кого да излъжеш щото вече всеки втори трети българин пътува непрекъснато навън, та всичко му е ясно. Разбра ли, сороска кучко?

От новината става ясно: "имат си дом, но на 500м. имат и общинско жилище." Не се ли сещат западноевропейците в какво ще се превърне западна Европа, като приюти всичките тия мигранти и им раздаде общински жилища...Ще бъде превзета отвътре и нищо няма да може да направи, така както сега не може да се справи с една вече окупирала се силна държава ИД. Не ми се мисли какво ни очаква!!!

Абсолютно - не се сещат! Парализирани са от демократичните си принципи, докато се сетят, но тогава ще е късно - отдавна отровата ще е ВЪТРЕ, РАЗПРОСТРАНИЛА СЕ в мозъка, сърцето, кръвта.

Тя вече се е превърнала.Тоя се е разхождал из квартала двободно и никой не си е направил трруда да уведоми полицията. Полицаита вчера бяха обстрелвани в квартала с камъни и освирквани...затова, че се опитвоха да арестуват един убиец

Почнаха да го понижават, а ? Сега изведнъж се оказало, че имало друг по-заподозрян, след като този беше главния заподозрян от 5 месеца насам?

Е, винаги може да се извади някое бяло зайче от ръкава :-)

Тия дето са го срили трябва да бъдат съдени за съучастие в убийства и тероризъм. Роднините на всички замесени трябва да бъдат екстрадирани в арабските страни откъдето са дошли. Единственото изключение може да се направи за тези роднини на терористите приели християнството.

Добре е да го разпитат по сериозно с изтезания. Само така ще стигнат до тези, които организираха атентатие, а именно руското КГБ, по заповед на злото джудже. и добре е да пазят заловените, защото руснаците ще се опитат да ги убият.

Много си прост.Ама МНОГОООООООО.....Колко ти плащат , за ологофренските ти коментари ? Кажи маймуно тъпа.

Днес колко пъти видя Путин в огледалото в банята, в хладилника, на улицата ?

И добре ще направят - поне нямат да тежат на френските данъкоплатци...е, ама те са богати де...

Е нали уж беше главен вчера? Днес защо вече не е!?

Защото така казват евроатлантическите ценности!!!Вчера умерените джихадисти са били бунтовници но на другият ден стават терористи!!Както и Украинските фашагиса борци за демокрация!!!!!!!!!!!!

шпек обамал салам който доволно потрива ръце спазвайки основния принцип за господство "разделяй и владей" докато евро - педерастите с двуцолови отверствия се демократизират:)

А най бил Осама Бин Ладен,или той вече не е на мода?

Давайте им общински жилища, социални да се плодят, както и при нашите мангали, а после искайте общество.Вие толерастки и педерастки нещастници унищожихте европа!

колкото и да се напъват идиотчетата да го направят интересно, не ме интересува как се бил казвал някакъв полупримат, нито за какво бил или не бил заподозрян. интересното е кога на хората ще им писне от идиотите и тъпите им маймуни.