Експлозия в криминологичен институт в Брюксел създаде паника

Палеж на лаборатория в Института по криминология в Брюксел предизвика експлозия, която породи съмнения за тероризъм. Те обаче бяха отречени. Няма ранени хора.

Обратно в новината

Коментари - Експлозия в криминологичен институт в Брюксел създаде паника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

someone

тероризъм е, но лъжат, че не е, както и с виенското летище.

Радва ме, защото таквива като тебе, само като ги нахендриш да плащат, тогава разбират, че това не са игрички -дай си ми куклите ,на си ти парцалките!

на абсурдите! Най-измислената държава в Европа е Белгия, а Брюксел е свърталище на чалми и терористи!!!

"Едва ли е тероризъм. Не мога да потвърдя наличието на бомба" - че, тероризъм не се прави само с бомби! Както и да го наречеш - криминале, саботаж, унищожаване на доказателства - все е тероризъм. Тероризъм е отварянето на границите за арабите, трансатлантическото споразумение, кемтрейлс, нахлуването с танкове и самолети в чужда територия, насилствена демократизация. Тероризъм е медийната дезинформация, двойните стандарти в ЕС, диктатурата на Меркел. Такива неща тероризират европейските граждани. А това, което правят нашествениците с бомби, ножове, камъни, камиони то се нарича джихад. Няма информация, кое е избухнало - колата или лабораторията и на какво разстояние е охранителната ограда от мястото на палежа.

Съвет, ти пък къде го изпрати в България човека! В БГ живота просто не струва! По-добре да си купи имот в Португалия, Гърция, Хърватска или Испания! Цените са като в БГ, НО живота в път по-качествен!

Вежливець, като си толкова наперен що не емигрираш за любимата си матушка! Да видиш там колко е хубав живота с ислямските гета в Москва, мутрите и мафията на всяка крачка!

Кофти, той Брюксел е ясен! Там има квартали, където и денем е опасно да ходиш! Ама и София не ми я хвали! Оня ден пак беше изчезнало едно момче от Централна автогара!

И тероризъм да е, и криминална проява... все тая. Западнала Европа отива на кино. Толкова нагли не са и мутраците в България. Да подпалиш лаборатория, за да унищожиш проби... това досега беше запазена марка на престъпниците в Третия свят. Не знам дали знаете, но Брюксел е по-опасен от София, поне по данните на Евростат. Убийствата на глава от населението са повече, тежките престъпления също.

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Най-логичното обяснение: "Извънземни". То комунистическата цензура ряпа да яде с наглостта на управляващите в Европа, или това, което остана от нея.

белгиец, нормално! Белгия е една развалена държава! Едва ли ще стане някога нормална! И едва ли някога е била такава! Аз лично не познавам човек, който да харесва Белгия!

Емигрирайте в Евразийския союз, другари!!! Там е тихо и спокойно! Няма престъпления! Заплатите са по 1 000 000 рублей! Няма тероризЪм! Няма бедни и недоволни хора! Защото Гнома-Сонце бди над нас от Кремль! Бди и ни пази!

БГ педераст. Стар кечеджия си и ще издържиш на огъзването ти.

ЪхЪ, гном ама те е нахендрил с 620 000 000 €врака, и с по 167 000 €врака ежедневни плащания ,че да не се отпускаш!

Живея в Белгия от около 15 години и положението тук става все по-зле. Държавата просто не работи! Става все по-несигурно по улиците. Малката и средна престъпност се игнорира от години, а в последно време полицията просто заявява: "Няма данни, че става въпрос за терористичен акт!"

Съветвам те да се огледаш за хубав имот в България и да се подготиш за бързо преместване. В Белгия нещата няма да се оправят. Хабибитата ще и ... мамата на тази спретната едно време държавичка.

Е, в Масква 16 души изгарят при пожар и на никой не му прави впечатление, тези се плашат от пиратка...Голяма работа са мужиците, не като тези европейци

И какво общо има постът ти с темата?

Мирча Кришан и краставицата....

Аве, и в Германия горяха едни българи в едни бараки, ама нищо повече се не чу за тях!

Ако има тероризъм,то той не е от случайни хора!Много добре си спомняме от къде тръгна всичко това и какви са последствията.Всичко се ръководи от високите етажи на властта и то главно от администрацията на США!

то не е терористичен акт. Просто стар познайник на полицията от мюсюлмански произход си варил чай и газовия котлон гръмнал. Нищо особено, ама що е тази паника, бре?!

аз съм оптимист ! вярвам , че ес ще цъфне и ще върже !

Продължавате да си заравяте главата в пясъка и изведнъж ще се събудих в гражданска война.

Те западните народи се оказаха доста заспали. Та като се събудят от зимен сън по-скоро ще с еокажат със свалени гащи и някой отзад да ги оножда

то май вече стана - бит и еван не признават....

Престъпление от страст? Спор за паркомясто? Битов инцидент ? Лична драма? Любовен триъгълник? Извършителят е бил луд?