Преброиха 95% от гласовете: Радев има 25.70%, Цачева 22.00%

Румен Радев е получил подкрепата на 25.70% от избирателите, докато за Цецка Цачева са гласували 22.00%, сочи поредната серия предварителни резултати на ЦИК.

Обратно в новината

Коментари - Преброиха 95% от гласовете: Радев има 25.70%, Цачева 22.00% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хаха нагли,лъиви и заплашителни речи държаха срещу народа Цецо Бойко мадам цеца,реформаторите се превръща в подлога?! А ние хората да гласуваме по съвест .,Напред генерале а е с теб.УСПЕХ В Неделя.На Добър Път!!!!!!!!!(

Не вярвам на тези резултати! Не е възможно тази дърта, грозна, тъпа комунистическа номенклатура да е взела толкова гласове, освен и единствено, ако всичките са купени цигански гласове или фалшиви фантоми!!! Стига манипулации и фалшификации на изборите бе!!! Аман бе!

Трайчо Трайков 6 ти! Да падне от БСП и ГЕРБ, иди дойди.. да падне от Националистите е срамно ама може и да го преглътнем! Ама Марешки да го бие това вече е позор и унижение! Трайчо да си обира партакешите и да заминава при спонсорите си НПО та.. че палачинката може наистина да се обърне и да го изправят на съд за нанесените милиардни щети на НЕК!

Ми то и Орешара мафиота и той размаза Трайчето! Абе Трайчо да си бе седял дома и да си беше траял! Борисов го изрита като мръсно коте от министерското място, заради посирката в Катар! И избщо как може човек на име Трайчо да иска да става президент????

Стига сте врещяли - президнтскте избори не са парламентарни избори. Бат Боко т.н. "Бай .ъй" , като всяко "умно парче" набута "Цуцка Цъ'вналия Герб" (екс партай хаулайтер геносе) за прецедентка! Същият резултат, може би по-добър, щеше да е ако номинира магарето на Бай Пенчо от Горно Левуново! На всичкото отгоре като нескопосан покержия заложи мандата на правителсвото си. Ако загуби 100% ще се отметне! По-полезно е да има коректив, дори "немощен" в лицето на прецедент избран но не то Герб (новите лапачи на Евро-дондове).

Великият Октомври пак блести!!! Идва краят на нато и натовците в България!

Шегаджия

Подозирам, че Доган пак прави мръсен номер на БСП. ДПС лицемерно обявява подкрепа за Радев, но резултатите на ЦИК от вота в Кърджали и Турция, показват съвсем друго. А никой не говори за това, че ДОСТ и турското крило на РБ са за ГЕРБ.

Обичам квиченето на гербавите тролове

А не разбрах защо сё оплакват хората а избират а в същото време гласуват за тези които ги докараха до там да сё оплакват????

Гледам Георги Кадиев в сутрешния блок на Нова тв (Здравей, България), който казва: Не искам отпадналите от балотаж Марешки и Каракачанов да са за Радев, искам да са против Цачева. Същият Кадиев, който, докато беше в БСП, беше вечна опозиция. Същият Кадиев, който беше изключен от БСП, щото не слушка и не папка. Същият Кадиев, който беше публично унизен от своите. И със сигурност им е много обиден. Няма начин да не е. Каквото и да си говорим, в този живот всичко е лично. А той е лично засегнат от Столетницата. И въпреки това, въпреки личната обида, въпреки новата партия, която създаде, въпреки всички въпреки-та, които неминуемо са се настанали в душата му, той застава зад левия кандидат. Всъщност, застава срещу десния. Защото той е социалист по душа. И това, очевидно, надделява в този конкретен случай. Когато настане време разделно, когато положението стигне до или-или социалистите стават ядро. Обединяват се. Подкрепят се. Забравят всички крамоли, раздори, обиди, че и изключвания дори.

Има нещо изопачено в тия закони за референдума. Няма логика кандидат за президенх да може да бъде избран от народа с 1 млн. гласа и да е легитимен, а на референдум да гласувах ЗА над 3 млн. и да не се признава.

Нали Бочко говореше как под 1 процент била разликата и ще обърне резултата накрая. Та затова нямало да подава оставка. Или май нещо каза, че защото не било срещу БСП, а срещу инициативен комитет?!? Абе и аз накрая се обърках като му слушах "мъжките" оправдания.

Всъщност, ако се замислиш, Радев няма по-голям шанс от това, което е получил. И то благодарение на разпиляването на десния вот. Хайде събери всички десни и се направи упражнението. Те в никакъв случай няма да гласуват за Радев. Или поне не масово.

Борисов да сдава власта по-скоро, за следващ премиер съм подготвил Нинова!

Братя, Русия идва съвсем скоро! Пак ще сме свободни! А нашите предатели ги чака съд!

Аз да не съм крепостен селянин, че да гласувам по указ. Аз съм свободен беден селянин и това е

Давай Цецке, никога не е късно човек да се изложи. Жаждата за власт не е здравословна.

Там си стои процентът към 17 ч вчера - 45,11 на сто за изборите, 39,2 на сто за референдума. --- пълен та*ак! нали трябваше да е 100%, щом е "задължително"! Т.е. като извадим процента на "квадратчето", то отново си излиза стара активност - около 40% за президентин и около 50% за народен хрантутник!

А левите соц- избиратели , т.е. 50% - за гъби!

хеййй страшна работа сте ново - най ново - по ново - от новото още по ново :) и докато не докарате гласовете на Ц.Ц над гласовете на Радев няма да мирясате май :)

Гласуваш за БСП и получаваш ДПС. Който е за ДПС, той е за Дога, който е за Доган, той е за Путин. С Путин обаче, задължително получаваш Ердоган, тъй като му е ибрикчия...

Dimi

Гласуваш за ГЕРБ, получаваш ДОСТ и Ердоган... тоест Ердоган щеш нещеш си го получаваш...

lu4ka

'Баси тъпото изказване.

Натовски генерал срещу бивша партийна секретарка. Главнокомандващ с рокля - това ли сме заслужили? Какво очаквате - на балотажа ще я смаже. хе-хе

Казах ви, генералчето дето съм го избрал ше отвее всички този път!

Тва Боко ли? Бройте си пачките в мазата на Местан и се пази от слънцето!

Само напред, и само към Русия!

Напред към ГУЛАГ и Сибир!Очаквайте Толстой и хората му да ви купуват като стока и да ви превърнат в крепостни слуги.Тогава може нещо да ви светне в зомбираните мозъци,но ще е късно.

Един милион са гласували за генерала, коментар?

ПРОСТО НЕ ХОДЕТЕ НА БАЛОТАЖ ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ВАШИЯ ГЛАС АКО СЕ НАДЯВАТЕ НА ПРОМЯНА, ТЯ НЯМА ДА СТАНЕ С ТИЯ ДВАМАТА

Вече на нищо не се надявам.България няма начин да тръгне към добро с когото и да било.Всичките целят да дойдат да се замогнат и да си бият камшика. ще ида да пусна за Радев за да подкрепя обществените нагласи

Така рече Бойко, та да идат партийните редници, разбирай държавните хрантутници о обръчи от фирми

гадове сте преборихте статуквото .

Путин е манипулирал изборите

Не се и съмнявах че така ще кажеш. Но в чия полза ги е манипулирал?

Радев бил издигнат като независим, но го подкрепят БСП и ДПС. Йотова щяла да пуска мигрантите, ама Радев щял да ги връща... Какви са тия циркове?

Да не се окаже, че няма да има балотаж и цеца е спечелила още на първи тур, тикво?

Преброиха 95% от гласовете: Радев има 25.70%, Цачева 22.00% 4 процента разлика в полза на Радев още на първият тур показва , колко неизбираемо "лице" в прекия и преносен смисъл е Цачева. Просто Радев успя да победи не конкурент , а един "съмишленик", поне от това , което слушах на диспута им.

то както върви мое на генерала и 50 % да стане

Що не!

Това заслужава българина......нали много за Марешки познати е непознати гласуваха му доверие :)))) сега нека Ви пак на същия пън се върнахте той онзи е казал ако не спечелим ще си подам оставката....а това няма да стане така че се сещайте братя булгаристанци :))))) пак да гласувате ей

българия - луди хора

Продавам си гласа, намерете ме : bijutera . com Анонимността е гарантирана ! Предложения под 100лв не приемам !

Сега магически от 5-те процента непреброени 4% ще са за ЦЦ

Тикви тиквиии тиквии изгубихте цяла България от многото е с изключение на родното село на тетка Цецка където мачкте с 65% хаха..

ХОРА -ВЗЕМЕТЕ СЕ СЪБУДЕТЕ И СЕ ОТКОПЧАЙТЕ ОТ ТЕЗИ РУСКИ ШПИОНИ БЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правилно, и аз не гласувах за тази бивша партийна БКП секретарка - време е да се откопчаем от тях!

Радев е независим понеже военни и полиция са деполитизирани тъпи и грозни турски и цигански етноси.

НЕЗАВИСИМ , ДРУГ ПЪТ

Правилно е че е независим! Още като му назначиха Ил. Йотова, тя му каза да внимава много!!! партията няма да му прости!!! И той слушка, слушка .... и така 5години!!!

На първият тур всички бяха срещу ГЕРБ, на втория условията са променени от тук и резултатите...Ще видите!

Обявената от ДПС подкрепа за ген. Радев може да е фалшива, с цел да отблъсне избирателите от Радев. Спомнете си за други такива подли номера на Доган! Например той обяви, че подкрепя БСП, а после от ДПС хем те гласуваха за Роско, хем БСП загуби привърженици. Спомнете си и за целувката на Местан, след която ДПС се оттегли от правителството и предизвика избори.

Е да ама БСП в лицето на Станишев и Пирински под ръководството на И.Йотова гласуваха в Европарламента за разполагане на бежанци в България. Всичко това е срещу интересите на България за да получи БСП подкрепа от ДПС на изборите...Това се получи, а вие си търсете оправдание за подкрепата на ДПС и циганите за Радев.

Поинтересувай се какви са резултатите на Цачева и на Радев от гласуването в Кърджали и Турция!

Някой да обясни - Радев независим ли е или е зависим, след като БСП и ДПС казаха, че го подкрепят?

Интересни са гласовете от Турция. Цачева ханъм има 2.5 пъти повече фенове от ДПС??? Всички тези, които ги гледахме около секциите, че не говорят български са припознали ГЕРБ, като своя опора!

15000 гласа за Радев 12000 за Цецка нито съм за единият нито за другия ама от лъжливи като теб хубавци няма въздух за дишане в тази държава

шефче

Лъжец виж данните на ЦИК и тогава пиши Точно турците и циганите подкрепят Цачева а не Радев Долен манипулатор си

Пиша от първо лице 1200 за ореха 100 за цецка 20на за летеца Не знам къде ги виждате тези цифри.

За КОМУНИСТИ няма да гласувам на балотажа

Твоите комунисти са точно толкова "комунисти" колкото демократи са тези за които ще гласуваш!

Е значи Радев в неделя може да падне от високо и да се разбие на парчета. Но споко, нали има парашут!

Падаме или не ,всички срещу уродите.